Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Arthur's blog@5

hoi allemaal.

hier is al weer mijn 5de blog wat gaat de tijd toch snel voor je het weet is het 5dec en kerstmis. Ik hou het vandaag kort in mijn blog dit omdat zondag mijn voetbal kijk dag is. Het liefst eet ik dan ook voor de buis. Vandaag op mijn menu Pizza Hawaï is mijn lievelings Pizza. Het het heerlijk en super Makelijk. Ik zou vandaag terug komen op mijn pompoensoep en of die leker was. Komt ie dan hij was wel oké maar de taugé had er wat mij betreft niet ingehoeven en of moeten maar veder was die wel er met kokosmelk. Ik heb daarnaast ook nog gevulde parika uit de oven met kaas gegeten. Dat was ook echt super leker hoor. Probeer 1dag in het weekend te nemen dat je leker gaat chillen en dus ook je zelf niet te moeilijk maakt met koken. Want immers heb je als het goed is al 1dag je uitgesloven met het koken.

Wat gaat er in de pompoensoep??????

pompoenstukjes

water

zout

peper

kokosmelk

kook de stukjes pompoen in water ongeveer 12 minuten. Giet de pompoenstukjes of en mix met de staafmixer fijn tot een glade soep. Doe er nu een klein beetje water mee en roer goed om met een pollepel. Daarna kun je naar eigen smaak kokosmelk toevoegen roer daarna wel goed door tot een glade soep. Doe op het allerlaatste zout en peper naar eigen smaak toe.

tip: ik kook op gevoel dat kunne  jullie dus ook doen. Ik persoonlijk vind dan juist dat je de lekkerste dingen kookt/maakt

tot mijn volgende kookblog@6

 

Home Recepten