Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

MasterplanVoeding LU 1 COVER_WEB

Masterplan Voeding, vitaminen, verjonging, de nieuwe kwartaaluitgave over oud worden en jong blijven is het eerste  Bookazine van Life Unlimited.

De eerste uitgave belicht met name de rol van voeding en vitaminen.  Aan bod komen de waarde van het  mediterrane dieet met veel groenten en fruit, bonen, olijfolie en vis, het belang van verse lokale Nederlandse seizoensproducten en het bijslikken van voedingssupplementen om in de behoefte aan vitaminen en mineralen te voorzien.

Wetenschappers vertellen niet alleen hoe je met goede voeding ouderdomsziektes kunt uitstellen, maar ook hoe je bepaalde kenmerken van de veroudering kunt terugdraaien. Zo zijn er voedingsstoffen die jeugdige energie laten terugkeren en verkalkte bloedvaten soepeler maken.

Healty aging als nieuwe lifestyle

‘We leven in een geweldige tijd,’ zegt hoofdredacteur Pim Christiaans. ‘Zestig is het nieuwe veertig en binnenkort is tachtig misschien wel het nieuwe vijftig. We weten niet alleen steeds beter hoe we lichaam en geest tegen veroudering kunnen beschermen, er ontstaat ook steeds meer ruimte om je te kleden en te gedragen naar je gevoelsleeftijd.”

“Oud worden is niet meer iets wat je overkomt, maar een persoonlijke keuze. Daarom besteden we ook aandacht aan de psychologische kanten van het oud worden en jong blijven. De manier waarop je in het leven staat is net zo belangrijk als hoe je je lichaam onderhoudt. Het gaat om het complete plaatje. Wij presenteren healthy aging als een nieuwe lifestyle.’

Life Unlimited nr 1

Masterplan Voeding, vitaminen, verjonging

ISBN: 978 94 92530 00 4

Prijs: € 14,95

Life Unlimited is een uitgave van Life Unlimited Media BV in samenwerking met uitgaverij Cocobooks, gespecialiseerd in boeken over gezondheid.  www.lifeunlimited.nl

Home Recepten