Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Pagina 2 van 365

Hoe voeg je een goed recept toe op Smulweb?

recept-toevoegen-ingredienten

Je hebt een account aangemaakt op Smulweb en kan eindelijk beginnen met het plaatsen van je favoriete recepten! Maar hoe plaats je een goed recept? In deze blog leggen wij jou uit hoe je dat doet en hoe je hiermee in de top 5 kan komen op de homepage en in de nieuwsbrief! Nog geen account? Lees hier hoe je een account aanmaakt.Lees meer »

Recepten bewaren en kookboeken aanmaken; hoe doe je dat?

blog-recept-bewaren-kookboeken

Haal het meeste uit Smulweb; volg de leukste hobbykoks, bewaar recepten van anderen en maak kookboeken aan. Naast het toevoegen van je eigen recepten kan je nog zoveel meer met Smulweb, we leggen het je hier graag uit! Heb je nog geen account? Lees dan snel de blog over hoe je een account kan aanmaken.Lees meer »

5x lekkerste recepten met JOYN tomaten

Merkbekendheid - Gevulde tomaten 

Een goed begin is het halve werk toch? Dit geldt natuurlijk ook voor koken! Om je recepten echt tot een succes te maken, is het belangrijk om een goede basis te hebben van smaakvolle kwaliteitsproducten. Hoe beter je basis, hoe lekkerder je recept wordt.

Een van die kwaliteitsproducten is de JOYN trostomaat van Looye Kwekers. Deze tomaat wordt dagelijks met veel liefde en aandacht verzorgd en dat proef je!Lees meer »

Receptenwedstrijd: Winnen met jouw recept?

 

Heb jij ook zo’n lekkere ovenschotel waarvan de hele familie blij wordt, of een recept waarmee je echt uitpakt als vrienden komen eten? Plaats je recept op Smulweb en maak kans op mooie prijzen!… Lees meer »

Tijd voor Bewuste Visweek!

RS6467_horizontal-recipe-FL-01
Het is weer zover, voor de 6e keer is het Bewuste Visweek! Van 24-09-2018 t/m 30-09-2018 staat Smulweb in het teken van verantwoorde visrecepten.  Tijd om samen te ontdekken waarom het goed is om even stil te staan bij dat visje op je bord.  Hoe weet je waar het vandaan komt en of het een duurzame vis is?Lees meer »

Vier je overwinning met een glaasje wijn!

[gesponsord] 

Passievrouwen

Vandaag plaatsen we een nieuwe blog van de #girlstalk tag. Deze blog is geschreven door Tamara van Passievrouwen.  Zij deelt weer haar favoriete wijnmomenten. Een tegenslag of een overwinning, een glaasje wijn hoort erbij! Lees snel verder voor haar verhaal.Lees meer »

9 maanden geen wijn?!

[gesponsord] 

Wild pig wijnen en muisjes

Vandaag plaatsen we een nieuwe blog van de #girlstalk tag. Deze blog is geschreven door Daphne van Foodinista. Benieuwd hoe zij 9 maanden zwangerschap zonder wijn heeft overleefd? Lees snel verder!Lees meer »

Wijn en girlstalk: ‘Ergste date ooit?’

Borrelplank_Wijn

Vanavond is het eindelijk zo ver; een vriendinnenavond! We zijn drie datumprikkers verder, maar eindelijk een datum dat we allemaal kunnen. Ik verheug me hier altijd ontzettend op want vriendinnenavonden staan bekend om de enorme hoeveelheid eten, de flessen wijn en natuurlijk de #girlstalk! We praten weer over ons favoriete onderwerp: mannen! Marlot van Smulweb deelt een van haar minder succesvolle ervaringen….Lees meer »

Zo maak je de lekkerste tzatziki

tzatziki_1

Het lekkerste en makkelijkste wat Griekenland te bieden heeft: tzatziki! Deze heerlijk frisse yoghurtdip kun je daar overal bestellen en zelfs als je er niet om vraagt, krijg je vaak toch een bakje. Het smaakt namelijk goed bij heel veel Mediterrane en Arabische gerechten en hapjes. Dat er zoveel stinkende knoflook in gaat, daar hebben we het even niet over. Griekenland-liefhebber Beau houdt daar wel van en vertelt je precies hoe jij de lekkerste tzatziki zelf maakt!Lees meer »

How to: perfecte risotto

risotto_champignon

Naast de pizza’s en pasta’s heeft de Italiaanse keuken nog veel meer te bieden. De laatste jaren is het gerecht risotto steeds populairder. Niet alleen in restaurants, maar ook gewoon thuis! Op Smulweb staan al bijna 2000 recepten van dit heerlijke gerecht! Veel mensen denken echter dat het bereiden van risotto heel lastig is omdat de structuur perfect moet zijn. Gelukkig valt dat heel erg mee en met behulp van dit stappenplan kan iedereen binnen no-time risotto op tafel toveren.Lees meer »

« Oudere posts Nieuwere posts »