Voor de 5e editie van ‘Brugge Culinair’ lanceren we een totaal nieuw concept met LIVE COOKING, kookdemo’s met onze Brugse sterrenchefs, een heuse Fiera Italiana , een traditionele Spaanse Feria, kookwedstrijden tussen hobbykoks en nog veel meer, dit in samenwerking met met de stad Brugge,Horeca Brugge, UNIZO, COOK en HORECA-MAGAZINE! Voor de 5e editie van ‘Brugge Culinair’ lanceren we een totaal nieuw concept met LIVE COOKING, kookdemo’s met onze Brugse sterrenchefs, een heuse Fiera Italiana , een traditionele Spaanse Feria, kookwedstrijden tussen hobbykoks en nog veel meer, dit in samenwerking met met de stad Brugge,Horeca Brugge, UNIZO, COOK en HORECA-MAGAZINE!

Deze beurs gaat door op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 maart 2013 in Site Oud Sint-Jan, gelegen in de historische binnenstad van Brugge. Nieuw voor deze editie is dat de inkom voor de bezoekers volledig GRATIS is !

Deze ‘happening’ bevat alle thema’s die ook maar wat te maken hebben met eten, drinken en gastronomie, de laatste nieuwe trends in keukenmateriaal en accessoires, kookboeken, regionale streekproducten, Â…
Voor de kookdemonstraties worden volgende professionele sterrenkoks uitgenodigd :
Philippe Serruys van restaurant ‘Den Gouden Harynck’, Patrick Devos van restaurant ‘Patrick Devos’, Paul Hendrickx van restaurant ‘Aneth’ , nog vele anderen en waarschijnlijk mogen we het bezoek verwachten van niemand minder dan ‘Geert van Hecke’ van De Karmeliet !

De nodige publiciteit zal gemaakt worden via diverse promotiekanalen : nationale en regionale pers, radio, toerisme Brugge, Horeca Brugge, UNIZO, COOK en Horecamagazine, horeca en lokale middenstand, de website van de stad Brugge en site Oud Sint-Jan, persartikels, affiches, flyers en uiteraard ook via alle exposanten !

NIET TE MISSEN 5e EDITIE BRUGGE CULINAIR OP 15-16-17 MAART 2013!