Goedkoop eten

Een prima initiatief wat hopelijk zal aanslaan en waardoor mensen weer buitens huis gaan eten. Nederlanders zijn massaal op zoek naar goedkope eetgelegenheden. Een goede maaltijd voor een bedrag rond de tien euro is zeer gewild.
Dat blijkt uit de populariteit van de kersverse internetsite www. Stadshap.nl, die consumenten op weg helpt naar een lekker, maar niet te duur hapje.
De site vermeldt inmiddels zon 700 restaurants en eetcafe,s verspreid over het land, die iin gang serveren voor maximaal tien euro of twee of meer gangen voor 12 euro.
De oprichters spreken van een gat in de markt. Iedereen klaagt er zeker de laatste jaren over dat uit eten gaan hartstikke duur is, zegt Neil Simmons van Stadshap.nl. Maar dat hoeft helemaal niet. Je moet gewoon weten waar je moet zijn. Je kunt op veel plaatsen ergens een goede maaltijd krijgen die je thuis voor dat geld nauwelijks kunt bereiden.

De website, die pas net in de lucht is, trekt volgens Simmons nu al veel bezoekers. Dat verbaast ons niets. Wij zijn hier ook mee begonnen omdat we zelf in een nieuwe stad de weg naar de goedkope tentjes niet wisten te vinden. En het blijkt dat veel mensen geen idee hebben waar ze terechtkunnen. Bovendien geven veel eetgelegenheden op de site meteen aan wat hun daghap is, dus dan kun je ook vooraf nog bepalen waar je trek in hebt.
Overigens staat nog niet iedere stad op de website vermeld. Simmons: We zijn begonnen met de studentensteden, omdat de studenten toch zeker in de doelgroep vallen. Maar het is de bedoeling dat de site verder wordt uitgebreid. We hopen uiteindelijk over de duizend eettenten te kunnen aanbieden.

3 Reacties

 1. mauritsenole92

  10 oktober 2005 at 17:06

  Voor de volledigheid hier de twee linken.

  Deze naar de site en deze naar het forumonderwerp erover.

 2. mauritsenole92

  10 oktober 2005 at 16:33

  Ja, waar blijft de rest ? Moet ik de link even voor je plaatsen ?

 3. en boordevol informatie.

  Bedankt

  Groetjes van Winnie

Geef een reactie