vlooien in huis

zo krijg je ze weg zonder dure poeders of spray
het werkt gegarandeerd Heb je last van vlooien in huis? Vul een diep bord met water met wat druppels afwasmiddel. Plaats daarin in het midden een theelichtje. De vlooien springen naar het licht maar verdrinken in het water doordat het detergent het wateroppervlak breekt. detergent is dus absoluut noodzakelijk.
een paar dagen aanhouden tot je s morgens geen springbeestjes meer in het water vind.
Plaats als dat kan in ieder lokaal zo n bord, wel opletten als je kleine kinderen hebt en huisdieren natuurlijk heDe huisdieren niet vergeten te ontvlooien!
Ook is het handig om het restje nieuwe anti vlooi band van je huisdier in de stofzuiger op te zuigen zo gaan ook al die opgezuigde beestjes dood. Ik leg er ook steeds een stukje van bovenop de kattebak!

3 Reacties

 1. Ga het eens proberen.Dacht dat ik ze nooit zou kwijtraken!!!!
  Ik heb het over alle mannen in mijn leven!!!
  Een hele nest!!!
  Vind de tip ok,je weet maar nooit,zet ‘m favoriet.
  Dank je.

 2. geweldig!Gelukkig de laatste jaren geen echte last meer.Maar toen ik hier pas woonde werd ik er gek van.Een oud huis met houten vloeren, en de vorige bewoner had ook katten.
  Nou dan kun je je voorstellen dat er heel veel eitjes in de kieren zaten.
  Leuk om zo,n tip te plaatsen.
  dag dag Pien

 3. Hallo ik ben chantal en heb ook een page gemaakt, ik was op zoek naar plaatjes en kwam toevallig bij dit artikel terecht.
  Ik heb zelf ook 2 katers, een *** zwarte kater van 18 jaar en een grijs/wit/zwarte van 6 maanden oud.
  En inderdaad vlooien hebben is heel vervelend ook voor de huisdieren zelf, ik zal het eens uit gaan proberen en je hoort van mij nog het resultaat.
  Mijn naam bij smulweb heet bolleke30, dus ben je in de buurt laat dan een berichtje achter?
  Groetjes chantal.

Geef een reactie