Restaurant ’t Deurtje in Amstelveen bestond vrijdag 20 januari 35 jaar! Om dit te vieren werd een jubileumfeest gehouden waarbij de eenmalige glossy-magazine ′35 jaar ′t Deurtje′ met onder andere nieuwtjes over het restaurant werd gelanceerd. Daarnaast werd een veiling gehouden ten bate van Orange Babies: een stichting die als voornaamste doel heeft zwangere vrouwen met HIV in Afrika te helpen. De opbrengst telde maar liefst 3.850 euro! De aanwezigen konden vrijdag tijdens het jubileumfeest bieden op verschillende kavels. Zo kon er geboden worden op een kookworkshop voor zes personen onder toeziend oog van de ervaren chefs van Restaurant ‘t Deurtje, een wijnproeverij met bijpassende culinaire hapjes voor twintig personen, en een jaar lang gratis eten voor twee personen in Restaurant ’t Deurtje. Deze ging uiteindelijk weg voor 1600 euro.

Ruim 160 mensen waren vrijdag afgekomen op het jubileumfeest van Restaurant ’t Deurtje. Onder andere Hans Gort (Koninklijk Horeca Nederland Amstelland), Iens Boswijk (oprichter Iens.nl) en de wethouders Jan-Willen Groot (Amstelveen ) en Crys Larson (Ouder-Amstel ) waren van de partij.

Alle gasten kregen na afloop van het feest de eenmalige glossy-magazine ’35 jaar ’t Deurtje’ mee naar huis. Het magazine is in samenwerking met reclamebureau van het jaar Vandenbusken uit Ouderkerk aan de Amstel tot stand gekomen. Burgemeester van Amstelveen, Jan van Zanen heeft het voorwoord geschreven in de glossy.

Meer informatie over Restaurant ’t Deurtje is te vinden op de vernieuwde website www.deurtje.nl.