Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Smulweb en maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen(MVO) oftewel Ondernemen Zonder Oogkleppen. Met oog voor de maatschappij van nu én van de toekomst. Bij Smulweb vinden we het belangrijk actief onderdeel te zijn van deze maatschappij. Daarom draaien onze servers klimaat neutraal en ondersteunen we o.a. onderstaande goede doelen.
De Smulweb-servers worden gehost door AMSIO/Argeweb. AMSIO/Argeweb is aangesloten bij Cleanbits, waardoor de C02 uitstoot van onze servers wordt gecompenseerd.

http://www.cleanbits.net/nl/client/www.smulweb.nl

Goede Doelen

dance4life inspireert jongeren om de verspreiding van hiv en aids terug te dringen. Wereldwijd leven ongeveer 5 miljoen jonge mensen met hiv. Elke dag komen daar 7.123 hiv-infecties bij. dance4life geeft jongeren informatie over seks, hiv en aids en leert hen hoe ze zichzelf kunnen beschermen.

http://www.dance4life.nlStop Kindermisbruik streeft een wereld na waarin kinderen niet langer slachtoffer zijn of worden van kinderhandel en seksueel misbruik. Zo steunen we organisaties die samen met politie en justitie kinderen uit bordelen bevrijden en zoeken we innovatieve manieren om opvanghuizen zelfvoorzienend te maken.

http://www.stopkindermisbruik.nlDe Culibus laat kinderen een andere wereld proeven. Voeding is toch opvoeding? Grote groepen kinderen leven in een wereld waarin juist ′voeding′ een sluitpost vormt. Om juist die kinderen eens te laten proeven hoe lekker gezond eten kan zijn, komen de topchefs van Jeunes Restaurateurs d′Europe lang met de Culibus naar ze toe. In de Culibus gaan de chefs samen met de kinderen aan de slag om de lekkerste en gezondste maaltijden samen te koken.

http://www.culibus.nl

Smulweb helpt deze goede doelen met geld, maar vaak ook met kennis, strategische inzichten en contacten. Heeft u een vraag over onze aanpak, mail deze dan naar michiel@smulweb.nl.

Home Recepten