Een nieuwe webgroep Keukengerei is geboren! Alle tips, recepten en wetenswaardigheden voor keukenapparatuur en keukengerei, kun je hier toevoegen. Een aantal maanden was ik al op zoek naar recepten voor de vijzel. Ik plaatste een oproep in het forum en kreeg daar veel reacties.
Binnenkort ga ik verhuizen naar een huis waar pas een nieuwe keuken is geplaatst. De voorgaande bewoners hebben hier gekozen voor inductie. Na wat zoeken op internet kwam ik erachter dat dit een heel goede keus is geweest. Maar wat moest ik met mijn eigen pannen? Ik had pas voor mijn verjaardag een koekenpan en een wok gekregen. Een trucje met een magneet moest uitwijzen of deze pannen geschikt waren. Helaas, de magneet bleef niet plakken. Eigenwijs als ik ben, ben ik toch op zoek naar een andere manier om uit te zoeken of deze pannen toch geschikt zijn voor inductie. De wok zou in ieder geval geschikt moeten zijn.
Om een lang verhaal kort te maken, wil ik op deze pagina Kookgerei zoveel mogelijk tips en recepten verzamelen die met keukengerei te maken hebben. Dus heb je lekkere recepten voor de broodbakmachine, heb je een romertopf en weet je niet wat je ermee aanmoet? Word lid van de webgroep en help elkaar!