Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Een nieuw magazine voor Smulweb!

Lees hier alle ontwikkelingen voor het Smulweb Magazine!

28 mei 2013

De meeste producties zijn gedraaid! Een team van redacteuren, fotografen en stylistes is aan de slag geweest bij verschillende reportages. Zo waren we o.a. bij De Librije, hebben we de allerlekkerste taartrecepten geselecteerd en was de in Engeland razendpopulaire Gizzi Erskine bij ons in de kookstudio. Smulwebbers Diana en Wendy waren in de kookstudio om uit een ′blackbox′ te koken, het resultaat lees je in Smult. Op dit moment zijn de vormgevers druk bezig met de laatste opmaak. Een voorproefje zie je in de foto′s!

29 april 2013

Een korte update van de vorderingen van het Smulweb Magazine. We zijn inmiddels druk bezig met de productie. Veel gebeurt in onze eigen kookstudio het Smulweb Kookcollege.

Via Smulweb hebben we gevraagd om recepten in te sturen. Hier zijn ontzettend veel reacties op binnen gekomen. De lekkerste recepten zijn door de redactie geselecteerd en worden deze week gefotografeerd in het Smulweb Kookcollege. Vorige week hebben we alle spullen ingekocht en deze week gaat het team aan de slag om te fotograferen.

Gisteren zijn twee Smulwebbers geweest voor de rubriek Out of the box koken. Zij kregen een box met ingrediënten en moesten hieruit een voor- en hoofdgerecht maken. Een styliste en fotograaf hebben de openingsfoto gemaakt met de ingrediënten. Voor de rubriek weekendkoken is er een bekende kok in de studio geweest om voor de kookclub een menu te maken.

Deze week is spannend want we gaan het recept voor op de cover fotograferen! Ik heb ook weer foto′s toegevoegd zodat je kunt zien waar we allemaal mee bezig zijn, we houden jullie op de hoogte!

26 maart 2013

Op het eerste magazine van Smulweb Aan Tafel hebben we veel positieve reacties ontvangen en met erg veel plezier gemaakt. Het is leuk om enthousiaste Smulwebbers te ontmoeten, lekkere recepten te selecteren en om Smulwebbers met elkaar in contact te brengen. Daarom hebben we besloten om een nieuw magazine uit te geven. Een magazine dat niet 1 keer, maar 4 keer per jaar uitkomt! Vol recepten, verhalen van Smulwebbers en tips voor in de keuken. Het doel: Inspireren, delen en leren.

We zijn nu druk bezig met de voorbereidingen om het eerste nummer eind juni te laten verschijnen. Hier hebben we ook weer jouw hulp bij nodig! Daarvoor zijn we op zoek naar:

- Op zoek naar nummer 1 recepten en verhalen

- Een bijzondere verzameling, heb jij een bijzondere verzameling laat het ons weten!

- Lekkere zomerrecepten! Op elke receptpagina op Smulweb staat een ′nomineer′ knop waarmee je recepten kunt insturen voor het magazine.

Wat vind jij?

Bijgaand vast een paar van de suggesties voor het magazine. Krijg je zelf ook ideeën als je dit ziet, heb je wensen voor een nieuw magazin of wil je reageren op een oproepje? Laat het me dan vooral weten! Stuur een e-mail naar meta@smulweb.nl of plaats hieronder een reactie.

Inmiddels zijn we bijna uit over de titel, welke vind jij het mooist? Geef je reactie hieronder of op onze Facebookpagina!

Home Recepten