Smulweb Keukenagenda 2013

Kijkje achter de schermen bij de Smulweb Keukenagenda Eerder deden we een oproep met de vraag een recept in te sturen voor de Smulweb Keukenagenda 2013. We kregen vele inzendingen met lekkere recepten en leuke verhalen! 53 Recepten zijn geselecteerd en deze zijn in het Smulweb Kookcollege gemaakt en gefotografeerd. Naast recepten staat er ook een aantal specials in de agenda met o.a. recepten voor een stressloze kerst en tips voor een eigen moestuin.

Bestel nu de leukste agenda voor 2013: https://www.smulweb.nl/agenda/


23 Reacties

 1. Heb afgelopen week mijn agenda ;s gekregen .GEWELDIG en dat dan 2 van je eigen recepten erin staan helemaal toppie natuurlijk.Ga mijn beide zusjes verrassen hiermee .Ook een keer setje wereldeters voor mijn jongste zusje en hopelijk gaat ze deze gebruiken want er staan heel bruikbare tips in voor haar 2 kinderen die moeilijke eters zijn. Ik ben er heel blij mee fantastisch uitgevoerd en leuke recepten mooi groot voor veel te noteren. Bedankt voor de snelle levering !!

 2. Jammer dat ik hem nog niet in gebruik kan nemen, deze agenda is echt prachtig! Hele mooie kwaliteit papier, stevige omslag van heel dik karton, leuke extra`s (stickers bijvoorbeeld), ik ben er gek op. En natuurlijk de mooie illustraties van Caroline Ellerbeck en lekkere recepten die we zeker allemaal gaan proberen. Een echte aanrader!

 3. 1. eerste indruk? Ik ben laaiend enthousiast.
  2. buitenzijde, fijne harde kaft, handig open leggen met die ringband, prima formaat.
  3. binnenwerk "maakbare" recepten" leuk dat ze allemaal van smulwebbers zijn, lekkere fotos in dubbele zin, teksten goed leesbaar (niet ondergeschikt aan de vormgeving) niet veel advertenties, leuke tips en weetjes, handige matentabel en "groentenlijst",voldoende schrijfruimte per dag (gebruik agenda ook als dagboek) en voor eigen recepten.
  4. Heel handige stickertjes en gelijk een index. Ik ben niet zo gek op de stijl van de illustraties.
  5. in 2013 zal ik er achter komen wat ik evt mis. Hij is Top!!

 4. Het formaat van de agenda is 17 bij 21 cm. Groeten Meta

 5. Kan iemand mij vertellen wat het formaat van de smulweb agenda is, want dat kan ik nergens vinden? Alvast bedankt, Carry

 6. Persoonlijk gebruik ik geen papieren agenda meer, maar ik wilde toch even kijken. Het is inderdaad een leuke agenda geworden. Heb alleen één opmerking: ik zie mannen deze agenda niet snel kopen en dat vind ik jammer.

 7. heel mooi geworden ga hem zeker bestellen groetjes vlinder

 8. Ziet er goed uit. Ga hem zeker bestellen. Groetjes, Ina

 9. Ziet er heel gezellig uit.

 10. inekevlaskamp

  27 juli 2012 at 10:49

  Nou dat is het helemaal.Zal er als de kippen bij zijn.Super.Ineke

 11. peggybleeker

  16 juli 2012 at 12:16

  Er staan 2 recepten van mij in, daar ben ik heel trots op. Wou ik even kwijt.

 12. Hahaha Roger, ja waar ken ik dat van

 13. lieredomdrij

  13 juli 2012 at 22:53

  Vroeger (heel vroeger) op school had iedereen zo`n super dikke agenda met heel veel plaatjes en gaandeweg het schooljaar plakte men er nog van alles in, dus aan het eind van het jaar was het meer dan dubbeldik. Ik begreep hier helemaal niets van. Een agenda, het boek met wat je nog moet doen,was wat mij betreft zo dun mogelijk. Dus iedere week die er niet meer toe deed scheurde ik eruit en aan het eind van het jaar had ik slechts een kaft met daarin een cijferlijst.
  Plaatjes agenda`s zijn dus niet echt aan mij besteed. Maar ik vind deze plaatjes wel heel leuk, dus dank je wel dat je ze online zet. Groetjes, Roger. (wel knap gedaan hoor!!)

 14. Als de agenda uitkomt ben ik van de partij.
  Lijkt mij erg leuk en leerzaam
  Groetjes Greetje

 15. Wat een leuke agenda. Dit is echt een must have.Groetjes Joyce

 16. Kan haast niet wachten totdat de kalender uitkomt maar ik moet wel. Het ziet er al goed uit. Het moet wel een gigantisch werk zijn. Groetjes, Margrit

 17. professoroud

  13 juli 2012 at 17:37

  Dat lijkt me wel wat; ziet er gezellig uit!!

 18. Ziet er aantrekkelijk uit Meta.

 19. Wat leuk ! Groetjes Willeke.

 20. Leuke reacties! Meer over de agenda volgt zsm!! Groeten Meta

 21. Leuk hoor Meta, ik wil er wel 2 of 3. Ik word nu wel erg nieuwsgierig, kun je niet wat meer prijsgeven?

 22. marianneoud

  11 juli 2012 at 14:25

  Helemaal leuk inderdaad om dit te zien.

 23. Leuk om te zien hoe het tot stand komt!

Geef een reactie