Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Dag 5 : 4/7/01

Vandaag is alles in het honderd gelopen.

Mijn ontbijt : 200gr platte kaas ( was alles want ik was te laat)

middag : Geen tijd om in het bedrijfsrestaurant te gaan eten, dus maar een broodje gekocht (bruin, redelijk groot rond broodje met kaas, tomaat en sla (geen mayo of boter).

Tussendoor (16u) een balisto muesli ; niet omdat ik echt honger had, maar gewoon zin in.

Bij mijn thuiskomst rond 17u30 : twee glazen tomatensap (lekker)

Avondeten (19u30): een klein stukje kalkoenfilet met een beetje pasta en een lepeltje kaassaus.

Daarnet : twee handjes gezouten pindanoten !!FOEI!

Conclusie voor mezelf : geen fruit, bijna niks geen groenten, teveel brood 's middags (equivalent van een half stokbrood, denk ik)

Ik heb echt niet het gevoel dat ik gedieet heb, ik heb gewoon gegeten wat er op dat moment voor handen was, zonder erbij stil te staan wat kon en wat niet.

En dus heb ik veel te veel naar vet gegrepen : ( kaas, balisto, kaassaus en pinda's). Als ik dat allemaal zou vervangen hebben door fruit of groenten, zou het een mooie lijndag geweest zijn...

Pff...

Morgen komen vrienden uit London op bezoek, ze blijven logeren tot zondag (heel leuk!) en zaterdag heb ik een vrijgezellenavond voor een vriendin (we gaan met een hele troep Maastricht onveilig maken!!!!!!!)...dus ik vrees dat ik nog heel hard op mijn tanden zal moeten bijten... sobere etentjes zullen het in elk geval niet worden. Dus zal ik moeten faken en telkens maar een beetje meeeten, als ik dat kan tenminste. Het moet!!!!

Maar ik doe het gewoon!!

Morgenmiddag eten in het bedrijfsrestaurant (warme maaltijd) en 's avonds goed opletten wat ik klaarmaak voor de gasten. Hopelijk is het nog warm morgenavond, dan kan ik een frisse salade maken, met een beetje gegrilde kip en wat rijst en voor wie wil een sausje. Ik zie nog wel.

Zo, dat was het voor vandaag...

Tot morgen!

Els

Home Recepten