Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Dag 4

want die vakantie telt niet mee, toch? Voor dat ik naar huis vertrek (18u is het alweer geworden), nog vlug even mijn dagje samenvatten tot nu toe :

Ontbijt : 2 rijstkoeken( we hadden geen brood in huis) met magere kaas en 200 gr platte kaas 0%

middag : gegrilde kalkoenfilet met een beetje mosterdsaus, bordje groenten (broccoli, boontjes, tomaat, paprika), twee lepels rijst en als dessert kommetje gemengd fruit.

tussendoor : weer een paar suikerboontjes bij de koffie (5 of zo) en een blikje cola light. En oh ja, buiten vanmorgen heb ik geen water gedronken (stom, ik ga vanavond inhalen) Daar moet ik morgen beter op letten.

Weet nog niet wat we vanavond gaan eten, mijn vriend is een beetje ziek in zijn maag...iets kleins in elk geval, want ik heb vanmiddag al warm gegeten.

tot straks voor het vervolg! Ik heb echt honger, mijn maag knort!!!

En normaal gezien zouden we gaan lopen (hardlopen voor de Nederlanders onder ons) , maar een andere vriend stelde ons voor om van het mooie weer te gaan genieten op een terrasje...we hebben ons weer laten verleiden...dat lopen is voor morgen!Avondeten : twee platte kaasjes 0% (ze moeten nu eenmaal op), 100 Kcal per potje van 200gr, dus dat valt wel mee

en dan nog 5 rijstkoeken met 3 plakjes 20 kaas.

Het trekt op niet veel, ik weet het. We zijn ook nog niet naar de winkel geweest voor groenten en fruit. Daar moeten we dringend werk van maken.

Vanavond drink ik nog een groot glas tomatensap en dat is het voor vandaag.

Doe het allemaal nog goed, he! tot morgen!

els

Home Recepten