Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Dag 1 : Zomer !

21/06/2001 Het is nu 17u30 en tot nu toe heb ik een redelijk goede dag achter de rug.

Vanmorgen niet te veel ontbeten (geen honger, door gisterenavond...stom,stom): een magere natuuryoghurt, een kiwi en een kopje groene thee.

Om 12u begon mijn maag al aardig te knorren en ben ik met een paar collega's in het bedrijfsrestaurant gaan eten. Het toffe hier is dat je echt veel keuze hebt: Je kan bv je vlees (kip, kalkoen of biefstuk) laten grillen, er is een uitgebreide saladbar en dan zijn er nog de 4 soorten dagschotels, soep en verschillende soorten broodjes.

Vandaag heb ik een soya-curry soep genomen. De soep was doorzichtig, dus zonder room denk ik. (maar dat weet je nooit natuurlijk)

Dan een vol bord verse groenten zelf samengesteld (sla, tomaat, paprika, worteltjes), met een eitje en een stukje bruin stokbrood (maar 10cm lang ongeveer).

Deze namiddag heb ik enorm veel vergaderd, maar ben niet aan de koekjes geweest die op tafel stonden! Goed he!!!

Intussen heb ik een blikje Cola Light op (ik kan het drinken, heb vroeger nooit veel Cola gedronken, dus ken het verschil niet echt).

Die Light cola vind ik echt ideaal, want de hele dag water drinken, dat kan ik niet, er moet soms toch wel wat SMAAK inzitten. Maar teveel is niet goed, daar krijg ik zo'n opgeblazen gevoel van...

Zo, nu naar huis, 'k ga met een vriendin joggen en dan eten !

Tot zo!Ja, we zijn goed gaan sporten. Ongeveer 35 min goed doorgelopen; moe maar voldaan was ik bij de aankomst!

Ik had wel daarvoor al een Alpro-soya melkje gedronken (aarbeiensmaak), voor wat energie!

En na het douchen een soepje en twee volkoren boterhammen met magere kalkoenham (het was wel al 20u30 toen ik pas at, een beetje laat dus).

en voor de rest niks gesnoept! Jippie.

Maar dat niet of bijna niet snoepen zou ik altijd moeten kunnen volhouden. dat is juist mijn probleem.

ja Jart, je hebt gelijk wat die kilo's betreft. Ik ga ook proberen niet te overdrijven en vooral gezond te eten en meer te sporten. Dan gaan die paar kilo teveel er automatisch langzaam vanaf en zal ik makkelijk op mijn ideaal gewicht komen (wat ik eigenlijk toch wel rond de 68 schat, hoor, minder hoeft niet, want ik vrees dat ik dat toch niet kan houden).

Vandaag begon de zomer! Hopelijk blijft het weer goed haar best doen, zodat we het ook kunnen voelen!

Groetjes en tot morgen allemaal!

Els

Home Recepten