As The World TurnsDe eerste aflevering van As The World Turns is in Amerika te zien op 2 april 1956. Hiermee is deze soap een van de de langstlopende soaps in de geschiedenis.
Hier in Nederland is deze soap sinds 1990 te zien bij RTL 4. Ik ben daar een van de velen die dagelijks hierna kijkt. Ik weet wel, dat dit niets met eten te maken heeft. Maar aangezien ik onder het eten bereiden vaak naar deze serie op televisie kijk, heb ik uiteindelijk toch maar besloten hier een artikeltje aan te wijden. Mensen die dit niet waarderen, kunnen nu beter deze pagina verlaten :-) want hierna volgen er voor hen schokkende beelden …. heel veel bewerkte foto’s van de acteurs. Voor de mensen die net als ik fan zijn, heel veel plezier met het bekijken en het lezen van dit artikel.
Wanneer je het artikel favoriet zet, stuur me dan een berichtje, zodat ik je kan bedanken :-)
Veel liefs,

Het enige castlid die er vanaf dit prille begin bij is, is Helen Wagner (Nancy Hughes).
Peter Parros kwam in juli 1996 in As The World Turns als chirurg Ben Harris. Daarvoor speelde de acteur in de soaps One Life To Live (hierin speelde hij ook een chirurg met de naam Ben), Santa Barbara en The Young And The Restless.
Andere tv-series waarin Peter te zien was zijn o.a. Knight Rider, Step By Step, Seinfeld, Star Trek: The Next Generation en Hanging With Mr. Cooper. Op filmgebied had de acteur rollen in Death Before Dishonor en Real Genius. Peter begon zijn carriere in het theater en heeft nu een eigen productiemaatschappij: “Ten Talents”.
Hij is getrouwd en woont in West Orange, New Jersey. Hij heeft twee kinderen, Sir Clayton en Petra. Peter is geboren op 11 november in Brooklyn, New York en groeide op in Los Angeles, Californie en Salt Lake City, Utah.

Jon Hensley speelt de rol van Holden Snyder sinds 1985. Hij verliet de serie in 1988, kwam terug in 1990 en vertrok weer in 1995 om vervolgens in 1997 weer terug te keren.
Hensley maakte zijn tv-debuut in de serie One Life To Live. Hij speelde ook een rol in het toneelstuk As You Like It van Shakespeare. Verder was de acteur te zien in Wounded Heart, Beverly Hills 90210 en de sitcom Almost Perfect.
Jon werd geboren op 26 augustus 1965 en groeide op in Bucks County, Pennsylvania. Hij studeerde journalistiek aan de universiteit van New York. Hij is sinds 1996 getrouwd met actrice Kelley Menighan Hensley, zij speelt de rol van Emily Stewart in As The World Turns. Ze hebben samen een dochter; Sophie May.
Kelley Menighan Hensley wordt geboren op 15 februari 1967 in Glenview, Illinois. Ze studeert theaterwetenschappen en engels. Ook doet ze een dans- en acteeropleiding.
Kelley is te zien in de soap Santa Barbara, in de tv-serie America?s Most Wanted en in de tv-film The Gambler: The Luck of The Draw. Verder speelt ze in de films Young Charlie Chaplin, Los Posas Road en Guns.
De actrice is getrouwd met As The World Turns-acteur Jon Hensley (hij speelt de rol van Holden Snyder). De twee hebben een dochter, Sophie May, en een zoon, Spencer James. Ze speelt sinds 1992 de rol van de sluwe zakenvrouw Emily Stewart.
Scott DeFreitas speelt sinds 1984 de rol van Andy Dixon in As The World Turns. In 1995 verliet de acteur de soap, om twee jaar later terug te keren.
DeFreitas werd op 9 september 1969 geboren in Boston, Massachusetts. Een deel van zijn jeugd bracht hij door in Hudson. De acteur maakte zijn
debuut in New York met het toneelstuk Coming Of age In SoHo. Voor zijn rol als Andy Dixon kreeg DeFreitas in 1988, 1992 en in 1994 een Emmy nominatie.
De blonde acteur is getrouwd met As The World Turns-collega Maura West, die de rol speelt van de uitgekookte Carly. De twee hebben samen een zoon: Joseph Peter.
Actrice Maura West speelt sinds 1995 de rol van de sluwe Carly Tenney. In 1996 verliet Maura de set weer voor een tijdje, om te bevallen van haar zoon Benjamin. In 1997 keerde ze weer terug in de populaire soap.
De blonde actrice werd op 27 april 1972 geboren in Springfield, Massachusetts, als jongste van een gezin met vier kinderen. Maura is getrouwd met collega Scott DeFreitas, die de rol van Andy Dixon speelt in As The World Turns. Samen met hem heeft ze een zoon: Joseph Peter DeFreitas. Zoon Benjamin heeft Maura uit een eerder huwelijk.
Colleen Zenk Pinter werd geboren op 20 januari 1953 in Barrington, Illinios. De actrice speelt al sinds 1978 de rol van Barbara. Ze heeft dan ook het nodige meegemaakt in de vertolking van dit karakter. Haar Broadway-debuut maakte de actrice in de theaterproductie Bring Back Birdie. Het eerste filmoptreden had Pinter in de verfilming van de musical Annie.
Colleen ontmoette haar man, acteur Mark Pinter op de set van As The World Turns, toen hij ook een rol speelde in de soap. Nu vertolkt hij de rol van Grant Harrison in de Amerikaanse soap Another World. Samen heeft het stel zich enorm ingezet voor allerlei liefdadigsheidsacties, ze zetten zich bijvoorbeeld in voor een ziekenhuis waar
AIDS-patienten zijn opgenomen.
Het acteurs-koppel heeft vier dochters en twee zonen.
Don Hastings speelt sinds 1960 de rol van dokter Bob Hughes. In 1971 en 1972 schreef Don zelf ook scripts voor As The World Turns. Ook was hij schrijver voor de Amerikaanse soap Guiding Light. De acteur kreeg een Silver Circle Award in 1993 omdat hij meer dan 25 jaar in As The World Turns speelt.
Toen Don zes was, deed hij samen met zijn broer Bob mee aan een radioprogramma voor kinderen waar ze samen zongen. Een producer hoorde Don zingen, en liet hem auditie doen voor een radioprogramma met de naam Coast To Coast On A Bus. Dit leidde in 1941 tot een rol voor Don in het nationale stuk Life With Father. Dit deed hij drie seizoenen. Daarna kreeg hij zijn Broadway-debuut in 1944 in I Remember Mama. Verder speelde hij in de toneelstukken On Whitman Avenue, A Young Man?s Fancy en Summer Smoke.
In 1949 stortte Don zich volledig op tv-werk. Hij speelde in het kinderprogramma Captain Video en in Studio One, dat van origine een radioshow was. Later kreeg hij een rol in de dagelijkse dramaserie A Date With Life. In 1956 kwam hij bij de cast van de soap The Edge Of Night. Hier bleef hij ruim vier jaar hangen.
Don ontmoette zijn vrouw, actrice Leslie Denniston, op de set van As The World Turns. Zij speelde in de jaren zeventig de rol van Karen Parker. Ze wonen samen in New York met hun dochter Katharine Scott Hastings. Uit een eerder huwelijk heeft Don twee dochters, Jennifer en Julie en een zoon, Matthew. Hij is geboren op 1 april 1934 in Brooklyn, New York.
Todd Rotondi wordt geboren op 28 september 1974 in Winchester, Massachusetts. Nadat hij zijn studie heeft afgemaakt (hij is afgestudeerd in tv-journalistiek), gaat hij enige jaren naar Virginia waar hij werkt als onderzoeksjournalist. Todd lijkt gezien zijn opleiding geen acteerambitie te hebben, maar weet het toch te schoppen tot acteur. In 2000 is hij voor het eerst in As The World Turns te zien in de rol van Bryant Montgomery, de kleinzoon van Lucinda Walsh.
Todd woont momenteel in New York. Overigens is Todd inmiddels in Amerika alweer uit As The World Turns verdwenen, maar gelukkig kun je hem nog een hele tijd bewonderen in zijn rol als Bryant.
Cassandra Creech kreeg in 1998 de rol van Denise Maynard toebedeeld in As The World Turns. Cassandra is geboren op 30 december. Ze studeerde in North Carolina aan The North Carolina School Of The Arts. Na haar afstuderen verhuisde de actrice naar New York en kreeg ze een rol in de serie Another World. Ook was ze te zien in de serie New York Undercover en in Sins Of The City. Naast haar liefde voor acteren, houdt Cassandra ook erg van muziek. In haar jeugdjaren zong ze vaak in gospelkoren. Cassandra woont met haar man Jonny Bowden, hun drie honden Max, Tigerlily en Woodstock in New York City.
Kathryn Hays speelt al meer dan 25 jaar de rol van Kim Hughes, vrouw van dokter Bob Hughes, in As The World Turns. Ze heeft diverse gastrollen gespeeld, zoals in Star Trek, Law & Order en Night Gallery.
Op Broadway speelde de actrice in Mary, Mary en The Irregular Verb To Love. Samen met haar collega-acteur Don Hasting (Dr. Bob Hughes in ATWT) toerde ze rond met de musical Hastings And Hays On Love. Off-Broadway speelden de twee samen in de productie Algonquin Sampler.
Kathryn werd op 27 augustus 1933 geboren in Princeton, Illinous en ze nam theaterlessen terwijl ze nog op de middelbare school zat. Ze heeft een (getrouwde) dochter, Sherrie en woont in New York City.
Paul Taylor wordt geboren op 25 januari in de Amerikaanse stad Columbia. Na zijn universitaire studie vertrekt hij naar Los Angeles om zijn ideaal om acteur te worden na te jagen. Naast zijn acteerwerk is Paul enige tijd eigenaar geweest van een een personal training-organisatie en een internetbedrijf.
Sinds november 1999 speelt Paul de rol van Isaac Jenkins in As The World Turns, de halfbroer van Ben Harris. Hij heeft gastrollen gespeeld in de tv-series The Drew Carey Show en Norm.
Als de stoere politie-agent Jack Snyder kwam acteur Michael Park in 1997 in de soap As The World Turns. Park werd geboren op 20 juli 1968 en groeide op in New York.
Hij debuteerde in een rol in de Amerikaanse tour van de musical Phantom Of The Opera. Hij speelde in nog twee theaterproducties voordat hij zijn debuut maakte op Broadway met de productie Smokey Joe?s Cafe. Daarna deed hij auditie voor de rol van Jack Snyder in As The World Turns.
Samen met zijn vrouw Laurie, zoon Christopher Michael en dochter Kathleen Rose woont de acteur in New York.
Larry Bryggman wordt op 21 december 1938 geboren in Concord, Californie. Hij groeit op in het Californische Oakland. De acteur is in 1969 voor het eerst te zien in As The World Turns als dokter John Dixon. Voor deze rol ontvangt hij in 1984 en in 1987 een Emmy Award. In 1982, 1983, 1985 en 1986 wordt hij hiervoor genomineerd, maar
ontvangt hij helaas geen Award.
Larry doet ervaring op op Broadway met stukken als Ulysses In Nighttown, The Lincoln Mask, The Basic Training Of Pavlo Hummel en Richard III (laatste twee met Al Pacino). Ook ‘off-Broadway’ laat Larry van zich horen. Hij sluit zich aan bij diverse theatergezelschappen en speelt in vele stukken. In 1993 krijgt hij een Obie Award For Overall Achievement Off-Broadway.
Op filmgebied is Larry ook geen onbekende. Hij vertolkt rollen in Die Hard With A Vengeance (met Bruce Willis in de hoofdrol), And Justice For All, Hanky Panky en Looking For Richard (geregisseerd door Al Pacino).
Annie Parisse speelt sinds 1998 de rol van Julia Lindsey in As The World Turns. Annie werd geboren op 31 juli 1976 in Mercer Island, Washington.
De actrice studeerde aan de toneelschool in Londen. Ze speelde in theaterstukken als Bodacious Flapdoodle, Leave It To Beaver Is Dead, Throwin? Bones en Misalliance. Verder heeft Annie o.a. gespeeld in Much Ado About Nothing en Standards Of Beauty.
Sinds september 1998 speelt actrice Terri Conn (inmiddels Terri Colombino na in het huwelijk te zijn getreden met Arthur Colombino op 7 september 2001) de rol van Katie Peretti, het uitgekookte zusje van Margo Hughes. Terri is geboren op 28 januari 1975.
Terri had eerder gastrollen in de televisieseries Seventh Heaven, Step By Step, Brotherly Love, Profiler, Malibu Shores en de soap The Young And The Restless. Op filmgebied deed ze ervaring op met de films Spitfire, Hong Kong 97 en Assumption. Op de planken was ze te zien in de toneelstukken ‘Night Mother en Of Mice And Men.
Martha Byrne speelt sinds 1985 de rol van Lily in As The World Turns. In 1989 verliet de actrice de serie, om vervolgens in 1993 terug te keren. Momenteel speelt ze een dubbelrol in ATWT. Ze is namelijk ook te zien als Rose D’Angelo.
Martha won een Daytime Emmy Award voor haar rol in de soap en kreeg vijf nominaties voor “Outstanding Younger Actress? in een soap. In 1998 kreeg ze een nominatie voor een Soap Opera Digest Award, samen met collega-acteur Jon Hensley, voor meest populaire koppel.
Martha begon haar acteercarriere op Broadway in de musical Annie, waarin ze de rol van July speelde. Op televisie was de actrice te zien in When The Cradle Falls. Verder speelde ze rollen in diverse tv-series, waaronder in Murder, She Wrote, Jake And The Fatman, In The Heat Of The Night, Doogie Howser en The Young Riders. Ook verscheen ze in tv-films als Pink Lightning, Drop-Out Father (samen met Dick van ****) en She?s Hired, She?s Fired.
Naast het acteren heeft Martha nog een andere passie: zingen. Ze heeft al twee CD?s uitgebracht: Martha Byrne, hierop staan nummers die ook te horen waren in As The World Turns en meest recent is de CD Woman Thing Music.
De actrice werd op 23 december 1969 geboren in Ridgewood, New Jersey. Ze woont samen met haar man Michael McMahon en hun zoon Michael in de staat New York.
Sinds 1960 speelt Eileen Fulton in As The World Turns de rol van de kleurrijke Lisa Grimaldi. Haar werk werd geprezen in 1991 met een Soap Opera Digest’s Editors Award en in 1996 ontving ze een nominatie voor een Soap Opera Digest Award. In 1970 al werd ze door de lezers Daytime TV Magazine uitgeroepen tot beste actrice.
Eileen houdt van haar werk, en dat is te merken; op een gegeven moment had de actrice ‘s ochtends opnamen voor As The World Turns, trad ze ‘s middags op op Broadway met het toneelstuk Who’s Afraid Of Virginia Woolf en was ze ‘s avonds te zien in de musical The Fantasticks.
De actrice heeft in veel toneelstukken gespeeld, waaronder It Had To Be You, Goodbye Charlie en Cat On A Hot Tin Roof. Ook heeft ze de hoofdrol gespeeld in de film Girl Of The Night.
Net als collega Martha Byrne houdt ook Eileen van zingen. Ze zong vaak in populaire nachtclubs en schitterde als caberetiere in vele one-woman shows in New York. En alsof dat nog niet genoeg is, is ze ook nog auteur. Ze heeft twee autobiografieen geschreven: How My World Turns en As My World Still Turns. Verder schreef ze zes detectives: Take One For Murder, Death Of A Golden Girl, Dying For Stardom, Lights! Camera! Death!, A Setting For Murder en Fatal Flashback en de novelle Soap Opera.
De actrice werd geboren op 13 september 1933 in Asheville, North Carolina.

Ellen Dolan verscheen voor het eerst in As The World Turns in november 1989 in de vertolking van de pittige politie-agente Margo Hughes.
Op tv debuteerde Ellen in 1982 met de rol van Maureen Bauer in de serie Guiding Light en speelde vier jaar lang dit populaire karakter. Verder was de actrice te zien in de tv-films Mother?s Day, Mothers, Daughters And Lovers en Dancing With Danger.
Voordat de actrice op tv te zien was, had ze al van zich laten horen in de theaterwereld: ze speelde rollen in onder meer Mother Courage, Cat On A Hot Tin Roof en How The Other Half Loves. Ook startte Ellen haar eigen theaterbedrijf in New York: The Studio Three Group.
De actrice werd op 16 oktober 1955 geboren in Monticello en woont nu in New York City. Met haar vriend Doug Jeffrey heeft ze een dochtertje: Angela Emmett.
Lesli Kay verscheen voor het eerst als Molly Conlan in As The World Turns op 1 maart 1997. De actrice werd geboren op 13 juni 1965 en groeide op in Charleston, West Virginia en werd fotomodel toen ze vijftien was. Daarna werkte ze bij de muziekzender MTV en later ging ze theaterwetenschappen en communicatie studeren aan de Colorado State University.
Lesli was te zien in de films Charades, Guarded Secrets en Forbidden Games. Haar tv-ervaring deed ze op in series als High Tide, Women Series, Nowhere Man en Hunter. Verder speelde ze in de soaps Ryan?s Hope, One Life To Live en Loving. Op theatergebied was de actrice te zien in regionale producties als Grease, Romeo And Julliet en My Sister In This House.
Momenteel werkt de actrice aan een boek met de titel Suicide From The Inside Out, waarin ze haar persoonlijke ervaringen met de eetziekte boulimia beschrijft. Samen met haar ex-collega Keith Colouris (hij speelde ooit de rol van David Stenbeck in As The World Turns) heeft ze een zoon, Jackson William Coulouris.
Paul Leyden wordt geboren op 16 december 1972 in het Australische Melbourne, en speelt Simon Frasier in As the world turns. Paul was te zien in (de voor ons wellicht niet bekende) series als Tribe, F.A.R.S.C.A.P.E., Beastmaster en Home And Away. Ook verschijnt hij in de film Under The Gun en doet hij theaterervaring op in verschillende toneelstukken.
Samen met twee vrienden heeft Paul een eigen productiemaatschappij: Wandering Wolf Productions. Sinds kort woont de acteur in New York.
Al sinds september 1968 vertolkt Marie Masters de rol van dokter Susan Stewart in de soap As The World Turns.
Haar Broadway-debuut had Marie met de theaterproductie There?s A Girl In My Soup. ?Off-Broadway? had de actrice haar debuut in de productie A Sound Of Silence. Zelf heeft de
actrice ook theaterproducties geregisseerd, waaronder de ?Off-Broadway?-productie Dungeons.
Op tv was de actrice te zien in de soap Love Of Life en had ze gastoptredens in de series Kate And Allie, Here?s Boomer en The Secret Of Midland Heights. Op filmgebied heeft ze ook haar sporen achtergelaten: ze speelde een rol in de film Scream For Help, Slayground en A Day At The Beach.
Marie werd geboren op 4 februari 1941 in Cincinnati, Ohio.
Voor zijn rol als de officier van Justitie Tom Hughes ontving Scott Holmes in 1993 en 1997 een award voor beste acteur van de Soap Opera Update magazine. In 1997 en 1999 werd de acteur ook nog genomineerd voor zijn rol door de Soap Opera Digest.
Scott werd geboren op 30 mei 1952 in West Grove, PA en groeide op in Oxford, PA. Op Broadway heeft de acteur heel wat gepresteerd; hij speelde onder meer in Grease, Evita, The Rink (waarin ook Liza Minnelli te zien was) en Got Tu Go Disco.
In 1987 kreeg Scott de rol van Tom Hughes in As The World Turns. Daarvoor speelde hij de rol van Dave Greenberg in de soap Ryan?s Hope. De acteur kan naast acteren ook zingen, en dat is te horen op de Amerikaanse CD Soap Opera Christmas.
Hij woont samen met zijn vrouw Pamela in een
negentiende-eeuwse boerderij in de staat New York. De twee hebben een zoon; Taylor Nicholas.

Hunt Block is in Nederland sinds april 2002 te zien in As the world turns als Craig Montgomery, de vader van Bryant Montgomery. Hij is in de serie getrouwd met Sierra.
Hal Munson, gespeeld door Benjamin Hendrickson. Hij is politiechef van The Oakdale Policedepartment. Is voor de tweede keer nu getrouwd met Barbara. Hij draagt sinds dit seizoen een toupetje, omdat zijn haar dunner werd.
De rol van Jake McKennon, hier samen met Molly Conlan op de foto, wordt gespeeld door Tom Eplin. Hij werkt als redakteur bij de krant van Lucinda Walsh, The City Times.
Abigail, gespeeld door Kristina Sisco, is de dochter van Holden en Molly. Zij is bij haar geboorte ter adoptie afgestaan. Ze woont nu, omdat haar adoptie-ouders naar Saoudi-Arabie zijn geemigreerd, bij Mollie in huis.
Jennifer Munson wordt gespeeld door Kim Onasch. Zij is in de serie de dochter van Hal en Barbara.
Lucinda Walsh wordt gespeeld door Elizabeth Hubbard. Zij is de adoptie-moeder van Lily Snyder (hier samen met haar op het fotootje). Ze is de rijkste persoon in Oakdale en bezit The City Times en heeft aandelen in het ziekenhuis van Oakdale.
De rol van James Stenbeck wordt gespeeld door Anthony Herrera. Hij is een criminele schurk en de vader van David Stenbeck. Hij is met Lucinda Walsh getrouwd. Hij is sinds korte tijd weer herenigd met David, nadat Lucinda hem voor adoptie had afgestaan.
Henri, gespeeld door Trent Dawson, werkt als regisseur voor WOAK, het televisie-station van Oakdale.
De rol van Dahlia Frasier wordt gespeeld door Colleen Dion. Zij is in de serie de harteloze zus van Simon Frasier.
De sullige Mitzi wordt gespeeld door Anne Sayre. Zij is de vriendin van Lily oftewel Rose d’Angelo.
De rol van Jessica, een top-advocate wordt gespeeld door Tamara Tunie.
Dit is Parker Munson op dit moment in Amerika, waar de serie een stuk verder is dan hier. Parker is de zoon van Carly en Hal Munson. Hier op de foto met Craig.

15 Reacties

 1. dolfijntje12

  26 mei 2003 at 16:20

  bij toeval kwam ik hier terecht. nog toevalliger is dat ik sinds kort ook een artikel heb geplaatst over deze gave soap waar ik al zo ongeveer 14 jaar fan van ben. zou zeggen neem eens een kijkje.

 2. Kijk indien mogelijk iedere dag.Zelfs als ik in spanje ben kijk ik er naar via de sateliet.Je kan wel zeggen dat ik eraan verslaafd ben .
  Neem het mee naar mijn pagina.
  Groetjes en bedankt
  Ine

 3. Niet meer up to date maar een erg leuk artikel,ik zet m favoriet

 4. Ik neem het mee naar mijn pagina!
  Kan ik het nog eens op mijn pagina nalezen!
  Bedankt!
  Groetjes van een echte as the world turns verslaafde!
  GINA.

 5. ook ik kijk al bijna 15 jaar naar deze soap.
  Ik neem hem vaak op en kijk ze achter elkaar omdat het dan veel spannender is.
  Kijk je iedere dag dan vind ik dat de reclame te veel en te lang is. Kijk het voordeel van opnemen is dat je dan kan doorspoelen.
  veel kijkplezier.
  Trees.

 6. ah eindelijk iemand die ook gek is op deze soap leuk ik heb het meteen favoriet gezet

 7. hele leuke pagina. heb hem ook favoriet gezet, zodat als ik wat meer tijd heb, er eens rustig voor kan gaan zitten,groetjes
  marij.

 8. Ik ben ook ontzettende fan van de serie, heel leuk in elkaar gezet en ik neem het mee!

  groetjes Marijke

 9. Toch miss ik fotos van oudere en eerdere spelers die ook belangerijk zijn en waren voor deze serie de oudste serie en langstlopende van de wereld….
  Emma,dochter Elly,zonen Caleb en josh,aangenomen dochter biologishe moeder van lilly en rose ,brock de vriend van elly,en nog veel meer zoals the kasnofs en de kinderen van kim en bob…etc etc…..

 10. Thank you for this…Ik neem het mee..naar
  http://www.angelfire.com/weird2/sieka_1
  ik ben fan van de serie toen deze getoond werd op de zender die er niet meer is tenminste voor zover ik weet…superchannel,en daarna kwam rtl4 met deze soap,best of the world op eastenders en neighbours na…alhoewel sons and daughters ook een gave show was…..effin ik bleef kijken en werd een verslaving voor me,ik weet al dat katy met simon gaat trouwen en dat carly weer in het huwelijk van jack gaat stoken want ik speur wat af op het net daarvoor….maar vin jou site hierover ook best cool….hopelijk tot ziens op mn personal page…waariki gauw een atwt site aan ga maken.
  groetjes Sieka

 11. hoi,
  als een t.v. verslaafde van deze serie heb ik hem gelijk meegenomen.harstikke leuk.groetjes sandra

 12. Zo, dat heb ik even favoriet gezet. Ben ook een grote fan van de serie en ik mis dan ook niet graag eentje als het niet anders kan. Ik heb de biografie hiervan eens uitgeprint maar dit is wel zo gemakkelijk. Leuk gedaan.

  Groetjes, Anneke

 13. Ook ik kijk elke dag naar As the World Turns.
  Wil geen uitzenging missen. Elke dag staat de video om 16.00 uur op RTL 4 ingesteld. Ben ik thuis dan kijk ik er naar en anders neemt de video het op en kijk ik het in de avond. Maar …..ik kijk het niet twee keer hoor. Heb het artikel favoriet gezet. Bedankt. Lucy

 14. Dit is een artikeltje naar mijn hart, toen wij 3 jaar in Australie zaten heb ik de serie zeker heeeeeeeeeel erg gemist. Ik ben een echte fan van de serie en kijk al zo lang dat ik mij kan herinneren naar en meid waar haal jij al die info toch allemaal vandaan? Groetjes Jeanette

 15. wat goed hoe weet je dit allemaal dat heeft toch zeker wel veel werk gekost ik zet hem natuurlijk favoriet want ik wil het eens op mijn gemakje doorlezen groetjes yvonne

Geef een reactie