Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

As The World Turns

As the world turns.

De tot nu toe langst lopende soap serie van Amerika en Europa. Deze soap draait al sinds 1956.

Cast

Lucinda Esteban Walsh Dixon Stenbeck

Info: Eigenaresse van Worldwide, The City Times en nog wat zaken. Moeder van Sierra, stiefmoeder van Lily (& Rose), oma van Bryant en Lucy,gehuwd geweest met John Dixon, James Stenbeck,de schatrijke James Walsh en de eerste eega was Jacoba Esteban. Echte naam in serie is eigenlijk Mary Ellen Walters.

Elizabeth Hubbard speelt wellicht de meest boeiende persoonlijkheid in As The World Turns. Al sinds april 1984 is de actrice te zien als de uitgekookte zakenvrouw Lucinda Walsh. Deze rol heeft veel nominaties verdiend.

Dr. John Dixon

info: Ook deze heer weet van trouwen. op een rijtje af van nu tot vroeger: Carly Tenney, Barbara Ryan, Lucinda Walsh, Karen Stenbeckt(? wie is dat?), Ariel Aldrin, Dee Stewart, Pat Holland en zijn 1e vrouw was Kim Reynolds, nu Hughes. Kinderen zijn Margo Hughes, Ian "Duke" Kramer, Andrew Dixon, M.J. Dixon (met Iva) en Johnnie Dixon (overleden)Cardioloog in Memorial.

Beetje een heethoofd deze dokter.

Larry Bryggman wordt op 21 december 1938 geboren in Concord, Californie. Hij groeit op in het Californische Oakland (nee, geen Oakdale). De acteur is in 1969 voor het eerst te zien in As The World Turns als dokter John Dixon. Voor deze rol ontvangt hij in 1984 en in 1987 een Emmy Award. In 1982, 1983, 1985 en 1986 wordt hij hiervoor genomineerd, maar ontvangt hij helaas geen Award.

Lisa Miller Hughes Eldridge Shea Colman McColl Grimaldi

info: Getrouwd geweest met (pff alweer een hele lijst) Bob Hughes, John Eldridge, Michael Shea,Grant Colman,Whit McColl,Earl Mitchell,Eduardo Grimaldi.Moeder van Tom Hughes en Scott Eldridge. Tevens iets wat bijna niemand weet...moeder van Chuckie Shea, deze overleed in een auto ongeluk als kind en Lisa heeft het ook nooit over hem. Eigenaresse van Java Underground, Lakeview Towers, Fashions, Mona Lisa Restaurant.

Beste actrice

Sinds 1960 speelt Eileen Fulton in As The World Turns de rol van de kleurrijke Lisa Grimaldi. Haar werk werd geprezen in 1991 met een Soap Opera Digest's Editors Award en in 1996 ontving ze een nominatie voor een Soap Opera Digest Award. In 1970 al werd ze door de lezers Daytime TV Magazine uitgeroepen tot beste actrice.

Nancy McClosky

info: Echt een oude rot in het vak, moeder van Susan,Donald,Penny en Bob Hughes. Getrouwd geweest met Chris Hughes en later Dan McClosky die inmiddels overleden is. Werk is over het algemeel vrijwilligerswerk.

Note: deze dame doet nog steeds mee en is inmiddels al 85 jaar!!!

Helen Wagner is een bijzondere actrice voor As The World Turns. Zij is de enige die sinds de eerste dag (en dat was op 2 april 1956) te zien is in ATWT.

Bob Hughes

info: Gehuwd geweest met Lisa Grimaldi,Sandy McGuire,Jennifer Ryan (overleden),Miranda Marlowe,

Kimberly Sullivan Reynolds Dixon Stewart Andropoulos oftewel gewoon Kim.Vader van Tom, Sabrina, Frannie en Christopher. Baas van personeel in Memorial en dokter (specialiteit onbekend). Dit karakter is beetje een sulletje. Enige uitspatting was een kortstondige affaire met Susan Stewart.

Don Hastings speelt sinds 1960 de rol van dokter Bob Hughes. In 1971 en 1972 schreef Don zelf ook scripts voor As The World Turns. Ook was hij schrijver voor de Amerikaanse soap Guiding Light. De acteur kreeg een Silver Circle Award in 1993 omdat hij meer dan 25 jaar in As The World Turns speelt.

Kim Sullivan Reynolds Dixon Stewart Andropoulis Hughes

info: eigenaresse van lokaal televisie station WOAK, moeder van Andy,Frannie,Christopher. echtgenote van dokter Bob.

Kathryn Hays speelt al meer dan 25 jaar de rol van Kim Hughes, vrouw van dokter Bob Hughes, in As The World Turns. Ze heeft diverse gastrollen gespeeld, zoals in Star Trek, Law & Order en Night Gallery.

Barbara Ryan Stenbeck Munson Dixon Munson Montgomery

info: eigenaresse van modeimperium Ryan's Originals, moeder van Paul, Jennifer en Will. momenteel (nog heel even) eega van Craig Montgomery, eerder keer of wat getrouwd geweest met Hal Munson. En ook keer met mega schurk James Stenbeck,waarvan Paul resultaat.(overigens is Jennifer niet van Hal maar van Darryl Crawford)

Colleen Zenk Pinter werd geboren op 20 januari 1953 in Barrington, Illinios. De actrice speelt al sinds 1978 de rol van Barbara. Ze heeft dan ook het nodige meegemaakt in de vertolking van dit karakter.

Hal Munson

info: voormalig politie inspecteur, ook hij heeft de ambtenaar meerdere malen bezocht. Vooral met Barbara. vader van Nikki, Will, Adam (slippertje met Margo)en Parker (samen met Carly)

Benjamin Hendrickson speelt al sinds jaar en dag de hoofd inspecteur Hal Munson. Een aantal malen getrouwd met Barbara en momenteel verwikkeld in een affaire met Emily Stewart.

Tom Hughes

info: oorspronkelijk advocaat maar ook poging gedaan tot journalist. getrouwd met Margo. Uit Vietnam verleden een dochter, Lien, verder paps van Casey en Daniel (uit een one night stand met Emily Stewart} beetje een sulletje.

Voor zijn rol als de officier van Justitie Tom Hughes ontving Scott Holmes in 1993 en 1997 een award voor beste acteur van de Soap Opera Update magazine. In 1997 en 1999 werd de acteur ook nog genomineerd voor zijn rol door de Soap Opera Digest.

Margo Montgomery Hughes

info: politie dame, met rijk verleden. Tijdens een iets mindere periode in haar huwelijk met Tom even Hal opgezocht waarvan Adam resultaat,verder mams van Casey. Korte affaire met Alec Wallace die wordt vermoord in de serie waar Margo in eerste instantie de schuld van krijgt.Medisch verleden als AIDS onderzoek ivm verkrachting. Tijdens politiedienst moeder van Eddie, Deena Silva doodgeschoten.Huwelijk met Tom tijdelijk in de kast vanwege Tom's affaire met Emily. Huwelijk is nu weer oke.

Ellen Dolan verscheen voor het eerst in As The World Turns in november 1989 in de vertolking van de pittige politie-agente Margo Hughes.

Andy Dixon

info: fotograaf, alcoholist, weet niet goed wat ie wil. getrouwd geweest met Courtney Baxter en heftige relatie gehad met de veelbesproken Julie Wendell. Later ook met Molly. Blijkt (ook!!) een one night stand te hebben gehad met Denise Maynard waar een dochter uit voorkwam, Hope.

Scott DeFreitas speelt sinds 1984 de rol van Andy Dixon in As The World Turns. In 1995 verliet de acteur de soap, om twee jaar later terug te keren.

In real life getrouwd met Maura West (Carly Tenny)

Susan Burke Stewart McDermott

info: laborant onderzoekster in Memorial, ex alcoholiste, moeder van Emily en Allison uit een huwelijk met dokter Larry McDermott (Allison is overigens verwerkt met eicel van Emily)

Al sinds september 1968 vertolkt Marie Masters de rol van dokter Susan Stewart in de soap As The World Turns. Ze behoort hiermee tot een van de castleden die het langst in de soap spelen.

Emily Stewart Snyder Keller

info: deze dame heeft heel wat meegemaakt, valt voor "foute" types, heeft bed gedeeld met James Stenbeck, Paul Stenbeck, David Stenbeck (ja hoor de hele familie) Tom Hughes, Royce Keller, Brock Lombard en noem maar op. Heeft nu een roddelkrant en een zoon Daniel uit slippertje met Tom Hughes. is overigens in heel donker grijs verleden ook nog even getrouwd geweest met Holden Snyder. (en nu in het echt ook)

Kelley Menighan Hensley wordt geboren op 15 februari 1967 in Glenview, Illinois. Ze studeert theaterwetenschappen en engels. Ook doet ze een dans- en acteeropleiding. De actrice is getrouwd met As The World Turns-acteur Jon Hensley (hij speelt de rol van Holden Snyder).

Holden Snyder

info: brave borst hoor die Holden, is sinds jaar en dag verliefd op Lily, heeft als knulletje liggen rollebollen met Molly waarvan Abigail bewijs. beroep is onduidelijk. ene keer paardentrainer dan weer rondrennen op WOAK. Is in het bed getrokken door Julie Wendell en daarvan is Aaron (die op zijn beurt weer geadopteerd is door stiefzus Iva) weer het resultaat. (in ATWT kennen ze geen voorbehoedsmiddelen, elke lichaamsvereniging resulteert in zwangerschap!)in huwelijk met Lily echte vader van Faith.

Jon Hensley speelt de rol van Holden Snyder sinds 1985. Hij verliet de serie in 1988, kwam terug in 1990 en vertrok weer in 1995 om vervolgens in 1997 weer terug te keren.

Emma Snyder

info: Aardige "oermoeder" die woont in een boerderij met dieren die je uiteraard nooit ziet, bakt zelf brood en doet nog veel meer in keuken behalve eten. hier speelt alles zich af in die keuken.

moeder van Seth,Caleb,Holden,Meg,Ellie,Iva (overigens is Iva geadopteerd)is weduwe en bevriend met buurman Cal Stricklyn. Heeft volgens de overleveringen half weeshuis opgevoed.is altijd goed als oppas.

Al jaren zie je haar in de gestalte van de zorgzame Emma op de Snyder-farm. Om precies te zijn speelt Kathleen Widdoes deze rol al sinds 1985, en ze lijkt er nog steeds geen genoeg van te hebben. Vier Emmy-nominaties leverde haar dit inmiddels op.

Lily Walsh Mason Snyder Santana Grimaldi Snyder

info:Zo over deze dame is ook aardig wat te vertellen. Is biologische dochter van Iva Snyder en Josh. Verwerkt tijdens een verkrachting. Geadopteerd door Businesslady Lucinda Walsh die over haar waakte als een kloek. Vanaf eerste moment stapelverliefd op Holden Snyder. Echter mocht het niet want Holden "was" een broer van Iva. Later mocht het weer wel want ook Iva bleek geadopteerd. Afijn, paar huwelijken later van beide kanten, toch elkaar nog gevonden. Lily is moeder van Luciano (Luke) uit huwelijk met Damian Grimaldi en Faith, dochter van haar en Holden.

Sinds kort speelt Lily een dubbelrol, namelijk ook die van "plots" opgedoken tweelingzus Rose D'Angelo, een pittige goedgebekte danseres. Heel ander type dan de brave ingetogen Lily.

Martha Byrne speelt sinds 1985 de rol van Lily in As The World Turns. In 1989 verliet de actrice de serie, om vervolgens in 1993 terug te keren.

Martha won een Daytime Emmy Award voor haar rol in de soap en kreeg vijf nominaties voor ?Outstanding Younger Actress? in een soap. In 1998 kreeg ze een nominatie voor een Soap Opera Digest Award, samen met collega-acteur Jon Hensley, voor meest populaire koppel.

Simon Frasier

info:Deze Australische meneer komt in Oakdale om zijn erfrecht te halen in de vorm van een mega diamant. Deze zou in het bezit zijn van Lily. Wordt stapelverliefd op Lily. Om in Amerika te blijven "trouwt" hij met Katie Peretti die heimelijk verliefd is op hem. Heeft korte affaire met Lily maar die gaat later toch terug naar der hubbie. Wordt uiteindelijk toch verliefd op Katie.

Paul Leyden wordt geboren op 16 december 1972 in het Australische Melbourne. Hij groeit op in een gezin met vijf kinderen. Nadat hij slaagt voor zijn middelbare school, studeert hij economie en drama, waarvoor hij ook zijn diploma?s ontvangt.

Katie Frasier Peretti

info:Deze dochter van Lyla en Casey Peretti en halfzus van Margo begint in ATWT als een lief onschuldig meisje. Blijkt dat verre van te zijn. Manipuleert menig een om haar eigen zin te krijgen. Heeft eerst haar zinnen gezet op Eddie Silva maar verliest hem toch aan Georgia. Volgende slachtoffer is Holden maar ook die gaat hier niet op in. Daarna strikt ze Simon Frasier in haar web. En dat lukt!

Sinds september 1998 speelt actrice Terri Colombino de rol van Katie Peretti, het uitgekookte zusje van Margo Hughes.

Carly Tenney Munson Dixon Snyder

info:Carly Tenney, wat een dame! Komt erachter dat ze het onwettige kind is van de steenrijke Cabot maar deelt helaas bij overlijden van pa niet in de erfenis. Haar halfzusje Rosanna erft de boel. Carly heeft eerder vriendje Mike Kasnoff van zuslief afgepikt en derhalve geen cent voor Carly. Wanneer Rosanna overstag gaat mbt uitdelen van een paar miljoenen zit er een addertje achter het gras. Carly moet voor een bepaalde datum een kind hebben en ook getrouwd zijn met de vader. Alhoewel Carly stapelverliefd is op Jack Snyder probeert ze Hal Munson (is heel even niet getrouwd met Barbara) te verleiden. Het stel trouwt maar de zwangerschap blijft uit. Dokter John Dixon wordt ingeschakeld en dan ineens is Carly zwanger. (maar van wie??)uiteindelijk blijkt tijdens de zwangerschap dat John haar geinsemineerd heeft dus....scheiden van Hal en trouwen met John. Als het kind inderdaad voor de afgesproken datum geboren wordt krijgt ze haar geld van Rosanna. Echter niet voor lang want (pffffff nee he?) kindje Parker blijkt dus toch van Hal te zijn. Na nog meer avonturen,ontvoeringen, bijna dood ervaringen, rijk en weer arm periodes belandt ze toch in de armen van haar grote liefde Jack Snyder.

Actrice Maura West speelt sinds 1995 de rol van de sluwe Carly Tenney. In 1996 verliet Maura de set weer voor een tijdje, om te bevallen van haar zoon Benjamin. In 1997 keerde ze weer terug in de populaire soap.

Jack Snyder

info:Een bovenstebeste brave agent. Is verliefd op Carly maar kan niet tegen haar leugens. Ontmoet Julia en trouwt haar. Na verloop van tijd toch tot de ontdekking komen dan Carly toch zijn grote liefde is wil hij scheiden van Julia. Deze is inmiddels een miskraam rijker en een illusie armer. Gaat niet akkoord met scheiding en raakt een paar schroefjes kwijt. Zit momenteel in gekkenhuisje.Jack maakt nog heel wat mee met dame-met-pit Carly maar uiteindelijk komt ook dat weer oke.

Als de stoere politie-agent Jack Snyder kwam acteur Michael Park in 1997 in de soap As The World Turns. Park werd geboren op 20 juli 1968 en groeide op in New York met zijn broer en twee zussen.

Julia Lindsay Snyder

info: Deze verpleegster loopt Jack tegen het lijf in een bus. Maken een paar spannende momenten mee en raken verliefd. Na heel wat gedoe trouwt het stel. Carly is en blijft de grote rivale van Julia. Raakt verslaafd aan pillen door dokter Reid Hamilton alias David Stenbeck, wordt ontvoerd, helpt mee met begraven van David, vermoord een paard van Carly,raakt haar baby kwijt en uiteindelijk haar verstand. Zit momenteel koekoek te zingen in de loony bin (oftewel het gekkengesticht)

Annie Parisse is in 1998 voor het eerst te zien als Julia Lindsey in de soap As The World Turns.

Annie speelt de rol van Julia Lindsey. Julia is een vrouw met een goed hart, alhoewel ze tegenover haar aartsrivaal Carly Tenney niet altijd even aardig is. In Amerika heeft Annie Parisse de soap inmiddels verlaten, maar hier kun je nog even genieten van deze donkerharige actrice.

Molly Conlan McKinnon

info:Molly, de big blue eyes. Komt in de serie als ze bevriend raakt met Lily terwijl ze samen in de gevangenis zitten. Als ze eruit komt en naar Lily's huis gaat,schrikt ze zich rot als ze Holden ziet. Holden is de vader van haar dochter die ze moest afstaan. Na veel vijven en zessen vinden ze Abigail terug. Krijgt een relatie met Andy Dixon en later met Christopher Hughes (mag niet...Chris is minderjarig) raakt verwikkeld in een heftige verhouding met David Stenbeck. Vindt uiteindelijk haar rust met de zachtaardige Jake McKinnon.

Lesli Kay verscheen voor het eerst als Molly Conlan in As The World Turns op 1 maart 1997. De actrice werd geboren op 13 juni 1965.

Samen met haar ex-collega Keith Colouris (hij speelde ooit de rol van Reid Hamilton/David Stenbeck in As The World Turns) heeft ze een zoon, Jackson William Coulouris.

Jake McKinnon

info:Deze Jake komt als journalist bij Lucinda te werken. Is een goede speurneus en haalt bij sommige echt het onderste uit de kan. Is getrouwd met Vicky maar die wordt vermoord. Gaat op zoek naar zijn kids en vind ze samen met Molly uiteindelijk. Bij Molly vind deze guitige leukerd het laatste geluk.

Zijn karakter Jake McKinnon is overigens niet verzonnen door de schrijvers van As The World Turns. In 1985 verschijnt Tom in de Amerikaanse soap Another World als Jake McKinnon. In 1999 is hij opnieuw te zien als Jake, maar dan in As The World Turns.

Abigail Williams

info:Komt er op 15-jarige leeftijd achter dat ze geadopeerd is en ontmoet haar biologische ouders, Molly en Holden. Als haar adoptie ouders naar Saoudi Arabie verhuizen trekt ze in bij Holden. Heeft verkering met Chris Hughes tot ze erachter komt dat hij met haar moeder heeft liggen rollebollen. Na een ruzie met Molly loopt ze weg.

Molly komt ten val en belandt in het ziekenhuis. Abigail betoont berouw en trekt later in bij Molly en Jake. Heeft nu een beetje verkering met Adam Munson.

Kristina Sisco wordt geboren op 18 april 1982 in Bethesda. Maryland. De jonge actrice is sinds oktober 1999 te zien als de vrolijke Abigail Williams in ATWT. Abigail is de biologische dochter van Molly Conlan en Holden Snyder. Leuk detail: Kristina draagt speciaal voor ATWT blauwe contactlenzen (ze heeft bruine ogen), zodat ze meer lijkt op haar tv-ouders, Holden en Molly hebben namelijk ook allebei blauwe ogen. Onlangs kreeg Kristina een Emmy-nominatie vanwege haar vertolking van Abigail.

Jennifer Munson

info: Dochter van Barbara Ryan, verwerkt in korte affaire met Darryl Crawford. Volgens haar is gewoon Hal haar vader. Beetje lastige puber tot ze Bryant tegen het lijf loopt en relatie begint. In eerste instantie tegen de zin van pa en ma, maar wordt later getolereerd. Bevriend met Abigail. Probeert samen met Bryant het huwelijk te stoppen tussen haar moeder en Bryant's vader. Lukt helaas niet. Relatie met Bryant ontwikkeld zich verder en ze trekt bij hem in.

Kim Onasch wordt geboren op 10 februari 1982 in Rochester, New York.In 1999 verschijnt Kim voor het eerst in As The World Turns als de dochter van Barbara, Jennifer. In de Verenigde Staten is de actrice inmiddels uit de populaire soap geschreven, maar hier kun je haar nog een poosje bewonderen.

Bryant Montgomery

info: Komt vanuit Montega (waar ligt dat??) naar Oakdale en trekt in bij oma Walsh. Heeft een haat/liefde verhouding met zijn vader Craig. Paps is de boeman en Bryant de braverik. Valt in luf met Jennifer Munson wiens vader Hal hier niet echt mee eens is. Als Hal erachter komt dat Bryant best wel aardig is, keurt ie de relatie goed. Na een aantal avonturen met Jennifer trekt ze bij hem en maar wil "het" niet doen met hem. (vreemd want de rest van de cast doet "het" zowat met iedereen)Helaas voor Bryant komt zijn neef Billy logeren en aan hem verliest hij zijn meisje en helaas niet lang daarna zijn leven. snif.

Todd Rotondi wordt geboren op 28 september 1974 in Winchester, Massachusetts.In 2000 is hij voor het eerst in As The World Turns te zien in de rol van Bryant Montgomery, de kleinzoon van Lucinda Walsh.

Craig Montgomery

info: Craig is een geslepen zakenman die wel van de vrouwtjes houdt. Omwille van haar poen trouwt ie met Barbara maar dat duurt niet lang. Als Babs erachter komt dat hij uit haar portemonnee jat is het huwelijk over. Eigenlijk is Craig in stilte verliefd op Carly. Als Carly met Jack breekt snelt Craig toe om werk te maken van Carly. En dat lukt tot nu toe.

Hunt Block wordt geboren op 16 februari 1955. In 2000 is hij voor het eerst te zien in As The World Turns als de slimme zakenman Craig Montgomery, de vader van Bryant.

Adam Munson

info: Adam is de zoon van Margo en Hal verwerkt in een periode dat het huwelijk tussen Margo en Tom wat minder ging. Adam is beetje een doepie die verliefd is op Abigail. Een echt verhaallijn is er nog niet geweest voor hem.

Craig Lawlor speelt sinds 1998 de rol van Adam Munson, de zoon van Margo en Hal, in As The World Turns.

Ben Harris

info: Ben is een uitstekende neuroloog in het Memorial. Is inmiddels al aardig wat keren verliefd geweest in de serie maar trouwen wil maar niet lukken. Zodra het woord trouwen valt lijken de dames hard weg te rennen. Is momenteel even single maar uit bronnen al gehoord dat er wederom een relatie aan zit te komen. Wie? Dat hoor je vanzelf. hahaha

Peter Parros kwam in juli 1996 in As The World Turns als chirurg Ben Harris. Daarvoor speelde de acteur in de soaps One Life To Live (hierin speelde hij ook een chirurg met de naam Ben), Santa Barbara en The Young And The Restless.

Isaac Jenkins

info: De broer/ halfbroer? van Ben. Had in eerste instantie een slechte verhouding met zijn broer maar dat is nu weer koek en ei. In de liefde lukt het ook niet echt maar is heden helemaal weg van "trutje" Bonnie McKechnie. Of dit wat gaat worden? Bonnie is volgens mij nog maar jaar of 18 en Isaac al het dubbele ofzo.

Sinds november 1999 speelt Paul Taylor de rol van Isaac Jenkins in As The World Turns, de halfbroer van Ben Harris. Hij heeft gastrollen gespeeld in de tv-series The Drew Carey Show en Norm.

Henry Coleman

info: Henry is de doortrapte "rechterhand" van Katie. Hij mag de vuile werkjes opknappen die Katie voor hem verzint. Belandt met Katie op een eiland en is sindsdien eigenlijk niet meer gesignaleerd in Oakdale.

Trent Dawson is voor het eerst te zien als de geniepige Henry Coleman in het najaar van 1999. Het was de bedoeling dat het een gastrol zou zijn van twee weken, maar, zoals je weet, is Henry er nog steeds.

Koppels

Hal & Barbara

Bryant & Jennifer

Katie & Simon

Tom & Margo

Molly & Jake

Holden & Lily

Carly & Andy

Ken je deze nog?? Een paar ouwetjes die nu niet meer meedoen in As The World Turns

Mark Kasnoff

Holden Snyder & Angel Lange

Connor Walsh

De "oude" Paul Ryan met zijn moeder Barbara Ryan

Lyla & Casey Peretti

De grote schurk James Stenbeck

Chris Hughes

Diego Santana......oh zo gevaarlijk maar wauwie!!

Kirk Anderson & Samantha Markham, het halfzusje van Lucinda

Denise Maynard

Dan & Nancy McClosky

David (stouterd) Stenbeck

Larry & Susan McDermott

Lucinda, de 1e Craig en de 1e Sierra

Mag niet ontbreken...Caleb Snyder& Julie Wendell (overigens niet de 1e Caleb)

Brock Lombard & (de 1e) Emily Stewart

Evan Walsh,broer van Connor

Courtney Baxter en Andy Dixon

Hal,Margo(een voormalige)en Tom met baby Adam

Eddie Silva & Georgia Tucker

Linc Lafferty

2e Jessica Griffin

Brad Snyder

Nikki Munson

Reid Hamilton (overigens de partner van Molly Conlan in real life)

Camille Bennet

Ellie Snyder, Kirk Anderson en Iva Snyder

Shannon O'Hara

Frannie Hughes

Angel & Caleb Snyder (deze is overigens reeds overleden)

Deze mag uiteraard niet ontbreken, mijn favoriet van ATWT: Duncan McKechnie

Alec Wallace

Lien Hughes

Damian Grimaldi

Emily met oma Ellen Stewart

Cal Stricklyn

Christopher Hughes

De eerste Craig Montgomery, ziet er beter uit dan die andere toch?

Mike Kasnoff (oh wat werd om hem gevochten!!)

Weer een andere Samantha Markham

Huwelijk tussen Seth Snyder en Angel

Deze heeft ook een blauwe maandag meegedaan als Connor Walsh

Julie Snyder

Royce Keller(was lichtelijk gestoord)

Oh ja, dit is Lily's eerste echtgenoot Derek Mason

De alcoholische mams van Jack, Dolores

Rosanna Cabot

Hier nog wat namen ...herken je sommige nog?

Bianca Marquez Walsh

Carolyn Crawford

Casey Peretti

Duke Kramer

Edwina Walsh

Frank Wendell

Gavin Kruger

Hutch Hutchinson

Jason Benedict

Josh Snyder

Lamar Griffin

Neal Keller Alcott

Orlena Grimaldi

Phillip Lombard

Pilar Domingo

Sabrina Hughes

Tonio Reyes

Home Recepten