Dagboekbijdragen mei 2007

Nieuwe start Hmm, dit moet gelijk een lang artikel worden want ik geloof niet dat je nog paragrafen kunt toevoegen aan een artikel in deze nieuwe lay-out?

Even een update.

Heb vanaf 1 juni een nieuwe baan. Niet meer in mijnwoonplaats maar in Amsterdam. Ineens van nauwelijk reizen naar een half uur heen en een half uur terug reizen. Ik werk er al sinds 8 mei (en in die tijd bouw ik wat extra vakantie-dagen op). Valt me niet tegen tot nu. Het is wel heel ander werk en heel andere mensen. Maar op mijn vorige werk ging het gewoon niet meer. Ik deed het werk van 2,5 mensen en ik word zwaarder en zwaarder uit pure frustratie.

Nu zit ik weer vol frisse moed. Heb een hometrainer besteld die hopelijk maandag wordt bezorgd. Heb me voorgenomen dat ik nu m'n series ga kijken al fietsende in plaats van al hangende op de bank. Ben in de avonden zo moe wanneer ik thuiskom dat ik niets anders meer doe dan eten en hangen. Dat moet vanaf morgen veranderen dus!

En natuurlijk ook een ander eetpatroon aanmeten weer. En dan zouden de kilootjes er zo langzamerhand weer af moeten gaan.

Vanaf 9 juni gaan Emilio en ik 2 weekjes met vakantie, zin in!

2 Reacties

 1. Leuk dat je weer schrijft MArida!
  Een andere baan: een frisse wind door je leven dus:-)
  Groot gelijk dat je met de hometrainer aan de slag gaat (ben nu zelf lid van een sportschool).
  Nog een paar weken en dan l;ekker op vakantie.
  Zorg je goed voor jezelf?!

  Heel veel liefs,

 2. Ik wens je heel veel succes in je nieuwe baan en met het afvallen.
  Bij mij moet er ook de nodige kilo’s af.
  Groetjes Agnes

Geef een reactie