Dagboekbijdragen januari 2006

Goede voornemens Jazeker! Goede voornemens dit jaar.
1. Weer frequenter schrijven hier op smul
2. Afvallen
3. Knoop doorhakken betreffende studie (lees: waarschijnlijk stoppen).

Wat vliegt de tijd toch he jongens? Alweer 2006!
Morgen alweer werken en morgenavond een champagnetoernooi bij de badminton. Kan helaas niet zelf meespelen omdat ik de boel moet organiseren. Vrijdag weer een training om tenminste de bijgekomen pondjes er weer af te trainen.

Gelukkig nieuwjaar allemaal!!!Inderdaad Ilonk, die rust heb ik een enorme behoefte aan. Anders wordt het gewoon allemaal net iets te veel.

Maandag ben ik maar een ochtend gaan werken. Knallende koppijn. Ik ben dan ook om 12.30 uur naar huis gegaan.
Ik zag er erg tegenop dat ik diezelfde avond nog naar de sporthal moest om het champagne-toernooi te organiseren. Ik had meer zin om thuis te blijven en met een figuurzaag mijn hoofd eraf te zagen. Echter, tot mijn grote verbazing, verdween mijn hoofdpijn binnen een kwartier na aankomst in de sporthal. Vreemd maar waar.
Toernooi was een groot succes al was de opkomst een stuk minder dan vorig jaar.Zo, dat was wel even weer wennen, zo’n eerste werkweek na een dikke week vrij te zijn geweest. Maar ik heb het weer overleefd. Jullie ook allemaal hoop ik? ;-)

Morgen alweer een competitie wedstrijd. Zal niet super gaan denk ik. Ik loop al een meer dan een maand bij de fysio omdat ik pijn heb in mijn onderrug. Bij het badminton overstrek je je rug vaak. En mijn rug kan het blijkbaar ineens niet meer hebben. Heel rare ervaring voor mij omdat ik in het verleden nog niet eerder rugklachten heb gehad.

Even een waarschuwing. Sommige van jullie hebben ook dagboekjes bijgehouden op Beps clubje toen Smul dicht was een half jaar geleden. Beps clubje kan nu echter overgenomen worden door iedereen die dat wil op Clubs. Dit betekent dat zij ook de dagboekjes kunnen lezen dan. Ik heb de mijne in ieder geval alvast verwijderd.

Vandaag ga ik lekker luieren. Nog even boodschapjes doen en vanavond gezellig met Emilio voor de buis, beetje tv kijken.

Fijn weekend allemaal!Vergeten te wegen vanochtend. Misschien maar goed ook.
Gisteren onverwacht naar de zes-daagse van Rotterdam geweest (baanwielrennen). Het was erg gezellig. Leuk gezelschap, leuke ambiance en leuke sport. Veel vreettentjes ook maar ik heb het weten te beperken tot een portie oudhollandse poffertjes met roomboter en poedersuiker.
Het werd wel laat… Ik lag pas om een uur of 3 in bed.
Het resultaat is nu dat ik vanavond niet ga badmintonnen. Veel te moe helaas.
Gisteren heb ik maar een halve dag echt gewerkt. In de middag hadden we een soort bijeenkomst waar de testresultaten van een online test werden besproken. De profile dynamics test noemden ze het. Hier moest dan uitkomen welke drijfveren je hebt in het leven en waar jij door gemotiveerd raakt. Op zich zat er wel wat waarheid in maar over het algemeen ben ik erg sceptisch over dit soort testen. Ik vind dat je mensen niet in hokjes moet proberen te plaatsen. In dit geval probeerden ze je in een kleurtje te proppen. Voor wie het interesseert: ik ben blauw ;-)

Morgenavond hoop ik weer wat uitgeruster te zijn want dan heb ik open avond bij de badminton. En daar kom je minder gemakelijk onderuit dan een training ;-) Vrijdag weer trainen en zaterdag heb ik eindelijk weer eens een uitje met m’n vriendinnen. Het is echt al EEUWEN geleden dat we elkaar allemaal tegelijk gezien hebben. We gaan met z’n vijfen naar Amersfoort. Eerst een high tea, dan een beetje rondwandelen in Dierenpark Amersfoort (hopelijk zit het weer een beetje mee). En daarna dineren ergens in Amersfoort. Dit laatste moet ik nog reserveren.

Verder ben ik een beetje depri. Nog nasleep van de wedstrijd van zondag. We hadden erg onsportieve tegenstanders. Ik kan het hele verhaal hier wel neerpennen maar dat heeft ook weinig zin. Feit is gewoon dat dat soort mensen alle energie uit me wegvreten. Doe ik ook zelf, dat weet ik wel. Maar ik zit er gewoon mee dan.

3 Reacties

 1. Wat vervelend dat je last hebt van je rug. Toch is het belangrijk om te blijven bewegen(overstrekken is natuurlijk niet goed)
  Zeul je toch wat meer gewicht mee als eerst, dat je nu ineens last krijgt bij badminton? Het is toch raar dat je daarvoor nooit last had. Ik ben blij dat je je voorgenomen hebt weer wat meer te schrijven hier op smul. Ons clubje is nu zo klein geworden, jammer is dat toch. Ik ben zo benieuwd hoe het met de anderen is.
  groetjes jart

 2. Allereerst een heel goed, gezond en bovenal gelukkig 2006 toegewenst!

  Ik ga wel even mee met je punten.
  Punt 1: mooi zo, schrijven werkt oa therapeutisch en is/kan dus heel belangrijk zijn!
  2: daarin ga ik met je mee. Hier moeten ook nog steeds de nodige kilo’s eraf.
  3: als jij meent dat je moet stoppen dan moet je dat doen. Dat kan een stuk rust in je leven geven en ook al lijkt het verloren tijd en geld: rust is heel belangrijk in je leven.

  Tot zover.

  Dikke kus,

  Ilonka

 3. Je zit nu vast gezellig ergens met je vriendinnen te kwekken ;-)) en is je depressieve bui vast wel over ;-)) Vervelend h? dat je je zoveel aan kan trekken van andere mensen. Ik heb helaas hetzelfde probleem :-((
  Ik wens je nog een heel fijn weekend!
  groetjes jart

Geef een reactie