Edik: Azijn die geen azijn mag heten

Edik ie een lichtzure vloeistof met een verfijnde smaak. edik mag echter geen azijn worden genoemd, omdat de zuurgraad onder de 4 procent ligt. In veel gerenommeerde restaurants gebruikt men in de keuken edik. er zijn tientallen verschillende edik soorten met als basis bijvoorbeeld fruit of kruiden verkrijgbaar in onder andere ecologische winkels en delicatessenwinkels. Hoe ze worden bereid? Dat is een goed bewaard geheim van de fabrikant Marga Vugs in Schijndel.

5 Reacties

  1. Bijzonderesmaken

    28 mei 2014 at 19:52

    Dit product is nu in 22 verschillende smaken te bestellen bij http://www.bijzonderesmaken.nl

  2. bezemsteeltje

    5 oktober 2004 at 16:15

    Dank je wel!Lut.

  3. Heb het artikel ook meegenomen!

    Liefs joke.

  4. selamat-datang

    25 augustus 2004 at 10:28

    Sorry Marianne! Ik zie dat het al op mijn page staat. Dom, dom, dom! Had ik het dan toch al aangeklikt? Zal wel aan de leeftijd liggen: korte memorie!
    Maar in ieder geval bedankt voor dit artikel!
    Groetjes, Rens

  5. selamat-datang

    25 augustus 2004 at 10:24

    Lombok in het zuur, dat moet een lekkere pittige edik geven, kan niet anders! Dus meegenomen!
    Oh oh, ik zie niets staan om het mee te kunnen nemen naar mijn page, dus dan maar een copy maken voor mijn eigen PC bestanden.
    Rens

Geef een reactie