Chocolade inhalator

Chocolade zonder calorieën

Link: http://yunomi.nl.msn.com/artikel/chocolade-zonder-calorieen-0 Chocolade inhalator

Wil je eens iets anders dan gewoon chocolade eten? Inhaleer het dan! Ket is een inhalator op lipstick formaat, volgens de producent “filled with chocolate particles but with less than a single calorie”. Wil je dus niet aankomen, maar toch je dosis chocolade binnen krijgen? Dan schijnt dit de ideale oplossing te zijn. Hij is verkrijgbaar in 4 smaken: mint, raspberry, mango en normale chocolade.

Harvard professor David Edwards ontwikkelde samen met een aantal studenten de chocolade puffer ‘Le Whif’. Ze stelden vast dat over de eeuwen heen steeds kleinere porties gegeten worden die elkaar alsmaar sneller opvolgen. Eten zou dan ook meer en meer op ademen beginnen te lijken.

Inhaleren
De logische conclusie leek hen dan ook de twee te combineren met deze inhalator’ als resultaat.

Tja, ben benieuwd. Ik kan me echt niet voorstellen dat dit “mijn” verslaving van After Eight kan vervangen. Maar ik ga het dus wel een keer proberen.

1 Reactie

  1. Hai,
    wat denk je dat je gaat missen als je in plaats van een reep kiest voor een “puff“ chocolade? Of zou het de reep echt ooit kunnen vervangen? Voor mij begint het al bij de eerste bite en het kauwen, dus ik denk dat ik het “puffje“ aan me voorbij laat gaat (al zou ik het wel eens willen proberen).
    Groeten Neeltje

Geef een reactie