Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Lijnperikelen week 46 2002

Eigenlijk kan ik het geen lijnperikelen meer noemen. Hier toch een berichtje van mij. Om maar met de deur in huis te vallen. Lijnen lukt vor geen meter. Ik zit wederom weer rond die 90 a 91 kilo. Daar handhaaf ik het nu wel op en dat is voorlopig mijn streven.

Heel lief de berichtjes die julie me stuurden en dat terwijl ik zo weing laat horen.

Nou om een paar va jullie uit de droom te helpen ;-), er gebeurt niks spannends inm'n liefdesleven. Ik heb het een tijdje wat druk gehad en weinig zin om te schrijven. De peosjes maken het mij ook zeer moeilij als ik achter de pc zit. Willen graag m'n aandacht als ik thuis ben. Nu ligt er ook 1 op m'n schoot te knorren. Maar in het ergste geval dansen ze steeds over m'n toetsenbord en dat maakt het typen er niet gemakkelijker op. Nu was ik daar al niet zo ster in.

Nu het nieuwtjewaar Vie het over had. Ik ben bezig met een huis te kopen. Dat brengt toch wat stress met zich mee en dat merk ik aan m'n eetgedrag.

Behalve stress ook wat extra drukte.

Mijn eigen huis heb ik weer eens een goede beurt gegeven wat poetsen aangaat enwat oneffenheidjes hier en daar weggewerkt. Dinsdag komt de makelaar om de waarde te bepalen. Er is er al 1 geweest maar die zat veel te laag. Dus erg spannend allemaal.

Poesje op schoot wordt nu erg ongedurig. Kan al niet meer stil blijven zitten. Dus het wordt tijd om te stoppen.

Ik probeer julie ook nog weer wat bij te lezen tussendoor. Volgende week nachtdienst dus misschien gaat dat wel lukken.

Home Recepten