Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Lijnperikelen week 41

Het gaat niet allemaal, zoals het zou moeten met lijnen dan. De laatste week gaat het pet met lijnen. Ik ben helemaal in de snoepmood. Heel moeilijk om daar een rem op te zetten, zeker nu in de nachtdienst.

Het is ook best druk geweest op het werk. Nu vannacht is het wat rustiger. Ik heb besloten om mezelf nog 1 nachtje niet al te druk te maken. En na de nachtdienst weer de rem aan ga trekken. Ik moet zeggen ik kom niet echt aan, maar val ook niet af.

Met de poesjes is ales goed, zijn trouwens meisjes. Zijn lekker baldadig en dat opvoeden is een grote klus. Zeker nu ze de nodige vrijheid genieten nu ik weer aan het werk ben. Maar ze zijn leuk. Ik ben een beetje rond aan het kijken voor benedenhuizen. Maar dat is niet makkelijk,ik heb toch een eisenpakket.

Ik heb eigenlijk weinig te vertellen. Ik ben vanaf zaterdag al aan het werk. En leid nu een soort van mollenbestaan. Wat wordt het trouwens al koud he. Ik vind het niks.Gister niet naar de WW geweest. Ik was nog te lui, kwam pas rond 6 uit bed en geen zin om gelijk in de startblokken te gaan om naar buiten te gaan. Nachtdiest zit er weer op en morgen weer terug in het gareel.

Ik merk wel dat ik het een stuk drukker heb nu met de katjes. De eerste week werken was ook weer wennen, natuurlijk nu ook lang door gewerkt. Ik verleng m'n vakantie altid door m'n vrije dagen erachteraan te plannen. Dat houdt dan wel in dat ik vanaf vorige week donderdag aan het werk ben geweest. Nu weer even genieten van 5 vrije dagen en dan nog zo'n sessie van 8. Dan ga ik ook weer nachtdienst in tussendoor dan lijkt het net of ik een dagje vrij ben.

In huis was ik nooit zo'n huisvrouw,maar nu moet ik toch vaker aan de poets met al die huisdieren, toch wel elke dag een stofzuiger door het huis slingeren. Gaat ten koste van m'n pc tijd. Als ik hier eenmaal zit te smulwebberen ben je wel even bezig, lezen en reageren. Ook zelf schrijven. Dat probeer ik dan ook een beetje te verdelen. De ene keer maar wat lezen en reageren en andere keer schrijven. Het is me ook nog steeds niet gelukt om iedereen goed bij te houden na de vakantie.

Misschien toch maar serieus op zoek gaan naar een hulp in de huishouding ;-)

Home Recepten