Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Lijnperikelen 2002 week 40

Het gaat goed, ik geloof dat ik m'n vakantie -en russenkilootje alweer kwijtraak. Alweer oktober, wat vliegt de tijd alweer, nog even en er is weer een jaar voorbij. Een jaar waarin ik nu misschien eindelijk eens geleerd heb om m'n gewicht onder controle te krijgen??? De tijd zal het leren.

Ik hou me de afgelopen week niet goed aan m'n points,zit er nog steeds wat overheen. Rond de 26 a 27. Maar ik ben weer aan het afvallen. Dus voorlopig ga ik zo voort.

Ik ben druk met m'n poesjes, ze beginnen m'n oudere katten al goed op de kop te zitten. Ze zijn natuurlijk toch gewend om in Griekenland voor zichzelf op te komen. Ik ben zelf ook erg bezig om zo eerlijk mogelijk de aandacht te verdelen tussen de vertederende kleine monsters en m'n oudere katten. Zijn ondertussen ook al aardig gewend aan de hond van m'n moeder en duiken zelf haar etensbak in, maar dat is snel afgeleerd want dat pikt Etam niet.

Ook qua beweging gaat het weer beter. Ik heb het zwemmen weer opgepakt en ben zondag nog lekker een stuk wezen fietsen met een vriendin. Ik ben niet zo'n trouwe schrijfster meer, ben ik geloof ik ook nooit geweest ;-). Maar de poesjes houden mij bezig. Vinden het ook erg leuk omhier heen en weer te dartelen als i bezig ben. Dus typen schiet niet erg op. Maar ikvind het wel leuk die drukte in huis. Mijn andere katten waren wat gezapiger en gaan hier rustig liggen als ik bezig ben.

Werken viel tegen. Ten eerste het vroege opstaan al. Die katjes zijn ook wel vroeg wakker,aar dan kan ik nog leker blijven liggen. Maar dat geluid van die wekker weer. Gelukkig was het van korte duur. Vandaag alweer avonddienst en de rest van het weekend ook.

WW viel ook tegen. Ik was hier van de week toch al bijna een kilo kwijt, nu ging het de laatste dagen wel wat mis. Maar ook niet overdreven, toch weer even wennen dat ik weer wat vaker alleen ben.

Maar daar maar 3 ons, maar oke het is er af. Ikga gewoon door.

Ik heb in ieder geval besloten om zeker tot ik 85 weeg bij de WW nog daar te blijven. En dan ligt het eraan hoe lang het duurt of ik daar blijf. Ik zit nu al geruime tijd rondom de 87, 88 kilo te cirkelen daar. Ligt ook aan mezelf, ik hou me niet altijd trouw aan de points en heb ook nog wel m'n snoeperijtjes ook al is dat wel minder. Ik merk het wel goed aan m'n kleren. Ik pas weer terug in maat 46 en tuniekjes zelfs 44. Dus ik klaag verder niet.

Ikzag gisteren de foto's van m'n diplomering van de oncologie en dan kan ikeigenlijk goed zien dat ik wat kwijt ben. Daar woog ik nog zo'n 93 kilo en dat verschil zie ik nu wel. M'n hoofd is veel ronder en ik zie er ook van boven vrij fors uit en dat is nu minder.

Ik ga met Ilonka mee voor die 2 kilo per maand, heb ik nu nog 1,7 te gaan, zou toch moeten lukken.

Home Recepten