Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Lijnperikelen 2002 week 39

Vakantieverhalen. En hoe zit het met het gewicht??????? Ja Vie, ik heb het druk met opvoeden van de 2 kleine Griekjes. Ommaar met de deur in huis te vallen. Ik heb 2 peosjes meegenomen uit Griekenland zo'n 3 a 4 maanden uit. 2 scheetjes. Nadat ze 2 weken rond hebben gelopen bij ons appartement en ze te hebben gevoed raakte iktoch wel aan ze gehecht. Het was eigenlijk de bedoeling om hier nog een goed adres te zoeken, maar ach ik heb er al 2 en dan kunnen 4 ook wel.

Maar de vakantie was heerlijk. Mooi weer, 2 keer een bui maar dat mag de pret niet drukken. Heerlijk gerelaxed, gezond, gezwommen,gelezen, rondgetourd en heerlijk gegeten.

Wat moet ik er over vertellen. We hebben veel rustig aan gedaan. Zijn naar wat leuke plaatsjes geweest, zoals Agios Nikolaos, Rethimnon, Elounda, de kant van Ierapetra op, de dierenarts in Heraklion. Wat andere strandjes bezocht dan ons eigen strand. Kortom een heerlijke vakantie.

En savonds heerlijk eten, veel garnalen, tzatziki, gebakken courgettes,aubergines, saldae met feta en ga maar door.

Nu weer aan de points. De schade viel mee, ik ben 1 kilo aangkomen en dat terwijl deze week ook de russen zijn binnengevallen, dus volgende week misschien alweer kwijt.

Volgende week woensdag weer beginnen met werken, dus ik kan me nog even bezighouden met het opvoeden van m'n Griekjes. En rommelen in huis.

Home Recepten