Lijnperikelen week 35

En weer aangekomen. Hier ben ik dan weer. Van de week een beetje dipje gehad en niet alleen lijndipje. Maar nu gaat het wel weer. Om nog even wat voor m’n vakantie af te vallen is niet echt gelukt. Ik ben weer aangekomen en wel 9 ons. Dus die moet ik er eerst maar afwerken. Nu gaat het wel weer.
Ik had van de week ook niet veel tijd om achter de pc te zitten of dan geen zin meer. Niet veel thuis geweest.
1 keer etentje gehad bij m’n moeder,ze was even een weekje in het land. En een afscheidsdineetje van een collega.
Vanavond ga ik naar een proefles salsa, heb ik weer wat beweging.
Vandaag ging het eigenlijk wel goed. Alvast wat inkoopjes gedaan vor vakantie. En maar even alles op een rijtje zetten. Voor ik wegga werk ik nog de hele week en ik mag niks vergeten ;-)
De salsales was erg leuk. Alleen moet ik nog even wachten met een cursus volgen. Het begint nl volgende week al en dan mis ik daarna al 2 keer. Maar ik ben wel al helemaal verkocht. En je verdient er 2 bonuspoints per kwartier mee, dat maakt het extra leuk ;-). Gisteren heb ik goed m’n best gedaan, ik had 3 points over met m’n verdiende bonuspoints.

Vandaag gaat het tot op heden ook netjes, nu ben ik aan het werk. En ik kauw al ijverig worteltjes. M’n eerste rondje heb ik al gelopen en patienten zitten nu te eten. Het ziet er erg rustig uit, ik ga maar veel tijd achter de pc doorbrengen.
Vanmorgen ben ik nog even naar m’n broer wezen kijken, die moest tennissen, een mixdubbel en ze ehebben de 1e ronde gewonnen. Daarna heb ik zelf no wat buik -en beenspieroefeningen gedaan. Maar 10 min. hoor. Ik moet natuurlijk niet overdrijven nu zo vlak voor m’n vakantie.
Nu ga ik jullie maar bijlezen.

12 Reacties

 1. Hoe is het hier, aan het aftellen voor je vakantie?
  Volgens mij heb je weer nachtdiensten, dus veel sterkte en werk ze!
  doei en kus Germa

 2. als je danst, dan zit je lekker in je velletje, en dat zijn de momenten die je vast moet grijpen en noooooooit meer los moet laten.

  Veel liefs van Silvia

 3. dansen!! en dan lekker pittig!!! En wat dat klussen betreft, wat zou er dan al zo gedaan moeten worden bij jou?? Je zou ook niet zo ver moeten wonen, kon ik zo eens langs komen om je te helpen. Misschien kunnen we er wat op bedenken. In ieder geval ga je eerst maar van je vakantie genieten!!! Donderdag nog naar de WW? Nog ff volhouden hoor. Doei meis, groetjes en liefs, Ses

 4. Lijkt mij ook leuk, de SALSA. Dansen is de enige vorm van bewegen waar ik geen hekel aan heb :-)
  Nog 1 weekje meid, en dan zit je lekker op Kreta :-) Werk ze, en liefs, Adiet

 5. Salsa dansen? Dat lijkt me heel erg leuk, mijn overburen hebben wel eens een cursus Argentijsen tango gedaan, waren ze ook helemaal weg van!!
  Voorlopig zou ik het alleen maar bij sirtaki houden als ik jou was!!!! hihihihihi
  doei en dikke kus Germa

 6. Lijke me ook wel gaaf salsa dansen! Lukt het lijnen niet? Komt allemaal wel weer goed (trek je op aan mij, val ook niks af:-(). Lekker vooruitzicht nog een weekje….
  Heerlijk genieten en ff de boel de boel laten hoor! Fijne dag vandaag. Liefs, Ilonka

 7. Genieten jullie maar lekker van die aankomende vakantie. Gelijk hebben jullie nu is het jullie beurt.

  Helen, wees je a.u.b. niet te streng voor jezelf qua lijnen? Ook als het even niet lukt is het oke.
  Het is namelijk ook mogelijk dat een bepaald gewicht gewoon een bepaalde periode in ons leven bij ons hoort. Dan kunnen we willen wat we willen, maar zal het afvallen niet lukken. En weet je meis? Soms is dat ook maar beter ook. Als ik 3 jaar geleden niet zo’n 90 kilo had gewogen tijdens mijn Intensive Care periode, had ik het ook niet overleeft (woorden van de chirurg). Ik ben toen in die 14 dagen zo’n 12 kilo afgevallen en had die strijd met een slanker lijf toen niet aangekund.

  Dus wat ik zeggen wil….. probeer niet te streng te zijn voor jezelf oke meid?

  Veel liefs van Silvia

 8. Heerlijk he, die vakantie in het vooruitzicht. Zit je ook zo te gniffelen als je aan alle kanten hoort dat de vakantie weer voorbij is? Hihihi, ja voor hun wel! Leuk dat salsadansen.
  groetjes jart

 9. Oh, ik wou dat ik Emilio over kon halen ook op dansles te gaan! Maar daar heb ik nog wel een jaar voor nodig denk ik, voor ik hem zover heb :-(
  Had wel gedacht dat je daar veel extra points mee kunt verdienen. Is een erg intensieve dans nietwaar?
  Heb je morgen een vrij dagje? Of moet je weer werken?
  Groetjes!
  Marida

 10. Hoe was de salsa??? nog een weekje meid! En dan zit je op je luie krent! ;-) :-)))))…Als je je daar nu niet te erg laat gaan(maar wel genieten hoor!!), dan kan je na de vakantie uitgerust en met nieuwe moed aan de slag!!!!!!!Niet te veel van jezelf verlangen!! Je bent ook maar een mens(een leuke weliswaar maar je weet wel wat ik bedoel…)

  Knuf

  Vie

 11. He, balen, even een dipje, en zo gemeen ook dat je dan meteen gestraft wordt met 9 ons, maar ja, die gaan er dan ook net zo snel weer af!! Gaat je zeker lukken! Laat je er niet door uit het veld slaan he! Heel leuk trouwens, die salsales, laat je weten hoe het was?? Liefs!!

 12. Goh wat ontzettend leuk zeg. Een proefles Salsa! Vind ik ook echt iets voor jou trouwens! Ben heel benieuwd hoe dat is, zul je verslag uitbrengen morgen? ;-)
  Jammer dat je bent aangekomen. Eigenlijk denk ik dat je gewoon tijdens je vakantie op Kreta lekker vakantie moet vieren, goed uitrusten en pas na de vakantie je weer druk maken om de lijn. Maar goed, je weet natuurlijk zelf het beste wat goed voor je is :-) In ieder geval wel op blijven letten, moet ook niet meer worden natuurlijk.
  Fijn weekend meid!
  Liefs,
  Marida

Geef een reactie