Lijnperikelen deel 2 29

Een wat mindere dag vandaag en vermoeiend. Vannacht slecht geslapen, ik heb bijna elk uur op de klok gezien. Dat heb ik nu altijd, als ik weer vroege dienst heb nadat ik dat een tijd niet heb gedaan. Dan slaap ik heel onrustig. En laat het dan nog een drukke dag wezen ook. Het begon eigenlijk wel aardig, allles redelijk op schema. op een gegeven moment was er iemand die wel, niet en uiteindelijk wel wegging voor een kleine ingreep. Dat is het ergste niet, als je dan niet inene haasje repje wat voorbereidingen moet treffen.
Daarnaast had ik nog een behoorlijk zieke patient, die wil ik ook aandacht geven. En dan verlang ik van anderen dat ze hem en zijn familie ook de aandacht geven die ze verdienen en dan vang ik bot. En daar komt bij dat ik ook nog 2 andere patienten onder m’n hoede had, die er dus een beetje bij ingeschoten zijn. Dat vind ik altijd moeilijk. Daar kan ik niet zo tegen.

Ik zou eigenlijk eerder weggaan voor een uitreiking samen met een andere collega, maar dat liet het werk niet helemaal toe. En dat gaat toch voor. Dus het was rennen, viegen, hollen vandaag. En nu ben ik best moe.

Tot op de receptie heb ik het best goed gedaan, daarna wat minder. Maar ik merk aan m’n uniformen dat ik afval. Als ik eenmaal wat afval dan merk ik dat gelijk aan m’n taille. Er was iemand die zei dat m’n gezicht wat smallletjes werd, maar dat wijt ik aan de vermoeide uitstraling.

Ontbijt: 1 appel en 1 cracker komkommersalade. Ik had 2 volk tapenade en kiprollade bij me. Als sandwich klaargemaakt dus 1 plakje en de tapenade op 1 gesmeerd en dat op elkaar. Om 9.00 heb ik 1 helf opgegeten en de andere helft had ik bewaard voor de middag, voordat ik naar de borrel zou gaan. Om 11.00 nog 1 bruin boterhammetje met dun boursin.
Lunch: Gegeten in het personeelsrestaurant, 1 schep rijst, 1 schep gyros en 2 scheppen ratatouille-achtige groenteschotel.
Vanmiddag kon ik de verleiding niet weerstaan om 1 bonbon te pakken uit de doos, die op de caroussel stond. Ik had het al een beetje gehad. Dan merk ik dat ik nog in m’n oude patroon verval. Om 15.30 nog die andere helft van m’n sandwich.
En toen bij de uitreiking, 2 jus d’orange. Ik probeerde het nog bij 1 blokje kaas te laten en 1 hapje witbrood paling. Maar dat hield ik niet lang vol. Uiteindelijk nog een toostje brie en 2 blokjes kaas. Ik begon ook al tek te krijgen. Op een gegeven moment kwamen de bitterballenen iets wat een kruising was tussen vlammetje en iniminiloempia. Ik heb van elk 3 op. De bitterballetjes met mosterd en die andere met rode saus. Ik hoop dat ik alles goed heb onthouden, maar volgens mij klopt het wel.
Uiteindelijk was ik om 19.00 thuis. Even wat gesmulwebberd, ik had toch niet zo’n trek. Toen een bakje vanilleyoghurt met fruit’n fibre. En net nog een cracker met pain d’ardenne. Na die yoghurt wilde ik toch nog even iets pittigs.
En hier hoop ik het bij te laten. Ik maak een laatste rondje en dan duik ik in bed met Bridget Jones deel 2

8 Reacties

 1. Zoals je van Vieke begrepen zult hebben kan ik nou ook msn-en, maar ik snap er nog steeds geen bal van! Kan ook niemand in mijn favo-lijst zetten, maar ik heb er wel al 3 instaan, en met Bernice en Vieke gaat het goed, maar met Sessie lukt het niet Tips??? mijn hotmail adres is trouwens: adietstas@hotmail.com

 2. Jaa, ik ben er…Internet ontdekt op deze bureau!!!:-)…Jammer maar geen msn…Vanmiddag effe geoefend met Bernice en Adiet. Chaos!!!We zullen je “professionele” hulp kunne gebruiken!!!;-).Stuur je vanavond als ik thuis ben wel een mail of bericht, weet niet hoe lang ik hier nog moet zitten…
  Tot later
  vieke

 3. Het is al HEEEEEEEL knap hoor!!!! maar het moet net 1/4 speculaasje, 1/2 zakje suiker en 1 bonbon BETER worden!!! Streng he?;))) Zijn heus wel knipoogjes maar ik meen het wel!!:) grijnsje erachter omdat ik niet wil dat je boos op me wordt!! Ses

 4. Zal zo eens kijken of je online bent! Best goed gedaan hoor gisteren! Een borrel met hapjes is het zwaarste wat er is voor een lijner, vind ik! Ik kan trouwens ook nooit slapen als ik heel vroeg op moet, hoe zou dat komen? Tot snel! Liefs!

 5. Vindt het helemaal geweldig van je!! Zo meteen haal je me nog in!! hihihi, Dat zou mooi zijn he!
  Volgens mij krijg je vandaag weer zo’n goeie dag!
  liefs van Germa

 6. Vannacht een beetje beter geslapen? En ja, Adiet heeft gelijk : complimentjes aanvaarden!!!
  Een bonbonnetje genomen? Goed zeg!!!!!Weer een goeie dag toch!!!Tot later
  Liefs
  Vieke

 7. Je doet het goed hoor! En nou nog leren een compliment te ontvangen, als iemand zegt dat je gezicht smaller wordt, dan WORDT je gezicht smaller. Niks vermoeide uitstraling. Je merkt zelf toch ook dat je dunner wordt? Goeie stimulans om door te gaan he? Nog even en je krijgt daar heel nieuwe uniformen :-) Fijne dag verder en tot later, liefs, Adiet

 8. Prima gedaan vandaag. Hopelijk slaap je vannacht weer beter, morgen toch weer late dienst?
  groetjes jart

Geef een reactie