Lijnperikelen 5

En dan toch weer die weegschaal!!! Vanmorgen stond ik op die weegschaal voordat ik er erg in had. Het is zo’n automatisme om dat te doen. Ik hoop dat ik dat er nog eens uitkrijg. Gelukkig viel het niet tegen, maar vrijdag vertel ik jullie meer.
Ben weer begonnen met een fruitshake dit keer van een 1/2 grapefruit, sinaasappel en banaan. Die ontbijtjes zullen vanaf morgen wel veranderen als ik weer vroeg op moet staan. Verder een stuk van dat notenciabatta met 30 kaas. Er is nu nog een half over, maar ik denk dat het morgen te oud is om verder op te eten. Dus ik zal waarschijnlijk wel een tip van m’n gastenboek opvolgen en het aan de eendjes voeren. Ik heb vandaag gewerkt in de winkel van m’n moeder, die is open van 12 tot 6 en daar waren weinig verleidingen. Maar zo’n drukke winkel heeft ze niet, dus ik verveelde me wel wat en voelde me wat eenzaam. Het is maar goed dat er niks te snoepen is anders was ik vast voor de bijl gegaan. Als lunch heb ik 3 boterhammen met filet americain gegeten. En nu is het doosje leeg, dus zullen jullie wel weer een ander broodbelegje gaan tegenkomen. Maar het is een favoriet broodbeleg van mij en het is gelukkig niet zo vet. Rond een uurtje of 4 heb ik nog 2 schijfjes ananas gegeten. Omdat ik ‘savonds weer naar de aqua-aerobic ging, had ik m’n diner ook maar meegenomen. Ik wilde niet ze snel op het sporten eten. Die heeft m’n broer voor me opgewarmd in de magnetron, woont vlakbij de winkel. Het was de andere helf van m’n boemkoolschotel die ik eerder deze week had gemaakt. Ik kook wel eens dubbel en dan vries ik het in. Als ik dan een keer weinig tijd heb of avonddienst kan ik het zo opwarmen en opeten.
Thuisgekomen had ik wat zoete trek en heb toen 1 paaseitje gegeten. Vervolgens even achter de pc om te zien of ik mail had en hier nog even te kijken. Om 19.15 kwam m’n vriendin me halen en zijn we weer gaan huppelen in het water. Dat voel ik wel. Ze doet eerst ca 10 min buikpieroefeneningen op de kant en ik was nog niet hersteld van maandag. Wist niet dat ik ze nog had, maar ze protesteerde hevig. Verder lekker gehuppeld in het water waar bij flink aan de armen werd gewerkt. Ben benieuwd hoe die morgen aanvoelen, maar van maandag had ik verder geen last. Dus misschien dat het wel meevalt.
Thuisgekomen had ik trek, misschien omdat ik zo vroeg heb gegeten of door het sporten. Ik heb een kommetje yoghurt genomen met m’n laatset plak ananas erdoor gemixed. Maar ik bleef trek houden om iets te knabbelen dus een klein schijfje van dat notenciabatta met een dun laagje jam genomen.
Misschien niet goed vandat brood, maar ik zit rond de 1400 cal. dus ik ben tevreden.
Dus eigenlijk vind ik het wel een prima dagje zo.

1 Reactie

  1. En sporten erbij en maar 1400 cal, dan moet het toch goed gaan. Natuurlijk is het beter om de calorieen over de dag te verdelen en ‘s avonds niets meer te nemen, maar zo’n broodje is altijd nog beter dan een vreetbui krijgen omdat je je te veel ontzegd.
    Ga zo door!
    groetjes jart

Geef een reactie