Zo bereidt u het lekkerste vlees.

Hoe wordt uw stukje vlees het lekkerst gebraden of gebakken? Bakken, grillen en stoven. Voeg tijdens de bereiding zout en peper toe. 10 – 12 minuten bakken en 60 minuten stoven.Bakken en grillen. Bak rustig in uitgebruisde boter. Voeg tijdens de bereiding zout en peper toe. 7 – 8 minuten bakken.Bakken. Bak in uitgebruisde boter en voeg tijdens de bereiding eventueel zout en peper toe. 8 – 10 minuten bakken.Laat de boter uitbruisen. Bak de biefstukken snel op hoog vuur. Voeg tijdens de bereiding zout en peper toe. (Pepersteak kruiden zijn ook erg lekker op biefstuk!) Regelmatig keren. Naar smaak langer of korter bakken. Gemiddeld 5 – 7 minuten.Stoven. Braad in een hoge pan aan. Blus af met warm vocht. Voeg zout, peper, ui, laurier en kruidnagel toe. Houd het deksel op de pan. Ongeveer twee en een half uur stoven. Af en toe omkeren.Roerbakken. Roerbak het vlees in gedeeltes in hete olie. Na het bakken zout toevoegen. 3 – 5 minuten roerbakken.Bakken. Bak rustig in uitgebruisde boter. Voeg geen vocht toe. 7 – 8 minuten bakken.Bakken. Zet tegelijk met de boter in een braadpan op laag vuur. Keer regelmatig om. Niet inprikken (kan het vocht eruit spuiten). 12 – 15 minuten bakken.

1 Reactie

  1. HOI,
    EXCUUS ER GING IETS NIET GOED!
    LEUKE TIPS ZIJN DIT.
    IK HEB ZE ONDER MIJN FAVO’S GEZET!

    GR.
    ANITA

Geef een reactie