OH, KOM ER EENS KIJKENÂ…Â….!

Verpakt surprises van KOOKCLUB2006 leden.

Zaterdag 17 november 2012

Sint Nicolaas is weer in het land.
Al een beetje spanning voor het feest op 5 december?
Al bezig met surprises en met gedichten?

Wij helpen je een beetje op weg, want wat vind je van de

SURPRISES

Van de leden van Kookclub2006?

Nieuwsgierig?

Kom maar eens kijken wat je van onze recepten vindt !

Misschien een leuk idee voor jouw SINTERKLAASAVOND?

Met dank aan de Kookclub-leden:

alidada
deonart
ecureuil
foekje1
fressnapf
marcdepester
molenmeisje
planco
pwiggers
en
susan56

Zij stuurden deze keer hun leukste en lekkerste “Verpakte Recepten” in.

De leden van KOOKCLUB2006 wensen je een heerlijke Sinterklaasavond!
November 2012,
Deon en Petra

Wil je meer weten over het Sinterklaasfeest? Kijk dan eens op:
Sinterklaas

Surprise Lunch en/of Brunchgerechtjes

met vlees of gevogelte:

Schotse eieren
Warm gevuld stokbrood met kaas
Worstjes met kaas in bladerdeeg


Heerlijke kaas en ham pasteitje voor lunch


Gevulde broodjes


Speciaal broodje ei


Empanadabroodjes gevuld met zoet gehakt


Kipragout onder een bladerdeegpakje

met vis:


-Roerei in een zalm jasje

Surprise Hapjes en Voorgerechtjes

met vlees of gevogelte:

Bladerdeegtoffee met Spaans gehakt


Loempia’s zelf maken


Kleine pittige loempia’s uit de oven


Vleessamosas zelf maken
Rolltos de jamon y ciruela (met pruimen gevulde hamrolletjes)


Variaties met bladerdeeg hapjes voor de borrel


Bladerdeeg hapjes met ham vulling


Nog meer bladerdeeg hapjes


Zachte geitenkaas met honing in bladerdeeg
Asperges hirado


Bladerdeeghapjes met champignons, katenspek en kaas


Gaar restvlees verpakt in soezenbeslag


Varkensworstrol met tomatenketchup of chutney


Chinees wontons met geroosterd vlees en zoetzure dipsaus
Ham in bladerdeeg met boursin met peper
Kip terriyaki pakketjes


Bladerdeeghapjes met pittige vulling


Chinese kip wontons


Zelf Chinese dumplings maken

met vis:


Pannenkoek wraps met roomkaas en forel
Kalfsrolletjes met champignons en ansjovis

zonder vlees of vis:

Loempia met prei en paddestoelen


Feta met groene kruiden op bbq
Spinaziekaastaart met verrassing


Groentenenvelopjes met mozzarella en pompoenpitten


Zuurkool hapjes


Paddenstoelen pasteitjes leuk in de herfst


Brie in notenkorst als borrelhap


Bladerdeegpakketjes met gorgonzola of stilton

Surprise Hoofdgerechten

met vlees of gevogelte:


Keshi yena a lecureuil


Heerlijke-franse-hartige-groentetaart met drie soorten kaas


Hartige prei-wortel-ui-kaas-gehakt strudel a la calzone


Feuillete au chou


Gegratineerde pannenkoekjes met gehakt en groenten


Hartige groentetaart met gehakt en blauwkaas in bladerdeeg


Pompoenpastei met boterzacht draadjesvlees


Een varkenshaas vol verrassingen


Varkenshaas met gepofte knoflook en gedroogde ham


Paupiettes de dinde aux pruneaux
Cannelloni van pannekoeken kippenlevertjes en spinazie


Chicken kiev gevulde kipfilet


Kippakketje uit de oven (slankgerecht)


Kip in bladerdeeg


Kipfilet in parmaham gevuld met pesto geitenkaas en tomaten


Mexicaanse pannenkoekjes gevuld met kip


Heerlijke herfst kipchampignongroentetaart (British Pie)


Turkse spinazie en lamsgehakt in yufte uit de oven


Lamsfilopakketje
Lamsvleespakketjes uit de oven


Papierkebab

met vis:


KOULEBIAKA MET ZALM à l′écureuil


Zalm in yufkadeeg
Zalmpakketjes papilottes de saumon


Vissurprise


Vis-met-ketjap-in-aluminiumfolie


Kabeljauw op bedje van prei en peen. (slank)


Vispakketje met Provençaalse saus (slank!)


Kabeljauw en papillote


Japanse pakketjes met zalmfilet en groenten (slank)
Kabeljauw in folie met garnalen en kruidenboter


Vispakketje voor op de bbq

zonder vlees of vis:


Jamies pizza calzone


Kaas pie met gekaramelliseerde ui


Spinaziebol spinazie met ei in bladerdeeg

Surprise Bijgerechten


Zoete aardappelen in aluminiumfolie op bbq


Indiase gevulde paneer driehoekjes in cashewnotensaus


Asperges in folie

Surprise Nagerechten


Bananen verrassing voor de kids en kleinkids


Fruitgratin
Loempia met appel rozijnen en peperkoek met kaneelroom


Loempia van banaan met chocolade


Appelcranberry pasteitjes
Meloen met port en amandelspijsvulling

Surprise bij koffie of thee

Walnotenflapjes met bladerdeeg


Hartige-notenletter-voor-sinterklaasavond

Heel veel succes met het maken van de SURPRISES!
Petra en Deon.

12 Reacties

  1. estherbakermans

    22 november 2012 at 15:49

    met dank aan louise kan ik het in zijn geheel meenemen staan erg lekkere dingen tussen
    dank jullie voor dit lekkers
    groetjes esther

  2. Hoi Petra en Deon,ik neem jullie artikel met heerlijke recepten graag mee en wil jullie bedanken. Wat een werk hebben jullie hieraan gehad, maar met een fantastisch resultaat!!! Bedankt, Adeline

  3. Artikel meegenomen, ziet er fantastisch uit! Bedankt, Laura

  4. Hallo Petra en Deon. Wat een heerlijke recepten hebben jullie weer verzameld.Leuk onderwerp ook. Bedankt, Marieke

  5. Leuk artikel en heerlijke recepten, ik heb er al een aantal gezien om te proberen!

  6. Hoi Petra en Deon. Wat een werk hebben jullie weer voor ons gedaan !! Dank je wel ! Ik ga er zeker veel recepten van maken. Eerst even alles op mijn gemak bekijken. Nogmaals dank ! Groetjes Willeke.

  7. Heel veel leuke en vooral heerlijke recepten. Bedankt Deon voor dit artikel, waaraan (zoals gewoonlijk) jij en Petra weer heel veel werk en zorg aan hebben besteedt. Natuurlijk neem ik dit artikel mee. Groetjes, Louise

  8. wilmiewillemse

    17 november 2012 at 21:30

    Wat een geweldig leuk artikel, zoveel heerlijkheden bij elkaar. Ik weet gewoon niet wat ik moet kiezen. Niet alleen leuk voor sinterklaas maar ook leuk voor kerst. Bedankt. Een culinaire groet van Wilmie.

  9. Super gedaan weer ,ziet er mooi uit .Neem het mee, fjn weekend allen Groeten Dirk

  10. Weer de complimenten voor dit mooie artikel, wat een lekkere recepten allemaal, ik heb weer heel wat gezien wat ik wil uitproberen, zo komen we de winter wel door, bedankt, groetjes Susan

  11. Hoi Petra en Deon, wat een heerlijke verzameling aan verstopte lekkerheden. Knap hoor dat jullie het elke keer presteren om weer een nieuw, origineel, thema te bedenken. Op naar de kerst straks. Grt. Alex.

  12. Hoi Deon en Petra, het is weer een een erg leuke verzameling van recepten geworden en het thema is echt heel origineel.Fijne sinterklaastijd, Hanneke

Geef een reactie