jart’s dagboek

juni 2006 Ik ben druk, druk, druk. Maar de koffers zijn al(half)ingepakt en de tickets liggen klaar!
Nog even werken(vandaag een slaapwacht en zondag een dagdienst)en dan…… Griekenland here we come!!!! Las ik dus net in de krant dat het daar slecht weer is! Dat geloof je toch niet? Fikse regen en onweer en niet warmer dan 20 graden! Maar goed, we zitten er maandag pas en wat er nu valt, valt er maandag niet ;-))

Na 2 maanden wachten zijn gisteren ineens de russen binnengevallen. Dacht ik het niet? Nu maar hopen dat ik die 2x overslaan nu niet in ga halen; m.a.w. dat ik het 3 weken lang ben(nou ja, met 20 graden is het toch geen bikiniweer) ;-((

Met lijnen houd ik me momenteel niet bezig. Na de vakantie wil ik weer een nieuwe start maken. Ik heb nu een goede maat 42 en de meeste zomerkleding van vorig jaar kan ik nog aan.

Nou, dan laat ik het hier eerst bij. En slecht weer, ongesteld, ander hotel en wat al niet meer, ik ga gewoon met mijn lieve mannetje ontzettend genieten van even niks moeten, lekker tijd om te lezen en voor elkaar.

Manlief heeft een nieuw fototoestel gekocht, dus na de vakantie komt er(eindelijk)een nieuwe foto. Beloofd!

Tot ziens allemaal!We zijn maandag tegen de avond weer thuis gekomen en morgen moet ik weer aan het werk ;-((

We hebben een heerlijke vakantie gehad, het was echt fantastisch. Het eten was heerlijk(helaas),veel soorten vlees, allerlei rijst en pasta gerechten en verschillende aardappelgerechten(mousaka, maar ook patat)Heerlijk ijs en andere toetjes. Doordat er 2x warm gegeten wordt(naar onze begrippen dan)en alles vrij vet is, ben ik meer dan 3 kg aangekomen. Dat is wel balen natuurlijk, maar ik wist natuurlijk dat zoveel eten en drinken(ze hadden geen cola light)en zo weinig bewegen meteen afgestraft wordt.

Het eiland is echt schitterend. We hebben 3x een auto gehuurd en daarmee het eiland rondgetoerd. Het water is overal heel helder en echt blauw. En we hebben dolfijnen gezien! Dat was echt geweldig en hadden we echt niet verwacht.

We hebben afgelopen zaterdag ook nog eventjes een aardbeving gehad! Dat was schrikken natuurlijk. 4.9 op de schaal van Richter, nog een hele behoorlijke dus. Dat schijnt daar op die eilanden regelmatig voor te komen. Sommige mensen waren erg in paniek, maar wij zijn gewoon weer gaan slapen(hoewel ik het ook wel een beetje eng vond) Er is verder niets gebeurd, alles stond nog op de plek, alleen aan het strand waren er wel wat rotsen naar beneden gekomen(maar goed dat het ‘s nachts was)

Het was er ook erg warm. De eerste dagen net boven de 30, maar de 2e week zelfs 1 dag 46 graden! Gelukkig hadden we airco en dat was ook echt nodig.

We hadden heel veel contact met de andere vakantiegangers. Dat was vooral ‘s avonds aan de bar erg gezellig.

Door de warmte en het luie leven, hebben we erg weinig gedaan, het is gek, maar hoe minder je doet, hoe luier je wordt. We hebben wel vaak een wandelingetje gemaakt en wat baantjes getrokken in het zwembad, maar verder heb ik vooral liggen lezen en met andere mensen gekletst.

Manlief heeft het ook enorm naar zijn zin gehad. We zijn het er beiden over eens dat dit onze leukste vakantie tot nu toe was.

Ik heb een soort vakantiedagboek bijgehouden en het is de bedoeling dat ik dat binnenkort op Reisweb zet, dus wie nieuwsgierig is naar het hele verhaal, moet daar maar eens gaan lezen.

Zoals gezegd begint morgen het werkende leven weer. De komende 2 maanden moet ik erg veel werken, omdat dan al mijn collega’s(achter elkaar)op vakantie gaan. Maar ja, ik heb de planning zelf gemaakt, dus ik ga nu echt niet klagen ;-))

En nu maar zien dat ik die kilo’s er weer af krijg……

8 Reacties

 1. Je hebt de vakantie er al opzitten las ik… Ben ik te laat Dan wens ik je toch ‘n hele fijne zomer!!!
  Groetjes, Ses

 2. Fijn dat jullie de, tot nu toe, meest leuke vakantie hebben gehad!

  Ach wat is 3 kilo in de vakantie? Natuurlijk wil je die er niet bij hebben maar ja, jullie leukste vakantie tot nu toe….dat vergoed toch veel?!

  Probeer het een beetje rustig aan te doen en de drie zijn er zo weer af.
  Welkom thuis!

  Liefs,
  Ilonka

 3. Ben je al weer terug van je vakantie? Heb je mooi weer gehad? Ik hoop het voor je. Hier gaat alles goed. Wel mooi weer. Steeds rond of boven de 30 graden. Wel erg benauwd en dat wordt alleen maar erger in juli en augustus. Maar ik mag niet mopperen. Ben lekker bruin. Ga 17 juli voor het eerst na een jaar weer naar Nederland. Ben benieuwd of het me gaat bevallen. Heb het hier zo naar mijn zin dat ik niet eens naar NL wil. Maar ja, heb de huizen van twee van mijn kinderen nog niet eens gezien en mijn beste vriendin kan niet hierheen komen dus we gaan gewoon.
  Hoop weer wat van je te horen
  Groetjes
  Petry

 4. Ben je al weer terug van je vakantie? Heb je mooi weer gehad? Ik hoop het voor je. Hier gaat alles goed. Wel mooi weer. Steeds rond of boven de 30 graden. Wel erg benauwd en dat wordt alleen maar erger in juli en augustus. Maar ik mag niet mopperen. Ben lekker bruin. Ga 17 juli voor het eerst na een jaar weer naar Nederland. Ben benieuwd of het me gaat bevallen. Heb het hier zo naar mijn zin dat ik niet eens naar NL wil. Maar ja, heb de huizen van twee van mijn kinderen nog niet eens gezien en mijn beste vriendin kan niet hierheen komen dus we gaan gewoon.
  Hoop weer wat van je te horen
  Groetjes
  Petry

 5. Ben je al weer terug van je vakantie? Heb je mooi weer gehad? Ik hoop het voor je. Hier gaat alles goed. Wel mooi weer. Steeds rond of boven de 30 graden. Wel erg benauwd en dat wordt alleen maar erger in juli en augustus. Maar ik mag niet mopperen. Ben lekker bruin. Ga 17 juli voor het eerst na een jaar weer naar Nederland. Ben benieuwd of het me gaat bevallen. Heb het hier zo naar mijn zin dat ik niet eens naar NL wil. Maar ja, heb de huizen van twee van mijn kinderen nog niet eens gezien en mijn beste vriendin kan niet hierheen komen dus we gaan gewoon.
  Hoop weer wat van je te horen
  Groetjes
  Petry

 6. Ben je al weer terug van je vakantie? Heb je mooi weer gehad? Ik hoop het voor je. Hier gaat alles goed. Wel mooi weer. Steeds rond of boven de 30 graden. Wel erg benauwd en dat wordt alleen maar erger in juli en augustus. Maar ik mag niet mopperen. Ben lekker bruin. Ga 17 juli voor het eerst na een jaar weer naar Nederland. Ben benieuwd of het me gaat bevallen. Heb het hier zo naar mijn zin dat ik niet eens naar NL wil. Maar ja, heb de huizen van twee van mijn kinderen nog niet eens gezien en mijn beste vriendin kan niet hierheen komen dus we gaan gewoon.
  Hoop weer wat van je te horen
  Groetjes
  Petry

 7. Ben je al weer terug van je vakantie? Heb je mooi weer gehad? Ik hoop het voor je. Hier gaat alles goed. Wel mooi weer. Steeds rond of boven de 30 graden. Wel erg benauwd en dat wordt alleen maar erger in juli en augustus. Maar ik mag niet mopperen. Ben lekker bruin. Ga 17 juli voor het eerst na een jaar weer naar Nederland. Ben benieuwd of het me gaat bevallen. Heb het hier zo naar mijn zin dat ik niet eens naar NL wil. Maar ja, heb de huizen van twee van mijn kinderen nog niet eens gezien en mijn beste vriendin kan niet hierheen komen dus we gaan gewoon.
  Hoop weer wat van je te horen
  Groetjes
  Petry

 8. Je bent nu al in Griekenland dan!
  Ik hoop dat je heel veel geniet samen met manlief ;-)

  Tot niet snel!! want hoe sneller je weer hier bent hoe sneller je vakantie afgelopen is!
  xxx
  Beppie

Geef een reactie