dagboek v/e lijner dag 304

lekkere dag vandaag Ik heb nog steeds last van mijn rug en ik heb me ook niet aan alle voornemens gehouden, maar toch was het een fijne dag.

Gisteravond trouwens niets meer gehad. Mijn rugoefeningen nog gedaan(denk toch dat mijn rugpijn daarvan komt, rugspieren vinden het niet fijn dat ik ze weer aan het werk heb gezet)en daarna weer als een blok in slaap gevallen(niet leuk voor manlief, maar ja, had toch al hoofdpijn) Wel een paar keer uit bed geweest om te plassen, nadeel van veel water drinken.

Vanmorgen heb ik weer eerst mijn rugoefeningen gedaan, daarna met de hond uit en daarna weer ontbeten. Heb nu ipv yoghurt een shake gemaakt en dat kloekt lekker naar binnen.

Om 8 uur moest ik naar mijn werk en het goot buiten! Dus mij in mijn regenpak gehesen en tegen de wind in. Ik vind harde wind wel leuk, maar liever als ik er niet door hoef!

Op het werk ging het prima. Nog even met mijn collega gepraat over vorige week. Ik moet de dingen toch wat anders indelen,vindt zij en het blijkt dat onze huishoudelijke hulp(is ook een verstandelijk gehandicapte)heel weinig doet als ze merkt dat jij wel flink aanpakt. Okay, goede les voor de volgende keer, zoals vandaag dus. Heb tegen haar gezegd dat ik regeldingen moest doen en niet kon helpen met huishouden. Vond ze geen enkel probleem en alles is gedaan. Ondertussen heb ik inderdaad wat dingen kunnen regelen, heb een poos met een collega aan de telefoon gehangen, kwam mijn hoofd-zorg even op de koffie(zomaar om te kijken hoe het ging,ik word steeds doller op die man!)en kwam er een invalkracht een extra dienst draaien. Ik denk dat ik maar vaker wat ga klagen.

Wel een boterham gegeten tussen de middag hoewel ik een zakje maaltijdplus in mijn tas had zitten. Maar ik had geen zin om dat aan die invalkracht uit te leggen, ik had ook al geen koffie genomen.

Vanmiddag had ik een bespreking op de hoofdlocatie. Ik had meteen doorgegeven dat ik dan niet meer terug kwam vandaag. Bleek het gesprek maar een kwartier te duren en dus was ik om 3 uur al thuis.

Heb wel even zitten dubben of ik toch naar de sportschool zou gaan, maar ik durfde het toch niet aan met die rug van mij. Stel je voor dat ik het nog verder verknoei. Heb even gecomputerd. Ik had zin in lekkers, maar omdat ik achter de computer zat niets genomen, goed he.
Daarna wel aan tafel 2 mandarijntjes gegeten en een kop thee genomen.

Omdat het droog was, het zonnetje scheen zelfs, had ik zin om lekker uit te waaien en ben nog met onze woef naar de hei gegaan. De hond helemaal blij natuurlijk, want vanmorgen was die ook al met Henk geweest. Ik heb ruim 3 kwartier gelopen en flink doorgestapt, heerlijk! Pas de laatste 5 minuten regende het weer.

Toen Henk thuis kwam hebben we nog even boodschappen gedaan. Hij zou morgen alleen boodschappen doen(heeft die een gloeiende hekel aan)maar hij smeekte me of we dat nu niet samen konden doen. En dat net voor het eten! Maar ja, ik kan die lieverd van mij niets weigeren.
Heb alleen maar dingen gekocht die we echt nodig hadden en verder niet gekeken. Kwamen we buiten(naast de AH is een visboer en een slijter)riep Henk: Kijk de kibbeling is ook in de aanbieding en de jenever ook! Wat een schat is die toch he? grrr. Heb hem maar gauw verteld dat die daarmee op moest houden als die geen ruzie wou!

We aten boerenomelet met brood, lekker maar voor mij teveel. Heb 1 geroosterde boterham gehad en een halve omelet. Als toetje heb ik een half bakje vla gehad.

Vanavond toch weer koffie gehad en verder alleen maar water. Het kost mij nog geen enkele moeite om ‘s avonds niets meer te nemen. Hoewel mijn voornemen was om veel dingen te doen en mezelf bezig te houden, valt dat nog wel tegen. Ik had vanavond onder de zonnehemel willen gaan, maar heb gewoon geen zin om naar boven te gaan, dus blijf hier maar hangen. Nou ja, beter zo dan dat ik me rotverveel.

Tot morgen

8 Reacties

 1. Wat een drukke dagen heb jij toch altijd!! zou het misschien ook daaraan liggen misschien; dat je wel een beetje erg veel van je lichaam verwacht. Ik lees bij jou nooit eens een lekker rustdag of zo. Is maar een idee!!
  liefs van germa

 2. en misschien iets minder fanatiek fitnessen!!! Zo gauw je maar iets onaangenaams voelt, stoppen!!! en wat anders gaan doen. Jij vindt het leuk he? misschien ben je daarom wat te enthousiast? Ik vind er inderdaad niets aan maar heb wel altijd zoiets van :niet zeuren maar beuren!! Helemaal fout!! Kost me moeite maar ik doe het niet meer! Scheelt wel met de pijntjes overal en het gaat er toch om dat je beweegt? Groetjes, Ses

 3. Gaat harstikke goed met je en je bent hartstikke sterk, dus die grapjes van Henk over de jenever en de kibbeling kun jij best hebben!! Liefs!

 4. Je klinkt alvast wat positiever. Is het ook zo? Jezelf niet te veel opleggen he! Je doet het fantastisch dus…Enne , knappe peren op het werk hebben da’s ook altijd goed voor de moraal ;-)
  Vieke

 5. Die laat was alweer teruggedraaid naar vroeg.
  Helen

 6. Dat is weer lekker gegaan vandaag. Wat word jij toch weer verwend ;-) Lekkere vent op het werk om naar te kijken en mee te flirten??????? En dan thuis ook nog zo’n schat, alleen hij moet niet over jenevers in de aanbieding beginnen, nee. Je hebt in ieder geval je beweging met tegen de wind in fietsen en je wandeling op de hei wel gehad. Ook al kon je dan niet fitnessen.
  liefs Helen

 7. Aan het schrijven?
  Kom nog terug!
  groetjes germa

 8. Is dit een goed teken? Kom straks nog terug. In ieder geval groetjes Ses

Geef een reactie