dagboek v/e lijner dag 303

flink balen! Gisteren op het werk veel water en thee gedronken. Het eten bestond uit varkenslapje, sperzieboontjes, gekookte aardappels en magere yoghurt. Ik ben om 10 over 11 naar mijn bedje gegaan en toen toch nog eerst een kwartiertje oefeningen gedaan. Waarschijnlijk was die inspanning ook goed voor ontspanning, want ik ben als een blok in slaap gevallen en schrok van de wekker wakker(helaas wel met een knallende hoofdpijn).

Ik had mijn vitaminepillen meegenomen en ben begonnen met een glas water met de pillen dus en een glas sinaasappelsap. Toen mijn collega er was 2 thee gedronken.

Om iets voor half 10 was ik thuis. Even staan dubben of ik meteen naar de sportschool zou gaan, maar het was zo lekker weer en de hond stond alweer enthousiast rond te springen, dat ik toch maar mee ben gegaan naar de hei. Natuurlijk heerlijk gelopen, ruim een half uur.

Weer thuis eerst een kop citroenthee genomen met 2 plakken ontbijtkoek(met halverine)Daarna even achter de computer.

Aan tafel een appel gegeten, daarna een opkikker tomaat en een bakje yoghurt met maaltijdplus. Nadat ik met de hond uit was geweest boodschappen gaan doen en ik had expres eerst gegeten.

Bij de drogist nog meer soorten kruidenthee gekocht en een startersdoos van maaltijdplus. Hier zitten zakjes in en dat lijkt me wel handig om mee te nemen naar het werk voor tussen de middag als ik een dagdienst heb en voor ‘s morgens als ik slaapwacht heb.

Bij de Appie Heijn de gewone boodschappen gedaan, maar nu meteen voor meerdere dagen(heb een menulijstje voor deze week)fruit, rauwkost en meer van dat gezonde spul gekocht. Thuis 2 mandarijntjes gegeten(aan tafel natuurlijk)

Om half 4 was ik op de sportschool en heb bijna 2 uur fanatiek gesport. Ik was ook weer op de fiets dus ook weer extra beweging. Thuis rook het al heerlijk en ik ben nog gauw even onder de douche gegaan.

We aten viscuisine, aardappelpuree met kaas en een groene salade. Smaakte hartstikke goed. Toen ik later opstond van tafel schoot het me in de rug. Het zit trouwens een keer aan de andere kant, linksonder en trekt door in mijn linkerbeen. Ik baal hier echt gigantisch van, waarschijnlijk te fanatiek geweest met fitnissen k*trug!

Heb al 1 voornemen minder, heb namelijk koffie gehad en in de kamer. Ja sorry hoor, dat werkt dus niet, ik in de keuken met mijn beker thee en de rest van het gezin in de kamer. Leuk voornemen maar niet uit te voeren en af en toe koffie moet nog kunnen.

Verder behalve water nog niets gehad. Zit af en toe achter de computer, maar met die rotrug van mij is dat maar een klein poosje(kan wel janken)Nu moet ik ook stoppen want my back is killing me! Een troost, mijn hoofdpijn is over, of beter gezegd; mijn rugpijn overheerst de rest. Gat wat ben ik toch zielig.

Ik snap het niet hoor, ik doe zo mijn best, waarom moet ik dan meteen afgestraft worden! Ik zou bijna van ellende een borrel nemen(nee hoor grapje!)

Morgen meer

7 Reacties

 1. ier in Nedereland gaat ‘t niet om de traditie van Halloween maar om de verkoop! De mensen schijnen ‘t zelf te willen. Moet je eens in de tuincentra kijken. Schreeuwend duur en toch kopen mensen hey. Kijk en daar wordt dus weer handig gebruik van gemaakt. Nou bij ons kon ik niet veel van de verkoop eraan merken. In dit dorp houden de mensen niet zo van verandering. Alles wat nieuw is vinden ” niet nodig” . Ach ja, als ik m’n geld maar elke maand op de rekening krijg:-))Nou ik vind tot nu toe dan die XP maar niks! Heb voorlopig geen brilletje nodig met die reuze letters hier:-)) Hebben jullie dat nu ook? Groetjes, Ilonka

 2. is soms nodig om daarna weer met volle vaart er tegen in te gaan! Kijk, vergeet nou eens niet dat je voor jezeldf het probleem hebt erkent. Fase 1 is afgesloten. fase 2 ga je nu in door eraan te werken. Zielig zijn hoort daarbij (moet natuurlijk geen weken duren:-)) en dan….flits, boem, knetter…met heldere geest en frisse moed er tegen aan! M.a.w. laat maar lekker komen want ook dat gaat wel weer over! Zet em op want je kan het! Zorg goed voor jezelf. Helaas horen er in het begin ook minder plezierige dingen bij maar daarna….voel je je als herboren! Sterkte, Ilonka

 3. is soms nodig om daarna weer met volle vaart er tegen in te gaan! Kijk, vergeet nou eens niet dat je voor jezeldf het probleem hebt erkent. Fase 1 is afgesloten. fase 2 ga je nu in door eraan te werken. Zielig zijn hoort daarbij (moet natuurlijk geen weken duren:-)) en dan….flits, boem, knetter…met heldere geest en frisse moed er tegen aan! M.a.w. laat maar lekker komen want ook dat gaat wel weer over! Zet em op want je kan het! Zorg goed voor jezelf. Helaas horen er in het begin ook minder plezierige dingen bij maar daarna….voel je je als herboren! Sterkte, Ilonka

 4. Wat ben je toch een kanjer! Ben weer helemaal stil van je verhaal! Allereerst petje af omdat je je verhaal maar wel mooi op Smulweb zet! Echt heel goed van je! Wil je even laten weten dat je van mij alle steun van de wereld hebt en ik enorm met je meeleef! Je pakt het inderdaad rigoreus aan, maar als je gevoel je zegt dat dat even zo moet, zou ik dat zeker doen! Ik denk heel veel aan je, en heb hartstikke veel bewondering voor je! Hou vol he! Heel veel sterkte, vooral ook met je rug! Goed op jezelf passen he, dikke vette knuffel, Bernice

 5. Zijn we samen zielig!!! Is wel net zo gezellig, of niet dan?? hihihi. Grapje natuurlijk, probeer je een beetje op te vrolijken. Is bij mij in ieder geval wel gelukt met al die berichtjes!!
  groetjes Germa

 6. Misschien toch weer even langs de fysiotherapeut als het meer opspeelt???
  Koffie en thee moet in de huiskamer
  Zeker de vaste eetmomenten zoals ontbijt, lunch en avondeten doe je maar aan tafel. Maar anders wordt het ongezellig. Zegt de gek die alleen nooit aan tafel eet.
  Liefs Helen

 7. Je doet het hartstikke goed!! En je mag jezelf best af en toe zielig voelen, dat ben je tenslotte ook. Pijn is altijd vervelend. Lekker vroeg naar bed, pijnstiller erbij… Schrijf je morgen weer, moet de hond doen… Hou je taai! en liefs, Adiet

Geef een reactie