Niet alleen de PIZZA uit Italie en de HAMBURGER uit Amerika hebben de wereld veroverd.
Ook crepes uit Frankrijk zijn in Nederland in vele variaties verkrijgbaar.
Crepes op te dienen:


*1*: Je kunt crepes de vorm van een puntzakje geven en ze dan vullen.

*2*: Tot een driehoek gevouwen crepes zijn uitstekend geschikt om te flamberen.
*3*: Opgerolde crepes kunnen worden gevuld en zijn zonder vulling, heel makkelijk in reepjes te snijden, zodat ze als garnituur of vulling voor bv. soep gebruikt kunnen worden.
*4*: Een crepetaart bestaat uit verschillende lagen met een vulling ertussen. Zo’n taart kan net als een gewone taart in punten worden gesneden; gebruik dan een niet te dikke marmelade of jam bv.
*5*: Crepes in de vorm van een envelop: Vouw na het vullen eerst twee tegenover elkaar liggende kanten tot in het midden naar binnen, klap daarna de andere kanten er overheen.

Je kunt natuurlijk zoete, maar ook hartige vullingen of garnituren gebruiken.