smaak makers

kijk , voordat u dit stukkie gaat lezen , dit gaat over k&k  producten die bij mij hoog op het lijstje van dus smaakmakers staan .

en voor de 3 lezers die weten dat ik graag  kook , maar geen food purist ben ,  zal het geen surprice  zijn.

de wel food puristen, gezondheids freaks en quinoa  snuivers , het interesseert me geen reet,

( note van de redactie , dit is geen reclame praatje , vergelijkbare producten zijn verkrijgbaar )

wat ik dus bedoel te zeggen , soms heb je er gewoon ff geen zin in , geen tijd  of het is gewoon brilliant .

AHI_434d50303435383237_1_LowRes_JPG

natuurlijk  kun je anderhalf uur met 2600 ingredienten  in je vijzel gaan lopen pruten , maar als zowel jamie O  als gorden rams. gewoon op tv een potje opentrekken  , wie ben ik dan om te zeggen dat het flut is.. i rest my case

flower-brand-gebakken-uitjes

ik zou een heel blog kunnen vullen over dit, het kost geen drol , maar oh man zo ondergewaardeerd .

gevuld eitje met uitjes erop , file americain , spiegeleitje , paar flinke lepels door je jus etc.

MAGGI_Bouillonblokjes_container_LR_3D

wist u dat dit het meest verkochte product in suriname is? ,  mijn surinaamse  buurvrouw ( en die kookt en super lekker , maar ook wel eens gewoon wat anders ) rijst of spagehtti  koken? blokje erbij ( of 2 )  marinade ,  en jaja dit zal wel heel slecht zijn voor de mensheid wat niet waar is by the way .

Packshot-180ml-e1528883305782-916x458

yust no comment

AHI_43545237303333343939_1_LowRes_JPG

ok, in de range , je haat het of je smult er van , ansjovis pasta .

als er iets een smaak bom is  dan is dit het wel , soepen sauzen , tapas ,  love it

AHI_43545237303338363831_1_LowRes_JPG

dit zijn van die dingen die ik echt niet zelf ga maken , en waarom op nieuw het wiel uitvinden als sommige producenten dat veel beter kunnen ?

roerbak saus in alle smaken en soorten , ga eens naar een toko en verbaas je

 AHI_43545236383434333736_1_LowRes_JPG

tja ,  sushi liefhebbers willen niks anders ,  maar gooi een zooi garnalen in een bad van dit met wat knoflook ( of ansjovis pasta :) )  op de gril en klaar ,

kijk er zijn er natuurlijk nog veel meer ,  zoals sellerie zout , bacon , oude kaas etc.

maar dan zijn we morgen nog bezig , eigen smaakmaker ?  gooi het maar in de comments !