Bah!

koken is net photoshop, timing en laagjes bouwen..

my expensive valentine

valentijn

binnenkort is het weer zover , valentines day, zeg geen Valentijns dag , want het bestaat niet , het is en blijft een Amerikaans commercieel circus waar heel Europa ingetrapt is .

ook is het bedoeld om een geheime liefde te verrassen  , en niet je huidige gewoon even te verwennen , dat kan namelijk elke dag ( als je slim bent )

 maar goed , ook ik ben er ooit ingetrapt , ja ja liefde doet rare dingen met de mensen,  en liefde gaat ook bij vrouwen door de maag .

en dan bedoel ik niet onbeperkt spare-ribs eten in het plaatselijke cafe , alhoewel dat al een surprice op zich is , maar ga in een 2 sterren restaurant eten , en dat maakt natuurlijk indruk.

ik had al een belachelijk dure fles champagne gehaald , en daar moest wat bij , een brunch hapje wat je niet snel zou vergeten , zo decadent als de pest , een show off ..

dat betekende wel als ik het echt goed wilde doen de porto getrokken moest worden ,  ik schaam me diep maar ik ga u vertellen wat ik betaald heb voor 2 broodjes …. 150.-  +

als basis heb ik dit recept genomen , das nog redelijk te doen , maar dat kon dus beter!

dus , hatseflats 2 verse kreeften besteld , a 50. – , retourtje Amsterdam 25.- om   echte kaviaar te  halen ( avruga  zijn haring eitjes , nep dus ) 30 gram  45 euro….  hoe gestoord ben je dan , of hoe verliefd, dat kan ook.

resultaat ? een ( mag ik schelden? )  een godsamallejapies lekker broodje.

belachelijk natuurlijk , ik stel dan ook voor om alles te vervangen voor zo goedkoop mogelijke alternatieven , dus niet moeilijk doen,  k&K  hollandaise saus, 2 witte geroosterde vloer kadetten , rivier kreeftjes vlees , klaar.

maar is het nog wat geworden hoor ik een aantal van u denken , na die uitspatting ?

hmm, ze bleek allergisch voor schaal en schelpdieren…

 

2 Reacties

  1. hans3333

    5 februari 2018 at 16:38

    graag gedaan

  2. didoroelofsen867

    5 februari 2018 at 14:04

    Dank voor het lachen!

Geef een reactie