food for thought

 de reden waarom het zo heet is simpel, je kreeg fish & chips in een krant, lekker goedkoop verpakkingsmateriaal , plus je had wat te lezen ,  dat er in het begin de giftige inkt in je vis afgedrukt stond nam iedereen voor lief , buiten dat ze wisten het niet .

geeft niet, wist u trouwens dat 1 op de 10 avocado gebruikers in engeland op de eerste hulp belanden omdat ze in hun hand snijden?  wist ik ook niet , maar goed,

food dus,  op NPO3 zijn er weer de food weken , veel keuringsdienst van waren en zeer mooie docu,s .

zo was er gister een uitzending over e-nummers , die moet je echt zien ,  want dat witte lijk op de markt die alles vergif vond zag er niet zo geheel gezond uit .

het blijkt we ademen gewoon e-nummers in.

ants

voor de culis , vanaaf is er om 21.00 , ant on a shrimp , en das een mooie , ik heb hem al gezien, maar blijft mooi om te zien hoe iemand passie heeft voor eten , vindt je 24 kitchen leuk kijk dit dan niet , de eend onder de brander en de schilpad kunnen wat ongemak verzorgen, u bent alvast gewaarschuwd.

verder nog wat te zeuren ?

garnaal

ja me stokpaardje , garnalen , even prijzen wezen checken , en nu is de prijs geen 6,99 voor 100 gram , maar 7,99 !   haloooooo , zijn wij nou gek ? ja knettergek . voor gekookt en ongepeld betaal je 2,35 , maar daar houdt je na pellen 15 gram van over..

ik ga even de reden vertellen ,  let op , omdat het  voor de nederlandse kust het schijnbaar sterft van slip tong en andere plat vis , kiezen ze liever dat dan naar denemarken varen met een hoop benzine kosten etc,

ossenhaas

verder is een ” vuile ”  ossenhaas ook gestegen van 51, naar bijna 58 euro de kilo , ( als je kunt vliezen , vlies dan mee )

dus zoek een goede paarden slager , en haal daar je biefstuk,  ( ja ja , dat is voor sommige natuurlijk not done , maar , google even op paardenbief schandaal en vraag je even af of je daar gegeten hebt )

shwartswalder

het goede ,  geen idee waarom het bijna nergens meer te krijgen is , het is absoluut niet me favo winkel , maar ze hadden wel een zeer goede ham , mooi zoutje , net genoeg vet en mooi gerookt,

ik eet vanavond kreeftensoep uit blik ,  u begrijpt , …