Bah!

koken is net photoshop, timing en laagjes bouwen..

onzin in je keuken oftewel dat verdwijnt in een la .

limoenspray_2b

wat je hier ziet heet een  limoen spray .. gekregen van een vertegenwoordiger , nou lijkt dat leuk,  indraaien in een limoen , citroen of sinaasappel , en vruchtenspray voor over je salade etc.

u gokt het al, nee dussss , na 2 pompjes is het ding verstopt , hup in de la .

zo kwam ik op het idee , ik was niet de enige,  om is wat onzinnige uitvindingen op te zoeken .

90 % los je gewoon op met een mes .. ffs een bananen snijder?

mdf200-donut-factory-home-doughnut-maker-nostalgia-electrics

ja echt waar een mini donut fabriek voor in je keuken ,  hoe vaak ga je dit gebruiken ?  ( net als dat aan tafel pizza ding , en je mini chocolade fondue setje )  de foto komt van e-bay , dat zegt waarschijnlijk al genoeg.

pizza schaar

een pizza schaar … comme on Let’s Get Serious 

weird-kitchen-gadgets-spread-that

ik had de foto eerst weg geklikt , wat moet een en vooral vieze thermometer op een foodsite , tot dat ik nog eens terug ging want die boterham eronder snapte ik niet helemaal , wat blijkt het is een boter mes die reageert op je eigen lichaamswarmte (  ! )   hoe lang het duurt voordat het ding reageert staat er niet bij ,  dus als je met ijskoude tengels uit bed stapt werkt ie niet , misschien gewoon uurtje van te voren je boter uit de koelkast?

bacon-master

dit is een ” bacon Master ”  hoe gek ik ook op bacon ben ( zie mijn recepten ) ,  is een simpele grilpan meer dan voldoende

schaar

nog een schaar de qua nogwat dingetje ,  gaat u hem schoonmaken ?   gebruik een mes!

85000

over messen gesproken , dit ziet er gewoon goed uit, maar deze ga je niet gebruiken , maar gaat ook niet in je la. maar in een kluis.

dit ding kost namelijk , let op !  85000 euro . hoeveel?  ja zoveel dus,

het handvat schijnt gemaakt van een 500 jarige eik ( of was het nou 5000 ) , het mes is uniek staal met carbon en de diamanten doen natuurlijk de rest .

hotdog

net als de bacon master hebben die Amerikanen natuuuurlijk ook iets voor de perfecte hotdog , stoom inzetje bij de blokker, 2,50.

weird-kitchen-gadgets-chork

het schijnt een ” chork ” te heten , ik zeg no comment

sushibazooka

het enige product waarvan de reviews nog wel redelijk zijn  de sushi bazooka ( wereld naam )

schijnt vooral voor grote hoeveelheden handig te zijn,  het oprollen in je zeewier blijft natuurlijk nog wel een dingetje..

voor instructies zie hier

kortom, heb je ook zon dingetje, apparaat , wat werkelijk staat te verroesten in je kast of slaapt in je keukenla , gooi het in de comments .

 

7 Reacties

  1. Wat een leuk artikel Hans. Laat ik nu ook gedacht hebben om zo’n kruidenschaar te kopen vooral voor bieslook want die wordt in mijn molentje vaak niet klein. Niet doen dus begrijp ik, maar ik doe het toch want ik ben eigenwijs! :) Lieve groet Cecile

  2. Nou Hans, met die baconmaster zie ik nog wel mogelijkheden. Maar idd, grillpan net zo makkelijk!

    En die kruidenschaar ligt idd bij ons in de la…… al heel lang!

Geef een reactie