Bah!

koken is net photoshop, timing en laagjes bouwen..

het interweb II

 

interweb1

af en toe doen we weer eens een lijstje maken van links die handig , door mij veel gebruikt of tot me standaard werk horen,  aangezien dit door 90 % nog nooit gelezen is/wordt is het voor velen hopelijk wel weer een bron van informatie & inspiratie.

voor die andere 10 % , ja er staan al eerder geposte links tussen

let’s get started 

bbc

me vrienden van de bbc , 1 van de beste sites , superchefs , goede programma,s

halfbacked

de laatste jaren een zeer veel gelezen en populair blog, echt lekkere en verassende recepten, geschreven met persoonlijke en humorvolle verhalen, lezen!

paulien

het nadeel van Amerikaanse ( en ook Engelse recepten ) is  dat je ff moet omrekenen , daar heeft pauline , buiten gewoon heel veel lekkere recepten , een handig schema voor .

kokswereld

voor de prof’s , amateurs en hobbykoks , veel handige tips,

zo is daar het culinair woordenboek , voor al die recepten ( waar vaak onnodig ) van die echte chefs termen worden gebruikt , smaak combinaties ,

in de zelfde categorie heeft meer dan vlees , de kern temp. lijst en haal nou gewoon zon metertje , dan zit je altijd goed.

NL-Lecker-01

ok, ik wil niemand beledigen , maar als je deze site vorig of dit jaar nog niet bent tegengekomen op het interweb, dan heb je of geen verbinding gehad , of in een grot gezeten ( nogmaals , no offence ) ,  verder geen commentaar nodig gok ik

iSi_Logo_4c

voor een kleine groep die meer wil dan slagroom spuiten ,  voor vragen kun je altijd nog hier terecht, voor andere ook natuurlijk :)

foodkick

weten wat er elke dag, week  of maand weer nieuw is in de supers , food en niet food gerelateerd ,

images4X68QKZ9

de geschiedenis van ons eten, kook eens middeleeuws! wist je trouwens dat gevulde eitjes vaak zoet waren en daarna nog een keer gebakken ?  ik ook niet maar dat lees je dus hier .

dagelijkse

ik had van de week al een heerlijk soepje van hem gepost , maar nogmaals no-nonsens tv , eerlijk en heerlijk.

wanee

als laatste , je moet ergens stoppen , een extra gratis kookboek , zo ben ik dan ook weer , het is een ruim 800 pagina,s telend pdf , rechtenvrij ( ja ja, we gaan niks illegaals doen ) en de wannee ( ken je klassiekers ) maar dan uit den haag , voor de jongere kijkers , dit is de basis van bijna alles! ( op escoffier na dan )

makkelijk op je tablet , e-reader of uit te printen ,  ook , ben niet gierig, we doen escoffier  er ook gewoon bij ,

kook ze!

4 Reacties

 1. hans3333

  3 mei 2017 at 10:26

  graag gedaan dela, doe er je voordeel mee

 2. Geweldig Hans, bedankt! Weer volop inspiratievoer

 3. hans3333

  1 mei 2017 at 10:24

  veel lees plezier Cecileg,
  grt. hans

 4. Bedankt Hans! Heb ik weer een heleboel te lezen. Ik ben zo iemand die niet zelf gaat zoeken, dus ik zit volgens jou ook nog in een grot. :) Maar ik ben blij met deze links. Lieve groet Cecile

Geef een reactie