waarom een half , omdat de rest nog moet gebeuren,

wat is het plan

,  goedkoop een wild maaltijd bouwen van het herfst assorti van de lidle ( vergis u niet , dat extra assorti is niet zo goedkoop als  u denkt )

dus ik ga opzoek naar afgeprijsd spul, combinaties ,  wat lekkere dingetjes ,

voor hoofd en na gerecht

amuse erbij?

waarom niet ,  foto,s volgen recepten ook natuurlijk ,

De Andere  1/2

20151031_160959

nou hier moeten we wel wat van kunnen bouwen denk ik.

als amuse: een mooie krul Tête de Moine , met wat druppels decoratie saus sherry

( sorry geen foto , batterij op )

bij , aardappelkroketjes en peultjes

gewoon bakken en koken zoals je gewend bent,

hoofd kangeroo biefstuk met de bosvruchtensaus ( dat schrijf je natuurlijk niet met oe , iets voor taalfoutjes?  )

verwarm de saus op laag vuur.

neem een gril of koekenpan, smelt half blok blue band, zorg dat de biefstuk op kamertemp. is  , zout en peper uit de molen .

schroei dicht op hoog vuur , bak kort 2 min. per kant , schud veel meet de pan .

20151031_17060520151031_17141920151031_17141320151031_171920

in 1 woord , supper lekker !  oh dat zijn er 2..

en na natuurlijk het mango /passievrucht taartje , waar ik weinig van verwacht eigenlijk.

20151031_173719

de verwachting klopte , deeg was prima, vulling zurig en geen mango of passie vrucht te onderscheiden.

al met al , prima maaltijd en man wat was die kangaroo mals , doen!