Bah!

koken is net photoshop, timing en laagjes bouwen..

A man with a mission!

original_rvb

ja juist Le Parfait.

Jeugd sentiment voor mij, die heerlijke paté uit een tube, en vroeger gewoon te koop bij de Appie in rood en groen.

Omdat het toen al een niche product was, werd het gerantsoeneerd door mijn ma tot 1 witte geroosterde boterham per week… ,het was niet goedkoop zelfs in de gulden tijd.

maar mijn god wat keek je daar naar uit.

 Elke vakantie, reis bezoek ik zoizo elke delicatesse zaak in de stad of dorp waar ik kom , alleen om een tube te scoren, Helaas,

Ik ben zelfs zover gegaan om ooit eens Nestlé te bellen waarom het er niet was, 1 van de antwoorden is/was er is geen importeur in Nederland ( ! ) , en zelf importeur worden was wat ingewikkeld, zeker zonder afzetmarkt ( toen ) , en startkapitaal.

nou zijn er gelukkig een hoop medestanders die dit graag  willen kopen , zie bijvoorbeeld dit facebook lijntje op de Nestlé site.

Zelf maken is geen optie, heb de ingrediënten wel maar de verhoudingen niet, En op internet geen goed recept te vinden.

Gist , water , plantaardig vet en olie , varkenslever ( 12 % ) , zetmeel , maltodextrine , zout , cantharellen , kruiden extract ( met selderij ) . keukenzout totale gehalte 1,3 g / 100g .

De jeugd heeft de toekomst, maar juist dat soort snelle jonge boy,s bepalen uw, ons assortiment , maar mist soms wat historie, ze weten dus niet hoe het smaakt en heeft dus ook geen idee of er vraag naar is, in mijn geval ga ik enorm netwerken om het in 1 van de grootste supers op de plank te krijgen.

Help mee mijn missie te volbrengen!

Bel, mail, zeur de 2 grootste totdat ze er gek van worden. https://www.jumbo.com/content/contact/ , http://www.ah.nl/klantenservice

Le Parfait back in stores in 2015 !

2 Reacties

 1. Hi Hans,

  Toevallig kwam ik bij jouw blog uit, ik ben namelijk ook op zoek naar deze tube paté. Zijn deze tubes inmiddels al ergens (online) te bestellen in Nederland?

  Hartelijke groet,

  Lisanne

 2. hans3333

  6 mei 2015 at 19:25

  Vandaag via via , naar de categorie man van ah gestuurd, fingers crossed, maar gok dat ze het niet gaan opnemen, te klein product

Geef een reactie