De nieuwe hit in reclames is tegenwoordig , geurenblind. & smakendoof, U weet wel de jongen en zijn kamer die zelf niet ruikt hoe het ruikt. En de geblinddoekte roerbak iglo prak, die erg vers smaakt. ( volgens mij trouwens het meest nagemaakte recept vandaag de dag :) )Zo,n gevoel heb ik de laatste tijd met koken, recepten bekijken op verschillende sites, en ik zie heel veel “ veilige “ gerechten voorbijkomen. Hoop stamppotjes, maar dat zal aan het seizoen liggen gok ik. En af en toe een verrassende smaakcombinatie.Let wel, iedereen kan en mag koken wat ie wil, en mijn geplaatste recepten zijn inderdaad lang niet allemaal revolutionair, maar er zitten wel een paar mooie smaak combinaties bij.

Ik denk dat de reden dat jamie oliver , zo populair is geworden , omdat hij verrassende smaak combinaties maakt, met verse ingrediënten, gezond en snel.Aangezien ik nogal een aanhanger van de Franse keuken ben, zal ik niet gauw iets van jamie maken , maar ik leer en combineer.Zijn we bang om iets nieuws te combineren? Omdat het dan evt. niet smaakt?Natuurlijk als je op een herfstdag als deze , en je gehele gezin komt moe thuis, van werk, sport etc., en je komt met hippe fusion gerecht, wat net de plank mis slaat , maak je niemand blij.

Mijn oma zei altijd , als de hele tafel smacht naar het toetje, ook al is het maar vla, dan weet je dat je slecht gekookt hebt.

Er zitten op smulweb een hoop goede doorgewinterde koks, maar je moet ergens starten , en die zitten er ook.

Vandaar deze smaakcombinaties, de kooktechnieken op smulweb zelf, en kijk gewoon eens in een oud kookboek van oma, combineer met de moderne kooktechnieken, en ingrediënten.

Were not finished cooking yet!