Goeie Voornemens??!! Wie durft!


lijn poging noteren Goeie voornemens??!! Wie Durft!!
Lijn poging noteren.

Geef hieronder of in mijn gastenboek een doel op en ik schrijf je erbij.Dan kunnen we samen aan de slag, op naar een fit en gezond 2006.

De tabel staat een stukje naar beneden. Helaas kan er niets gedaan worden aan het witte vlak ervoor. Dit komt omdat deze in een code staat.

En dan als laatste nog een huishoudelijke mededeling. Iedereen is welkom om met ons mee te doen. En als je om welke reden dan ook, geen zin meer hebt, laat me het dan even weten. Dan kan ik je uit de lijst halen. Na drie maanden niets gehoord te hebben zal ik je automatisch uit het lijstje halen. Dat zou ik jammer vinden, maar dat moet wel om een goed overzicht houden.

Verder zou ik het fijn vinden als je je score de eerste week van de maand doorgeeft. De tabel ziet er in code namelijk heel anders uit dan dat deze er op de site uitziet. Je begrijpt dat het dan best lastig is om e.e.a aan te passen.

Succes,
Groetjus!Ik denk dat we eigenlijk allemaal wel weten hoe we moeten lijnen. Maar soms ebt de motivatie weg, en dan is het best moeilijk om de draad weer op te pakken. Zo gek is dat niet hoor, want als je bijvoorbeeld gaat tanken, loop je een regelrechte snoepwinkel binnen. Als je tv kijkt dan kun je tegenwoordig niet meer om de reclames heen, en het lijkt wel of 85 procent over voedsel gaat,(lees 100 procent als je aan het lijnen bent), 10 procent over wasmiddelen en 5 procent over maandverband. (is vast een mannenwereld die reclamewereld!) Soms kan ik de chocola wel van het beeldscherm happen. En dan verwacht ik van mezelf dat ik zonder vallen en opstaan van de zomer maatje slank heb?? Nou zo werkt het helaas niet. In de loop van de tijd zijn er via de reacties een heleboel leuke tips binnen gekomen. Deze wil ik daarom toch eens op papier zetten.

 • Zet een glas op de wastafel, iedere keer als je naar het toilet bent geweest drink je twee of drie glazen. Je komt in een soort cirkeltje terecht en voordat je het weet….heb je 2 liter water op.
 • Drink lauw/warm water, doen de chinezen (als ik het me goed herinner) ook. Eerst is het alsof je je thee zakje bent vergeten, maar het went snel. En je krijgt het niet zo koud!!!
 • Maak voor jezelf een korte termijn doel en een lange termijn doel. Dit hoeft niet perse met je gewicht te maken. Kan ook gezonde keuzes, wnadelen, sporten enz bevatten. Kijk na verloop van tijd hoe het vergaat.
 • Maak voor jezelf een tabelletje waar je de dagen van bijvoorbeeld je korte termijn doel in af kan strepen.
 • Weet waarom je eet. Kan misschien confronteren zijn, maar kan ook leuk zijn om eens bij stil te staan. Helemaal als je een eetbui voelt aankomen en deze misschien daarom positief kan ombuigen.
 • Weet wat je eet. Er is eens een voedselcampagne geweest waar dit op stond. Er stond een varkentje met veel eten op. Met daaronder: Je bent wat je eet. Ik zag mezelf gelijk als een zak friet! Geen prettig beeld, maar ik let nu wel op wat ik smiddags op mijn bordje schep. Slanke mensen schijnen volgens mij standaard de juiste keuzes te maken, die lopen altijd met een bord sla enz, en een keer in de week springen ze eens uit de band. Copieren die goeie gewoonte dus!!
 • Regelmaat.
 • Sporten, duidelijk niet mijn favoriete activiteit. Maar als je er eenmaal weer aan begint dan voel je gewoon de zin terug komen. Gewoon doen dus. En ook al zegt iemand dat 1x per week niet genoeg is. Dan zeg je maar dat het in ieder geval 1x per week meer is dan niks.Verder wil ik even zeggen dat ik dus geen dietiste of wat dan ook ben. Je kunt me rekenen onder de ervarings specialisten, ik heb namelijk 54 en 97 kilo gewogen. En modder al een paar jaar (en een paar jaar teveel) met mijn gewicht. Soms ben ik tevreden en soms ook niet. Ik heb alleen wel geleerd dat het niet uit maakt hoeveel je weegt, zo lang je je er zelf maar prettig bij voelt. Momenteel ga ik gelukkig eindelijk weer eens goed, en probeer het voorlopig even vol te houden. Waar ik de kracht vandaan haal, geen idee. Zoals je ziet kan ik geweldig slap uit mijn nek kletsen en was het reactie staatje veel te klein om iedereen een hart onder de riem te steken. Daar hebben we geloof ik allemaal wel eens last van. Dus als jullie nog tips hebben, schrijf ze op, dan zet ik ze erbij.

  Groetjes,
  Justine.

  Naam Streef Jan Feb Mrt Apr Mei Juni Juli Aug Sept Okt Nov Dec
 • groetjus
 • 85 100 100.7 97.2 94.5 - - - - - - - -
 • driel1
 • 65 82.1 80.1 - - - - - - - - - -
 • 579 Reacties

  1. Maar ik ben er weer, na een hele grote dip. Na de wintersport heb ik zelf in een winterdip gezeten. Maar ik kom weer zachtjes terug, ben nog steeds boven de 100 kilo. 101,7 om precies te zijn. Maar met goede moed. Heb inderdaad stappen ondernomen om eens 3 kilo per maand af te vallen, want volgens mij moet dat ook kunnen. Ik heb een hometrainer gekocht, ben naar de dietiste gegaan en heb van de week Dr Phil zijn boek gekocht. (ja echt erg he, ha ha ha). Maar wie weet.

   Groetjes, Justine.

  2. wellicht over het hoofd gezien (is ook niet echt iets om trots op te zijn) 86.9
   vanmorgen was het 86.7 dus die mag je ook als start voor dit jaar noteren.
   Allemaal succes dit jaar. Wij zijn toch zeker eigenwijzer dan die paar hardnekkige kilo’s?

  3. Hoi Justine
   Zet me toch ook maar op de lijst van juni als je wil.
   Ik heb besloten om het hier toch bij te houden soms sta je zo vaak op die schaal dat je niet meer weet welk gewicht in welke maand was.
   Voor de maand juni mag je 85 kg. noteren en mijn doel is 10 tot 15 kg.
   Als alles mee zit, zit ik over ruim een 1/2 jaar op m’n streef gewicht. Aangezien de eerste 15 kg. ook een 1/2 jaar in beslag heeft genomen.
   Groetjes Silvia

  4. Hallo allemaal,
   Vorige maand was een ramp, ineens zag ik 105 kilo staan op dat kleine digitale plaatje op dat apparaat dat weegschaal heet.

   Gelukkig is het nu weer 102.8 kg.

   Over 2 weken ga ik voor 2 wkn naar Kos…misschien dat ik de 99.9 kilo dan net red?

   Groetjes jolanda.

  5. Een heel gelukkig (en slank) nieuwjaar voor jou en alle anderen. Mijn gewicht voor januari is 64,2. De schade beperkt weten te houden tijdens de feestdagen. En mijn streefgewicht is 60. Groetjes, Adiet

  6. margaretha2

   26 mei 2001 at 22:02

   Hallo gerda
   Ik wil ook wel op je lijst.
   Ik begin in juni met 95 kilo en wil graag 20 kilo afvallen. Hoe gaat dat nu verder? Moet ik elke maand een mail naar je sturen met de resultaten?
   leuk initiatief!!
   groet, Marga

  7. Maak er maar geen woorden aan vuil: 89.7 :-(

  8. Gelukkig nieuwjaar!!(ook voor de andere lijnsters natuurlijk!). Ben vanmorgen voor het eerst sinds vlak voor kerst weer op de weegschaal gaan staan en dat viel me niets tegen, ik heb me nl. schandalig gedragen. Maar goed, toch weer een beetje afgevallen, ik weeg nu 63,6. Waarschijnlijk komt dat door het vele sporten, want van lijnen was niet echt sprake de laatste tijd. Mijn streefgewicht is (nog steeds) 60 kilo! Groetjes!

  9. Net in de Margriet een stukje gelezen over dit dieet. Is er iemand van jullie die daar ervaring mee heeft? Ik zit aan de pillen van de dokter maar ik moet zeggen: je poept lekker maar verder gebeurt er niet zoveel. Zal wel zo zijn als ik keurig vetvrij eet en niet snoep maar dat is nu net het probleem. Als ik me aan een vetvrij dieet zou houden had ik die pillen niet nodig. Enfin, als iemand iets weet over dit dieet, ook wel computer dieet genoemd laat hij/zij dat dan even schrijven aub.

   Groetjes,

   Petry

  10. Hallo allemaal,
   We moeten het toch maar weer proberen. Eigenlijk moet het mogelijk zijn om in een maand 3 kilo af te vallen…waarom lukt het niet? Ik ben in ieder geval waarschijnlijk te dubbel, aan de ene kant klagen dat het niet lukt en aan de andere kant allemaal lekkere dingen eten. Zo gaat het natuurlijk niet! Ik ga maar even in mijn dagboek schrijven en kom hier ook maar vaker terug.

   Bedankt Justine voor je reactie! En dat boek van Dr. Phil is best goed! En bij de Blokker te koop voor 6 of 7.95.

   Groetjes, Jolanda.

  11. Hoi justine
   Daar zijn we weer. Hopelijk is iedereen de feestdagen goed door gekomen met niet al te grote kleer scheuren. Voor mij mag je een streef gewicht van 75 kg. invullen. (wie weet halen we dat ooit) Kan me namelijk dit gewicht niet herinneren op de weegschaal.(HEEEEEEL lang geleden) Deze maand naar verwachting iets aangekomen. 82 kg. Al met al valt het me nog mee.
   Groetjes Silvia

  12. Van harte met je zwangerschap, en dat er maar een mooi, gezond kleintje uit mag komen.

   Felicia, dank voor je aanmoediging, dat deed me echt goed. Maar…. hoe denk je dat al die kilo’s eraan zijn gekomen? Juist: een rottijd achter de rug, en toch weer vervallen in m’n oude gewoontes.

   Maar vooralsnog gaat het goed, erg goed zelfs: drie kilo eraf afgelopen week!!!

  13. Nog negatief.
   Blijf stilstaan en kan me niet tot minder eten bewegen net zo min als ik me tot bewegen kan verleiden:-(
   Toevallig liep ik tegen het boek: “Streep je slank” aan. Heb het boek maar meegenomen omdat het mischien de impuls geeft die ik broodnodig heb alhoewel ik weer geen brood 9teveel) nodig heb:-)

   Getver, ik word er melig van.
   Hoop dat het toch een keer wat beter zal gaan.
   Succes allemaal!

  14. Allemaal een gelukkig 2002 gewenst!

   Ik durf bijna niet meer te vertellen hoeveel ik nu weeg want ik was zo vol van goede voornemens in de herfst. Nu weeg ik weer 90 kg. Balen dus. Ik wil toch wel weer proberen om te beginnen maar ik vind mezelf wat dat betreft wel een slappeling.
   Iedereen succes toegewenst met alle goede voornemens voor dit jaar.
   Groeten,
   Praline.

  15. Hallo allemaal, even een groetje voordat ik op vakantie ga. Ik ben de 31ste weer terug en dan zal ik de lijst bijvoorbeeld voor Gerda aanpassen. In ieder geval welkom Gerda en Sylvia!

   Enne Jeaninne ik had je eigenlijk even op je eigen pagina willen feliciteren, maar vanwege de drukte de laatste tijd is het er nog steeds niet van gekomen, dus bij deze; GEFELICITEERD!! Super joh!

   Allemaal tot lees!
   Groetjes,
   Justine.

  16. Nog steeds geen trek in sla en vetvrij. Eerder trek in chocola en vet. de tijd van de maand, gelukkig net achter de rug. De 97 red ik niet meer, maar het is nog niet te laat om nog wat te bereiken voor het einde van de maand. Maandag ga ik het weer proberen. De weegschaal geeft denk ik meer aan dan 100.6, maar dat weet ik niet zeker, heb niet echt de moed om erop te gaan staan.

   Nou allemaal sterkte, enne deze maand iets meer posten dan 1x per maand, dan kunnen we misschien iets meer aan elkaar optrekken.

   Groetjus!

  17. Mijn hoogste gewicht ooit bereikt. Ik heb er hard over na zitten denken wat nu te doen. Ik eet nu namelijk alles wat ik wil en denk er niet bij na. Dat is heel erg fijn, want van dat bedenken wat je wel en niet mag eten heb ik inmiddels een punt hoofd gekregen. Wat dat betreft voel ik me dus best Ok op dit moment. En heb het gevoel dat ik dit gewicht behoudt als ik zo door ga. Aan de andere kant zit mijn kleding best strak, en heb ik last van mijn rug en knieen. Dus lijnen blijft een goeie optie. Ik ga het dus weeeer proberen. En aangezien de wintersport kleding weer niet past ga ik een kuurtje doen. Wish me luck!

   Anneke bedankt voor je leuke woorden! Je vergeet een ding, bent zelf degene die het voor elkaar heeft gekregen, applaus voor jezelf dus.

   Groetjes,
   Justine.

  18. Ik ben in november 2000 begonnen met afslanken en ik ben nu 11.2 kg kwijt.
   Mijn doel is om nu nog 25kg kwijt te raken
   Dus daarom meld ik mij aan
   doel -25 kg Mei was ik 90.6kg

   groetjes gerda

  19. Nou, ik dacht ik ga er vast wel voor in het nieuwe jaar….niet dus, ik heb geen fut en geen moed en al helemaal geen motivatie op het moment, ik ben moe en heb nergens zin in…..en dus woog ik vanochtend 103 kilo. En daar wordt ik natuurlijk ook niet vrolijker van…en natuurlijk weet ik zelf ook wel dat ik zo niet goed ga…..natuurlijk…..

   Ik neem me elke dag voor dat ik er wat mee ga doen maar eigenlijk kan alleen een wonder me nog redden.

   Toch wil ik niet van de lijst af hoor! Ik moet het alleen ff allemaal op een rijtje zien te krijgen hier.

   Liefs allemaal van jolanda.

  20. Ik ga voor een streefgewicht, ik kan het toch niet laten. Mijn streef voor 2002, 82 kilo. Dan ben ik net uit de groostste gevarenzone bij de qi index en heb ik maat 42. Daar doe ik het voor.
   Iedereen heel veel succes, gezondheid, plezier en kracht in 2002

   Ingrid.

  21. Van harte gefeliciteerd. Nu mag je tenminste met een gerust hart “een beetje” aankomen.

  22. De vakantie was toch “lekkerder” dan gehoopt, we hadden een heerlijk hotel, en omdat er zoveel sneeuw viel zaten we meer aan de borrel dan op de berg. Stand nu is 100.6. Weer die stomme 1 in beeld. En nog geen trek in sla en vetvrij! Maar 1 maart wil ik wel weer die 97 zien. Dus ik ga zachtjes aan weer beginnen. Jammer dat we nog maar met zo?n klein groepje zijn.

   Groetjes, Justine.

  23. Allemaal een heel gezond en gelukkig nieuwjaar gewenst. Een jaar waarin we ons niet klein laten krijgen door onze lijn! Want dat blijft toch wel zo: ik laat me leiden (lijden?) door mijn gewicht/(vr)eetgedrag. Het gaat met mij nu al een poos heel goed. Ik weeg me hier thuis niet, maar eens in de drie weken bij een arts. Dat is ook de reden dat ik het niet doorgeef, mijn gewicht, want dat loopt nooit samen met de maand. En de doktersweegschaal is niet te vergelijken met mijn eigen. Maar ik ben dus vergeleken met twee jaar geleden toen we hier begonnen 20 kilo lichter ongeveer. Hulde aan Justine voor haar goede initiatief!
   Groeten, Anneke

  24. gefeliciteerd jeanine met je zwangerschap en geniet ervan!

  25. Justine, dat gaat goed!!

   Moet toch een heerlijk gevoel zijn :-)

   Gisterenochtend op de weegschaal gestaan: 88,7 kilo exact.
   Beter iets dan niets is nog steeds de motto.
   Vanaf 1 februari schrijf ik alles weer netjes op. Hoop dat het helpt wat zo komt de 80 laat staan 70 nog lang niet in beeld….
   Heel veel succes iedereen,

   Ilonka

  26. sjiek hoor!! zon tabel met streef gewicht!harstikke leuk!!
   noteer mijn streef maar op 115 vind ik een mooi doel voor 2002
   mijn gewicht is het van 31-12-01 maar ik kan pas zaterdag wegen, en dan wil ik er toch al de nodige onsjes af hebben… hierbij dus: 133.1 moet kunnen, zo na kerst toch?
   veel succes dit jaar!!
   xxBeppie

  27. vandaag heb ik mijzelf weer eens een schop onder mijn (veel te dikke) kont gegeven!en heb weer een nieuw doel, 30 juni gaan wij een week naar vlieland en wil ik 5 kilo lichter zijn. dan pas ik hopelijk mijn lievelingsbroek weer. ik hang nog steeds op 99 kilo en wil zo graag weer onder de 95 zitten. we hebben ons huis verkocht maar nog geen nieuwe woning, waar ik best mee in mijn maag zit. zo’n nerveus gevoel van binnen alsof ik morgen een belangrijk examen heb.

   wat een goede resultaten zitten erbij de afgelopen maand!

   iedereen succes en ga ervoor!

  28. Nou na een maand sla en vetvrij koken, ben ik die gehate 1 toch maar mooi kwijt. Ik ga op vakantie dus geef nu mijn stand maar even door.

   Groetjes, Justine.

   Enne volgende maand weer met frisse (sla) moed verder. Ik wil nu eindelijk ook eens mijn doel halen. En die is voor dit jaar onder de 90 komen!!

  29. Tja, ben geeindigd met 82,5. Feestdagen gehad en wat schetst mijn verbazing; ben 83 kilo!! Vind ik zelf geen slecht begin. Vanaf vandaag Moet ik er stevig tegenaan. Ik wil, nee MOET 70 kilo gaan wegen. Theoretisch is dit in een jaar te doen (hahahaha ja theoretisch…..)Veel succes allemaal! Liefs, Ilonka

  30. Inderdaad een goede reden om te stoppen met lijnen! Gefeliciteerd Jeannine. Mijn eigen tijdelijke stop dreigt een tijdelijke flop te worden. Ik heb in mei twee jarige kids (vanmiddag het tweede kinderfeestje) en dan wil er nog wel es zwaar de klad in komen bij mij. Mijn ‘oude ‘ eetpatroon ligt nog erg dicht onder de oppervlakte. Verder bevalt het trouwens prima zonder die eeuwige weegschaal! Geeft me echt wat rust.
   Groeten, anneke

  31. Een heel goed, gelukkig en vooral gezond 2005 toegewenst!

   Tja nu zitten we dan in 2005 en er zal nog (steeds) heel wat aan mijn gewicht moeten gebeuren.
   December is DE maand voor mij om elk excuus aan te pakken om maar een lekker hapje te eten.
   Het resultaat is vandaag dan ook 89.5.
   Heb me vanmorgen gemeten en gewogen en het cd rommetje (WW) te voorschijn gehaald.
   De wens ligt er nog steeds…70….ooit…

   Allemaal heel erg veel succes!

   Ilonka

  32. hallo Justine
   nog de beste wensen voor het jaar 2002. Tot we dit jaar het wel voor elkaar kunnen krijgen om op ons streefgewicht te komen, dat is toch een wens van ons allemaal.
   Streefgewicht 85kg januari 92kg.
   Ik moet er ook hard voor werken ik doe mijn best.

   groetjes gerda

  33. wat een goed nieuws zo boven elkaar!

  34. Goed jaar vorig jaar voor mij, dus niet 7 kilo aangekomen ondanks al mijn goed bedoelde pogingen. Weight watchers, Montignac en noem maar op. Echt trots ben ik niet op mezelf, en echt gemotiveerd ook niet, maar de volgende keer dat ik mail ben ik onder de 100 kilo. En voor de vakantie 29 januari onder de 95! Straffe woorden JA! Maar niet straffer dan hoe ik me vanmorgen voor de spiegel voelde. Veel groente fruit en bakken zonder vet voor mij de komende periode, ik ben het zat.

   Groetjes, Justine.

  35. Allemaal de beste wensen voor 2002! Ik heb vandaag eindelijk de december scores aan kunnen passen.(lekker vlot!). En heb gelijk een nieuwe tabel voor volgend jaar gemaakt. Daarin kan in plaats van een doel een streefgewicht opgegeven worden. Maar dat hoeft natuurlijk niet, het kan ook een korte termijn doel zijn, kijk maar!

   Het mijne is in ieder geval 85 geworden. Uiteindelijk wil ik naar de 75 kilo, maar laat ik eerst maar eens beginnen bij het begin. Het is namelijk de afgelopen twee jaar in plaats van naar beneden, omhoog gegaan, in totaal 8 kilo! Was niet de bedoeling van mijn oproepje en tabel. Dus ik ga er volgend jaar eens SERIEUS mee aan de slag.

   Als laatste even een korte opsomming van vorig jaar. We zijn momenteel met 30 dames, waarvan er 10 zijn aangekomen, 18 afgevallen, waaronder hele mooie scores! En 2 ons af en toe bezoeken zonder de scores door te geven.

   Afijn, klaar voor een nieuwe start!! Veel Succes!!!!!

   Groetjes,
   Justine.

  36. Ik ben hier toevallig verzeild geraakt en het spreekt mij wel aan.
   Ik ben in november begonnen met lijnen en sindsdien bijna 15 kg. afgevallen.
   Nu de andere 15 nog. Het gaat langzaam, maar zeker.
   Ik zal proberen minimaal elke maand langs te komen.
   Iedereen veel suc6.
   Groetjes Silvia

  37. En ik kan ze gebruiken, mijn nieuwe score voor dit jaar is 103,5. Ik heb de laatste twee weken gegeten alsof mijn leven er vanaf hing. Om nu voor de wintersport eind januari, vreselijk te gaan lijnen omdat ik anders niet in mijn skipak pas. Zoals gewoonlijk. Nou zoals je hoort gaat goed hier!

   Allemaal een gezond 2005!

   Groetjes. Justine.

  38. Zomaar anderhalve kilo aangekomen. Dat demotiveert enorm. Ik zondig helemaal niets! Nog niet 1 chocolaatje, marsepein of oliebol aangeraakt. Zal wel vocht zijn, maar toch! Net nogmaals hier en reakties op mijn afvalartikel gelezen en dat mitiveert dan wel weer. Ik ga 2002 in met 86.9 (eergisteren was dat nog 85.5!)

  39. Ik heb goed nieuws; ik ben weer zwanger!! Ik vindt dit zelf een hele fijne reden om tijdelijk te stoppen met lijnen. Ik ben gelukkig op 2 kilo na, weer op het gewicht van voor mijn vorige zwangerschap. Ik hoop dat ik de stijging beperkt hou en dat ik me goed blijf voelen. Ik verwacht dat ik na afloop wel weer een nieuwe poging ga doen. Misschien tot die tijd, maar hoepnlijk zijn er dan een heel aantal van jullie al op je streefgewicht!! Ik wens iedereen veel inspiratie de komende tijd en ik kom misschien af en toe nog wel even kijken naar de vorderingen.

   Groeten Jeannine

  40. Hoi,
   Nou november sluit ik af met 102.2. Je ziet ik bak er helemaal niks van. Jullie moeten voor de grap eens kijken in mijn oude artikelen van 2001, ik kan ze zo kopieren naaar vandaag.
   En toch ben ik niet van plan om op te gaan geven!

   Groetjes, jolanda.

  41. Bij deze wil ik jullie allemaal een gelukkig
   en gezond 2002 toewensen.

   Justine wil je voor mij 75 kilo noteren.

   Groetjes Frea

  42. goed hoor om niet in de put te gaan zitten van een tegenvaller maar juis extra enthousiast aan de gang te gaan.
   Ik had op mijn werk even flink de pest in (slechte manager en meer van dat leuks) en vertaalde dat spontaan in 1 kilo extra. Die kilo is eraf en meer! inmiddels ben ik in totaal, sinds 23 maart 13 kilo afgevallen, Nu sta ik op 114,6. Dat voelt wel heel lekker hoor. Alleen ik heb geen last meer van mijn lijf, ik voel me echt beter dus de eerste motivatie is eraf. Het is nu alleen nog maar gewoon mezelf bewijzen dat ik het kan.

  43. Er is natuurlijk een reden waarom ik nu al mijn score doorgeef………. 89.9

   Iedereen de beste wensen voor 2002!

   p.s. pas op voor oliebollen, ze smeden dit jaar een complot om lijners nog een jaartje zoet te houden.
   Groetjes, Ingrid.

  44. Gisteren heb ik voor het eerst sinds bijna twee maanden op de weegschaal gestaan, en het viel niet mee: 90 kilo, terwijl ik me veel slanker voel, en had gehoopt op een kilo of 86.

   Het voordeel: ik heb er nu zo de pest in, dat m’n motivatie weer terug is. Op het aanrecht ligt een notitieblokje klaar om de eerstkomende dagen even calorieen te tellen, en te kijken waar het nou mis gaat. Ze zullen eraf, die kilo’s!

  45. Maand achter de rug en daardoor schommelingen die voornamelijk naar boven gingen:-(

   Toch al met al EEN ons eraf :-D

   Beter iets dan niets.

   Hele fijne feestdagen en een goede maand.

   Tot ziens in het nieuwe jaar met hopelijk iets meer eraf.
   Ilonka

  46. Stand aan het eind van 2001: 78.
   Ik heb een tijdje niets doorgegeven maar ik ben dezelfde als Ingrit. Onder de naam Ingrit kom ik smulweb niet meer op. Dus misschien moet je m’n naam even aanpassen?
   Tot in 2002!! groetjes Ingrit

  47. Ik probeer al vanaf maandag te posten, maar ik heb het steeds te druk gehad of mijn machine stopt ermee. Dus nu nog maar es proberen. Ik ben niet begonnen met lijnen, maar zet mijn lijn vakantie voort. Wat eigenlijk een hele fijne ervaring is tot nu toe. Niet meer kijken wat ik wel en niet mag, maar eten waar ik zin in heb en waar ik me lekker bij voel. Eigenlijk (of bedoel ik eindelijk, ha ha ha) gezond eten dus, en dat bevalt me prima, ik hoop dat ik dit zo nog even voort kan zetten.

   Groetjes,
   Justine.

  48. Ik was het gewoon een hele tijd vergeten door te geven, sorry!
   De stand voor november is 90 kilo.

   Groetjes,
   Margriet

  49. en hele leuke laatste dagen gewenst allemaal, ik denk dat het de eerste week van januari hier wel weer storm zal lopen, met de nieuwe doelen en goede voornemens.
   dat lijkt me wel weer gezellig, het is de laatste tijd zo rustig, iedereen heeft het ook druk natuurlijk. ik kan pas over een dag of 10 weer bij de Weightwatchers wegen en geef dan ook pas mijn gewicht door. hele fije dagen allemaal en tot volgend jaar!!!

   groetjes noekie

  50. Ben ik weer eens!
   Ja de laatste tijd gaat het steeds mis als ik probeer iets erop te zetten dus hopelijk lukt het nu wel!
   De scores helaas stijgen nog steeds, april 72 en mei 73 kg! Hopelijk gaat het nu het warm wordt weer wat beter. Ik ben ook weer begonnen met fietsen een aantal keer per week dus wie weet!
   Nou hopelijk gaat het deze keer goed! Iedereen de groeten!

   Nienke

  51. Maar ik ben vandaag weer keurig begonnen. Maandelijkse perikelen zou ik zo zeggen. Gevulde koeken en chocolade heeft me de das omgedaan. Maar ben vandaag weer voor het eerst naar de sportschool geweest en heb keurig mijn eten genopteerd zodat ik weer even met mijn neus op de feiten wordt gedrukt.

   Succes deze maand.

   Op naar de kerst zou ik zeggen Ilonka, enne wat een lekker resultaat! Dat geeft mij ook weer inspiratie.

   Groetjes, Justine.

  52. Hallo allemaal!!! Ja ja, vol goede moed het nieuwe jaar in, alhoewel de kilo’s inmiddels er wel weer aan lijken te vliegen, ik ga dan ook niet meer op de weegschaal staan voor volgend jaar! Nou ja, zondigen hoort er nu eenmaal bij in de laatste donkere dagen van december. Ik wilde iedereen alvast een heel fijn en succesvol 2002 wensen en ik ga voor 68 kilo eind 2002!!!! Groetjes!
   Nienke

  53. je hebt me al bij juni ingevuld! die 116.4 was maar gewoon een tussenscore hoor, het is inmiddels alweer 116 en ik ben van plan voor juni beslist onder de 115 te zitten. wel fijn trouwens dat ik hier de scores kan bijhouden en me kan laten stimuleren door andermans/vrouws goede scores

  54. Het gaat goed!!
   Vanochtend op de weegschaal: 88.9 kilo

   Het kost best wel moeite maar als je dan het resultaat ziet ben je weer helemaal geinspireerd:-)

   We gaan op naar…?!
   Groetjes,

  55. tot mijn schrik in 1 dag tijd een hele kilo aangekomen. Nu nog een paar dagen om die er weer af te krijgen!. De stand krijg je volgende week.

  56. Whaw, sommigen onder jullie kunnen al een aardig mondje Zweeds!
   Ik zou ook wel eens naar Zweden willen, het moet er echt mooi zijn, maar peperduur naar het schijnt…is dat zo?

   Ik zou normaal gezien maandag serieus beginnen…maar heb toch weer teveel gesnoept vanavond… Overdag gaat het goed, maar ik moet ‘s avonds iets zoets hebben…stom, stom.
   Maar kom, ik laat niet los, ik ga door! Het moet me lukken, het is me al ooit gelukt dus nu kan dat ook!

   Veel succes iedereen (ik zou het in het Zweeds willen zeggen, maar dat kan ik echt niet)!
   Doehoei, Els

  57. Gaat inderdaad de goeie kant op, alleen vandaag een dipje, morgen weer een dag.

  58. Ik wil jullie vanaf hier allemaal even fijne feestdagen en de beste wensen voor het nieuwe jaar wensen.

   Meer tijd heb ik ook niet, ik hoop dat het volgend jaar weer wat minder druk is.

   Groetjes,
   Justine.

  59. Hur star det till? Wist niet dat je naar Zweden ging. En nog afvallen ook. Ik ga van de zomer 4 weken naar Zweden dus ik heb nu goede hoop gekregen.(grapje) Wat is het toch een mooi land he.Vi ses.

   Petry

  60. Lekker dat je na zo’n vakantie het gevoel kan hebben dat je met een nieuwe lei kan beginnen qua koken en eten. Zet hem op en probeer dat gevoel vast te houedn, het is bij mij een beetje aan het wegglippen op het moment.

   Groetjes Jolanda.

  61. hallo justine!
   ik zag ook dat je maandag jarig was??
   rot dat je ziek was dan!!!
   bah!
   mar goed, ik ben alat weet het, haha ngo 2 weken dan is het alweer januari, maar aangezien je de lijst nog niet aangepast hebt, kom ik toch nog maar even vertellen dat ik, blij blij blij 131.6 ben!!!!!
   woepie!!!
   mag ook wel… ben heel streng aan het doen… hopenlijk in januari weer lekker 4 eraf!
   veel succes iedereen en maak er wat van deze moeilijke maand!xBep

  62. Hallo Justine

   Je mag mij weer op 75 kilo zetten. Voor mijn gevoel was er iets afgegaan maar de weegschaal gaf anders aan. Misschien moet ik me er wel bij neerleggen dat 75 kilo mijn gewicht is, want hoger gaat de weegschaal ook niet. Op het moment ben ik ook niet echt met lijnen bezig maar veel extra’s neem ik ook niet . Dus we wachten de volgende maand maar weer af.

   groetjes Frea en iedereen weer veel succes de komende maand.

  63. Nou eindelijk weer een beetje het licht gezien. We zijn met vrienden op vakantie geweest en hebben bourgondisch gegeten. Maar niet gesnoept. Daarnaast heb ik niet een keer hoeven koken, dat heeft die vriend gedaan. En ik ben een ervaring rijker. Hij doet van alles met kruiden en olijfolie uit de oven. Ik ga zijn gedrag kopieren! Heb al een lijstje met recepten en een weekmenu gemaakt. Ben van plan de patat bij de patat boer te laten staan en lekker en vers voor ons te koken. Ik heb er echt helemaal zin in. Ik kom volgende week weer langs om een update te geven. Ik hoop dat jullie ook wat meer komen posten dan kunnen we elkaar waarschijnlijk meer steunen en afvallen! Want daar is het natuurlijk mee begonnen.

   Succes,
   Justine.

  64. en nog steeds niets aan de standen kunnen doen. Maar het is hier nogal rustig dus ik denk dat de rest van jullie het ook druk heeft. Afijn, ik ben dus op vakantie geweest, ben ziek geweest, daarna zijn mijn collega’s ziek geworden, dus nu wederom geen tijd. En thuis lukt ook al niet want daar heeft mijn computer de geest gegeven betreft internet, het wordt dus nog even wachten. Misschien kan ik de computer van mijn vriend het weekend even kapen.

   Groetjes,
   Justine.

  65. Hoi Justine,
   Zet mij maar op 85,0 kilo!
   Het gaat nog steeds, wel niet zo hard als ik zo willen, maar alles beter als niets.
   Groetjes, Margriet

  66. viske = vifke
   Zie dat vanuit de verkeerde pagina bezig ben…groetjes viviane

  67. De stand is nu 81, en ik vrees dat ik tcoh echt mijn sportkleren weer eens onder het stof vandaan moet halen. Minder tot niet snoepen zet bij mij geen zoden aan de dijk.

  68. ofwel, ik ben terug van mijn zweedse vakantie.
   Met angst en beven op de weegschaal gaan staan……. In de zweedse supermarkten is alles zo gericht op ‘mager’ Op alle salades, kazen, vleeswaren, brood staat met koeieletters geschreven dat het latt (mager) is of hoe weinig vet er wel inzit (echt weinig vaak.
   Maar toch…. bijna 1 kilo gehaktballetjes in m’n uppie opgegeten, eerste dag een bonbon, laatste dag stukje chocola, tussendoor wel eens chips en bijna elke maaltijd iets te veel brood, of kaas of jam.
   Vandaag ben ik helemaal blij en opgelucht. Niet alleen heb ik een heerlijke vakantie gehad (ook wat eten betreft) maar ook ben ik op wonderbaarlijke wijze 1,2 kilo kwijtgeraakt! Engelen en wonderen bestaan dus echt.

  69. Was het vergeten door te geven de voorbije maanden…(Is dat geen goed excuus…om te zeggen dat mijn gewicht niet veranderd is.)Was eventjes 1 kilootje minder maar daar zie ik nu niets meer van ….85kg is mijn gewicht nu nog altijd. Ik geloof dat de naald vast geroest is op deze plaats…Augustus was de maand van verjaardagen en feestjes…september nog eens op vakantie geweest…in oktober gaan we voor voor 4 dagen naar Budapest….Dat beloofd … Tot …een kilootje minder….hoop ik groetjes viviane

  70. Terug gekomen van vakantie heb ik helaas de griep te pakken gehad. Wat overigens de vakantie kilotjes gecompenseerd heeft, mijn score blijft dus gewoon 95. Waar ik overigens ook van baal, want dan ben ik over een jaar modderen vechten, lijnen en (vr)eten anderhalve kilo aangekomen. Soms vraag ik me wel eens af waarvoor ik het allemaal doe. Maar ja volgend jaar met frisse moed weer verder. Ik hoop zo snel mogelijk de scores aan te passen.

   Groetjes,
   Justine.

  71. Ik geloof niet dat ik er nog onderuit kan. De ene dag is het 115 kg en de andere dag 114 kg. Misschien handig om er tussenin te gaan zitten met mijn gewicht. 114 1/2 kg dus. Nou, dat is lekker. 1/2 kg eraf in 4 weken tijd. IK BAAL!!!!!!!!!!!! Daar hebben jullie geen notie van. Ik heb, ik zal het maar vertellen, n.l. pillen van de dokter gekregen om af te vallen. En, zou je zeggen, dan gaat het vast wel makkelijker. Nou, niet dus. Ik zit echt zo ontzettend te balen dat ik het maar niet voor elkaar krijg. Wat een puber. Enfin, noteer dus voor mij maar:

   1/2 kg.

   Groeten,

   Petry

  72. Op 1 oktober 91.3 kilo.
   Gaat heeeeeeeeel erg langzaam maar liever wat langzamer en er iets af dan nog meer in een rap tempo.
   ( zucht( tja, het blijft moeilijk voor mij…

   Heel veel succes allemaal!

   Ilonka

  73. Ja helaas…toch weer boven de 110, 110.3
   Het zou kunnen zijn dat het komt door de rare , voor mij, drukke week en alles heel onregelmatig was wat eten en drinken betreft.
   Voorlopig ben ik met het echte lijnen gestopt want door overgangsperikelen vrees ik dat als ik het ga forceren het resultaat zal zijn dat ik naar de verkeerde kant ga doorslaan. En dan is het eindresultaat een ramp.
   Vandaar dat ik besloten heb m’n gewicht onder de 110 te houden en in goeie periodes te proberen af te vallen. Dus wie weet wat ik volgende maand te melden heb. Hoewel we niets aan de feestdagen doen liggen er wel veel verleidelijke aanbiedingen in de winkels
   Bovendien heeft m’n man 2 weken vrij eind deze maand, zodat alles toch wel onregelmatig zal zijn en er extra’tjes ‘genuttigd’ zullen worden.
   Dus zal ik proberen om tot die tijd wat af te vallen zodat het straks wat ‘lijen’ kan.
   Tot volgend jaar …
   groeten van LOES

  74. Hoi,hoi,
   Er is iets af, maar niet veel: mijn stand voor mei : 72,3kg.

   Heel grote proficiat voor al diegenen die deze maand zoveel kwijt geraakt zijn! Echt knap van jullie!
   En voor de anderen : Kop op, het was ook geen makkelijke maand met die Paasdagen enzo…(in ieder geval was het moeilijk voor mij). We gaan er weer hard tegenaan, he!!!!!
   Voor mij is dat pas vanaf maandag, want deze hele week tot zondag heb ik mijn schoonouders op bezoek…dus kan ik gewoonweg niet goed lijnen (maar ik probeer wel op te letten op wat ik eet).

   Veel succes iedereen en tot gauw!!
   Els

  75. hallo allemaal, vorige maand verstek laten gaan hier maar ik ben nog steeds op weg….vanochtend 102.2 kilo dus het gaat weer eens langzaam maar het gaat!

   Allemaal de schouders eronder!

   Groetjes, jolanda.

  76. 14 dagen flink zondigen vertaalt zich in 64,5 op de weegschaal. Langzaam maar zeker komen er steeds weer wat onsjes bij, en ik wilde ze er juist af hebben. Succes allemaal, groetjes, Adiet

  77. Verdorie kom ik net een collega tegen, en daar heb ik een weddenschap mee afgesloten over mijn gewichtsverlies. Was ik helemaal vergeten!! Nu zit ik in een dikke tweestrijd om toch er toch maar weer eens een keer heel hard aan te trekken. Nou maandag zal ik de uitslag geven dan heb ik inmiddels ook wel op de weegschaal gestaan.

   Nogmaals groetjes,
   Justine.

  78. Wat een drama! En volgende week gaan we ook nog een weekje weg. Ik zit dus ff in een dipje. Misschien gemeen om te zeggen, maar ik was blij om te lezen dat ik niet de enige ben. Misschien moeten we volgende maand maar wat meer van ons afschrijven dan opvreten? Ik ben er in ieder geval voor in :-)

   Groetjes, Justine.

  79. Sorry vorige maand verzuimd te komen. Zo druk geweest met de studie die in 4 maanden gedaan moest worden. Deze is nu afgerond dus ik ga m’n leven beteren. Voor deze maand mag je 81.5 kg. opschrijven. Zelf ben ik niet helemaal tevreden, want ik blijf hangen tussen de 81 en de 82 kg. Voor het laatst bij de dietiste geweest. Toch in 1 jaar 18 kg. kwijt. Zij was erg positief want voor 1 jaar staat ongeveer 10 kg. als je aan het lijnen bent.
   Volgende maand hoop ik op het zelfde te zijn gebleven of er wat af. Want deze maand zondigen doe ik wel.
   Succes allemaal.
   Groetjes Silvia

  80. Ook vanaf deze kant een minder leuk bereichtje, ik heb nog niet op de schaal gestaan. En heb ook een feestweek achter de rug, deze begon donderdag, en is gisteren pas gestopt. Ik ben aardig gesloopt en ongesteld, ha ha ha. Geef nog even geen score door. Probeer 3x per dag te eten, minder op de schaal te staan om de druk een beetje van de ketel te laten. Ik ben al zo’n tijd bezig met lijnen, en om eerlijk te zeggen lijkt het momenteel vechten tegen de bierkaai. Dat voelt niet pretig even een lijn vakantie wel. Dat wil absoluut niet zeggen dat ik ermee stop hoor, maar ik ben ook bezig om een beetje bewuster te worden. En wil me niet meer als een kip zonder kop blind staren op de 85/80 kilo die steeds van me af lijkt te gaan.

   Allemaal succes! En gefeliciteerd met de goeie resultaten, SUPER!!!

   Groetjes,
   Justine.

  81. Ben ik vanochtend 92.7????????!!!!!

   Getver, hoe kan dat nou. Weegschaal is ok…..
   Erg, das erg:-(
   Ilonka

  82. Na mijn vakantie in Thailand ging het weer hartstikke goed, maar nu heb ik het afgelopen weekend in Barcelona er weer vanalles aangegeten….voor mijn geen vakantietjes meer de komende tijd, ik MOET naar die 60! Maar voor december dus: 63,8
   Groetjes Bernice

  83. wetering64

   3 mei 2001 at 23:29

   Hoi allemaal.Het lukt.Ik val af.Ik heb geen snaai neigingen meer.Ik heb 2 weken helemaal geen tussendoortjes meer genomen, ook geen fruit of yogurt.Ik eet gewoon 3 maaltijden op een dag.de eerste paar dagen heb ik nagels gegeten en vroeg naar bed.Maar nu kan ik s avonds naar de TV kijken zonder dat ik drang heb om te eten.Ik verzorg nu mijn nagels voor de TV,dus die heb ik voor de zomer ook wel weer terug.Ik sport(fitness) nu 4xper week en het bevalt me goed,zo erg zelfs dat als ik daar ben , ik sta te bedenken wanneer ik weer kan.Ik had mijn gewicht voor april ook gegeven (11-04-01)84 kilo,maar die staat niet in de lijst.Ik jojo wel een beetje door het vrouwenprobleempje dat ik nu vet omzet in spieren.In de kilo s gaat het niet zo hard maar in de cm gaat het des te harder.Ik heb nu een oude spijkerbroek aan die vorig jaar aanhad toen ik 77 kilo woog.Ik ga Zaterdag nieuwe kleren kopen en ben benieuwd welke maat het zal zijn.Groetjes Marian.

  84. Hallo alemaal,

   Ben er weer helemaal bij na een periode met ups en downs. Hou mijn dagboek weer bij en ga ervoor.
   Gewicht nu 103.8 kilo.

   Groetjes, jolanda.

  85. Noteer voor mij maar 89,3 voor december.
   Het gaat niet goed, vind ik, en als ik zo naar de cijfers kijk en januari vergelijk met december, dan kun je dus zeggen dat ik dit jaar ‘niet’ afgevallen ben, en daar baal ik van als een stekker.
   En waar ging het nou fout……..toen ik ging sporten. Raar he.
   Fijne sinterklaas en prettige kerst!
   Groetjes, Margriet

  86. 2,5 kilo meer dan vorige maand (99) kilo dus.
   het lijkt wel alsof het niet meer lukken wil.
   en dan kijk ik naar andere mensen die het wel gelukt zijn om zoveel af te vallen , en denk ik elke keer als hun dat kunnen , kan ik dat toch zeker ook? maar niet dus.
   ik wou dat het niet zo moeilijk was en oneerlijk.( mijn vriendin weegt 49 kilo en eet allemaal extra dikmakende pap en groeit geen gram, terwijl ze dat zo graag wil).
   hebben jullie ook zo’n moeite met water drinken? (neem liever bier)

   nou ik hoop volgende week weer een minscore te kunnen noteren doei een (dikke) groet van noekie

  87. Een kilo eraf, maar op descore lijst toch een kilo erbij, en als ik naar de score van januari kijk dan is het helemaal triest. En ik was nog wel zo blij met mijn kilootje. Nou zoals Ilonka al zegt, we zullen dooooorgaaaaaan!

   Groetjes, Justine.

  88. nooit gedacht!!
   vanmorgen bij de ww op de schaal en 2 ons erbij?
   het ging zo goed en ik hoopte op minimaal 1 kilo eraf. ja ik ben vannacht ongesteld geworden en ik heb gister 1,5 ons rookvlees gegeten, de consulente zegt dat het daar aan zal liggen maar ondertussen baal ik er wel van. (dat moest ik effe kwijt)
   maarja toch nog 2,7 eraf deze maand dus noteer mij maar voor 104.2
   mijn eigen weegschaal 99 ( joepie)
   succes allemaal en laat je niet gek maken hoor met al die lekkere dingen in de winkel!!!
   groetjes noekie

  89. Klasse al diegenen die hier net onder me hebben bericht over al hun verloren kilo’s! Ik denk trouwens dat ik ze gevonden heb: ze liggen in m’n koelkast naar me te roepen, in de vorm van allerlei lekkere en vreselijk slechte dingen.

   Een dip dus…. Zoals ik al had geschreven, zijn we midden-april verhuisd, en het kost me erg veel moeite m’n draai te vinden. Vooral het feit dat ik hier helemaal niets kan zonder auto, en ik geen rijbewijs heb, begint me aardig op te breken. Zo af en toe voelt het echt als huisarrest.

   En op iedere tegenvaller reageren m’n hersens met ‘eten, eten, eten!!!’. Ik weet me nog redelijk in te houden, maar voel me bij iedere boterham -die niet eet omdat ik honger heb, maar omdat ik me niet prettig voel- al schuldig.

   Maar goed: genoeg zelfmedelijden! Ik zal me eens over m’n schaamte om mezelf in badpak te vertonen heenzetten, en het zwembad induiken voor een paar baantjes.

   Manon

  90. Een kilo eraf, maar op descore lijst toch een kilo erbij, en als ik naar de score van januari kijk dan is het helemaal triest. En ik was nog wel zo blij met mijn kilootje. Nou zoals Ilonka al zegt, we zullen dooooorgaaaaaan!

   Groetjes, Justine.

  91. Ben een poosje niet geweest maar hier is ik weer. Mijn gewicht op dit moment weet ik nog niet zeker. Dinsdagavond , vanavond dus, ga ik me weer laten wegen en dan geef ik het wel door. Het gewicht wat ik hier ooit in het begin heb doorgegeven klopt niet. Bij de WW ers woog ik 9 oktober 123.7 kg. Ik ben inmiddels 6.4 kg afgevallen en ik hoop vanavond te horen dat het weer meer is.

   Ik laat het nog wel horen.

   Groeten,

   Petry

  92. is het alweer een maand geleden dat ik hier was?
   nou ik ben vanmkorgen op de schaal gaan staan en ik weeg 130.3
   dus 4,1 kilo eraf in 1 maand!
   joepie!!!!!!!!
   liefs,
   Beppie

  93. Vanochtend op de weegschaal: 90.7:-)

   We blijven nog maar even moed houden en prettig dat het mooi weer is want dan kan ik in ieder geval heerlijk zwemmen met de kinderen. Scheelt weer wat kalo’s!

   Hoe ging het liedje van Ramses Shaffey ook al weer:…we zullen doorgaahaan…

   Liefs allemaal,
   Ilonka

  94. Wat zal ik zeggen……..we zijn afgelopen zaterdag uitgeweest met zo’n 9 mensen van smul en nu heb ik het voor elkaar haha! Zondag ook nog “gezondigd” maar in ieder geval ietsje minder op de schaal! noteer voor mij maar 82.5 kilo! Groetjes, Ilonka

  95. hallo hart-onder-de-riem-stekers!Noteer mij op 96 aub, dat is 2kg minder dan april, dus wat moet een mens meer hebben.
   Justine, wil je als doel -21 opschrijven?
   Ik heb deze maand ontdekt dat het voor mij makkelijker is helemaal geen chocolade en zoetigheid te eten. Een kleine portie lukt me toch niet, als ik de smaak te pakken heb ben ik vertrokken.Ik zie het zitten voor mei en hoop van jullie allemaal hetzelfde!

  96. Dus…..maandag begonnen met Montignac, dat bevalt me nog het beste van allemaal. Ik heb gedacht aan een martelkuur want ik heb in september een bruiloft en voel me net een gestrande walrus. Maar ik hou het geld lekker in mijn zak, en ga Montignaccen op een relaxte manier. Normaal gesproken dook ik de receptenboeken in en was ik iedere avond moeilijke dingen aan het maken, dat hou ik dus niet lang vol. Nu probeer ik het wat rustiger aan te doen. Wie weet??!! Ik heb me in ieder geval voorgenomen om het tot die bruiloft vol te houden. Wens me success!

   Groetjes, Justine.

  97. Hallo allemaal!!! Knap hoor dat iedereen zo positief is, zo zie je maar weer, december is niet alleen de moeilijkste maand maar ook de meest opgewekte (nou ja, van de wintermaanden dan!)!
   Maar in ieder geval, het gaat niet goed hier: 74 kilo dus weeer een kilo erbij.Sporten staat bijna op nul, heb de laatste tijd ook steeds meer last van mijn rug dus da’s ook niet echt een oppepper om te gaan sporten. Maar over mijn studie ben ik nu redelijk positief gestemd en dat is ook heel wat waard. Iedereen succes en hopelijk stilstand tot succes voor 1 januari!

   Groetjes
   Nienke

  98. Hoi, dit is voor de lijst: vanmorgen woog ik 104.9 kilo… gaat dus lekker, 6.3 kilo afgevallen ten opzichte van 1 april… Ik zit in ieder geval lekker in mijn ritme. Vreetbuien zijn lang niet meer zo heftig als vroeger, en ik heb er veel meer vertrouwen in dat het gaat lukken. Ik wens iedereen succes!

   Groeten,
   Richard.

  99. En niets zeggen, zegt inderdaad genoeg. Hier was het ook dweilen met de kraan open, ik heb de 100.4 weer gezien. Maar dat was wel de limit, ik heb de handdoek weeeeeeeeeer eens drastisch in de ring gegooid. Ik leer het denk ik nooit hoor, het is hollen of stil staan. vreten of afzien. Mijn poging bij de Weight Watchers was dus zoals je merkt gestrand. Ik heb de 95 gezien dus ging op zich goed. Maar een sjaggo bui van vier weken (ha ha ha) heeft de schade niet beperkt.

   Dit was deel 1.paste er weer niet op natuurlijk

  100. het gaat niet snel, en eigenlijk is het meer het resultaat van een virus dan wat anders, maar er is hoe dan ook een kilo af. 89.9 voor deze maand.
   Iedereen weer veel succes de komende maand, want december blijft toch altijd een hel kluif. Ingrid.

  101. score van mij. Durf nog niet goed op de weegschaal te gaan staan. Heb de laatste vijf dagen constant feest gehad. Het begon woensdag al en het eindigde zondag. Natuurlijk in die tijd ook niet kunnen fitnessen en daar baal ik eigenlijk wel van. Vanavond ga ik dus weer even fanatiek er tegen aan. Eigenlijk wil ik alleen ‘s ochtends maar hij is niet open op dinsdag en donderdagochtend. Wel ‘s avonds dus vandaar.

   Ik hoop van de week mijn score door te geven. Doe ik ook echt hoor. Maar wat een teleurstelling zal dat zijn voor mij. Daar ben ik nu al bang voor.

   Jullie horen het vrijdag ofzo wel.

   Sterkte alemaal en groeten van

  102. Heb je een beetje (veel) steun nodig bij de afvalrace…. Ik weet het…Vermageren is niet gemakkelijk! Het is het afleren van oude, slechte gewoonten, en het wennen aan nieuwe goede gewoonten. Daarom kom regelmatig eens kijken naar
   https://www.smulweb.nl/webgroep/AFSLANKEN Want vermageren is meer dan enkel nog op een worteltje mogen knabbelen.

   Groetjes


  103. In totaal lijkt het me leuk als ik met mijn 1.63 meter 65 kilo weeg, Ik sluit echter niet uit dat ik het bij 70 welletjes vind.
   Eigenlijk denk ik dat mijn lijf wel weer een nieuw gezond evenwicht gaat vinden en dat ik dan gewoon niet meer afval.
   Ik mag het misschien niet hardop zeggen, maar tot nu toe balt het lijnen wel mee. Het gaat me niet altijd snel genoeg, maar dat is omdat ik gewoon ongeduldig ben. De lekkere dingen weigeren gaat wel. Ik weiger ook niet echt, ik minder of stel uit!

  104. ingridmaria

   1 mei 2001 at 10:18

   Mei score.
   Ik hoop dat ik ‘m dit keer pas opstuur als ie klaar is.
   Oke, ondanks dat ik eigenlijk ben opgehouden met echt lijnen en bezig ben mijn problemen aan te pakken, gaat het best goed.
   Ik heb veel minder vreetbuien (en eigenlijk alleen maar kleine).
   Ondanks een heel uitgebreid etentje gisteravond woog ik vanmorgen 84,4 kilo.
   Ik heb normaal en gezond gegeten en regelmatig gesport, mijn probleem zit ‘m dus echt in de vreetbuien, nu die afnemen, gaat mijn gewicht ook langzaam aan aan het minderen. Ik ga zo door.
   Iedereen weer heel veel sterkte de komende maand.
   Groetjes, Ingrid.

  105. En 90 geeft de weegschaal aan. Sta in ieder geval op hetzelfde gewicht en dat is al heel wat!
   Ik ben op zoek naar de zooooooooooooohon!!!
   Zon, waar ben je? Hier niets anders dan regen, bewolking, beetje zon en kou:-(
   Word er bijna depri van.

   Groetjes

  106. sorry felicia rekenfoutje, het moet natuurlijk 40 kilo zijn, echt knap hoor en het gaat maar door! hoeveel wil je er eigenlijk nog af? ik vind dat jij wel een pluim verdient. doeii

  107. Het eerste wat we dan doen is….juist… de weegschaal…Het is op 85 kilo gebleven. niets erbij en niets eraf….Keek nog eens of dat de wijzer wel goed op dat 0 teken stond. Was echt wel blij….manlief niet zo hij kwam met 1,5 kilootje erbij naar huis…maar bij hem kan dat geen kwaad hihihi
   groetjes en hopelijk gaat het nu weer verder bergaf met het gewicht…viviane

  108. en dan geef ik mijn gewicht weer door, er gaat nu een dalende lijn in komen en onder de 100 ( op mijn eigen weegschaal weeg ik overigens 99 sinds 2 dagen) en dan wil ik daar ook nooit meer boven komen.
   jij gefeliciteerd felicia knap hoor 30 kilo , ik hoop dat ik dat over een half jaar ook zeggen kan ( lijkt me heerlijk)
   nou toedeledoki

  109. meer zeg ik niet (Soms zegt niks zeggen meer dan iets zeggen).

   Groetjes, jolanda.

  110. Het ging te goed met mij. Dat kon natuurlijk niet zo blijven. Deze keer zit er toch echt weer wat aan. Je kunt mij noteren voor 83,7 kilo.

  111. Een kilo erbij. Voor drie en halve week vakantie niet slecht, maar ik heb mijn score rijtje even bekeken, en ben tot de conclusie gekomen…dat ik een hopeloos geval ben. De WW heeft geen resultaat op geleverd de afgelopen weken. En ik weet eigenlijk niet of ik er wel of niet mee door moet gaan, het is toch een hoop (op dit moment weggegooid) geld. Maar de vakantie foto?s waren toch weer confronterend. Nou we zien wel.. Allemaal veel succes!

   Groetjes, Justine.

  112. hallo, daar ben ik weer!! Het gaat niet snel, maar het gaat eraf, en dat is toch het belangrijkste!!!
   Voor november kilo eraf, dus 80 kilo!!
   groetjes van germa

  113. Voor de maand juni: 89,9 kilogram.

   Hoop houd ik nog wel even…*zucht*…

   Ilonka

  114. Nog steeds sta ik thuis niet op de weegschaal. Dat ga ik denk ik ook pas doen als ik denk op gewicht te zijn. Maar mijn nieuwe zwarte broek is maat 42!!!!!!!En ik heb ze ook van maat 48 hoor. Dus het gaat echt fantastisch! Groeten, Anneke

  115. Wat gaan die maanden toch vlug om…Spijtig dat mijn gewicht niet mee wil…85 kilo…niets eraf deze keer…Het was zeer moeilijk om af te vallen met die feestjes (moederdag en dan verschillende verjaardagsfeestjes)en binnen paar weken is het weer vakantie … oeioeioei…Ik zal een beetje minder moeten aperitieven…zou fruitsapjes in de plaats moeten nemen…maar waarom maken ze al wat “verboden” is zo lekker grgr…tot de volgende…..groetjes viviane

  116. 87,9. tegenwoordig heb ik bijna elke kilo een soort cyclus. Ik kom onder de kilo (in 1 week van 89,1 naar 87,9) en dan gaat het gedurende 1 a 2 weken heeeeeel langzaam ongeveer een pondje omhoog en dan heb ik weer een week nodig om dat er af te krijgen. Dat zonder dat ik ook maar iets in het eetpatroon wijzig! Nou ja, per saldo gaat het nog steeds naar beneden dus ik klaag niet. Hoewel……
   Anouk, gefeliciteerd!

  117. Voor de maand mei mag je 89 kilo noteren.
   Het is moeilijk maar ik zal er toch echt eens stevig tegenaan moeten maar ja, die eeuwige kl*te discipline van me:-(

   Foeifoei, shame on me

   Ilonka

  118. ik vind het nogal opvallend stil hier de laatste tijd, is er niemand meer aan de lijn of heeft iedereen haar streefgewicht gehaald (haha)
   nou bij mij gaat het weer tippie toppie, want ik was 1,4 kilo kwijt deze week bij de WW. nou heb ik ook 6x gesport dus had ik ook wel verdiend. ben in ieder geval weer super gemotiveerd, ik hoop jullie ook.

   justine heel veel plezier op vakantie en laat ze smelten he die kilo’s,
   doeii

  119. Hoi hier ben ik weer…ieder keer ik op de smul wil zijn d’r storingen… gelukkig niet met mij (althans niet voor het ogenblik….)Er was weer een kilootje minder te dragen… dus 85 kilo voor de maand mei. Traag maar zeker…soms denk ik waarom gaan de kilootjes er niet zo vlug af dan dat ze bijkomen…..pfffft. Tot de volgende keer…met hopelijk nog goed nieuws…
   groetjes

   https://www.smulweb.nl/webgroep/AFSLANKEN

  120. Ik piep er nog een weekje tussenuit, het zonnetje opzoeken, alleen wil het zonnetje niet zo erg zijn best doen en is het rond de 19 graden. Maar ik klaag niet hoor het is nog altijd 10 graden meer dan hier, heb er errug veel zin in.

   Goed zo Noekie!! Lekker gesport, en lekker aan je points gehouden, zo gaat ie goed! Enne je hebt gelijk over de Decembermaand hoor. Ik moet eerlijk zeggen heb nog niet eens echt drang naar marsepein gehad, dus er gaat een wereld voor me open, ha ha ha.

   Groetjes,
   Justine.

  121. Hallo allemaal,

   Ben er een tijdje tussenuit geweest maar hier ben ik dan weer.

   Ben inmiddels weer bij de cursus van de ww aangesloten en weeg 102.1 kilo (en dat is met net enn 2 weken vakantie achter de rug).

   Groetjes, jolanda.

  122. ja,ja ik heb het gedaan eindelijk, en ik vind het nog leuk ook. vanaf dinsdag 2x gezwommen en 1x fitness in combinatie met powerplate en morgen gaan we weer, ik begin het zowaar leuk te vinden. ik kan me ook goed aan mijn points houden dus ik hoop dinsdag toch wel een kilo kwijt te zijn.

   veel geluk allemaal de komende maand, en laat je niet gek maken door die zogenaamde decembermaand. als je de rest van het jaar ook geen chocolade eet of snoept, doe het dan nu ook niet, krijg je in januari weer spijt van,

   doeii

  123. Ik ben ook erg druk geweest met van alles en nog niks. Probeer me houden aan het lijnen, en dat ging goed, heb de 95 al gezien, maar helaas, niet behouden. En nu ga ik op vakantie om pas 7 juni weer terug te keren. Ik heb geen idee wat ik er van ga brouwen in de vakantie, maar dat zie ik dan wel.

   Allemaal fijne vrije dagen toegewenst en tot lees! Wel weer meer posten hoor meiden, want zo is het wel erg stilletjes.

   Groetjus.

  124. Dit had ik opgegeven toen ik 87 woog, en had dus 75 als doel. Alleen dat klinkt nu helemaal erg ver. Zit eindelijk op de 95, maar nog steeds niet eronder. En maandag 24 november vlieg ik er nog even tussenuit voor een weekje vakantie. Dus ik ben zelf heel nieuwsgierig hoe mijn score zal verlopen.

   Goh 87, dat klinkt alweer heel goed, maar dat klinkt ook nog ver. Nou ik ga me er niet op spitsen, ga gewoon lekker door zoals ik nu ga. En ga zachtjes naar beneden. Zo gaat ie goed zo gaat ie beter!

   Groetjes,
   Justine.

  125. hmhm net terug van een weekje Spanje….spannend…sta op de weegschaal….en wat zie ik YES!! 86 kilo Het zelfde gewicht van voor ik vertrok. Had het niet gedacht…al die paella’s, de liters sangria, al dat eten in het hotel…en toch op het zelfde gewicht. Ben al blij dat er niets bijkomt van gewicht…al dat werk …
   groetjes viviane

  126. Nou ik ben weer iets afvallende. Maar blijf schomllen tussen de 48,6 en 85. Ik blijf ook wisselend eten dan een paar dagennetjes en dan weer alle lekernijen tevoorschijn halen.
   Maar m’n gewicht is 85. Eigenlijk klopt het niet mer dat ik 5 kilo wil afvallen. Ik wil er nu 10 kwijt.
   Helen

  127. Hoi, nou ik heb de stoute schoenen aangetrokken na mijn vorige baal berichtje. En ik ben gegaan, zit inmiddels in de tweede week, was de eerste week 2 kilo afgevalen. En moet eerlijk zeggen dat ik niet het gevoel had dat ik echt heel streng heb moeten lijnen. Deze week ga ik op cursus en kan dus niet wegen, en zit gelijk te smokkelen, ik ben echt so soft als een pakje boter! Al met al gaat het wel OK, ik heb echt die stok achter de deur nodig.
   1 April hoor je meer….

   Groetjes, Justine.

  128. Ik vondt het heel knap van die jongen dat hij blij met zijn lijf was. En ondanks dat hij zichzelf redelijk gezond vondt, kon ik het niet gezond vinden. Alleen al bij het dicht trekken van de deur en het instappen van de auto stond hij te zuchten, dat kan volgens mij nooit goed zijn. Ik weeg zo rond de 95 en volgens de dieetiste op de sportschool was mijn gewicht een risico factor voor mijn gezondheid vanwege het overgewicht en buikvet zoals ze dat noemde, dubbelop dus. Een beetje minder zal niet verkeerd zijn. Ik heb alleen vreselijk veel moeite om dat te verwezenlijken, dus ik geloof echt wel dat het tussen de oren zit.

   Groetjes,
   Justine.

  129. hoi allemaal,
   ik heb twee weken dat fatburner dieet gedaan. Ik vind het helemaal niks! De hele
   dag van die “vetverbrandingssoep” en de
   meeste ontbijten zijn niet weg te krijgen.
   Ik was wel 4 kilo afgevallen! Maar heb het er toch niet voor over om met dit dieet door te gaan. Het beste voor mij is denk ik weight watchers, maar ik blijf het maar aant ‘t uitstellen om te beginnen. Zwak toch?. Misschien moet ik wel echt naar zo’n club, maar ik vind het nogal genant om daar gewogen te worden in gezelschap (zowiezo vind ik dat genant).Inmiddels weeg ik weer 93 kg. en dat is gevaarlijk zwaar bij een lengte van 1.62.
   Nou, sterkte allemaal, groet,
   Praline.

  130. Sterkte Noekie, ik hoop dat je gauw weer beter bent.

   Hebben jullie VET gezien? Die jongen van 25 jaar en 230 kg.? WOW! Zo zwaar is hier gelukkig niemand. Maar ik begrijp dat het alleen maar “tussen je oren” zit; waar maken wij ons dan toch druk over?

  131. Ben vergeten mijn gewicht door te geven…
   niet zo goed vrees ik
   88 kg . Komt door carnaval => smoutebollen (oliebollen)gegeten daarna verjaardagsfeestjes met heel veel taart en dame blanchekes met Mmmmmm die lekkere warme chocoladesaus…. volgende maand moet beter. Hm hoop ik toch tot de volgende maand…’t zal beteren de lente is in zicht …

  132. Ik heb gisteren een boekje met vet arme gerechten gevonden en zet deze met ww. points vermelding op mijn pagina. Volgens mij staan er een paar leuke dingen bij, dus wie wil kan een kijkje komen nemen.
   Ingrid.

  133. Ik moet eerlijk zeggen dat ik op het moment vreselijk van mezelf baal! En als baal, dan vreet ik, goed cirkeltje dus. Weer een poging montignac laten struikelen over een stuk appeltaart. Vreselijk gewoon, want ik moet er 10 kilo af hebben voor een operatie. En daarvoor was ik 8 december gestart, goed afgevallen, en daarna weer goed aangekomen. Dik *letterlijk* drie maanden later is er gewoon niks af! Gewoon suf, en omdat ik boos op mezelf ben, ben ik ook niet gemotiveerd. Nou schouders er maar weer onder en doorgaan…

   Succes allemaal. Enne er mag best meer gepost worden dan 1x per maand hoor.
   Groetjes,Justine.

  134. ja echt waar, vorige week maakten we nog een geintje van doe mij maar een salmonella kippetje. maar ik heb nu verkeerde garnalen gehad en ben al 4 dagen beroerd en loop echt leeg. nooit meer mee spotten dus. ik kan me ook absoluut niet aan mijn menu houden , want ik kan bijna niets verdragen, doeii

  135. Ik moet eerlijk zeggen dat ik op het moment vreselijk van mezelf baal! En als baal, dan vreet ik, goed cirkeltje dus. Weer een poging montignac laten struikelen over een stuk appeltaart. Vreselijk gewoon, want ik moet er 10 kilo af hebben voor een operatie. En daarvoor was ik 8 december gestart, goed afgevallen, en daarna weer goed aangekomen. Dik *letterlijk* drie maanden later is er gewoon niks af! Gewoon suf, en omdat ik boos op mezelf ben, ben ik ook niet gemotiveerd. Nou schouders er maar weer onder en doorgaan…

   Succes allemaal. Enne er mag best meer gepost worden dan 1x per maand hoor.
   Groetjes,Justine.

  136. Ik was een paar dagen niet langs geweest wegens drukte. Maar ik heb de boel weer netjes bijgewerkt.
   Felicia: Echt super!! Je bent de held van de lijst hoor.
   Weight watchers recepten kun je vinden op de pagina van Erie_Fraters. Ik heb zelf ook twee boeken van het nieuwe points plan, ik zal proberen er wat van te maken en te plaatsen. Tot nu toe heb ik er eentje gemaakt, maar mijn vriend was er niet kapot van. (zou ook mijn kookkunst kunnen zijn, ha ha ha).
   Maandag ga ik zelf op de schaal staan (net alsof ik er nu niet dagelijks op sta) en dan geef ik mijn score door.

   Verder vindt ik het leuk om de lijst te bekijken en het jaaroverzicht te bekijken. Petje af voor sommige mensen hoor. Ga zo door!!

   Groetjes,
   Justine.

  137. De stand voor maart is 95,6 kilo.
   Het gaat langzaam maar wel de goede kant op en dat is ‘t belangrijkste.
   Tot volgende maand!

   Groetjes,
   Margriet

  138. Oke, ik vind het niet leuk, ik heb het al een maand uitgesteld, maar het moet er dan toch maar van komen. Mijn gewicht deze maand 90.9
   Ik ben er weer aan aan het trekken. Moet ook wel. Vorige maand was 92.4 op de 1ste dus er zit een licht dalende lijn weer in, hij zet alleen niet door. Volgende keer weer onder de 90!
   Iedereen weer succes en sterkte, Ingrid.

  139. Ik moest even lachen over wat je schreef; hoe herkenbaar:-(
   Heb een hele nare maand achter de rug. M’n beste vriendin had erge problemen. WAS ik notabene al 95, vreet ik dus ook uit stress:-(
   Sjonge jonge, nu staan de Russen ook al voor de deur en vanochtend 88.8!!!!!!! op de weegschaal. kan alleen maar hopen dat het veel vocht is. Tja, moet er hard aan trekken en das zo moeilijk op het moment…Afin, iedereen weer heel veel succes deze maand,

   Ilonka

  140. Hoi Justine
   Zet mij voor November de stand maar op 89.5 kilo.
   Het gaat dus weer ietsje beter, nu hopen dat het zo doorzet!
   Want gemakkelijk is het nog steeds niet.
   Iedereen kop op en succes deze maand.
   Groetjes Gerda

  141. Ik weet niet waar ik heb gezeten hoor, op een weekje na dan. Wat ik wel weet is dat ik de afgelopen weken heb zitten schransen. Een weekje wintersport heeft 3 kilo erbij veroorzaakt. Maar ik ben weer op de terugweg, heb de 100 kilo weer gezien en dat was niet echt de bedoeling. Dus wat de score voor maart voor mij is, is echt een verrassing. Maar we hebben nog een paar dagen.

   Welkom Vifke, dat was ik ook vergeten geloof ik. (zwart gat in mijn hersenen gegeten denk ik de afgelopen weken) Hebben jullie dat nou ook? Ik ging goed met lijnen vervolgens schiet ik in de stress omdat ik bang ben om mijn ski broek niet te passen, en vreet er drie kilo bij. Ik was al 96.5!!! Drie kilo eraf en mijn broek had een stuk lekkerder gezeten dat nu het geval was. Ik voelde me net een Hema worst. En het was alles behalve prettig skieen. Volgend jaar beter. Op naar de zomer denk ik dan maar…(bikini hi hi hi)

   Iedereen heel veel succes!
   Groetjes, Justine.

  142. ik ben al een heleboel maanden niet gweest! en ben van je lijstje af!!
   sniksnik!!
   mag ik er weer op?
   heb ondertussen een verhuizing en een nieuwe studie achter de rug.. dussuh.. flink wat bijgekomen… allees wat ik afgevallen was, 1 pond…
   maaaaaaaaar ben nu weer goed bezig! ik laat me niet meer kisten!!(hoop ik?)

   doel: 35 kilo eraf
   startgewicht november: 135.5
   oeeeh als je eht opschrijft is het nog erger!!!

   tot volgende maand!!
   xx!

   Beppie

  143. Het was even weer druk hier dus ik heb helemaal geen erg gehad in de stand van januari.

   Zet mij voor januari maar op 97,5 en voor februari op 96,0.

   Het gaat na de feestdagen weer de goede kant op

   Groetjes,
   Margriet

  144. Mijn vakantie in Thailand heeft me niet veel goed gedaan; 64,1………….grrrrr. Maar nu weer de schoudertjes eronder en terug richting 62! Groetjes, Bernice

  145. MIJN GEWICHT VOOR februari 86.5 Kg.
   HET GAAT BIJ IEDEREEN GOED ZIE IK.
   EN WE GAAN DOOR…..
   IEDEREEN SUCCES GEWENST.

   GROETJES VIVIANE

  146. Hoi Justine,
   Zet mij maar op 88,7
   Het is al 90,5 geweest, dus ik ga gelukkig weer een beetje de goede kant op, maar het lijst wel of het niet meer wil.

   Oproepje : wie heeft er Weight Watchers recepten om zijn/haar pagina staan? Het lijkt me een heerlijke manier van koken en zou ze dan ook graag favoriet zetten op mijn eventueel 2e smulpagina.

   Groetjes, Margriet

  147. Zo dat is eruit. ik ben minder afgevallen dan ik had verwacht. ik heb wel wat hulp gehad van de griep maar dat is al een week geleden. toch nog 1.3 kilo eraf.

   Groetjes allemaal, jolanda.

   ps: justine, hoe gaat het met de kleine prins?

  148. maar laat ik maar eerlijk zijn , vanmorgen gaf de weegschaal 106.9 aan bij de weightwatchers. (met laarzen) maarja toch 5 meer dan ik had verwacht. maar daar gaat het niet om, het gaat om alle kilo’s die er nu afgaan. 30 dus ipv 25 . ben vol goede moed begonnen en hou jullie op de hoogte.
   ik vind trouwens dat ik heel veel (moet) eten en hoop niet dat ik daar van aankom.

   goed joh anneke dat je kleren te wijd zijn, ben je nog altijd niet op de weegschaal geweest?

   en felicia op naar de volgende kilo’s, ik weet zeker dat het je lukt.

   doei

  149. Eindelijk een beter bericht op lijngebied!
   Ik ben nu zo’n 3 weken aan het WW maar niet op een strenge manier. Het heeft resultaat en ik zal me er zeer sterk voor msken om zo door te blijven gaan. Joepieeee. Februari: 86.8 kilo
   Heel veel succes allemaal.

   Liefs,
   Ilonka

  150. Hallo allemaal, nou we gaan weer verder met frisse moed want deze maand is het niet zo lekker gegaan. De stand is 94.3 kg. Maar ik ga over 2 weken weer naar de dietiste, is kijken of ik mezelf zo voor de gek kan houden (stok achter de deur effect). Bij deze wil ik ook even een klein applausje geven/vragen voor Felicia…….klapperdeklap……geweldig zeg, ga zo door. Groetjes, jolanda.

  151. Gaat dit tabelletje weer….Ik zou er ook bij willen…voor (mijn)de motivatie een beetje op te krikken…Zou graag een klein 25 kilo kwijt willen…nu is mijn gewicht 88 kilo begin november was het 92 kilo en zou zo graag de pijl van mijn weegschaal op 65 kilo zien….Wauw wat een droom….
   Maar met mijn webgroep (afslanken) moet dat een beetje helpen denk ik…
   groetjes
   viviane

  152. maken we elkaar niet helemaal depri? Het gaat bij de meesten van ons niet naar wens maar we laten ons toch zeker niet op ons kop zitten door wat kilo’s? We gaan allemaal stug door en dat zegt iets positiefs!
   Ik zit ook nog steeds niet onder de 91. Ik doe nu al 2 weken over 1 miezerig kilootje. Moest gisteren wel nieuwe kleren kopen en ik begin al in de ‘normale’ maten te vallen (46/48) Als je zo ‘groot’ bent moet je toch ook blij zijn met ‘kleine’dingetjes.
   Kop op allemaal…..we gaan een FEESTmaand krijgen :-)))))

  153. Nou zeg maar tabelletje. Er zijn niet veel overblijvers meer, en misschien heb ik zelfs iemand ten onrechte geschrapt. Mocht dat het geval zijn, geef een gil dan zet ik je er weer bij.

   Voor de rest een verse start en de aanhouder wint!! Ik ben in ieder geval in een jaar tijd mijn zwangerschaps kilo?s kwijt, nu mijn eigen wintervet nog, ha ha ha. Nou zeg maar geboortevet, want ik ben al bezig sinds sint juttemus! Nog iets meer dan 10 kilo, ik ga ervoor! Zullen we dan ook lintjes uit gaan geven. Wat ben ik flauw zeg vandaag, hi hi hi.

   Groetjes, Justine.

  154. Goed nieuws….
   ondanks dat ik een week te vroeg ongesteld ben geworden woog ik vanmorgen …………… 109.7 kilo………
   He he, een zware bevalling was het maar ik ben nu echt onder de 110 en wil daar NOOIT maar dan ook NOOIT meer op komen.
   En nou op naar de 100, liever gezegd eronder.
   Groeten van LOES

  155. Mag het nog? Ik ben een beetje laat dit jaar… Enne ja hoor, ik ga de score gewoon weer bijhouden dit jaar. Ben best trots op mezelf. Ik begin januari met 96.5. Dat is min 1.5 in de Decembermaand. Ben namelijk begonnen met Montignac. En hoewel ik even mijn motivatie kwijt ben. (Beetje moe). Gaat het dus goed. Met het fatburner dieet heb ik geen ervaring, sterker nog ik heb er nog nooit van gehoord, en ik dacht dat ik toch erg op de hoogte was ha ha ha. In ieder geval veel succes!

   Groetjes,
   Justine.

  156. Nou nog maar een keer proberen, wat ik vertellen wilde is: dat ik nog even wacht met mijn eigen score. Gister heb ik een struisvogelbiefstukje gegeten en vertoon gelijk struidvogel gedrag, ha ha ha. Ik heb namelijk deze maand de 95.2 al gezien en na een weekendje weg de 98.7!!!! Ik schrok me een ongeluk! Afgelopen woensdag op de ww gaf de weegschaal ook een maximum aan. Maar verder gaat het over het algemeen gezien wel aardig. Ik kan me redelijk inhouden en zak weer de goeie richting in.

   Aan de scores te zien zitten er toch nog veel mensen in hetzelfde schuitje als ik. En de moeilijkste maand komt eraan. Het is mogelijk om een halve tot een hele kilo kwijt te raken, zullen we bij deze dan maar afspreken om allemaal 2 tot 4 kilo minder te zijn de volgende score?

   Groetjes,
   Justine.

  157. Nou, daar gan we weer, zwaarder als nooit te voren ik begin het jaar met 93 kg. Ik ben nu toch echt wel serieus van plan om er iets aan te doen en heb me eigenlijk voorgenomen om volgende week(3) met het “fatburnersdieet”
   te beginnen. Heeft iemand hier ervaring mee?
   Krijg je wel voldoende van alle noodzakelijke voedingsstoffen binnen?
   Hoe lang mag je het achter elkaar doen?

   groet,
   Praline.

  158. Eigenlijk had ik afgelopen dinsdagavond naar de WW’ers zullen gaan maar ik moest tot half zeven werken. Ben dan pas om kwart voor zeven, tien voor zeven thuis en toen bleek de buurvrouw al weg te zijn, zonder mij dus. Ze moest n.l. weer op tijd thuis zijn omdat haar man de auto nodig had. Ik had toen geen zin om weer in de auto te stappen en naar Tilburg te rijden. Het was haar beurt om te rijden en dat vond ik wel heel prettig aangezien ik een hoofdpijntje op voelde komen zetten. Enfin, om een lang verhaal niet nog langer te maken, ik weet nog niet hoeveel ik weeg. Ik vind het nog steeds erg moeilijk om niet te snoepen en te drinken. Ellendig is dat. Ik snaai nog steeds te veel.

   Maar …. we gaan gewoon door.

   Sterkte voor iedereen en ik hoop volgende week mijn gewicht door te kunnen geven.

   Petry

  159. Allereerst wens ik jullie datgene toe wat jullie voor jezelf wensen wat het ook moge zijn:-)

   Zo, nu er weer tegenaan met meer inzet en wilskracht….*zucht*…. (alweer)

   Voor de maand januari mag je 88.6 kilo noteren.
   70 is nog zo ver weg…
   Hartelijke groetjes,
   Ilonka

  160. Gelukkig niet aangekomen deze maand, maar jammer genoeg ook niet afgevallen.
   Dus voor mij 65,9 kilo
   Groetjes en sterkte allemaal

  161. Allereerst de beste wensen voor iedereen hier en dan in het bijzonder voor Justine die al zo lang trouw de score bijhoudt!

   Nou feestdagen voorbij, weer een jaar voorbij en niks eraf dus ook ik ga vrolijk verder met ploeteren….stand per 1 januari 2004 is….101.8 (schaamschaam).

   Succes allemaal met de goeie voornemens en Justine ik hoop dat je in 2004 ook onze pogingen bij wilt houden.

   Groetjes, jolanda.

  162. Je mag voor mij voor november 64,0 noteren. Ben niet helemaal ontevreden, want ik heb me niet vanmorgen schoon aan de haak gewogen,maar pas vanmiddag, dus ik ga er vanuit dat ik ergens in de 63 zwabber. En dat wil ik graag zo houden, als zou iets eraf ook niet misstaan :-) Maar als ik hier zo mijn lijstje bekijk ben ik in 3 maanden nog niks opgeschoten, maar in ieder geval ook niet flink aangekomen. Veel succes allemaal!!! en groetjes, Adiet

  163. Eindelijk geef ik het gewicht weer door. Ben maar bij m’n moeder op de weegschaal gaan staan:-)
   Voor mezelf ben ik absoluut niet tevreden. Heb hele zware maanden achter de rug en bij mij vertaalt het zich in eten:-(
   Voor december 89 kilo.
   GETSIEEEEEE totaal moet er nu al 19 af…

   Allemaal heel veel sterkte deze komende maand,

   Ilonka

  164. Hier gaat het nog steeds goed. Al sinds dertien september ben ik niet meer de fout ingegaan. Ik volg nog altijd de Pre-con methode, twee maaltijdvervangers per dag en 1 overvloedige maaltijd met voornamelijk koolhydraten. Ook bij mij wordt vet en vocht gemeten met plakkers enzo. Ik vind het wel steeds moeilijker worden om vol te houden, vooral nu ik aan mijn enkel geopereerd ben en in het gips zit. Ik mag totaal niks doen, voet niet belasten dus dat valt wel tegen. Maar mijn kleren worden nu echt te wijd!!!!
   Groeten, Anneke

  165. En dat is best bijzonder, want ik zit momenteel niet in zo’n lekker velletje. Beetje stress en dan ga ik meestal vreten, wat ik de laatste tijd dus ook gedaan heb. Ik wordt er zelf zelfs misselijk van, dus ik heb maar besloten dat ik er niks mee op schiet en heb daarom deze week maar weer gezonde dingen gemaakt. Wie weet word het nog wat… (hi hi hi. In ieder geval allemaal hele fijne feestdagen en we zien volgend jaar wel weer.

   Groetjes, Justine.

  166. Even mijn gewicht doorgeven voor oktober, wat jij bij oktober gezet hebt, is nl van september, kun jij dat nog veranderen?
   Dus september 83 en oktober 81 kilo!!
   Bedankt en veel succes allemaal!!
   groetjes van germa

  167. Hoi Justine,

   De stand is 96,0 voor deze maand.

   Fijne dagen en tot volgend jaar!

   Groetjes,
   Margriet

  168. allemaal goede voornemens maar bij bijna niemand er iets af, bij mij ook niet hoor! Helaas, zelfs een kilo erbij. Vorige week was dan ook tentamenweek en dat kan ik niet combineren. Ik heb dan altijd een heftige drang naar zoet, zout en chocola omdat ik mezelf dan zo zielig vind. En helaas heb ik ook maar 2 van de 6 punten gehaald dus zo geweldig ging het niet. Ik heb dan ook geen nieuwe lijn-voornemens gemaakt maar studievoornemens. Wel wil ik weer (meer) gaan sporten want dat doe ik veel te weinig de laatste tijd. Knap dat veel van jullie naar de weight watchers gaan, dat zou ik dus echt niet kunnen.

   Mijn stand per 1 november is dus 73 kilo.

   Groetjes en succes met de sint en de kerstman!

   Nienke

  169. Hier wil ik mijn gewicht voor november doorgeven 85.5 Kg niet veel af een halve kilo, maar beter eraf dan erbij. Wil tegen de feestdagen nog een paar kilo’s af wie weet of het lukt?
   Succes iedereen

   Groetjes Veronique

  170. De bedoeling is afvallen, ben geen gram kwijt maar wel een kilo erbij!! Je mag 81,5 in mijn staatje zetten.Toch nog meer en en minder!!
   Ik ga vol goede moed weer een goede poging wagen. En hoop wel dat de volgnede maand het er iets beter uitziet voor mij.
   Groetjes Sonja

  171. Hallo allemaal, ik ben een kilo kwijt. Ik weet niet goed hoe ik het heb gedaan, maar ben er wel blij mee. Ik wilde met de kerst onder de negentig zijn, maar dat zal wel niet meer lukken. Ik heb niets te klagen dit jaar mijn zwangerschaps kilo?s zijn eraf!!Begin dit jaar woog ik rond de 120 kilo, dus die zwangerschaps kilo?s heb ik maar mooi overwonnen. Het jaar is nog niet om, ik laat de moed niet zakken. Het duurt nog even voordat het kerst is. Op zaterdag doe ik aan power walken en verder schrijf ik nu op wat ik eet, dus even weer een bewustwordings periode.

   Allemaal succes deze maand.
   Groetjes, Justine.

  172. Noeki succes met de weightwatchers!
   Het gaat met mij al weer beter; mijn gewicht per 1 november is 86. Ik doe nu ‘n Weightwatcher-achtig dieet want ik wil niet naar zo’n bijeenkomst om met z’n allen gewogen te worden. Hoewel ik wel denk dat het samen lijnen je motiveert en dat Weightwatchers echt een van de beste lijnprogramma’s heeft, zeker als er veel af moet en je dus langdurig aan de lijn bent (zoals ik dus). Nou succes allemaal en sterkte..(marsepein, chocolade, speculaas…)
   Praline.

  173. Nou, er is weer wat af…. en wel 3 ons zeg poehe! Nouja, het is eraf zullen we maar denken. Nov. 98.9 kilo.

   Groetjes allemaal, Jolanda.

  174. o,ja ik geef mijn gewicht dus pas dinsdag op justine, want dat verschilt soms wel 3 of 4 kilo met thuis.
   ik hoop echt dat het me nu lukken gaat, 10 jaar geleden zijn mijn vriendin en ik ook allebei 20 kilo afgevallen met de weightwatchers.
   doeii

  175. geen weegschaal hier in huis en eerlijk gezegd kan het me nu even niet schelen!
   Komt vast wel weer maar het kost me grote moeite om me te beheersen laat staan dat ik af kan vallen. Waarschijnlijk komt er op korte termijn wel een weegschaal want manlief is vreselijk afgevallen en wil natuurlijk z’n gewicht weten. Niettemin kom ik hier even langs om te laten weten dat ik er nog steeds ben en nog steeds probeer om minder gewicht mee te slepen, hoe moeilijk ook.
   Hartelijke groetjes allemaal!
   Ilonka

  176. gisteravond belde mijn vriendin om te vragen of ik dinsdagochtend mee ga naar de weightwatchers, en inmiddels hebben nog 2 vriendinnen zich aangemeld dus gaan we lekker met zijn 4-en. kan ik in ieder geval geen smoesjes meer verzinnen om niet te gaan. en het motiveert meer om door te gaan. samen zijn we goed voor 75 kilo overgewicht (waarvan 25 kilo van mij is) dus moeten we er wel tegenaan.
   daar komt bij dat ik mijn auto 3 dagen kwijt ben, en dus moet ik nou wel fietsen. toch 12 kilometer per dag met twee kids op de fiets en 1 ernaast (hoop echt dat droog blijft voor de baby)
   succes allemaal

  177. Sorry, ben je vorige maand helemaal vergeten………

   Je mag mij voor oktober op 96,4 zetten en november op 96,1
   Het lijkt alsof er eindelijk weer wat schot in de zaak komt met afvallen, hopelijk zet het door, want zo lang stilstaan is echt niet leuk.

   Hoe is ‘t met jou?

   Groetjes,
   Margriet

  178. Vandaag 1 november; weegdag. Nou het valt me reuze me gezien het feit dat ik flink heb lopen vreten. Goede voornemens: 1 december MOET ik 81 wegen (is dat mogelijk gezien mijn eetpatroon?) TUURLIJK, ik blijf positief! Voor de maand november mag je (nog steeds) 83 kilo noteren. Wens iedereen veel succes en op naar de volgende maand! Ilonka

  179. ik weeg vandaag 97 kg. da’s toch 100g minder :0)
   op naar de feestmaand nu :0s
   groetjes inge

  180. deze maand ben ik 5 kilo kwijtgeraakt maar ik heb er twee weer teruggevonden (en dat zonder zoeken :-)) Vanmorgen zei de weegschaal dat ik 91.2 weeg. Helaas…. slechts 3 kilo deze maand en nog 26 te gaan. Maar toch al bijna 36 kwijt.
   Volgende week mag ik weer kookles geven en in december wel 6 keer, dus dat wordt afzien.
   Mijn kind gaat het huis uit en momenteel is het als gevolg daarvan heel moeilijk regelmatig te eten en van de chocola af te blijven. Al jullie wederwaardigheden lezen helpt wel!

  181. Hoi iedereen die nog meedoet.
   Ik ben een aantal maanden niet op de weegschaal gaan staan (durfde niet te kijken), maar nu moet het er toch maar weer van komen. Het lijkt een eeuwige strijd te zijn. Wel ik begin maar weer opnieuw, mijn gewicht voor oktober is 90 kilo, gelukkig ben ik ondanks het “niet lijnen”, niet ernstig aan gekomen. Succes iedereen, tot de volgende keer.
   Praline.

  182. Het gaat nog steeds goed met mij, nog steeds een dalende lijn. Je mag mij noteren voor 82 kilo. Een tijdje terug heb ik uit de doeken gedaan wat het programma is wat ik volg. Wie afgelopen zondag naar het programma Big Diet Magazine heeft gekeken, heeft kunnen zien dat Erik uit Big Diet zich laat meten en wegen bij iemand die met plakkers en stroompunten werkt. Dit is precies het programma dat ik ook volg. Ben je nieuwsgierig, maar weet je niet waar je heen wilt, bel dan naar Biamed 0229-279898. Zij kunnen je vertellen of er ook een groep in je buurt zit.

   Succes allemaal weer.

   Groetjes Ella

  183. HALLO IEDEREEN

   MIJN GEWICHT VOOR OKTOBER 86.0 Kg.
   EINDELIJK IS ER EEN KILO AF. HET HEEFT LANG GEDUURD,MAAR IK BEN MIJN MOTIVATIE EVENTJES KWIJT GEWEEST,ZAG HET EVEN NIET MEER ZITTEN.
   IK PROBEER NU IETS MEER TE SPORTEN, ZOALS ELKE WEEK GAAN ZWEMMEN,EN OP ZONDAGMIDDAG ALS HET WEDER WAT MEEZIT GAAN WANDELEN!!!!!!
   IEDEREEN SUCCES GEWENST.

   GROETJES VERONIQUE

  184. goed van je justine! dat je weer naar de weight watchers gaat. ik zou eigenlijk gister gaan om mij weer aan te melden, maar had jammer genoeg kookles (gebakken garnalen, eendeborstfilet met een honing-soja sausje, en eigengemaakt ijs als toetje, neem daarbij een fles wijn en de keus was voor mij weer snel gemaakt.)dan maar weer een week later beginnen.
   ben overigens wel begonnen met gezond eten vandaag, volgende week ga ik echt! want ik wil net als justine graag nog 10 kilo kwijt in 2001.
   ben helemaal gezetteld in mijn nieuwe huis, enige nadeel is dat ik nu helemaal geen beweging meer heb omdat ik de kinderen met de auto naar school breng, ipv lopen of fietsen. dus eigelijk ook maar weer naar de sportschool toe (jakkes) nou succes allemaal doei

  185. Mijn score ondanks de goeie start van deze maand is weer helemaal teniet gedaan. een paar onsjes erbij. Motivatie 0. Vermoeidheid 10! En trek in verkeerde dingen 11! ha ha ha. We zien wel weer, momteel zou een weekendje slaap niet verkeerd zijn.

   Groetjes, Justine.

  186. erie_fraters, 1 november 2001: 95 kilo

   Vrg., Erie

  187. Een beetje laat maar omdat het dit weekend kermisweekend was bij ons wilde ik wachten tot erna. Kwestie van mezelf niet TE veel teleurtestellen als ik dit weekend weer een paar kilo’s bijgekomen was. Mijn score voor september is 97,1 niet slecht he na een kermisweekend
   groetjes Inge

  188. Hoi,

   Sinds kort houd ik een dagboek op smulweb bij. Dat is al een steun in de rug, maar ik zou ook graag op jou lijst willen.
   Mijn doel: -8 kilo.
   Mijn begingewicht op wo 24/10: 73 kilo
   Mijn gewicht nu: 72.5 kilo (gewogen op do 25/10)

   Groetjes,
   Astrid

  189. Op 1 oktober woog ik 99.2 kilo. Je ziet het gaat wel heeeeeel erg langzaam.

   Groetjes,jolanda.

  190. erie_fraters, doel: – 25 kilo
   1/7 : 97 kilo
   1/8 : 94 kilo
   1/9 : 94,5 kilo
   1/10 : 95,5 kilo

   Al zie je het niet aan mijn lijst (*grijns*) het is wel mijn bedoeling gewicht te verliezen (ooit).

   Vrg., Erie

  191. Kan no even geen gewicht doorgeven. Oudste had het plan opgevat dat je ook op een weegschaal kon springen en dat ie dan een ander getal aangaf:-((
   Nou is ie kaduuk dus.
   Moet eerst een nieuwe kopen maar ik vrees dat ik hetzelfde ben of er minimaal een bij heb. Mischien dat ik zaterdag er een koop en dan meld ik het nog wel.
   Lijnen is op het moment 3x niks:-((
   Doeg

  192. Ik ga woensdagavond weer een verwoede poging doen. Het zal voor mij ook wel weer even schrikken zijn als ik daar op de schaal sta. Maar beter nu dan zo door blijven modderen en dan begin januari met een nog hogere score beginnen. Wie weet wordt het nog wat voor de kerst.

   Allemaal sterkte en succes!
   Groetjes,
   Justine,

  193. Die van mij dus ook nog niet, ik moet eerlijk zeggen dat ik gewoon nog niet op de weegschaal heb gestaan. Ik heb de 97 al gezien, maar na een paar dagen (lees weken) hoofdpijn ben ik gestopt met lijnen, mijn lijf is er momenteel nog niet aan toe. Ik ben ziek of onderweg! De koorstlippen springen mijn lip uit, en mijn ogen hebben moeite met open houden. Heel positief allemaal, maandag ga ik weer op de schaal staan en weten we meer.

   Groetjes,
   Justine.

  194. Goed van je dat je ook naar de WW ers gaat. Ik ben afgelopen dinsdag voor de derde keer geweest. De eerste keer was schrikken want i.p.v. de 118 kg die ik dacht gaf de weegschaal daar 123.7 kg aan.

   Na de eerste week was er 2.5 kg af. Ja, ja, dat gad de burger moed.

   Helaas, afgelopen dinsdag ben ik weer geweest en toen zat er dus weer een pond bij. Mijn weegschaal thuis bleek de boosdoener. Hji gaf elke dag een lichter gewicht aan dus ik dacht dat ik goed ging en gunde me af en toe iets extra’s. Lekker he.

   Ik weeg dus eigenlijk 121.7 kg. Maar laat de 118 kg maar staan hoor, hopelijk kom ik volgende maand in de buurt van dat gewicht. :-)

   Jij in ieder geval ook succes gewenst bij de WWers.

   Petry

  195. Ik vindt het ook weinig, maar op een gegeven moment dan merk je toch dat je maag kleiner wordt en dan wordt het wel wat beter. Ik heb vandaag een Off day, maar heb op een lange vinger en twee plakken ontbijtkoek gesnoept, verder niks dus ik ben wel heel trots op mezelf.

   Weet je wat ik ook heb als ik lijn op een gegeven moment gaat die hongergrot (zoals ik het dan noem) open en dan is het net alsof ik een nest dooie vogeltjes heb opgegeten. Ik heb nu maar een tandenborstel en tandpasta in mijn tas gestopt, want ik schaam me dood.

   Groetjes, Justine.

  196. we zijn verhuisd en hebben 4weken moeten wachten op onze kabel!
   dat was best afkicken voor ons allebei, het lijnen lukt helemaal niet op dit moment, ik blijf maar rond de 100, vanmorgen 99, maar kan morgen zo weer101 zijn, en ik baal ervan dat dat nog steeds mijn humeur van die dag beinvloed, maar na al deze berichtjes ga ik gewoon weer beginnen morgen ,succes allemaal doeii

  197. Dat is juist Justine, ik ben nu ook gestart met de c.d.rom van w.w. en als je alles noteert wat je eet,kom je algauw aan je punten zonder dat je de tussendoortjes erbij neemt,want dan ben je direkt over je punten,als je erbij gaat sporten dat scheelt dan natuurlijk wel,maar ja die tijd he,en dat is geen uitvlucht hoor,want ik werk part-time en het huishouden en ‘savonds val ik bijna in slaap in mijn zeteltje. Ga toch proberen om terug eens te gaan zwemmen,want het zwembad is hier bij ons 2 jaar dicht geweest en is pas vorige week 1 sept.open gegaan dus sporten!!!!!!!!!!
   Ik mag 22 punten per dag eten,als ik mij hieraan houd,heb ik een hongergevoel? wie herkent dit nog? iedereen veel succes deze week.
   GROETEN VERONIQUE

  198. OK Justine, je gaat er weer tegenaan! Doe het gewoon! Ik ben eens even op je pagina gaan piepen en je streefdoel voor december is al bepaald. Goed zo! Dit kan je, hoor, 2.5 kg per maand is haalbaar!

   Ik zou ook zeggen: Ga terug naar die bijeenkomsten van WW, het motiveert meer als je elke week op die weegschaal MOET (ipv thuis te pas en te onpas erop te gaan staan).

   Veel succes en tot gauw!

   Els

  199. Zo die is voorbij, en bijna allemaal aangekomen, dus nu kunnen we er weer aan trekken. Enne in de vakantie aankomen dat is geen schande hoor. Ik ben zoals je hoort heel erg gemotiveerd en wil de laatste maanden van de lijst vullen met dalende cijfers. Kom op ladies, we gaan ervoor!

   Heb laatst via mijn weight watchers cd uitgerekend wat je mag eten, enne inderdaad als je af wilt vallen dan is het echt niet veel. Twee boterhammen smorgens, twee smiddags, allemaal met mager beleg. En ?s avonds gewoon eten. Niks geen tussendoortjes of rare dingen want dan ga je gelijk over je budget heen. Nou misschien is dit voor iedereen weer een een herinneringetje. 3 keer per dag eten en de tussendoortjes zijn een appel. Saai dat wel, maar het moet toch gaan op die manier. Ik heb de verjaardag van mijn oma 17 Oktober als doel gesteld en tot die tijd ga ik het volhouden, ik zeg iedere dag tegen mezelf, kom op je kan het. Ik zal ze eens wat laten zien! (eng he, ha ha ha)

   Groetjes,
   Justine.

  200. Manon, bedankt voor je berichtje. Ik ga maandag weer met de weight watchers beginnen. Dit eeuwige jojo is niet goed. En die vreet/lijn bewegingen zijn NIET TOP!! Ik moet weer opnieuw proberen leren te eten. Dus dat gaan we maandag maar weer eens doen. Ik denk er zelfs over na om weer naar de bijeenkomsten te gaan, en mijn eigen weegschaal op zolder te zetten. Want er moet nu echt iets gaan gebeuren.

   En nu iets leuks, ik ben gisteren geslaagd voor een leuke skibroek en mooie handschoenen op de skibeurs in Rotterdam. En daarna zijn we naar AIDA geweest, echt een toppertje!!! Een aanrader, ik heb genoten. Wat een superdag heb ik gehad.

   Groetjes,
   Justine.

  201. Zo, dat heb ik gezegd. Ik ben er niet blij (genoeg) mee maar er toch 4 ons af. Moet je kijken, dat woog ik in juni ook. Ik zal het maar zien als een beginnetje…..
   Groetjes, jolanda.

  202. Even een paar bemoedigende woordjes, terwijl ik hier gestaag aan het aankomen ben. Heel raar als dat opeens, zij het met mate, mag: ik blijf een beetje angstig naar die weegschaal kijken.

   He wat jammer nou dat je steeds een dip krijgt Justine? Wat me opviel in je laatste stukjes was dat je een dag als verloren lijkt te beschouwen als je iets ‘slechts’ hebt gegeten. Maar volgens mij paste je dat soort dingen gewoon in in het begin, toen het zo goed ging (begin 2000 bedoel ik; wat lang geleden alweer). Kun je daar nu misschien iets mee?

   Verder: heel veel succes allemaal!

   Groetjes,

   Manon

  203. patat, lap ,wat nog meer….. ik bedoel eigenlijk, lap, 1 maand vakantie en ik kan opnieuw beginnen. Eigenlijk is dat niet gezond he:( zet mij maar op 98,1:'(maar ik laat de moed niet zakken, ik geef niet op. ik weet dat ik het ooit zal halen (al is het in het graf)jaaaa ik weet het dat is flauw dat ik dat zeg.Maar anders zet ik mij hier gewoon een potje te janken.groetjes inge

  204. Vandaag alweer de 1ste september en wat voor een:-(
   Viel vanochtend behoorlijk tegen: 90 kilo!!
   Grrr, jakkie, das niet de bedoeling.
   Okee, moet er hard aan trekken en wel nu!
   Wil toch echt een heel stuk naar beneden.
   Ga meer m’n best doen:-)

   Allemaal weer veel succes deze maand,
   Ilonka

   Ps: Veronique, het is Justine die deze tabel maakt en bijhoud:-)

  205. Ik ben pas nieuw. Hopelijk zit ik goed in het “Gastenboek”
   Ik ben Veronique 41 jaar afkmostig uit Belgie
   Ben in september gestart met Weigh-Watchers 2001. Was 6 kilo af. maar moet terug herbeginnen,na mijn vakantie terug enkele kilo’s bijgekomen. Motivatie vindt ik erg belangrijk en heb het ook nodig. weeg nu 87 Kg zou graag rond de 75 wegen. Zet mij maar in de tabel Ilonka.
   Zo dit was het, ik hoor jullie nog wel.

   Groetjes Veronique

  206. Tja, vorige maand 3 weken op vakantie geweest en er was SCHADE.
   Maaaaaaar…op dit moment heb ik het weer een beetje onder controle en kan je voor mij 70.5 kg noteren voor oktober!
   Doe je best, Justine!! SUCCES!
   En dat geldt voor iedereen, trouwens! Er zijn er hier die echt wel gestaag naar beneden gaan, he, GOED ZOOOOO!

   Els

  207. Hoi,
   Tja ik durf bijna geen doelen meer te stellen want ik haal ze nooit, sterker nog ik raak er steeds verder van weg. Als ik dan toch een doel zou moeten stellen dan is dat volgend jaar rond deze tijd een gezond bmi hebben. Ik weet niet precies waar dat ligt maar het zal tussen de 65 en 70 kilo zijn. Je ziet, veel te hoog gegrepen maarja, er moet iets te dromen blijven he. Ik vind trouwens dat je sterk gaat Justine! Had ik dat maar gedaan na de geboorte van mijn 2e! Ga zo door.

   Groetjes, Jolanda.

  208. Behalve een maagballon, maar gisteren hoorde ik dat die mevrouw uit het programma dat ook had gehad en weer net zoveel of zelfs meer woog dan eerst. Dus dat is ook geen optie meer.

   Malsovit heb ik ook ooit eens geprobeerd. Ik kan me niet meer herrinneren hoe veel ik er mee af was gevallen. En of ik uberhaupt was afgevallen. Ik weet alleen nog dat het na een week mijn oren uit kwam.

   Enne ik wil ook met kerst een jurkje aan, maar weet bij god niet meer hoe en wat te doen om nu eens echt af te vallen. Baal als een stekker, want ik wil het er natuurlijk gisteren af hebben. En vanmorgen was ik weer eens boven die 96! (hilfe hilfe!).

   Groetjes,
   Justine.

  209. Vanwege m’n vakantie kon ik je niet eerder berichten over de stand van zaken in augustus. Zet mij maar op 96,4
   Gaat goed zo!

   Groetjes,
   Margriet

  210. Hallo allemaal,
   Ik ben net terug van vakantie naar Rome en ondanks alle pizza, ijs etc. gelukkig niet aangekomen,nog steeds 89, maar we hebben ook vreselijk veel gelopen. Ik voel me daar wel een olifant tussen al die slanke Italiaanse vrouwen in de stad. En ze kunnen ook zo naar je kijken…Qua lengte ben ik niet veel groter, maar qua omvang…
   Goed,nu weer terug, ik wil voor de kerst iets leuks kunnen kopen wat minimaal 1 maat kleiner moet zijn dan ik nu draag.
   Ik heb gisteravond ook VET op TV gezien, heeft er iemand ervaring met dat “malsovit”brood?
   Groeten ,

  211. het is inderdaad een fout(je)! was het maar waar dat ik dat gewicht had! het is dus 96,1. Hoe zeggen ze dat? waar het hart vol van is loopt de mond over. Daarom misschien dat ik 76,1 schreef. Maar het blijft voorlopig bij wishfull thinking:d
   groetjes inge

  212. Het staat erbij hoor. Ik had al gezien dat er ergens iets mis was gegaan. Toch lekker weer een kilotje eraf.

   Hebben jullie toevallig gisteren het programma “vet” gezien? Het stukje wat Annette Heffels vertelde kwam me wel erg bekend voor. De rest overigens ook hoor. Maar ik zit in ieder geval in het stramien van te veel eten, en dan lijnen en dan bedenken dat ik een crash kuur of wat dan ook wil doen. Gewoon drie keer per dag eten is nog steeds niet gewoon. Slim fit, Herbalife, weight care het klinkt nog steeds allemaal errug intressant. Jammer, maar helaas. Maar vorlopig eet ik al een tijd goed, dus ik zet door.

   Groetjes,
   Justine.

  213. Mijn doel is voor het einde van het jaar rond de 85 kilo, maar in ieder geval onder de 90 kilo te wegen.Ik heb een fiets gekocht en heb al drie dagen gefietst, dus wie weet!

   Groetjes,
   Justine.

   Ps: nog iemand een lange termijn doel? Ik zou ze graag lezen!

  214. Hier het gewicht van oktober dat is 74.5
   Het is de vorige keer ergens mis gegaan , ik hoop dat je het er nog bij zet.

   Gerda

  215. Ik heb de lijst eens flink aangepakt.Zoals je ziet zijn we nog maar met een klein ploegje (doorzetters?). Maar de zomer zit er helaas bijna weer op, dus de bezem moest er maar eens doorheen. Ik ga nog lekker een weekje weg. En in September ga ik mijn schouders er weer eens flink onderzetten. Op naar de kerst.

   Groetjes,
   Justine.

  216. Ik ben het weekend doorgekomen zonder kleerscheuren en dat is heel bijzonder. Vrijdag namelijk een feestje. Zaterdag een team daggie, varen en daarna een etentje. En zondag langs mijn oma’s geweest. En vanmorgen nog steeds 95.5. Er moet nog wel wat af om de maand score in de dalende lijn te houden, maar daar heb ik nog twee weken voor. Ik ben in ieder geval zeer tevreden.

   Groetjes,
   Justine.

  217. Hallo allemaal,

   Voor mij is de vakantie weer voorbij en dus hoog tijd om de draad weer op te gaan pakken. Stand per augustus is 100.4 kilo. Je ziet ik heb er niks van gebakken!

   Jolanda.

  218. Elke keer als ik naar smul wou ging er wel weer wat mis vandaaar dat ik wat later ben.
   Voor deze maand mag je 82 kg. noteren.
   Het gaat nog steeds aardig goed ookal heb ik de laatste 2 verjaardagen wel wat meegedaan dus nu weer even oppassen.
   Groetjes Silvia

  219. een beetje laat:( voor augustus.
   Ik ben weer bijgekomen, zal wel de vakantie zijn zeker met al de feestjes:s:s:s. Zet maar 76,1 op de lijst

  220. Vraagt dit nog om meer uitleg????
   Maar ik hou vol!
   An

  221. Toch een kilotje eraf. Ik voelde het aan mijn broek, maar ik kon het niet geloven. Ik heb een aantal dagen echt goed gesnoept, je weet wel de tijd van de maand.Je hebt gelijk Ilonka! Gelukkig heb ik me inderdaad niet laten verleiden tot dure aankopen, ik zou beter moeten weten, maar soms ben je er wat meer vatbaar voor dan andere keren. Ik hoop dat het zo toch in dalende lijn verder gaat. Allemaal veel succes deze maand!

   Groetjes,
   Justine.

  222. Anneke, wat lekker dat je zo goed gaat.
   Coby, toch lekker twee kilo eraf, goed hoor!
   Sonja en Helen, gek he dat die vreetknop gelijk om gaat met de knop om te lijnen, volgens mij zijn deze met elkaar verbonden.

   Bij mij schommelt het weer eens, van de week weer 96,1 en vanmorgen toch weer 95,5. Al met al was ik daar wel weer blij mee. Maar met een feestje op komst, springen de twijfels weer om de oren. Zal ik wel wat drinken, zal ik niets nemen. Enne iedere keer is er wel weer een smoes. Maar als ik wel wat neem dan ben ik weer terug bij af. En je mag zo af en toe best genieten, nou misschien ken je het wel. Ik wordt er in ieder geval doodziek van. Het einde van het jaar roept ook al en ik ben nog steeds 2.5 kilo zwaarder dan begin van het jaar. Aan de ene kant ben ik blij dat het op het moment lekker gaat, aan de andere kant voel ik me een grote stumperd. Nou dit was in ieder geval weer een lekker opbeurend berichtje van mij. Maar…..ik zet door!

   Groetjes,
   Justine.

  223. Precies op de eerste v/d maand.
   Tja, deze maand mag je 87 noteren voor mij. Toch onderhand een kilo-tje erbij maar vergeleken bij vorige maand toch weer wat minder:-)
   Laat je niet gek maken door afslankprodukten!
   We weten toch dat het beste is om goed en verstandig te eten:-)
   Laat je niet verleiden tot dure aankopen, zonde geld!!!!!
   Kunnen we veeeeeeel beter besteden aan kado-tjes voor elke 2 of 3 kilo die we zijn afgevallen, hahaha, veeeeeel leuker toch?!
   Allemaal weer onwijs veel succes met het eten!

   Liefs,
   Ilonka

  224. Ik kon de afgelopen periode alsmaar niet inloggen, bleek aan de instellingen van mijn computer te liggen. En dat terwijl het zo goed met me gaat. Ik ben weer gestopt met roken en sinds 13 september drastisch aan de lijn. Iets dergelijks als shortcake: twee maaltijdvervangers en een maaltijd met veel koolhydraten. De methode heet Pre-Con en wordt begeleid door een arts. de eerste 2,5 week was ik al 5,3 kilo kwijt! Ik hou me er dan ook heeeeeel streng aan. Geen enkel tussendoortje mag je hebben. Ben wel erg trots dat het zo goed lukt. Binnenkort meer, Anneke

  225. Niet erg veel opgeschoten deze maand, tot nog toe nog steeds 99, heb mijn weight watchers boekjes maar weer eens onder het stof vandaan gehaald. Montignac ging goed maar ik heb niet de puf om iedere avond zo uitgebreid te koken. En aangezien er toch nog e.e.a af moet moet ik maar weer ergens beginnen. Ik stond vanmorgen voor het slimfast vak, en alles was uitverkocht!!! Ben niet de enige, en ook niet de enige waar schijnbaar een stekkertje los zit! Hoe zit dat toch, ik wordt zo moe van mezelf, maar ja, zoals de ww slogan zegt, morgen begin ik, die kennen we allemaal en zo komen we nergens, dus ik heb voor twee dagen eten geplanned en ga me er aan houden.

   Allemaal succes en tot over een paar dagen, ik heb voorgenomen wat meer te schrijven om gemotiveerd te blijven.

   Groetjes, Justine.

  226. Hallo allemaal
   De afgelopen maand is het niet geweldig gegaan met mijn lijnpoging.
   Ben ondanks mijn weinige inzet toch afgevallen. De stand is nu 88 kg. Hoop volgende maand iets eerder de stand door te geven.
   Groetjes Coby

  227. Opeens bedacht ik dat ik maar eens moest gaan kijken of Justine en de rest nog leven. En ja hoor, jullie zijn er nog!

   Met mij is het goed gegaan: van 94.5 vorig jaar oktober ben ik gezakt naar 79.5. Eigenlijk ging het hartstikke goed, totdat…..ik er weer een kleine passagier bij kreeg: volgend jaar februari komt er hopelijk een baby bij. Eigenlijk had ik graag nog iets lichter willen zijn, maar ik ben al dolblij dat ik nu 7 kilo lichter en stukker actiever aan m’n zwangerschap begin dan vorige keer.

   Justine, ik zie dat je lekker constant bezig bent. Kom op meid, ga door. Je zult stapels energie nodig hebben voor je kleine mannetje (de ervaring spreekt….).

  228. De eerste maand is het nog niet gelukt. Ik wilde nog even wachten tot eind oktober om te kijken of ik nog op de 84,8 uit zou komen, maar dat gaat denk ik niet lukken.
   Ik kom in ieder geval nu niet meer aan. m’n 1e prioriteit is nu die vreetbuien onder controle te krijgen en daarna ga ik weer eens verder om te proberen te lijnen.
   Helen

  229. Het is alweer een poosje juli, sorry ik had er geen erg in.
   Je mag mij op 97,2 zetten. Een kilotje eraf dus. Volgende maand ben ik op vakantie t/m 7 augustus dus krijg je pas weer laat de stand van zaken door.

   Voor iedereen die met vakantie gaat, veel plezier!!!!!!!!!

   Groetjes,
   Margriet

  230. Dit lijkt helemaal nergens op. Sinds ik bedacht heb om mee te doen kom ik alleen maar aan. Hoop niet dat het helemaal de verkeerde kant opgaat!!
   Groetjes Sonja

  231. Ook mede dankzij een griepje, maar de motivatie is er niet minder door geworden. Hoe ik het ga doen, nog geen idee, maar eind augustus gaan we nog een weekje weg en dan wil ik rond de 92 kilo wegen. Iedereen weer veel succes deze maand!

   Groetjes,
   Justine.

  232. Ik zie dat ik van de lijst gehaald ben. Ik heb ook een paar maanden niets laten horen. Niet zo netjes van me. Eigenlijk ging er van alles en nog wat niet goed met me, met als gevolg, dat wat ik was afgevallen, er inmiddels weer bijzit. (zie dagboek)
   Inmiddels heb ik mezelf weer bij elkaar gegrabbeld en begin met goede moed opnieuw. Vandaar dat ik het leuk zou vinden, als je me opnieuw noteert met een gewicht van 83 kilo voor september.
   groetjes van germa

  233. Hallo allemaal,
   Voor mij is de stand per 1 juli 90 kg. Ik hoop deze maand ondanks de vakantie op hetzelde gewicht te kunnen blijven.
   Iedereen succes en een hele prettige vakantie toegewenst.

   groet,
   Praline.

  234. Hallo Justine
   Ik wil even mij stand doorgeven die is op dit moment 90kg.
   Het is niet veel dat er af is maar we zijn weeraan het zakken ik hoop in november wel wat meer af is.
   groetjes Gerda

  235. weer geen 2 tot 4 kg maar toch weer een beetje eraf. Eind juni woog ik 95,5kg is dus weer 0,6 kg eraf.We houden vol:) alleen hoop ik dat op een bepaald moment mijn inspanningen toch een beetje meer beloond zullen worden:(:(:(

  236. Tja helaas is de 71 kilo van eerder deze maand toch weer omhoog gekropen naar de 72. Tja, heb gisteren weliswaar zo’n 5 uur gewandeld door het bos maar heb tussendoor wel voor het eerst in jaren weer eens poffertjes met echte roomboter gegeten (en choco met slagroom) dusse… Maar vanaf nu ga ik weer hard aan de slag!
   Succes en sterkte
   Nienke
   ps 72 dus voor oktober

  237. Allereerst, is wel heel laat maar niet minder gemeend:

   proficiat met je kindje!
   Dat is een mooi wondertje, hij ziet er lief uit:-)

   Ik zie dat ik al enkele maanden niet meer geweest ben.
   Shame on me:-(

   Zat in een vreselijk periode wat lijnen beterft.

   Juni is 89 kilo:-(
   Helaas.

   Juli zal ik er toch tegenaan moeten dus morgen of zaterdag meld ik me nog een keer!

   Lekker genieten van je mannetje want voor je het weet is hij groot, geloof me, na 3 kinderen kan ik het weten.
   *zucht*…

   Liefs, Ilonka

  238. Een pondje boven de 95 blijven steken. Op de sportschool zeiden ze dat het spieren waren. Ja tuurlijk! Volgens de begeleiding op de sportschool moet ik meten, want dan zie je dat je figuur veranderd. Nou daar ben ik nog niet aan toe gekomen. We gaan in ieder geval vrolijk verder, met de kerst onder de 90 moet lukken, toch?

   Groetjes,
   Justine.

   Ps: ik voel me erg krom, ik bedoel om zo met mezelf bezig te zijn als er zoveel ellende in de wereld is. (alsof ellende een nieuw woord is in de huidige wereld, maar je begrijpt vast wel wat ik bedoel).

  239. Het is al bijna weer 1 Juli, en ik moet eerlijk zeggen dat ik een beetje bij de pakken neer was gaan zitten de afgelopen twee weken (ongesteld). Heb veel gegeten… maar eigenlijk valt het allemaal wel mee, ik was wel onder de 100 voor de vakantie, en nu een pond er boven. Als ik even mijn best doe dan moet dat er voor Juli nog af kunnen. Dan blijf ik toch maar mooi in een dalende lijn. En echt lijnen doe ik niet, maar ik denk wel dat dat moet gaan gebeuren als ik er nog 20 af wil hebben.

   Allemaal veel succes!
   Groetjes,Justine.

  240. 111 KILO!!!!!!
   Dat zegt al genoeg toch???
   Die eerste kilo’s zal wel vocht zijn geweest,een andere verklaring heb ik niet dat het toen zo goed ging.
   Maar … ik ben meer in beweging en begin(heel voorzichtig) wat meer conditie te krijgen door het steppen. Alle begin is moeilijk zal ik maar denken, als de conditie beter is zal ik meer/langer kunnen steppen en verder steviger kunnen gaan lopen met de honden. En in de toekomst komt het er nog van dat ik ga fitnessen???
   BEWEGEN zal bij mij DE oplossing zijn om af te kunnen vallen. Nog minder eten zal niet vol te houden zijn van sacherijn .
   Volgende maand hopelijk weer meer resultaat.
   sterkte allemaal,
   groeten van LOES

  241. op je smulpage Justine!!

   Helaas met lijnen gaat het bar.. noteer voor mij voor juni maar 128.5… helaas.. maar ik ga heel voorzichtig weer beginnen…

   xxBep

  242. Heb enorm lopen worstelen deze maand om onder die 63 te komen, maar nu lijkt het er toch redelijk op dat ik van die 6 en die 3 af ben! En uiteraard gaan we nu vrolijk verder….Mij mag je noteren voor de maand oktober op 62,4! Dank je wel alvast! Groetjes, Bernice

  243. Ik zie dat er bij mij helemaal geen streefgewicht staat))
   Die mag je van mij op 65 kilo zetten, als dat niet te veel moeite is.

   He gaat goed joh, jij 8 ons en je man 3,5. Zet ‘m op!

   Groetjes,
   Margriet
   http://www.geocities.com/margriet_3l

  244. Hallo allemaal, hehe eindelijk onder de 95 kilo. De stand voor de maand september(?) is geworden 94.7 kilo.

  245. Het gaat niet zo snel meer maar het blijft gaan. De stand van juni is 98,2

   Afgelopen vrijdag op controle geweest en de chirurg was tevreden.
   Tevens dit weekend de vakantie betaald dus eind juli gaan we lekker even relaxen (is alweer bijna 2 jaar geleden) op Lanzarote.

   We gaan gewoon verder, ik hoop er voor de vakantie nog een kleine 5 kilo af te hebben, ik hoop natuurlijk altijd meer maar ik blijf voorzichtig LOL

   Heel veel succes allemaal weer!

   Groetjes,
   Margriet

  246. Hallo Justine

   Je mag voor mij 75 kilo noteren. Er is niet veel af , maar het begin is er toch weer. En de weegschaal heeft zelfs 77 aagewezen halverwege de maand. Geeft toch een lekker gevoel.

   Groetjes Frea en allemaal weer veel succes deze maand.

  247. hierbij mijn uitslag voor mei. ik ben exact 0.6 kg afgeslankt in mei. Niet schitterend he, allesbehalve de 2 tot 4 kg per maand die ik me voorgesteld had, maar anderzijds toch 600 gram. Mijn gewicht voor mei is dus 96,1kg groetjes Engi

  248. Het gaat bij mij nog steeds niet lekker. Ik ben nu weer 118 kg, dus op deze manier zal het niet lukken. Toevallig kwam mijn buurvrouw langs met de vraag of ik misschien mee wilde naar de WW ers. Zij was al een paar keer geweest en dacht schijnbaar opeens: “laat ik de buuf maar eens mee nemen, die kan het wel gebruiken”. Nou, daar had ze dan wel gelijk in toch? Dus ik ga a.s. dinsdagavond mee. Ik heb dit ooit eerder gedaan, zo’n 15 jaar geleden en ben toen 23 kg afgevallen.

   Enfin, voor deze maand kun je dus 118 kg noteren en hopelijk ben ik de volgende maand onder de 115. I hope so.

  249. Hallo allemaal, helaas ben ik door mijn eigen scchuld en een beetje door het stoppen met roken weer helemaal terug bij af, noteer voor mij 100 kilo precies.

   Ik ga mijn best maar weer doen en deze keer moet ik het volhouden want alles knelt af in mijn lijf.

   Groetjes en succes allemaal, jolanda.

  250. De score voor oktober is 63,8. Iets erbij, maar mag geen naam hebben, maar helaas ook niks eraf, maar dat had ik na afgelopen week ook niet gedacht. Zet hem op allemaal en groetjes, Adiet

  251. Hallo allemaal en welkon Engi,
   jammer inderdaad dat het een stuk stiller is dan voorheen. Maar goed, de aanhouder wint. Vandaag mijn eigen score doorgegeven. Viel toch een beetje tegen omdat ik de afgelopen weken een tikje heb gevreten, om het maar eens duidelijk te zeggen. Maar afgelopen maandag is de kogel door de kerk gegaan. Frank doet ook mee, vanmorgen hebben we op de schaal gestaan, ik was 8 ons kwijt en Frank 3,5!!!! Dus vandaag ga ik er nog even extra aan trekken, ik wil deze week ook minimaal een kilo kwijt en nog voor de vakantie (25 mei al) nog onder de 100 komen. De Juni stand zal ik helaas dus later doen, 17 juni komen we pas terug.

   Allemaal veel succes!
   Groetjes,
   Justine.

  252. Ja hier issie dan….vanmorgen op de weegschaal, nadat ik een kilo aangekomen! was heb ik in ieder geval die er weer af kunnen werken. Zij het met moeite. In ieder geval het is 1 oktober en je mag voor mij 83 kilo noteren. Hoop dat ik volgende maand in ieder geval op 80 zit (liefst nog minder) Allemaal de hartelijke groetjes en we laten de kilo’s los he? Tot volgende maand, Ilonka

  253. Hallo allemaal,
   De stand voor mij, begin mei is 91,5 kg.
   Voor iedereen die nog meedoet, sterkte
   toe gewenst, de zomer komt er weer aan met
   die jurken en andere “blote” dingen …

   groet,
   Praline.

  254. Ik ben even op de weegschaal gaan staan en weeg 80,5 kilo schoon aan de haak. Bij een lengte van 1.68 is dat echt te veel.
   Ik blijf reeel en hoop op een goede morgen 72-74 kilo te wegen en te blijven.

   Groetjes Sonja

  255. Ik ben ‘t vorige maand helemaal vergeten, volgens mij, sorry.

   April = 105,8
   Mei = 99,8

   Ik mag niet klagen met de maagband, het had meer kunnen zijn, maar zo blijf ik nog wel een beetje leven) kan bijna alles eten, nog geen complicaties.

   Groetjes,
   Margriet
   http://www.geocities.com/margriet_3l

  256. Ik ben in ieder geval van plan om volgend jaar lekker door te gaan met de tabel. Ik heb mijn streefgewicht bij lange na niet gehaald. Sterker nog, dit jaar is over het algemeen gezien een drama. En om dat op “papier” te hebben is best prettig. Zo wordt je toch met je neus op de feiten gedrukt.

   Ik lijn deze week nog even door en dan geef ik volgende week mijn score door, ben er namelijk bijna (onder die 95 bedoel ik).

   Groetjes,
   Justine.

  257. mijn doel of streefgewicht is 65kg (dit is hetgeen ik woog voordat ik het STOMME idee kreeg dat ik nu eens 10kg minder wou wegen en met een stom uithongerdieet begon, het begin van mijn overgewicht!)en nu weeg ik 96,7kg

  258. Hoihoi,

   bij toeval ontdek ik deze tabel. Doe je er nog wat mee voor de komende tijd of was het alleen voor dit jaar??
   Ik vind het namelijk wel een leuk idee om het op deze manier te doen.

   Groetjes Sonja

  259. tof zo’n pagina! hoe kan ik mij ook op die lijst noteren? ik ben ook “opnieuw” begonnen met lijnen (deze keer probeer ik traag maar gezond) mijn doel is 2 tot 4 kg per maand.
   omdat ik niet naar weight watchers durf om dat ik daar in groep op de weegschaal moet maar ik toch een beetje “controle” nodig heb zou ik ook willen meedoen aan de lijst.
   als ik het goedheb geef ik eind deze week mijn gewicht op voor mei en mijn streefgewicht?
   dank alvast
   engi

  260. het gaat gewoon wat langzamer nu (nou ja, ik ben ok al best veel kwijt)
   Vanmorgen om 8.00 uur was de stand 94.2. Normaal weeg ik me om 6 uur dus het zal om 6 uur wel wat meer geweest zijn. Morgen een verjaardag vandaag uit eten. Het wordt er niet niet makkelijker op. Noteer maar gewoon die 94.2 en dan moet ik maar zien dat het dat morgen bijvoorbeeld echt is! Uitdaging is nooit weg.
   Allemaal weer succes de komende maand.

  261. hoi allemaal,

   Waar is iedereen toch, er zijn er nog maar weinig over van “vroeger”. Of is hen misschien gelukt wat mij maar niet wil lukken; ophouden met snoepen/wijn drinken/ hartige hapjes en vooral veel gaan bewegen…
   De stand voor april is 91 kilo.
   Justine veel plezier met Max, geniet ervan, afvallen kan altijd nog).
   groet,
   Praline.

  262. Hoi Justine,
   Zet voor mij voor oktober de stand maar op 87,5 kilo.
   Het gaat dus weer ietsje beter, nu hopen dat het zo doorzet!
   Groetjes, Margriet

  263. Hoi Justine,

   Morgen ga ik naar het ziekenhuis en woensdag krijg ik dus m’n maagbandje.
   Zet mij voor 1 april maar op 105.8 kilo.
   Volgend jaar rond deze tijd hoop ik te kunnen melden dat ik in de buurt van de 70 kilo zit. We zullen zien.
   Ik probeer me 1 mei weer te melden, maar wil eigenlijk niet wegen tot de eerste na controle (week of 6) dus het kan wat later worden.

   Succes!

   Groetjes,
   Margriet

  264. De formule is vrij simpel. Het is een kwestie van twee maaltijdvervangers, veel koolhydraten en eiwitten, weinig calorieen en weinig vet. Een keer per twee weken ga ik naar Biamed. Dit is een stichting die een afvalprogramma heeft bedacht voor diabetici. Nu wordt het ook gebruikt voor gezonde mensen met overgewicht. Misschien is het een tip voor iedereen die dit leest, om gewoon eens wat informatie op te vragen via tel. nr. 0229-279898. En anders nog een tip van mijzelf, veel koolhydraten zitten in rijst, pasta’s en aardappelen. Vervang eens de helft van je vlees met een van deze producten. Je zult zien dat het werkt. En wat heel belangrijk is, niet 100 keer eten op een dag, maar drie tot vijf keer.
   Ik hoop dat er mensen zijn die hier iets aan hebben, want we zijn er natuurlijk om elkaar te helpen en steunen, dus medestrijders(sters) laat me weten hoe het gaat.

  265. 10 weken verder en wonder boven wonder zijn de zwangerschaps kilo’s er zo goed als af!! Ik ben heel erg blij, pas mijn oude kleren weer! (ben er wel een beetje op uitgekeken, ha ha ha) Ik kan nu nog wel 20 kilo kwijt, maar mijn doel is er eerst maar weer eens 10 af te halen en onder de 90 kilo te komen. Wat ik precies weeg weet ik niet, vorige maand voor het laatst gewogen. En volgende maand ga ik weer mijn eigen scores doorgeven.

   Groetjes,
   Justine.

  266. wat een deprimerende verhalen allemaal. Natuurlijk si lijnen moeilijk. Dat maakt jullie nou net zulke fantastische kanjers. Jullie DOEN het namelijk wel! Zelfs al lukt het niet altijd zo als je wilt. Je gaat toch stug door. Wees nou gewoon een beetje trots op je doorzettingsvermogen. Af en toe zondigen is inderdaad jammer maar je moet wel lol in je leven houden!. Jij leeft en jij mag daarvan genieten. Je lijf heeft het niet voor het zeggen!
   O ja, afvallen gaat me veel te langzaam! :-)

  267. Hallo allemaal,

   Het gaat al een tijdje niet zo heel erg goed aan deze kant maar ik doe mijn best om het dal te verlaten. Vanochtend woog ik 94,2 kilo. Dat is wel eens minder geweest maar de afgelopen maand was het meer! Ik ga mijn best doen en hoop er volgende maand minstens 2 kilo af te hebben (en dat is geen 1 aprilgrap).

   Groetjes, Jolanda.

  268. Ik heb de stand aangepast, super!!! Zo moet het. Kun je ook vertellen hoe je het precies hebt gedaan de afgelopen maand?

   Groetjes,
   Justine.

  269. Nog steeds erg rustig hier naar mijn mening.
   Ik hoop dat het straks toch nog een beetje aantrekt want ik kan wel wat extra steun gebruiken. Heb de laatste paar weken niet op de schaal gestaan, vreet aanval vanwege de terugkerende maandelijkse ellende (hiep hoi)gehad. Maar als jullie willen weten waar ik het allemaal voor heb gedaan, kijk dan maar even op mijn homepage, daar heb ik een foto van Max geplaatst.

   Groetjes,
   Justine.

  270. Toevallig had ik het er met mijn moeder over van de week. Weet je waarom het zo moeilijk is? Omdat je het de hele week (maand, jaar?) vol moet houden, je kunt wel een keertje een biscuitje of zo nemen, maar dan heb je het wel gehad. Als je patat eet, dan ben je weer een week terug in tijd gezet. En om die week weer goed te trekken moet je echt sterk in je schoenen staan! (Zie je wel ik kan het niet, is dan zo’n lekkere zin) Als ik dus 1x per week patat eet en het de rest van de week goed doe, dan blijf ik op gewicht. En dat is nou net niet wat ik wil. Ik wil afvallen!!! Dan moet ik het dus zeven dagen per week 24 uur per dag goed doen. Nou en als dat niet moeilijk is, dan weet ik het ook niet meer. Maar ik ga ervoor, onder die 95 en nog wel deze maand! (pfff).
   PS:En dan heb ik het alleen over patat, laat staan de chips, nootjes, kroketten, chocola en marsepein die overal alweer opduikt!

   Groetjes,
   Justine.

  271. Ik had er helemaal overheen gelezen, sorry!

   Gefeliciteerd met jullie zoon Justine!
   Alles gezond verder?

   Groetjes,
   Margriet

  272. Sinds ik weer op de lijst sta, is het helemaal mis. Ik kom alleen maar aan. Maar vanaf vandaag wil ik het weer gaan proberen.
   Want dit gaat helemaal mis.
   Waarom is dit nou zo moeilijk justine????? Ik wou dat ik het antwoord wist. Maar we gaan er weer voor.
   En shortcake gefeliciteerd. Leker hoor.
   Helen

  273. Ik ben een beetje laat, maar zet mij maar op 103,9
   Het gewicht blijft omhoog gaan, maar het vooruitzicht is goed.
   8 april moet ik me melden in het ziekenhuis en dan krijg ik 9 april een maagbandje, dus het is nu een soort afscheid, overal nog even wat van eten enzo, heel raar, maar goed.
   Rond augustus hoop ik zo’n 15 a 20 kilo kwijt te zijn en tegen de kerst zo’n 25 a 30 kilo.
   Op naar een nieuw leven!

   Groetjes,
   Margriet

  274. met mijn lijnpoging. Ik wil vast mijn stand van oktober doorgeven. 84,9 bijna vier kilo lichter dan vorige maand. Ik hoop dat meer mensen succes hebben, want makkelijk is het nog steeds niet. Iedereen…kop op en succes deze maand.

  275. Hoi allemaal,

   Justine, van harte gefeliciteerd met je kersverse zoon, ik hoop dat alles goed mee jullie gaat.
   Voor mij is de stand per 11/3/03 weer 92,5 kg

  276. Ben weer een kilo boven de 95 en hoopte toch echt deze maand onder die 95 te komen. Ik stond al moe en onvoldaan op. En toen mijn collega gebak trakteerde voor zijn verjaardag, en erbij zei dat je appelkruimel niet dik werd. Geloofde ik hem gelijk!!

   Dus er moet nog een wonder gebeuren wil ik onder die stomme 95 komen. (tja wie is er nou stom??)

   Groetjes,
   Justine.

  277. Eindelijk dan… Na jaren van jojo-en ben ik nu “ineens” 20 kilo kwijt. Wel onder begeleiding van een heel team; oa een dietiste en sport instructrices. Kostte ook nog een paar knaken ;-)dat wel… Maar ik moest dan ook wel. Mijn knieen vonden het niet langer goed dat ik zo zwaar was (en eigenlijk was het niet eens zo heel erg: 85 kg bij 1,65 m.). Affijn, nu weeg ik ik 65 kilo, een zwembandje is nog steeds aanwezig, maar ik heb weer conditie en ik eb geleerd om gezonder te koken en beter op te letten, zonder de hele dag obsessief met (niet) eten bezig te zijn.
   Ik ben bij Lady-line geweest (ben er nog steeds trouwens) en mij is het goed bevallen. Een opstap naar een gezonder leven!

  278. Hallo allemaal!
   Ja ja, justine, ik ken het gevoel. Mijn humeur bepaald mijn lijnen. En vreemd genoeg gaan mijn spaar-pogingen (=minder geld uitgeef pogingen) gelijk op met mijn lijn-pogingen! Maar dankzij een weekend veel uitrusten (voor de afwisseling) en een nachtje werken (horeca, dus wel snoepen van de zalm en toetjes) was ik vanochtend wel mooi weer 71. Als gevolg daarvan ben ik gaan hardlopen vanochtend! En dat ging goed dus nu ben ik in een goed humeur EN vol goede moed. Alhoewel er komen wel een paar feestjes aan, ook met drank…

   Voor iedereen sterkte, en inderdaad een goed ontbijt scheelt een hoop in de snoeplust. En als je ergens anders druk mee bent denk je niet aan eten!

   Groetjes en succes!
   Nienke

  279. Hallo, ondanks dat ik niet aan het lijnen ben, gaat mijn gewicht kleine stukjes naar beneden, was gisteravod 103.5 kilo, dus nog maar een paar zwangerschaps kilootjes, dat valt me reuze mee (gelukkig pfff!! Het zit een keertje mee na al die jaren lijnen, ha ha ha).

   Margriet, ik heb ook ooit eens nagedacht over een maagband, er is zelfs iemand op smulweb die er info over geeft. Uiteindelijk heb ik het niet gedaan, ik durfde niet, vondt het al met al een hoop geld, en mijn man was het er absoluut niet mee eens. Maar stond gelukkig wel achter de beslissing die ik uiteindelijk zou nemen. Ik ben benieuwd hoe het verder met je gaat. Succes!

   Groetjes,
   Justine.

  280. En ik ga er weer met frisse moed tegen aan. Het weekend heb ik me wel een beetje laten leiden door mijn humeurtje. Maar dat is nu gelukkig weer over. Verder een leuk weekend gehad, ik had een tennistoernooitje (met te veel rode wijn), errug gezellig! Vanmorgen heeft een collega een nieuw receptenboek met “de lekkerste recepten zonder vet” voor me mee genomen. Dus ik kan deze week mijn hart ophalen met nieuwe lekkere recepten! Als ik iets uitgeprobeerd heb en het is een succes dan zal ik ‘m noteren.

   Groetjes en succes allemaal!
   Justine.

  281. ik ben helemaal vergeten me in februari te melden!!! standje 125.8 op de eerste weegdag in februari!
   Groetjes,
   Bep

  282. Hoi Justine,
   Ik was het helemaal vergeten, sorry hoor, maar de stand van september is helaas 88.0
   Maar het is al weer aan het zakken, het is al meer geweest……snap er niets van, maar het zal allemaal wel weer goed komen, denk ik!
   Je hoort me nog…..
   Groetjes, Margriet

  283. 1 februari was de stand 101,4
   Niet beter dus, maar ben nu bezig met de voorbereidingen op een maagband operatie.
   25 februari ga ik voor een 2e gesprek om de operatiedatum vast te zetten en eventuele verdere stappen door te nemen ivm de vooronderzoeken enzo.
   Afijn, volgende maand meer bericht van mij.

   Groetjes,
   Margriet

  284. Ik was gisteren op de sportschool vreselijk mijn best aan het doen op het sportief afslanken uurtje voor mensen met te veel overgewicht. Duidelijke omschrijving! En ik was voor de verandering weer eens de dikste, soms baal ik daar zo van. En ik hoop dat ik het daarom nu door kan zetten, ik ben het namelijk zo zat. Ik voelde me gisteren net een slagers rookworst, het stoom kwam nog net niet uit mijn oren, mijn hoofd was knalrood en het zweet liep van mijn kopf af. Leuk dat sporten, helemaal als de rest misschien maximaal nul tot vijf kilo overgewicht heeft. Niet dat je dan niet mag sporten hoor, maar kies een ander uurtje, want daardoor voelde ik me helemaal een dikke theemuts. Bij de buikspieroefeningen was ik net een zeehond op het droge. (zie je het voor je, oemf oemf oemf, en dan nog 50 keer dames!)Tot overmaat van ramp was ik ook nog eens een pond zwaarder dan maandag. Zal wel de reden van mijn pesthumeur zijn!

   Groetjes,
   Justine.

  285. En we noemen hem Max Jermo! De reden waarom het zo stilletjes was vanaf deze kant is omdat hij met een keizersnede is gehaald, en ik dus niet echt “up en running” was. Maar beetje bij beetje gaat het weer een stukje beter. Max is gezond en hij doet het goed, zoals mijn moeder dat noemt, ha ha ha.

   Hier loopt het overigens ook nog steeds geen storm, ik hoop dat iedereen er weer een beetje zin in krijgt, mijn uiteindelijke score was 117 kilo. Momenteel weeg ik ‘s avonds 105 en was ik 98 toen ik zwanger werd. Een heel eind te gaan nog naar die 85.

   Allemaal heel veel succes, en de groetjes,
   Justine.

  286. Helemaal vergeten de score voor september door te geven.
   Vanmorgen schoon aan de haak 88.9
   Dat viel mee want ik ben heel lang rond die 90 blijven hangen.
   Nu doorgaan.
   Groetjes, Ingrid

  287. Ben allereerst benieuwd of er al wat geboren is! Zag dat het gehaald zou worden maar zie hier verder niets staan. Te druk met de kleine?

   Hoop in ieder geval dat alles goeis.

   Nadat ik nog even dik boven de 90 uitkwam ben ik gelukkig toch weer gezakt naar 89 kilo.
   Pff, is een last voor me boven de 90.
   Wil ik echt noooooooooooit meer…
   Ben ik op de goede weg?
   Voor 1 februari mag je 89 kilo noteren.

   Heel veel liefs, Ilonka

  288. Even een huishoudelijke mededeling. Ik heb een flink aantal reacties op laten ruimen. Ik hoop dat het laden van de pagina hierdoor aanzienlijk sneller gaat. Het was de laatste tijd namelijk erg traag.

   Groetjes,
   Justine.

  289. Hoi Justine,

   Wil je mij er ook weer bij zetten?
   Ik woog op 1 januari 100,2
   Niet zo best dus als ik nu terug zit te lezen bij je berichtjes dat het in mei 2001 nog 85 kilo was……
   Maar goed, we gaan weer aan de slag.

   Groetjes,
   Margriet

  290. Kop op, je gaat de goeie kant op en als je deze maand er nog heel even aan trekt, red je misschien je persoonlijke doel van 115 kilo wel. Dat snoepen is echt vreselijk he, dat is denk ik ook hetgene wat mij steeds in de weg heeft gezeten. Op dit moment eet ik smorgens twee boterhammen met jam en een bak yoghurt, in plaats van alleen een bakje yoghurt. Mijn maag is daardoor beter gevult, en mijn zoet voorziening is bevredigt. Het zoeken naar snoep is nu veel minder geworden. Ik hoop dat ik daarom deze maand mijn persoonlijke doel van onder de 95 eindelijk eens haal.

   Groetjes,
   Justine.

  291. Maandag 20 jan moet ik naar het ziekenhuis, dan halen ze het kindje. Daarna zien we wel verder, ik begrijp overigens nu dat mijn streefgewicht wel heel erg optimistisch is, maar ik heb er verder ook geen tijdslimiet aan gegeven. Beetje geobsedeerd lijk ik zo wel, maar na al dat gewaggel heb ik gewoon ook weer zin om er weer een beetje vorm in te brengen, begrijp je?? Ben overigens in totaal 16 kilo aangekomen, ben er best trots op.

   Leuk dat je er weer bent Helen, bekend probleem he, maar nieuwe ronde nieuwe kansen, niet te veel mee bezig zijn maar toch bewuster eten is nog steeds een waardevolle tip voor mij, misschien heb je er wat aan. Enne Jolanda, je eindscore van januarie schrijf ik dan gewoon bij feb, zo blijft de lijst hanteerbaar, het is anders niet te doen voor mij, in code ziet het er namelijk niet uit.

   Erin veel sterkte met de hormonen, weet er op een andere manier inmiddels veel van!

   Groetjes,
   Justine.

  292. Ik kan nu wel allerlei excuses bedenken maar dat is niet eerlijk. Ik weet hoe het komt, maar wist ik nu maar eens hoe ik het kon veranderen. De laatste keer woog ik 116 kg, dus noteer dat maar, maar ik zou zo graag eens onder de 116 of 115 kg willen komen. Hoe stop ik nu met tussendoor snoepen e.d. Mijn normale eten stelt niets voor. Ik eet nauwelijks warm eten ofzo. Vind ik niks aan en ik zit ook zo vol. Maar dat gesnoep enzo tussendoor nekt me echt.

   Dus voor de maand september 116 kg.

  293. Ben ik echt al zo lang niet hier geweest?!

   Allereerst wil ik iedereen al het goede voor het jaar 2003 toewensen. Hoop dat iedereen dat zal halen waar hij/zij voor gaat…

   Wat kan ik zeggen?

   Het lijnen is totaal, nada, noppie geweest de laatste 7 maanden.
   Moet ik wel zeggen dat ik een “goed” excuus heb voor zover mogelijk dan.
   Ik zit namelijk in de overgang en voor mij zijn de afgelopen maanden totaal geen pretje geweest.
   Was ik voor de vakantie zo goed bezig is het helemaal teniet gedaan.
   Grr, okee rothormonen maar het is niet anders.
   Ben pas 35 en helaas is dit een “vrouwenkwaal” aan weers zijde van de familie.
   Heb mezelf op de rails en nu het eten nog beperken.
   Ga geen heel brood meer per dag opeten…hoop ik!

   Noteer 89 kilo.

   Allemaal veel doorzettingsvermogen toegewenst en voor mij absoluut ditto!

   hartelijke groetjes, Ilonka

  294. Gerda, ik heb je score erbij gezet. Ik weet niet meer waarom het verkeerd is gegaan.

   Verder gaat het met mij “so far so good”. Het weekend was vreselijk moeilijk, maar ik heb voor mezelf aardappeltjes en spruitjes staan maken, terwijl de rest aan de pizza en frieten zat. Maar wel beloont vanmorgen, 95 rond op de schaal! 3.5 eraf vanaf de vakantie, op naar de volgende 3.5!

   Groetjes,
   Justine.

  295. Justine nog gefeliciteerd met je trouwen, beter laat dan nooit
   Maar ik ben weer van de partij. Wederom een poging, ik was weer gigantisch aangekomen.
   Nu 94,5.
   Nu je zal onderhand toch wel op het punt van bevallen staan. Veel sterkte.
   Helen

  296. Hallo,even een vraagje ik heb op 10-9-2001
   mijn gewicht door gegeven maar hij staat er nog niet bij,zou je dat als nog willen doen het was 75,5 nog bedankt.

   groetjes gerda

  297. Hallo allemaal,

   Allereerst wens ik jou, groetjus, een heel goed en gezond 2003 toe met een heel gelukkig gezin. Moge 2003 je alles brengen wat goed is.

   verder natuurlijk alle lijners, veel succes! Mijn streven is om het komende jaar 10 kilo af te vallen. Het lijkt me een haalbaar doel, ik kan er wel meer van maken maar als ik het dan niet haal dan is het weer zo’n teleurstelling.

   Dus streefgewicht voor 2003….80 kilo (en een beetje).

   Ik geef de scores door aan het eind van de maand. Dus wat het eindresultaat is van januari geef ik door op 1 februari.

   Groetjes, jolanda.

  298. En de weegschaal is blijven steken op 96.3, toch 2.2 kilo minder dan net na de vakantie. Verder gaat het nog steeds goed, ik kan me heel goed aan mijn dieetje houden, en sport ook twee keer, deze week zelfs drie keer per week. Alleen de weegschaal is nog steeds een probleem geval, ik wordt wakker en hoor ‘m roepen. Sommige dagen laat ik ‘m roepen, de andere ben ik nog zwak. maar met vallen en opstaan moet dat ook nog lukken.

   Groetjes,
   Justine.

  299. Hallo allemaal, de lijst is angepast voor iedereen die er weer zin in heeft. Zelf ga ik de eerste maanden nog niet mee doen, maar een streefgewicht heb ik wel gekozen. Ik hoop dit eind dit jaar te hebben behaald, dit is een gewicht waar ik me prettig bij voelde. Ik ga het niet behalen met stunt en vliegwerk, zoals ik dat meestal gewend ben. Eerst maar eens een kind krijgen en de rest zien we vanzelf wel.

   Allemaal veel geluk en succes voor het aankomende jaar en ik zal persoonlijk nog even bij iedereen gaan buurten om te zeggen dat ik er nog steeds ben hoor!

   Groetjes,
   Justine.

  300. Jaja, iedereen toch de vakantie gevoeld. Nou momenteel heb ik vreselijk veel behoefte aan vet, zout en chocola (heerlijke combi, niet?) maar toch maar niet doen denk ik. Vandaag vol goede moed weer een nieuwe maaltijdreep uitgetest, de toffee delight van slim fit, erg lekker moet ik zeggen. Als ik zo thuis kom om te leren er maar een grote pot thee bijgooien, hopelijk zit ik dan echt vol tot het avondeten. En vanavond maar weer beginnen te sporten ondanks dat ik de afgelopen tijd best last van mijn rug had steeds. Naar de weegschaal durf ik voorlopig even niet te kijken, tot 1 oktober in ieder geval…
   groetjes en sterkte iedereen!
   Nienke

  301. Voor iedereen een gelukkig, gezond en misschien ook een wat slanker 2003 toegewenst.
   Ik ben toch weer van plan er echt serieus iets aan te doen want ik wil van de zomer in een leuke jurk zonder me te schamen voor mijn veel te dikke B,B,B,B. Maandag begin ik
   met een startgewicht van 92!
   groeten,
   P.

  302. Geen gewicht vermeld, maar dat is 84,8.

   Helen

  303. ik hoop dat we nog doorgaan met het lijstje!!
   voor mij deze maand 126.4!

   Bep

  304. Lange tijd niks van me laten horen. Maar ik wil weer meedoen. Ik ben weer aangekomen en weer terug bij af. Ik zat ooit net onder die 80 en er nu weer ruim boven. Ik heb behoorlijk in een dip gezeten daardoor veel contacten verwaarloosd, maaar weer terug nu. er moet een hoop gaan veranderen en ook m’n gewicht en hoop dat het gaat lukken. Met de kerst wil ik in ieder geval weer 80 wegen nog bij lange na niet m’n streefgewicht, maar het is een begin. Er zijn een hoop mensen bijgekomen.

   Groetjes Helen

  305. Ook ik ben slachtoffer. Maanden pijn gehad, nu gekozen voor een operatie om het capulair tunnelsyndroom dat de veroorzaker was weg te nemen. Typ nog links maar ben weer matig enthousiast aanwezig. Gewicht? 96 kilo. Ongeveer. Ik lijn inderdaad niet meer en sta bijna niet meer op de weegschaal. Wat dat betreft kan ik beter uit de lijst. Ik blijf jullie, al lezend toch wel volgen.
   Allemaal fijne feestdagen en de beste wensen en heel veel sterkte voor 2003. Ingrid.

  306. Hoi ja mag voor mijn de stand van 75.5 noteren.Een hele moeilijke tijd gehad.Maar het valt toch mee de schade.

  307. Omdat ik zo lang niets van me heb laten horen. Het schiet ook niet op met dat lijnen en zeker niet met al die extra lekkere kersthapjes, bijzondere inggredienten in de supermarkt wat een verleiding. Ik kan er geen weerstand aan bieden. Volgend jaar begin ik weer, zoals zo veel mensen vol goede moed, om te proberen voor de zomervakantie vele kilo’s lichter te zijn.
   De stand voor nu is 91.
   Groeten en iedereen hele fijne kerstdagen en natuurlijk een gelukkig (slank of niet zo slank) 2003!

  308. En zoals velen al gezegt hebben, het is AL september! Mijn doel voor de rest van het jaar is 2x per week sporten en het lijnen volhouden tot de kerst. Ik ga me hier ook aan houden, ik heb een kalender hangen waar ik de dagen op af ga strepen en voor ik het weet kan ik als een dennetje in mijn kerstjurk.

   Allemaal heel veel succes en we gaan ervoor deze maand! Geen excuses meer, drie keer per dag eten met een aantal gezonde tussendoortjes en 1 snack om het vol te houden. Deze maand ga ik afvallen! Heeft er nog iemand een kwartaaldoel dat hij wil delen? Graag ter motivatie hier neerzetten!

   Groetjes,
   Justine.

  309. Sorry dat ik zolang niets van me heb laten horen. kHeb een beetje roerige tijd achter de rug, veel veranderingen en 2,5 week geleden een operatie. Lijnen is dus niet mijn topprioriteit geweest en dat is te merken! Op het moment weeg ik bijna 82 kilo en zo zwaar ben ik nog nooit geweest. Niet erg bemoedigend dus, vooral omdat ik de komende weken nog niet mag sporten (net nu er ijs komt :’-( ) Maar goed, januari ga ik vol frisse moed weer in en ik hoop dat ik het voor de zomer wel voor elkaar krijg om weer terug te komen op mijn zomergewicht van 76 kg, dat is toch niet onredelijk lijkt me?

   Ik ben blij te lezen dat er ook mensen zijn die wel succes hebben en afvallen, echt super, dat geeft weer nieuwe moed! Ik zal proberen om weer regelmatig langs te komen. Ik ga het weer echt proberen!

   Groetjes, Nienke

  310. Hallo allemaal!! Ik ben er weer, het was helemaal top, iedere morgen gewekt worden door het zonnetje, wat wil je nog meer!!!!

   Maar nu terug naar de realiteit! Weer een aantal kilo’s erbij! (vakantie kilo’s, eindscore 98.5!!! Wheeeeeeehhh) En ik moet ongesteld worden, dus speel nog even voor struisvogel. Ik ga zaterdag pas op de schaal staan. Dat is een van mijn nieuwe voornemens, 1x per week op de schaal! Verder ben ik al naar de sportschool geweest en lijn ik al drie dagen goed!!!!! Wie belt de krant even?

  311. zit mijn eigen bericht nog onder mijn nieuwe bericht!
   is er niemand thuis?
   stand voor deze maand: 127.4
   xxBep

  312. Wel vol goede moed, maar ik denk teveel vruchtensap gedronken met dat hete weer. Dus deze maand 65,9. Ik ben maar weer met de appelslank begonnen (en er is al een pond af). Sterkte allemaal.

  313. het is alweer veel te lang geleden!!
   maar de stand bij mij is er niet slechter op!
   128.3!
   en daar ben ik dolgelukkig mee!
   voraal omdat ik mn 130-grens voorbij ben!
   dit keer zet ik door…
   en Justine, van harte met je trouwen en zwangerschap! wanneer ben je uitgerekend?
   groetjes! en hopelijk dit keer tot de volgende maand :-))
   Bep

  314. Boeeewaah, bij mij lijkt het langzaam omhoog te kruipen terwijl ik toch echt geen rare dingen heb gedaan. Volgende maand hopelijk weer beter, voor nu: 63,0…
   Groetjes Bernice

  315. Ik begon me al af te vragen of ik echt nog de enige was.

   Leuk om even wat van je te horen Justine! En joh, je hebt wel wat beters aan je hoofd dan je lijn, toch? Pas alleen -de ervaring spreekt- na je bevalling een beetje op. Ik werd vreselijk hongerig van het bostvoeden, maar daar is toch iets een beetje misgegaan.

   Jolanda: goed hoor! Blijft het nu ook lekker gaan?

   Afgezien van de afgelopen week gaat het bij mij erg goed. Als ik het me goed herinner, was mijn gewicht voor oktober 94,5 en voor november 88 kg.

  316. Hoi allemaal

   Nou toch een aantal kilo`s erbij.
   Nou ja vakantie voorbij kilo`s er weer af.
   90 kilo is de stand.
   Groetjes Coby

  317. Jolanda, wat goed zeg! Lekker hoor, zo gaat ie de juiste kant op nog net even voor de feestdagen.

   Manon, met mij gaat alles goed. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de weegschaal niet heb gezien de laatste tijd. Geen tijd en geen intresse en dat bevalt me wel goed, ik eet goed en voel me goed, op vocht in de handen en voeten na. Maar dat hoort er allemaal bij.

   groetjes,
   Justine.

   Even doorzetten en standen doorgeven dames! Nog even er aan trekken en dan volgend jaar met frisse moed er weer tegen aan.

  318. mag je het op 72.8kg zetten
   Ik ben wel ff meer geweest, zoals je in mijn dagboek kan lezen. Maar zonet was het dat en zo mag het genoteerd worden.
   Nu ga iker voor!!!!

   Succes allemaal!
   An

  319. Hallo allemaal, voor het eerst sinds tijden dat ik eindelijk weer eens een doel heb gehaald. Vanochtend bloot op de weegschaal woog ik 90 kilo precies. Ik sluit oktober af met een blije lach! Mijn doel voor de volgende maand is 85 kilo. Ik ga mijn best ervoor doen. Allemaal weer veel succes, Jolanda.

  320. Hallo Justine en iedereen die meedoet, ik had vorige week doorgegeven dat ik wel weer op je lijst wilde staan, maar heb toen niet alle gegevens opgegeven. Mijn doel is -30. op 1 augustus ben ik begonnen, toen woog ik 95,3. Per 1 september is het dus 88,8.
   Allemaal veel succes en houdt moed.

  321. Anneke, hoe gaat het met jou? Weer een beetje terug op schema, na de vakantie?

   Ik ben maar eens hulp gaan zoeken, het lukte me niet ‘de knop om te zetten’. Er is hier een Jenny Craig centrum, waarvan het programma grotendeels gebaseerd is op gezond eten en bewegen, in het begin geholpen door hun instant- en diepvriesmaaltijden. Ik eet nu ongeveer 1500 kcal per dag, verdeeld over 3 snacks en 3 maaltijden (1 snack en de lunch koop ik daar), en het gaat hartstikke lekker: zo’n 4 kilo in 3 weken kwijt.

  322. Mijn stand mag je nu op 106 zetten. Geen excuses meer nu . Ik ga ervoor!
   Vieke

  323. Had ik in juni net verteld dat ik weer mee ging lijnen, werd de pc van alle kanten aangevallen door virussen, waarvan er eentje succesvol was. Vervolgens kregen we een typhoon en hadden we twee weken geen stroom, en ondertussen zakte het maken van de pc een beetje op het prioriteitenlijstje.

   Maar goed, we zijn weer online, en nu kan ik jou even van harte feliciteren, Justine! Gaat alles goed? Wat betreft een gezond gewicht kun je het beste aan je dokter of verloskundige vragen wat ze ervan vindt. Ik ben in totaal zo’n 18 kilo aangekomen.

  324. Tja, nu moet het er dus echt van gaan komen geen vakantie excuses meer. Ik ben een beetje depri omdat het slecht weer is en ik de herfst voel aankomen. Jakkes! Hebben jullie daar ook last van?
   Noteer voor mij maar 89 kg.
   groeten en sterkte allemaal,
   Praline.

  325. Heb ik al echt al 2 maanden de stand niet doorgegeven?? O jee, dan volgt nu het gewicht: 87 kilo:-(
   Helaas… Kan de motivatie niet opbrengen op het moment. Is zonde want ik voelde me heel erg lekker toen het zo goed ging. Heb gewoon honger, geen trek. Vanochtend al 5 beschuiten gehad en nog honger…
   Hartelijke groetjes allemaal, Ilonka

  326. Het begint er weer af te gaan na zoveel tijd , maar de aanhouder wint .
   Je mag de stand van september zetten op 90.4 kg.
   Groetjes Gerda

  327. `Nou zoals beloofd geef ik de stand even door, het is helaas (voor mij) 94 kilo geworden.

   Ben wel gisteren voor het eerst naar de WW gegaan want van dat aanmodderen wordt ik ook niet vrolijk.

   Succes allemaal maar weer, Jolanda.

  328. 3,5 kilo erbij!!, je kan mij dus noteren voor 100 kilo (vreselijk) en het komt puur door al het bier van de laatste week, we hadden 4 dagen feest in de stad, en ik ben dan ook 4 avonden FLINK op stap geweest.
   ben vandaag begonnen met een crach dieet en hoop zo snel 5 kilo kwijt te raken om weer een begin te hebben.
   over 12 dagen gaan we verhuizen en ik heb nog niets gedaan, weet gewoon niet waar ik moet beginnen. succes allemaal, (ik geloof dat iedereen weer gemotiveerd is zo na de vakantie) ik wel in ieder geval. doeii

  329. Nadat het allemaal even niet zo lekker meer ging probeer ik nu om het weer vol te houden. En het gaat nu “al” 3 dagen erg goed. Ik geef op 1 oktober de tussenstand door en hoop dan toch onder het laatste gewicht van 93.5 te zitten, maar je weet maar nooit natuurlijk.

   Een vochtafdrijvende thee zoals indische nieren thee (te koop bij de reformwinkel) wil nog weleens helpen. INFORMEER WEL OF JE DAT ALS ZWANGERE GEWOON MAG DRINKEN! En anders witlof dat is ook vochtafdrijvend.

   Groetjes, Jolanda.

  330. ik snap hier echt niets van. De afgelopen dagen ging het ineens goed. Zomaar van 98 naar 97,2 (in 3 dagen) en dan ineens, zonder wijziging in het eetpatroon weer terug op 98!
   genoeg om flink de smoor in te krijgen. Ik moet niet ongesteld worden maar voel me wel zwaar, dik en opgepompt.
   Ik laat me niet klein krijgen (of juist wel natuurlijk) en ga gewoon door. Maar snappen? Voor geen milimeter!

  331. Nomraal at ik wel 2 pistoletjes en kon ik er nog wel het e.e.a bij pakken. Maar een soepje vult heel goed. Ik ben zelf overigens geen soep liefhebber, en ik ga nu natuurlijk ook niet lijnen. Maar ik hou na al teveel vocht vast en maak nu een bleekselderij soepje om het vocht af te voeren. Ik heb nog niet echt resultaat geboekt, dus ik ga ook nog maar venkelthee halen. Iemand nog tips?

   Groetjes,
   Justine.

  332. Het begin gaat boven verwachting goed,maar de hittegolf en nu griep zal daar wel aandelen in hebben.Straks zien of het onder ‘normale’ omstandigheden ook zo goed gaat. Hopelijk kan ik straks wel m’n dagboek verstuurd krijgen anders heb ik hulp nodig bij het vinden en oplossen van het probleem.
   Weet jij misschien waar het aan kan liggen???
   Groeten van een “beroerde” LOES

  333. Het is niet erg druk hier de laatste tijd. Haken er mensen gewoon af, of zijn ze het lijnen beu? Of komt het omdat ik er zelf ook niet echt vaak meer ben.

   Ik wilde de doorzetters bij deze in ieder geval allemaal even een hart onder de riem steken. Kom op he, het laatste kwartaal is aangebroken, de feestmaand is alweer in het zicht, ga er nog even voor, en zet je nog een keer dit jaar een doel voor ogen. Dat leuke jurkje voor kerst, die laatste 5 kilo. Of juist nog 5 kilo. Met een klein beetje aanpassingen in je eetgedrag en beweging moet het te realiseren zijn. Denk maar even terug aan de eerste week van een lijnpoging, die motivatie en zin om dingen anders en gezonder te koken moet je weer even oppakken. Zoek alternatieven voor de vettere snacks. Ik eet nu een groentensoepje en een pistolet smiddag, en dat geeft heel veel voldoening.

   Groetjes en sterkte allemaal,
   Justine.

  334. En het is alweer september, zucht… Is buiten ook alweer te merken. Maar met goede moed is er ook aan die ‘slecht weer ik voel me zielig en nat’-vreetbuien wel iets te doen, toch? Blijft echter op 72 hangen mijn gewicht. Volgende maand beter? In ieder geval regelmatiger!
   Groetjes en succes!
   Nienke

  335. Even vergeten me te melden deze maand (sept). Alles nog steeds HETZELFDE, boewwaah, er komt maar geen verandering in. Maar ach, ben ook best tevreden en hou het nog vol op deze manier, dus we gaan vrolijk door. Het is dus nog steeds 63,4…..Groetjes, Bernice

  336. Ben al 3 kilo kwijt, maar had me nog niet aangemeld voor jouw lijst. Maar vandaag woog ik 63,6 en ik wil nog 4 kilo kwijt. Ik ga met zo’n tempo van 1 kilo per maand, dus erg opschieten doet het niet, maar ik heb de tijd… Groetjes, Adiet

  337. Ik moet maar weer es wat vaker langskomen. Ook bij mij heeft de malaise weer toegeslagen. Ik heb een poosje terug 79 gezien op de weegschaal, nu helaas alweer 85! Vakantie en feestjes is niet goed voor mij dus. (Mijn man komt overigens met nog meer eten dan ik in dezelfde tijd hooguit een kilootje aan, oneerlijk vind ik dat) Maar goed, ik ga er weer voor:ooit wil ik die 75 toch gaan halen. Enne..Justine, ik weet ook niet wat normaal aankomen is in de zwangerschap, ik kwam elke zwangerschap 25 kilo aan. Groeten, Anneke

  338. Je mag voor mij 76 kilo noteren per 1 september. Dit is de eerste keer dat ik teruggekomen ben van vakantie en dat ik zwaarder was als voor de vakantie.Terwijl we toch wel veel beweging hebben gehad.
   De afgelopen weken is het me niet gelukt om weer af te vallen. Aan de andere kant denk ik dat als ik alle extra’s weglaat er toch ook iets af moet gaan. Als ik op die manier wel gewoon kan eten, en dan ca. 1 kilo per maand afval ik na een jaar op mijn streefgewicht zit. Ik denk dat ik het op die manier ga proberen en zie dan wel of het lukt. Gaat niet zo snel , maar is waarschijnlijk wel beter vol te houden.

   Groetjes Frea

  339. Hoi iedereen,

   Weer terug van vakantie en weer in het ritme van alledag. Noteer voor mij maar weer 91. Zo hoog is ‘t nog nooit geweest en ik baal er wel van maar ik heb wel heeeeel lekker gesmuld in de vakantie. Nu moet er dus weer gelijnd worden, het lijkt een eeuwig proces…

   groeten

  340. dat ik zolang niets van mij heb laten horen. Verhuizing, gecrashte computer en ziek en zeer in mijn directe omgeving hebben ervoor gezorgd dat ik niet meer aan smullweb en lijnen heb gedacht. Met dat gevolg dat ik eind juli weer 95,3 kilo woog. Per 1 augustus heb ik mij aangesloten bij de stichting Biamed (afvallen onder medische begeleiding) en wat denk je, ik ben inmiddels 6,5 kilo kwijt. Ik zou het leuk vinden om weer op je lijst te komen. Per 1 september weeg ik nu 88,88 kilo.

   Groetjes van shortcake.

  341. met je huwelijk.
   Voorgaand schrijfsters doen het allemaal hartstikke goed. Gefeliciteerd dus.
   Ik kan wel een oppepper gebruiken….. Met 86 kilo ga ik september in.
   86 kilo en barstensvol goede voornemens maar nog maar heel weinig vertrouwen in het uiteindelijk slagen van mijn poging ooit onder de 70 kilo te komen.
   Tot nu toe ging het goed maar de laatste paar maanden is het huilen met de pet op. Heel af en toe zondig ik, maar ik wordt direkt afgestraft met een paar kilo(!) er bij.

  342. Hoi! Zet mij ook maar op de lijst. Ben sinds kort begonnen maar heb nog niet echt een serieuze start gemaakt. 80,5 is ook het maximale gewicht wat ik ooit gewogen heb. Vanaf vandaag wil ik echt alles op alles gaan zetten om weer op 69 kg uit te komen.
   doeiiiii en heel veel succes allemaal, groetjes Ingrit

  343. ik ben er ook weereens :-)
   en wat ziet mijn oog! de vorige keer stond ik op 138!
   en nu!
   133.6!!
   woepieeeeeeeeeeeeeee
   allemaal succes weer!
   xxBep

  344. Goede vakantie gehad allemaal? Dus iedereen is hopelijk weer positief om goed van start te gaan.
   Ik zag dat je bij de maand juli het gewicht niet hebt gezet zou je dat nog kunnen doen.
   Dit was 84.5
   Nu september weeg ik 83.
   In 10 weken toch 2.5 kg afgevallen bij de dietiste. En deze was erg tevreden. Dit was inclusief dip en ben de laatste 2 weken weer aan het opletten met het eten.
   In de vakantie ook niet aangekomen. Dus ik ben erg tevreden!
   Groetjes Silvia

  345. Net op het nippertje augustus aangepast. September komt er al weer aan. Ik hoop dat iedereen dan een beetje bekomen is van de vakantie stemming, het is hier ook aardig rustig. Zelf ben ik ongeveer 7 a 8 kilo aangekomen en ben nu 22 weken zwanger, zit niet helemaal op schema geloof ik, maar echt ontevreden ben ik niet. Ik had verwacht dat de toename sneller en hoger zou zijn, dus so far so good.

   Allemaal veel succes de komende maand!
   Groetjes,
   Justine.

  346. Ik had me al bij Richard gemeld maar ik heb begrepen dat ik bij jou het gewicht door kan geven. Ik ben dus Ilonka en nieuw. Heeel graag zou ik 70 willen wegen.Op dit moment mag je een stand van 83 noteren. Zelf houd ik vanaf begin deze week een eetdagboek bij. Hartelijke groetjes en iedereen veel succes met deze (oneerlijke?) strijd, Ilonka

  347. Maar het heeft na de vakantie niet helemaal mee gezeten. ik heb daarna nog twee weken op de bank gelegen met een te hoge bloeddruk, en dat is natuurlijk niet bevordelijk als je zwanger bent. Afgelopen donderdag zijn we getrouwd en vandaag ben ik voor het eerst sinds 25 juli weer echt aan de slag. Thuis wilde internet ook al niet mee helpen, dus ik pas zo snel mogelijk de scores aan.

   Groetjes,
   Justine.

  348. ik had zo lang mogelijk gewacht in de hoop dat er nog iets van af zou gaan maar helaas.
   97,8 is het en daar kan ik niets aan veranderen. Er is wel iets af maar ik ben toch niet helmaal tevreden.

  349. Maar het heeft na de vakantie niet helemaal mee gezeten. ik heb daarna nog twee weken op de bank gelegen met een te hoge bloeddruk, en dat is natuurlijk niet bevordelijk als je zwanger bent. Afgelopen donderdag zijn we getrouwd en vandaag ben ik voor het eerst sinds 25 juli weer echt aan de slag. Thuis wilde internet ook al niet mee helpen, dus ik pas zo snel mogelijk de scores aan.

   Groetjes,
   Justine.

  350. Hallo,

   Ik heb met bewondering alle berichten gelezen(nou ja ….bijna allemaal). Ik vroeg me af of jullie alleen dit jaar zo hard aan de slag gaan tegen alle kwaaltjes, die volgens mij geen enkele vrouw zichzelf toewenst, werken of dat jullie volgend seizoen(dus 2002) ook zo hard er tegen aan gaan. Ik zou namelijk best wel mee willen doen. Mij naam is Erica ik ben 1.70 meter lang en ik weeg op dit moment 73 kg(alweer,zucht!). Op 1 juni ben ik gtrouwd en ben het jaar voordat ik ging trouwen op dieet geweest wat me aardig lukte. Ik ben namelijk afgevallen tot aan de 61 kg. Alleen het vasthouden van dit gewicht lukt dus niet echt. Ik eet niet veel, ik eet gezond het liefst de hele dag door fruit en groente vooral rauwkost.

   Nu gaan wij (Hans(mijn man) en ik) 10 september op vakantie en komen op 25 september weer terug. Graag zou ik dan net zoals jullie weer hard aan de slag willen om al die vervelende vetrolletjes kwijt te raken.

   groetjes Erica.

  351. Dikke bult zeggen ze wel en nou ik kan vertellen dat het wel zo is. Had al een x aantal weken nergens geen zin meer in en dus ook niet meer in het gezonde en goede eetpatroon. Heeft natuurlijk direct zijn vruchten afgeworpen. Noteer 85 kilo! Vanaf vandaag alles weer tot de gram naukeurig opschrijven want dat is voor mij op dit moment de beste oplossing! Voel me lekker vet hoewel er maar een paar kilo bij zijn. Ga er lekker positief vanuit dat de snelle kilo’s erop er ook snel vanaf zullen zijn:-) Hoop op 1 september minder te wegen. Vakantie is ook bijna voorbij dus wie weet…Lieve groetjes voor allemaal, Ilonka

  352. JA HOOR vakantie erg leuk( een paar kilo leuk),het is er ook al bijna weer af.Noteer mij maar voor 81 kilo.Weer die verekte 8.Vol goeie moed, daar gaan we weer.Tot september.Marian

  353. De meter staat nog steeds op 63,4! Heb de laatste tijd erg m’n best gedaan maar op de een of andere manier wil het er gewoon maar niet af! Moet zeggen dat ik me wel prima voel hoor, en ook wel tevreden ben, maar ik wil zooo graag een keer die 60 op de schaal zien ;-). We gaan gewoon stug door! Groetjes, Bernice

  354. Tot die tijd ga ik heerlijk genieten van het spaanse zonnetje. Ik zal proberen de scores zo snel mogelijk aan te passen. ik heb verder eigenlijk niet veel te melden, de vakantie kriebels spelen op! Morgenochtend vroeg vliegen we al, dus ik hoop morgenmiddag al het strand te betreden.

   Groetjes,
   Justine.

  355. Het gaat niet erg vlot, maar lagzaam en zeker gaat het toch naar benee.
   Augustus 88,2.
   groetjes Helen

  356. Hallo mensen en welkom Loes! Met alle ups en downs van deze zomer (al die rare activiteiten met kids en veel gezamelijk snoepen!) valt de schade hier aan het front nog alles mee. Weeg nu 73 kilo en voor de vakantie 71. Helaas betekend dat toch 2 kilo extra maar de komende tijd gaan we er met volle moed weer tegenaan! Aangezien ik binnen een maand over internet op mijn kamer hoop te beschikken is mijn planning om hier dan ook vaker te komen, is toch wel nodig voor de motivatie!
   En nu toch maar weer aan de maaltijdrepen (best lekker die pinda-noga trouwens!)
   Loes veel succes, als je echt wilt moet het lukken!
   Groetjes!
   Nienke

  357. ga ik in met 85,3. Het blijft schommelen. Gisteren was het nog 84,9 en vorige week 86,2. Ik ben niet echt tevreden natuurlijk, maar allang blij dat het toch weer onder die 86 is. Kortom ik vecht nog wel een tijdje door tegen de kilo’s. Bijkomend ‘voordeel’ is dat ik de laatste week niet weet waar ik het zoeken moet van de maagkrampen en dus vanzelf wat minder eet.
   Allemaal weer een maandje veel succes

  358. JA goed gezien er moet echt zoveel af.
   ik ben 1.63m en weeg 114 kilo in mijn blote ondergoed…’s morgens!!!
   Ze moeten er echt af want er dreigt diabetes als dat al niet het geval is, want ik heb nog maar van een keer de uitslag van bloed onderzoek.Ik kan dus alle hulp hard gebruiken en wil me bij jou aanmelden want dit lijkt me echt leuk samen met andere strijders tegen overgewicht.
   Kan je me zeggen hoe het werkt met aanmelden e.d. Ik ben pas sinds een paar dagen op smulweb aan het surfen en wet nog niet echt hoe dat allemaal werkt.Ik zie er echt naar uit om recepten e.d. te delen…zijn er meer die met diabetes te maken hebben , dat zou wel ‘leuk’zijn want dan kunnen we misschien tips uitwisselen die passen in het dieet.????
   mijn gewicht was vanmorgen 139,9 kilo (kreun ,steun, hijg, puf.):-(
   Groetjes van LOES (kwabbel)

  359. En alweer mijn excuses dat ik zo laat ben met aanpassen van de scores. Ik heb het vreselijk druk op mijn werk en heb geen tijd om het even tussendoor te doen. En als het vijf uur is geweest dan ben ik blij dat ik naar huis kan. Ik ga 26 juli op vakantie dus augustus zal niet veel sneller zijn. Maar ik blijf ze in ieder geval bijhouden, dus volhouden allemaal!!! Ik ben op het moment zelf 5 kilo aangekomen in vier maanden. Ik moet zeggen dat ik het zelf wel een aardige score vindt. Maar ik heb er nog geen ervaring mee, dus als het te veel is dan hoor ik dat wel van jullie.

   Groetjes,
   Justine.

  360. heb het gepresteerd om in de afgelopen 6 dagen maarliefst 4 kilo te groeien!!!!
   dus weer boven de 100!
   de kids waren bij opa en oma, en wij zijn 3 of 4 op stap geweest (VEEL BIER) dus een kleine hoop dat het vocht is (hou mezelf lekker voor gek)
   maandag doe ik weer een poging om te beginnen. nou groetjes

  361. Vanochtend bij de dietiste 93.5 kg. Dat is meer als 2 maanden geleden maar zeker wel minder als vorige maand. Het ging hier een tijdje niet zo goed. Hoop dat ik het nu weer vol kan houden.

   Groetjes, jolanda.

  362. Hallo allemaal, weer terug van vakantie….
   Lekker gegeten enzo…
   Mijn gewicht valt gelukkig mee zo’n beetje gelijk gebleven 89 kg. Maar het blijft veel te veel. Veel succes iedereen met het kwijtraken van de vakantiekilo’s, groeten
   Prlaine

  363. Gaaf Justine, ik hoop dat je een hele fijne dag hebt enne, heerlijk een hele tijd NIET aan de lijn hoeven denken (maar wel aan gezond eten natuurlijk!).
   Met mij gaat het niet super. Geestelijk en lichamelijk niet in vorm, dus lijnen? Vergeet het maar. 76 kilo voor 1 juli. Hopelijk gaat het over een tijdje weer wat beter en kan ik dat gewicht weer wat naar beneden duwen. Fijne zomer in ieder geval enne, rauwkost en zomer = de combinatie dames (en heren natuurlijk!!!)!!!
   Groetjes,
   Nienke

  364. Silvia en Petry, jullie staan er weer bij hoor, ik moet ook zeggen dat ik jullie er redelijk snel uit heb gehaald. Gelijk bij de drie maanden. Meestal doe ik het pas aan het begin van de vierde, maar de lijst is inmiddels zo groot geworden, dat ziet er in code helemaal niet meer uit. Vandaar! Maar ik ben blij dat jullie er weer zijn.

   Jolanda, petje af hoor! Nog ietsjes meer dan 2 kilo en je hebt al een mijlpaal behaald.

   Gelukkig ga ik zelf eindelijk ook weer goed, zit weer wat beter in mijn velletje, dat scheelt heeeeeeel veel chocola, ha ha ha. Mijn vakantie komt er ook lekker aan, volgende week woensdag ga ik het zonnetje opzoeken. Vanaf 10 september ben ik er weer.
   Laten er dan voor iedereen (inclusief mijzelf) goeie scores doorgegeven worden!
   Afgesproken?

   Groetjes,
   Justine.

  365. Nou de score van deze maand 89,9. yes eindelijk weer onder die 90 nu op naar de 85.
   Allemaal weer veel sterkte en niet teveel ijsjes etenvan de zomer ;-)
   Groetjes Helen

  366. Hallo, hier is ie dan eindelijk mijn stand voor de maand augustus……ik ben vanochtend bij de dietiste geweest en aldaar gaf de weegschaal 96.0 kilo aan. Dat is dus 2.4 kilo minder. Op naar de volgende maand (ik heb pas 18 september weer een afspraak dus duurt het even voordat ik de stand dan doorgeef). Allemaal weer heel veel succes, groetjes, jolanda.

  367. ‘t Gaat weer de verkeerde kant op. Je mag voor mij 64,0 noteren. Groetjes, Adiet

  368. Hoi Justine
   Ik geloof dat je mij ook ongelijk uit de lijst hebt gehaald. Als het goed is heb je alleen van juli geen score van mij gekregen door de vakantie maar voor de maand augustus mag je 83.5 noteren. Toch een kilo minder dan eind juni.
   En Manon gefeliciteerd ik hoop dat je goed groeit en een leuke zwangerschap hebt!
   Groetjes Silvia

  369. Gefeliciteerd met je zwangerschap en je huwelijk! Wat ontzettend leuk!!! Logisch dat je even niet aan lijnen moet denken. Hoop dat we je dan ook niet al teveel “opzadelen” met onze lijnperikelen..haha! Bij mij gaat het trouwens goed! Woog gisterochtend 63,4. Zou die 60 kilo dan ooit nog in zicht komen??? Veel groetjes, Bernice

  370. Tot mijn verbazing zie ik dat ik ben verwijderd. Is niet de bedoeling hoor. Ik ben natuurlijk ook lekker op vakantie geweest en net weer terug. Wist niet dat ik al drie maanden geen gewicht had doorgegeven. Maar bij deze dus weer mijn gewicht voor de maand augustus. Ik ben weer terug bij af n.l. 120 kg schoon aan de haak. Helaas, het is niet anders. Maar ik ga weer fitnessen en opletten met eten en dan zien we wel weer.

   Groetjes,

  371. Het is wel een heel eind naar beneden:-)
   Dit is mischien niet de juiste plaats maar Justine ik wil je van harte feliciteren met je zwangerschap een aankomend huwlijk! Geniet van je zwangerschap, voor zover mogelijk, en ook al kan je je het niet voorstellen: neem de tijd want heus 9 maanden zijn zo voorbij (achteaf dan he). Als moeder van 3 kinderen durf ik dat wel te stellen:-)
   Hier komt ie dan…TATATADAAAAAAAAAAAAAA tadadadadaaaa…noteer voor mij maar 82 kilo! Ben er vreselijk blij mee ook al zijn het “maar” 2 kilo’s. Wij weten hoeveel moeite het kost en ik voel me in ieder geval een stuk beter zonder die 4 pakken suiker aan mijn lijf. Wat kun je toch ook snel blij zijn he? Gelukkig! De 80 is in zicht. Pff, voel me “reliefed”. Dag allemaal en veel succes want de zomermaanden zijn vind ik net zo moeilijk als de wintermaanden. Al die lekkere luchtige hapjes, drankjes hoe mager ook….Heel veel liefs allemaal! Ilonka

  372. Ik heb me echt voorgenomen om in september na de vakantie er echt met de nadruk op ECHT weer voor te gaan. Ik baal ervan dat ik mezelf op allerlei manieren aan het saboteren ben en langzamerhand uit al mijn kleren groei. De smoezen om het niet te doen blijven komen, terwijl ik aan de andere kant nog steeds hoop de 80 kilo ooit weer te halen. Nou dat blijft helaas erg ver weg als ik er niks voor doe. Dus na de vakantie ga ik mijn leven veranderen, want zo komt er niets van afvallen terecht! Dit leefpatroon is niet het patroon waarmee ik af kan vallen. Ik moet er echt wat voor gaan doen.

   Groetjes,
   Justine.

  373. ook voor JoJo? De hele maand ben ik heen en weer gegaan tussen 84 en 85 kilo. Niet echt dramatisch gelukkig maar wel met het resultaat dat de weegschaal me vanmorgen wees op 84.8. Gelukkig weet ik (:-)) dat ik morgen alweer een pond kwijt ben, maar toch!
   Die 84.8 heb ik nu te danken aan mijn moeders verjaardag (en mijzelf dus). We hadden beloofd als kinderen voor het eten te zorgen dus ik heb fakkas gebakken (koek van hazelnoten, sesamzaad en rozijnen), salade gemaakt, shoarmarollen gemaakt en mijn lieftallige zusjes kwamen nog met sate, apfelstrudel etc. Goed koken betekent uiteraard ook tijdig proeven (en als het lekker is, helaas weleens BLIJVEN proeven)
   Mijn dochter probeert van 74 naar 70 kilo te gaan en haar lukt het wel, dus ik zal weer eens wat strenger worden voor mezelf.

  374. ‘t Is of ik mezelf hoor, Justine en Anoek. Ook ik heb de sportschool de laatste tijd maar weinig van binnen gezien. OK, ik heb een blessure aan mijn enkel, maar er blijft natuurlijk nog zat over dat je wel kunt doen. En lijnen?…jawel, maar dan een stijgende lijn. Ik durf niet eens meer op de schaal. En dan heb ik er ook nog dat eeuwige rookprobleem bij..ik ben weer es begonnen en zit nu weer te piekeren wanneer ik weer zal stoppen. Inmiddels heb ik me wel voorgenomen zodra de kinderen weer nnar school zijn me aan te melden bij een slankklup. Dus wie weet gaat het ooit met mij ook weer de goede kant op. Groeten, Anneke

  375. Helen, wat goed dat je naar de WW bent gegaan, toevallig sprak ik van de week mijn buurvrouw en ze is daar 18 kilo afgevallen. Er op letten en gestaag doorgaan is de remedie vertelde ze. Dus ga ervoor! Felicia, je lijf heeft al een hele metamorfose doorgestaan, die laatste kilo’s krijg je er ook wel af. Al moet ik zeggen rond de 80 is best een mooie score! Proficiat! Anneke, ook rond de 80! Helemaal toppie! Wat zal jouw zomer super zijn. En voor de rest allemaal heel veel succes en geniet allemaal van het mooie weer.

   Groetjes,
   Justine.

  376. jaja ik sta ook ingeschreven bij de sportschool en zag gister dat er weer automatisch 95 piek was afgehaald, (ben in 3 maanden 3x geweest, en daarvoor was het al niet beter. zit me nou suf te piekeren of ik weer zal gaan of een brief schrijven om het weer op te zeggen. (eigenlijk schaam ik mij rot want de laatste 10 jaar heb ik me al zo vaak aan en af gemeld. maarja dit is ook zonde van het geld zo.
   misschien een nieuwe sportschool bezoeken, (daar kennen ze me niet, en kijken ze niet zo van daar heb je haar weer, hoe lang zal ze het nu weer volhouden?) ik hoop dat jou sportpoging beter gaat dan de mijne, en succes natuurlijk groetjes noekie

  377. De maand is inderdaad heel snel omgegaan. Zal met een noodvaart de scores aanpassen voordat de nieuwe maand alweer begonnen is. Heb het ook zo vreselijk druk gehad. Lijnen is momenteel ook niet aan de orde, ben momenteel zwanger van de eerste. En als klap op de vuurpijl heeft mijn vriend me ook nog ten huwelijk gevraagd. 22 Augustus stappen we in het hiwelijksbootje.

   Groetjes,
   Justine.

  378. Oei, oei…ik zit hier bij mijn zusje (Bambix) en heb blijkbaar via haar pagina mijn gewicht doorgegeven!

   Dus voor mij (Mekkiou) : 70.7kg

   Zo, dat is dan rechtgezet!
   THANKS!

   Els

  379. Tja, die motivatie is inderdaad een probleem, zeker met allerlei verjaardagen (waaronder mijn eigen) in het verschiet. Op zich doe ik het qua eten niet slecht, maar dat sporten… Het wil er niet echt van komen, terwijl ik vroeger zo fanatiek was. Maar ik heb me weer opgegeven voor de schaatsclub dus komende winter word het echt minimaal 1 keer per week (veel te duur om over te slaan!) Wie weet, maar ja, ik wil van (voor!) de zomer ook nog wel wat kwijt. Ik kan je dus ook niet echt tips geven Anneke, aangezien ik inmiddels ook weer een kilo extra (76 ook bijna weer helemaal terug bij af, snik) heb. In ieder geval sterkte en als iemand een goede tip heeft, graag!!!
   Groetjes Nienke

  380. De stand deze maand : 70.7 kg.
   Langzaam maar zeker lukt het…maar dan heeel langzaam uiteraard. Mijn doel van 68 voor ik op vakantie vertrek (de 18de!!!) heb ik niet gehaald…
   Och niet erg, ik voel me al veel beter en men begint het ook al zelfs aan me te zien dat ik wat vermagerd ben! Als ik het zo kan houden tijdens mijn vakantie in Marokko, dan ben ik al heeeeel tevreden!
   Tot in september (de 10de ben ik terug, net op tijd voor mijn nieuwe stand)!!!

   Groetjes aan iedereen!
   Els

  381. begin ik ook te krijgen terwijl ik er nog lang niet ben!
   Vandaag mezelf bezondigd aan bonbons terwijl ik de rest van de week zo voorbeeldig ging.
   Niet alleen bonbons, ook pate en chips1. Vanavond nog wat saus over de bloemkool en ik heb het volledig verprutst. Gek he dat ik jojo?
   Mijn hormonen spelen ook een spelletje met me en ik blijf vocht vasthouden (klaag, klaag , superklaag)
   Zo, dat luchtte op. Vamndaag mag ik een beetje slap zijn en dan morgen weer fanatiek.
   Als het anderen lukt moet ik het toch ook kunnen, die laatste 20 kilo?

  382. Hoi Anoek, je hebt gelijk, ik kan ook steeds mooiere smoezen bedenken, momenteel is het, ach ik krijg er toch niets meer af in de vakantie en op de vakantie ga ik wel rustig aan doen, maar daarna……..dan ga ik er weer mee beginnen. Erg zwak dus! Pluspunt, ik heb me ingeschreven bij ons op de sportschool, sportief afslanken. Stap 1 is gezet en begint gelijk na de vakantie.

   Groetjes,
   Justine.

  383. Zomaar es een keer tussendoor een stand doorgeven. Ook wel es leuk. Ik ben er bijna. ooit heb ik ingezet op 75 kilo, gisteren zei mijn weegschaal 79. Maar juist die laatste loodjes….Ik kan het bijna niet opbrengen nog verder te lijnen. En dan vreet ik er weer een paar kilo aan, om dan weer even heel streng te zijn, want ik wil dus echt nooit meer zo zwaar worden als ik was. (Voor wie het niet meer weet:104 kilo)
   Wie heeft tips om nog even vol te houden?
   Anneke

  384. 65,3 ik ben niet ontevreden dus, het is altijd moeilijk in de vakantie. Maar nu weer ff mijn best doen die 3 ons moet ik toch kunnen losen. En hoop toch ietjes meer dan 3 ons ;-)

  385. 12 februari is onze prachtige dochter geboren en nu is het tijd wat aan m’n gewicht te gaan doen. Afgelopen maandag woog ik 93 (auch!) kilo Justine, dus wat mij betreft mag dat in de tabel voor juni, ook al heb ik dan een kort maandje.

   Voorlopig zal het er allemaal langzaam vanaf moeten, want ik geef nog borstvoeding. Eerst maar langzaamaan meer gaan sporten dus. Om mezelf te motiveren heb ik gisteren nieuwe sportschoenen gekocht, en als ik nog een beetje meer motivatie bij elkaar kan toveren ga ik misschien nog aqua-aerobicen zaterdag ook.

  386. Hallo
   Ik heb gelezen dat een aantal mensen deze lijst kwijt is van de hoofdpagina. Dat was ik ook. Ik heb hem verwijderd uit mijn favorietenlijst en hem er meteen weer op gezet. Nu staat ie weer netjes bovenaan.
   Succes, Ingrid.

  387. Afgelopen maandag een heel goed gesprek gehad met m’n “fitnessadviseur” en een heel nieuw voeding en sportplan opgezet, dus ik ben weer enorrum gemotiveerd! Weeg nu 64,0 kilo! Gelukkig eindelijk weer eens wat omlaag! Groetjes en succes iedereen! Bernice

  388. Hallo allemaal.
   Ik heb een hele tijd niets meer van me laten horen. Ben een poos met andere dingen dan lijnen bezig geweest met dramatisch resultaat op de schaal, 93,4 als hoogste.
   Ik moest dus echt weer aan de bak.
   Vanmorgen 90.2 er is dus al weer wat af, maar ik heb nog een hoop goed te maken. Nog 6 kilo voor ik zelfs maar terug ben op de laatste stand, en dat terwijl ik ook de 81,1 al gezien heb! Ik ga er weer voor.
   Iedereen sterkte en groetjes, Ingrid.
   Justine, bedankt dat je me nog niet uit de lijst geknikkerd hebt. Ik beloof beterschap.

  389. Ikben weer naar de WW gestapt en nu een week bezig. Ik heb nog meer stok nodig dan hier en m’n dagboek. Hopelijk lukt het dit maal. Ik be nu wel gemotiveerd. De eerste week is succesvol verlopen en ik weeg nu 92,4.
   Groetjes Helen

  390. ja , ik ben met je eens dat we weer wat vaker moeten schrijven, dat motiveert mijzelf ook meer.
   vorig jaar zat ik ook echt dagelijks te schrijven hier en was ik daarom ook veel meer met mijn dieet bezig. nu is het 2x per maand ongeveer. je merkt ook dat de meeste van ons in plaats van afvallen, gelijk blijven of omhoog gaan in gewicht.
   (ik hoop niet dat het demotiverend over komt) maar zullen we het nog eens ECHT proberen, in plaats van elke dag weer een nieuw excuus te verzinnen.(praat voor mezelf hoor) overigens een hele goeie dag gehad vandaag.(jammer dat ik morgen een gigafeest heb hihi) nou doei

  391. ik jojo aleen nog maar omhoog… in mei was ik 136 en juni.. 138…
   maar nu… ga ik er weer voor…
   word alleen een beetje ontmoedigt als ik weet hoeveel ik vorig jaar woog rond deze tijd.. grrrrrrrr
   sorrie voor de late komst!!
   xxBep

  392. Hoi,1,5 eraf vindt ik nog altijd heel goed, je gaat gestaag naar beneden. Ik ga lekker gestaag naar boven. Maar dat moet nu ook stoppen, ik ga weer proberen op het gewicht van april te komen. Hoe? Nog geen idee, maar door regelmatiger te posten en de motivatie hier te halen moet het toch goed komen!

   Groetjes,
   Justine.

  393. Sta er elke keer weer versteld van hoe snel een maand kan gaan! Had ik me ergens op vastgepind, word ik nu toch wel even ruw in mijn eigen dromen gestoord! Noteer deze maand, nog steeds helaas, 84 kilo. Hoop dat ik, nu ik een nieuwe weg ben ingeslagen, de volgende maand toch minder op de lijst kan laten zetten! Veel succes allemaal deze maand, Ilonka

  394. hoi justine, (en de rest natuurlijk)

   noteer mij maar voor 96,5 alstublieft, 1,5 kilo (in hoeveel maanden?) had gehoopt dat ik dat per week zou afvallen , was ik nu mooi op mijn streef geweest (ha ha)
   ik weet dat het met jou ook beter kan, dus kom op meid volgende maand weer beter!!

   felicia, gefeliciteerd met je score 25 kilo in totaal, heb echt bewondering voor je, ga zo door!!!
   groetjes allemaal doeii

  395. ik ben wat laat met het doorgeven van de stand ik hoop dat het er nog bij op de lijst kan, voor juni is het 89 kg.
   succes en sterkte iedereen
   groeten
   Praline.

  396. Hallo
   Wil je mijn stand ook noteren dat is 91kg.
   ik ga deze maand er hard tegen aan en wil toch weer gaan afvallen in plaats maar te jojo.
   groetjes Gerda

  397. Helaas weer 75… Ik kan alleen maar zeggen, gelukkig wordt het niet meer. Inmiddels heb ik ook weer eens bij mijn ouders op de weegschaal gestaan en kwam tot de ontdekking dat er 3 kilo(!) verschil tussen zitten. Aangezien de mijne dan positiever is houd ik me daar maar aan, maar ik weet helaas wel beter… Toch hoop ik dat er van de zomer nog iets afgaat, ik wordt al wel lekker bruin, maar ik zou het zeker niet erg vinden als er een vetrolletje minder te vinden is. Iedereen heel veel sterkte en tot de juli-stand!
   Nienke

  398. gisteren dacht ik even een nette jas aan te trekken (was nodig i.v.m. sollicitatiegesprek) Bleek ik alleen nog nette jassen te hebben die als een zak om me heen vielen (minimaal 3 maten te groot!) ‘s Avonds geprobeerd een jas te kopen. lastig. Overal de wintercollectie al. Alleen bij de Bijenkorf (jammer want wel mooi maar ook meteen zo duur) een jas gevonden. Maat 42!!!! (ik heb inmiddels maat 50! Lekker want nu maakt het niet uit hoeveel ik afval. Die jas blijft passen. Bijzonder oversized model dat zelfs met mijn maat 50 in maat 42 oversized is!

  399. ik heb de afgelopen maand geschommeld tussen 82,6 en 85. soms door gewoon te veel eten, vaker gewoon van lucht en dat demotiveert enorm. Ik heb het gevoel dat ik in een soort loterij meespeel in plaats van dat ik het zelf onder controle heb. Nu weeg ik zomaar weer 84. Daar ga ik dus juni mee in Per saldo een pondje afgevallen in een maand tijd. Triest gewoon. Enerzijds raak ik de moed kwijt anderzijds kan ik me niet voorstellen dat het nooit meer minder wordt dus wil ik toch nog maar doorgaan. Volgende maand moet er toch meer resultaat gaan komen anders ga ik me er misschien wel bij neerleggen dat die laatste 17 kilo niet gaan lukken!

  400. Dank je wel nog voor de correcties! Je mag me voor augustus op 62,6 zetten! Groetjes, Bernice

  401. Hallo, ben door tijdsgebrek ook al een aantal weken wat minder vaak op de pagina geweest, en ik merk dat anderen dat ook hebben. Ik blijf inderdaad een jojo. Momenteel eet ik goed, snoep ik redelijk weinig. En blijf ik heeeeel ver uit de buurt van de weegschaal. Ik heb gewoon geen zin om dat ding een groot deel van mijn dag te laten bepalen. En zo gaat het lekker. Dus wie weet.

   Groetjes,
   Justine.

  402. Even snel het internet op tussen twee “vakanties” (=reisleider voor kinder en jongeren vakanties, zeer vermoeiend!). Ondanks (of dankzij) 17 dagen Spanje (met veel ijs!) weeg ik 72 kilo, dat valt dus erg mee. Toch hoop ik dat het na de vakantie echt weer naar beneden gaat! Ik zag trouwens een paar erg goede scores in de lijst. Gaat goed felicia! En Justine, kop op hoor! Als je de echte wil weer vind vliegen de kilotjes er echt weer af!

   Groetjes en tot september!
   Nienke

  403. Ik ben hier al een poosje niet geweest. Ik zal begin juni m’n gewicht doorgeven. Nu weeg ik 92,9. Ik was dus alweer aangekomen, maar bven alweer afvallende. Wat blijven we toch een jojo’s he Justine. Noteer dit gewicht nog maar niet. In de 1e week van juni geef ik het wel door.
   Veel sterkte allemaal.
   Helen

  404. Heb ik een aantal mensen uit de tabel gehaald, deze hebben al een maand of drie geen score meer doorgegeven. En aangezien de tabel er anders uitziet in code dan dat jullie zien, is het soms erg lastig om de boel aan te passen. Ik heb de gegevens nog wel, dus als ik iemand onterecht heb weggehaald, dan kan ik deze terug zetten.

   Bij deze dus de vraag om je score het liefst de eerste week door te geven. Vakantie periode natuurlijk daar gelaten! En als je geen zin meer hebt om mee te doen, laat me het dan ook even weten, dat scheelt voor mij een hoop uitzoekwerk.

   Groetjes,
   Justine.

  405. ingridmaria

   13 mei 2002 at 15:16

   Blijkt de score voor mei toch te kloppen. 91.6 kilo, exact hetzelfde als de vorige maand dus.
   Ik ben niet ontevreden aangezien ik dus niet gelijnd heb. Iedereen weer veel succes deze maand. Ingrid.

  406. Ik moest eraan geloven, nu toch echt even eerlijk mijn score doorgegeven. Vorige maand had ik al een beetje gesmokkelt in de hoop de boel een beetje recht te kunnen trekken. Maar dat is alleen maar de verkeerde kant opgegaan. Eindresultaat 96.5!!!!!!! Oei oei, vanmorgen eindelijk weer dalende 95 kilo, nog steeds een drama, maar ik hoop dat ik weer op de goeie weg ben.

   Groetjes,
   Justine.

  407. Hallo allemaal, helaas, weer 75 kilo alhoewel het afgelopen maand ook wel meer is geweest! Ben een beetje overall ingestort en doe momenteel niets, niet werken, niet studeren, niet sporten, alleen maar in bed liggen en film kijken. Hoop dat ik binnenkort weer fit genoeg ben om te gaan sporten want dat heb ik echt nodig om mijn gewicht naar beneden te krijgen. Iedereen veel succes en van de zomer allemaal nieuwe kleren nodig he?!!!
   Toedels! Nienke

  408. Hoi allemaal
   Hier is mijn stand voor de maand augustus 85,3 kg en ik moet nog op vakantie(als dat maar goed gaat?).
   Groetjes Coby

  409. Nog steeds hetzelfde liedje; geen gekke dingen gedaan, veel gesport, wel 2 keer op een kort vakantietje geweest, maar toch…het gevoel dat ik ben afgevallen..maar een weegschaal die daar heel anders over denkt…nou ja, ben niet ontevreden: schommel zo rond de 64,5 deze maand! Groetjes, Bernice

  410. Hoi Justine,
   Ik ben dus nu iets meer op tijd met het doorgeven van de stand.
   85,3 mag het zijn deze keer. Dus het gaat weer redelijk, nu hopen dat het zo blijft.
   Maar het vertrouwen is er nog niet helemaal.
   Groetjes, Margriet

  411. Hallo daar ben ik dan weer, ook al houd ik niet meer zo mijn dagboek bij, ik hou wel vol! Het resultaat voor de maand april is dan nu 92.8Kg. Eindelijk weer is wat meer eraf dan gemiddeld. Ik blijf mijn best doen en ben al blij dat ik richting 90 ga….wie weet volgende maand? Allemaal veel succes, groetjes, Jolanda.

  412. Hoi Justine hier mijn gewicht van aug dat is geworden 77 kilo het gaat lekker mijn streef gewicht is 68 kilo
   groetjes gerda.

  413. Is het alweer zo ver? Noteer voor mij maar 84 kilo. Volgende maand moet het minder zijn want ik heb een leuke weddenschap met m’n schoonzusje. Allemaal veel succes en zet em op hoor want de zomer komt eraan! Liefs, Ilonka

  414. Oeps, sorry! Maar wat ik wilde vragen: wat doe jou nou meid? We hadden toch afgesproken dat ik zou gaan groeien, en niet jij?

   Kom op meid, maak nog even gebruik van al het lekkere zomerfruit, en stapels salades om er toch nog even tegenaan te gaan.

   Met mijn gewicht gaat het matig, maar in dit geval betekent dat het tegenovergestelde: ik bleef maar afvallen. Inmiddels is het een beetje stabiel, en is mijn mopperende dokter gerustgesteld. Bovendien is het hummeltje in mijn buik goed gegroeid, dus ik maak me nergens zorgen over. Heerlijk trouwens: opeens een buik mogen hebben….

  415. Hoi,
   Noteer voor mij, voor mei, maar weer 91 kilo, lekker stabiel is ‘t wel, maar toch zeker zo’n 20/25 kilo teveel.
   Ik krijg mezelf maar niet gemotiveerd om weer serieus te gaan lijnen. Alleen als ik die leuke zomerkleren zie, dan wil ik wel, maar dat duurt maar even.
   Succes iedereen met dappere plannen,
   Praline.

  416. cindycasters

   31 juli 2001 at 23:43

   Eerst en vooral wil ik even zeggen dat ik bewondering heb voor iedereen die de moed heeft iets aan zijn/haar gewicht te veranderen (als je er zelf niet tevreden mee bent natuurlijk!). Ik eet sinds een jaar gezond en bewust en dit bevalt me zeer goed. Ik wilde zo’n 5 kilo afvallen. Dit is langzaam maar zeker gelukt door: Mijn eetgewoonten te veranderen (heel gezond eten) en 3 maal per week te sporten. Ik vind mezelf eindelijk niet meer te dik en heb nu zelfs geen behoefte meer aan snoep en zoetigheid. (af en toe een stuk chocolade kan er natuurlijk wel nog in) Wie meer wil weten, kan me een bericht sturen.

  417. 84.5. Het is wel lekker minder maar nog niet genoeg. Ik ga stug door hoor. Jullie toch ook allemaal?
   Van mijn dochter kreeg ik het compliment dat ik nu de slankste van de moeders (van haar vriendinnen) ben en zij zit nu te wachten op kleding die mij te groot wordt. we hebben momenteel dezelfde maat.

  418. Zet voor mij maar 72.4kg.
   Het wil niet lukken :-((((

  419. Hallo

   Omdat het me de laatste tijd niet lukte om op deze pagina te komen heb ik al een paar keer geen gwicht door gegevn. per 1 mei ga ik het weer proberen want ik hoop dat ik dan ook weer op de pagina kan komen.

  420. Ik heb het ook al even in je gastenboek gezet: dank je wel alvast voor het vermelden van mijn naam! Alleen; het klopt niet helemaal. Mijn begingewicht in 2000 was 85 kilo. Nu in juli 2001 weeg ik 62,9 en de stand van augustus krijg je over een weekje of twee! De 80,4 klopt dus ook niet helemaal (gelukkig!). Mijn streefgewicht is trouwens 60 kilo dus ik wil nog ongeveer 3 kilo kwijt. Dank je wel alvast en veel groetjes, Bernice

  421. Zo snel gaat de tijd nou ook al weer niet hoor. net als de rest van Nederland, is het bij mij ook nog geen mei. ;-)
   De score voor komende maand geef ik over 2 weken wel door. Deze was echt van april.
   Groetjes, Ingrid.

  422. niet helemaal wat ik had gehoopt. ik ga augustus in met 102 kilo rond! Het begin van de maand viel ik maar niet af. ondaks lijnen, bewegen etc. De laatste week vloog er ineens 2,8 kilo af dus ik hoopte nu een score onder die 12 te kunnen doorgeven. HELAAS toch gewoon 102. Volgende maand misschien beter.
   succes allemaal

  423. Hallo allemaal, ik zit al jaren in een cirkeltje en ik baal ervan als een stekker. Ik heb deze keer mijn gewicht ook niet opgegeven. Ik ga drie weken goed, en dan ga ik weer drie maanden slecht waarin ik heeeel hard roep dat ik noooooit meer ga lijnen, om vervolgens weer te gaan lijnen nadat ik het geroepen heb, dit omdat ik me toch niet prettig voel als ik rond de 100 kilo, of zoals vorige week 98 kilo weeg. Je raad het al….weer begonnen twee kilo eraf in 1 week. Ik voel me gelijk een stuk beter, maar heb wel een tweestrijd. Met bovenstaande cirkeltje schommel ik zo 5 a 6 kilo en deze cirkel moet ik toch echt eens doorbreken, wil namelijk ook die leuke zomerkleding aan!

   Verder zal ik de boel eens op laten schonen, en Nienke beterschap!!

   Groetjes,
   Justine.

  424. Ik hoop dat ik volgende week een gaatje vrij kan maken.

   Groetjes,
   Justine.

   Ps: met mijn gewicht is het drama, ik ben groeiende!!!!!!!!!!! En groeiende!

  425. Ik ben een beetje laat met mijn stand door te geven, was het helemaal vergeten. Vanmorgen woog ik 60.6. Succes allemaal en liefs, Adiet

  426. Hoi Justine,
   Ik ben wat laat, maar ik ben lekker op vakantie geweest.
   De stand voor juli is dan ook 86,2 en dwz dat de weegschaal de verkeerde kant uit gaat, dus er moet weer hard gewerkt worden.
   Groetjes,
   Margriet

  427. Hallo allemaal!
   Tja na een goeie score in maart (tja hardlopen he) is het weer helemaal misgegaan en je kan voor mij dan ook 75 kilo noteren. Heb een blessure gekregen en mocht van de fysio eerst helemaal niet sporten en nu weer voorzichtig maar niet hardlopen (en dat heeft bij mij het meeste en snelste effect!). Bovendien gun ik mijzelf zodra het iets minder gaat altijd wat lekkers maar daarmee kan ik heel goed overdrijven! Jammer maar helaas, hopelijk kan ik zo snel mogelijk weer lekker veel gaan sporten enzo en verdwijnt mijn zin in lekkers met de zon!
   Iedereen sterkte komende maand(en)!
   Groetjes
   Nienke

  428. Hee! Wat leuk, ik kwam hier terecht via de pagina van Richard B. en ik wil ook heel graag meedoen! Ik ben sinds september vorig jaar al 20 kilo afgevallen maar wil nu nog ongeveer 4 kilo kwijt en daar doe ik al ontzettend lang over! Het lijkt inderdaad alsof ik stilsta, (net als jij Lia!)maar op deze manier (en door het bijhouden van een dagboek op Smulweb) probeer ik toch vol te houden! Mijn gewicht is nu 62,9 en ik wil, in elk geval, graag naar de 60. Groetjes, Bernice

  429. Er is iets mis gegaan met mijn berichtje; ik wilde opmerken dat de lijst om door te scrollen wel heeeeel lang is. Kun je misschien wat oude berichten weghalen???
   Die 91 kilo klopt jammer genoeg wel, die kriebels om weer te gaan lijnen ook.

   groeten allemaal

   P.

  430. Leuke club hier, ik zou ook wel met jullie willen meedoen. Ik ben nu 2 jaar bezig, ik woog 75 kilo en ben er nu 10 kilo kwijt. Omdat ik niet zogroot ben (1.59) wil ik graag terug naar de 60 kilo. 10 kilo scheeld wel al 2 maten, ik ben gezakt van maar 44 naar maat 40. Maar die laatste 5 kilo willen maar niet. Ik zit al maanden vast er komt nix bij en er gaat niks af. Heeft hier iemand soms een tip hoe je dit kan doorbreken?
   Zou je mij willen noteren voor de maand juli op 65 kilo, misschien is deze motivatie genoeg om verder te komen.
   Groetjes Lia

  431. Hallo allemaal,
   Ik ben wat laat met doorgeven, maar ik hoop dat ik toch nog mee mag doen voor april
   Mijn gewicht blijft gelijk; 91 kg. maar het begint wel weer te kriebelen om te gaan lijnen, al die zomerkleren (in kleine maten)
   ik zou er zo graag in passen. Maar lekker en behoorlijk wat eten en snoepen(hartig)is kennelijk voor mij toch belangrijker.

  432. Hallo, ben bijna mijn gewicht vergeten op te geven, er is niet veel eraf, maar dat ligt dan weer aan mijn vakantie in Spanje: 61kg
   Groetjes,
   Snippie

  433. Mijn streven om ieder geval niet aan te komen lukt! Nog steeds 83 kilo! Gelukkig maar!
   veel succes allemaal!
   groetjes van germa

  434. Waarschijnlijk hebben jullie nieuwe ingezonden artikelen geselecteerd. Hierdoor schuiven de oude een plaatsje op. De laatste vijf of zes blijven op je pagina staan en de oude kun je terugvinden onder “meer favorieten”.

   Groetjes,
   Justine.

  435. Snap er echt niks van. Doe heel braaf, sport heel veel, voel me ook slanker..maar…volgens de weegschaal val ik geen gram af! Vreemd, nietwaar? Nou ja, het gaat er om hoe je je voelt zeg ik altijd maar..(64.3 voor mij dus deze maand)! Tot volgende maand weer, Bernice

  436. hoi

   ik heb precies hetzelfde, moet nu steeds via een omweg op deze pagina komen.

   weer een mislukte lijndag achter de rug . . .
   morgen weer een nieuwe kans?
   groetjes allemaal

  437. ben ik alweer veels te lang niet geweest…
   en het wordt er niet beter op…maar goed, ik kon van de top van de berg, alwaar ik(auwauwauw!!!) 138.9 woog!!!!! ieks.. ikdacht dat ik ziek werd…
   en nu weeer 135.0 dus het gaat weer
   beter :-))
   heel veel succes allemaal!!!

   xxbep
   ps: niet teveel ijsjes eten met het mooie weer he?!!!

  438. Om een of andere, mij duistere, reden is “lijnpoging noteren” wat eerst bij mij favoriet stond dit nu niet meer.Ik zie op deze pagina ook niet de mogelijkheid om dit favoriet te zetten. Hoe moet ik dat nu doen???help!!!
   groeten,
   Praline.

  439. Gaat de verkeerde kant uit hier! Hoop dat ik het gauw kan herstellen. Noteer voor mij 84 kilo! Het mooie weer komt eraan maar of mij dat stimuleren zal? Allemaal heel veel succes verder en dat we in de zomer en mooi slank bij mogen lopen:-)) Liefs, Ilonka
   PS heb blauwe vingers van het scrollen

  440. ging het net zo goed allemaal, ben ik vandaag weer fout gegaan, patat, frikandel, macaroni en mars, (bekende verhaal) en anders denk ik niet eens aan mars ofzo, maar we gingen een dagje uit en bij mijn tante lag een zak mini marsjes in de auto, ik hou niet eens van mars , maar heb er zeker 10 gehad.dom dom dom
   maar morgen de draad weer oppakken en wat extra bewegen.
   heb trouwens ook weer een nieuwe weegschaal besteld,(kan er toch niet zonder) weer dom dom dom.
   moest ik effe kwijt, de groetjes allemaal doeiii

  441. 3 weken Bali heeft zijn sporen achtergelaten. 86,5 vanmorgen. nou ben ik net ongesteld geworden dus stillestjes hoop ik dat het niet allemaal vet is! maar als ik bedenk hoe ik de beest heb uitgehangen, valt de schade nog mee (ontbijt met toast, gebakken ei, bami, gebakken kip, fruit EN donuts, cake, deense koffiebroodjes. gek he, dat je dan aankomt?
   Allemaal weer uit de dip! Dip is namelijk alleen goed met een heeeeeeel lekker sausje en daarvan raken wij hier met zijn allen uiteindelijk nog meer in de dip! het zonnetje schijnt en we kunnen het allemaal best.

  442. omdat we de komende week met vakantie gaan geef ik voor augustus geen stand door, gewoon 00 dus. Per september geef ik m’n gewicht wel weer op en ik hoop dat ik vanaf dan ook weer de tijd vind om vaker de berichtjes te lezen. Dat lukt me de laatste maanden bijna niet meer. Verder wens ik iedereen veel succes de komende weken en iedereen die nog met vakanie gaat een hele prettige vakantie.

   groetjes Frea

  443. Na wat tegenslag is het eindresultaat voor maart 94.4 kg. geworden. Ik heb heeeeel even 93.4kg. op de schaal gehad maar helaas duurde dat maar weer even, hoop het volgende maand beter te doen. Groetjes allemaal en veel succes, jolanda.

  444. mijn weegschaal is al een week of 5 kaput, en ik moet zeggen dat bevalt me wel. niet meer elke ochtend (met de ogen nog dicht)op de weegschaal, (soms 3x achter elkaar) wat dan ook mijn humeur voor die dag lichtelijk bepaalde. en uiteraard voor het slapen gaan weer , en dan maar bedenken wat ik nu weer voor dieet zou kunnen volgen. erg he?
   sinds een dag of 10 eet ik gewoon (gezond), en drink veel water en ik voel dat mijn broek losser gaat zitten (goed teken)en heb dan ook weer zin om door te zetten, 1 augustus weeg ik mij weer, doei
   succes allemaal

  445. ingridmaria

   3 april 2002 at 17:34

   91.6
   Slank worden heb ik opgegeven, ik probeer nu echt de nadruk te leggen op gezond eten en mijn ideaalbeeld van dun en strak te laten varen. Ik kan en wil het niet meer opbrengen om 24 uur per dag met eten bezig te zijn. Er is gelukkig nog een hele wereld buiten het lijnen om en het is tijd om daar mijn energie in te steken.
   Iedereen die nog knokt om af te vallen, veel sterkte en succes.

  446. Hoi, het is niet veel maar er is 6 ons af, ik weeg nu 98.4 kg. Het scheelt toch het meezeulen van een pak koffie en een ons worst zullen we maar denken. Groetjes, jolanda.

  447. Hallo, hebben jullie ook problemen met het laden van deze pagina? Ik kom er vandaag pas weer op, en zie bijna geen berichtjes…of zouden het de paasdagen zijn, ha ha ha. Heb zelf ook nog niet op de schaal gestaan.

   groetjes,
   Justine.

  448. Gefeliciteerd Liesbeth! Heerlijk gevoel he? Ik heb het nog steeds een beetje, want alhoewel ik in januari echt nog 2 kilo lichter was (geen eerlijke score, puur vochtverlies van de reizigersdiarree, mag jezelf soms wel een beetje voor de gek houden!) ben ik nog steeds ongeveer 10 kilo lichter dan zo’n 14 maanden geleden. Ik bedacht me gisteren ineens dat ik toen nieuwe spijkerbroeken moest kopen omdat ik er een halve dag voor nodig had om de rits van mijn spijkerbroek dicht te krijgen en dan nog twee dagen voor ik min of meer kon fietsen! Nu draag ik diezelfde broeken en zit er zelfs lucht tussen mijn *** en benen! Ik zit nu zelfs een beetje onder de 72, het gaat goed!
   Succes iedereen!
   Nienke
   ps Die maaltijdrepen vullen best wel en de pindanoga smaakt zelfs naar snickers!

  449. Ik moet de schande toch onder ogen komen. Helaas zit ik nog steeds in een dip, maar ik ga stug door. Je kunt voor mij 89 kilo noteren.

   Groetjes en veel sterkte allemaal.

  450. En dat viel helemaal niet mee, 95.5. Schrik, schrik, 3 kilo meer dan ik heb opgegeven (ben fan van struisvogelpolitiek). Vervolgens vorige week goed gedaan, 1.5 kilo eraf, om daarna het weekend lekker veel te eten en niet te vergeten te drinken, uiteindelijke stand maandagmorgen 94.8. Slappe hap! Ik kan het soms niet uitstaan van mezelf. Smorgens onder de douche zeg ik tegen mezelf ” ik kan het, ik kan het”, voor de vakantie nog even 5 a 6 kilo eraf. En dan tijdens de lunch een broodje kroket nemen. Ergens hebben ze de blauwe draadjes op de rooie stekkertjes gedaan, en nu moet ik ze nog zien om te draaien want zo wordt hier een tikkie sjaggo van. Ga dus een voorbeeld nemen aan Gerda, overigens WELKOM Gerda! 8 kilo in twee maanden, er is nog hoop!

   Groetjes,
   Justine.

  451. Jeetje wat is het hier stilletjes. Na mijn laatste berichtje ben ik even de verkeerde kant opgegaan en heb vreselijk veel gegeten. ook te wijten aan een dipje. Ben een emotionel (vr)eter. Begin er heel langzaam uit te komen ben dus erg benieuwd wat mijn score voor deze maand is, was vanmorgen in ieder geval weer boven de 96. Jammer jammer jammer.

   Groetjes,
   Justine.

  452. Mijn gewicht voor de maand Juli is 90 kg.
   Ik hoop dat er deze maand weer wat meer af is.
   Ik vind het voor mijn zelf erg langzaam gaan.
   Groetjes Gerda

  453. Jeetje wat is het hier stilletjes. Na mijn laatste berichtje ben ik even de verkeerde kant opgegaan en heb vreselijk veel gegeten. ook te wijten aan een dipje. Ben een emotionel (vr)eter. Begin er heel langzaam uit te komen ben dus erg benieuwd wat mijn score voor deze maand is, was vanmorgen in ieder geval weer boven de 96. Jammer jammer jammer.

   Groetjes,
   Justine.

  454. liesbethmebius

   8 juli 2001 at 12:10

   Lang niets laten horen, maar zo vreselijk druk geweest met het nieuwe huis verhuizing. Gelukkig kan ik een goerde score doorgeven. Noteer mij maar voor 62.6 deze maand. Voelt wel lekker hoor, ik heb al allemaal nieuwe kleren gekocht, dus veel te veel uitgegeven. Maar ik nu tenminste een goed excuus, ; )

   Groet, liesbeth

  455. Hallo allemaal,
   Ik heb even in een dipje gezeten, maar kom eind van deze maand weer met een nieuwe stand. Iedereen succes en groetjes,
   Ella

  456. Gelukkig gaat het met de meesten van jullie akelig goed. Beter dan met mij. Ben twee weken geleden gestopt met roken en daardoor flink gaan snoepen. Daar baalde ik dus weer enorm van en nu heb ik vandaag weer gerookt en ben daar weer vreselijk chagrijnig van. Dus me voorgenomen om dat in elk geval nooiooiooit meer te doen. En dan na de vakantie maar weer es echt lijnen, want dat wordt hoog tijd. Ik sta ook niet op de weegschaal, maar voel me heel erg dik momenteel. kortom: het gaat geweldig….Anneke

  457. Hallo allemaal, dalende scores deze maand! Behalve ikzelf, de vakantie heeft toch zijn sporen achter gelaten. Alhoewel het eigenlijk te wijten is aan de tijd na de vakantie. Ik was alweer 96 dus ik ben toch blij met mijn huidige score. Ik hou me nog steeds aan het nooit meer lijnen boek vast en heb geen uitschieters meer op de schaal. Ik heb nu eindelijk een redelijk stabiel gewicht en stoelgang terwijl ik alles eet wat ik wil. Daarna komen gezondere keuzes wel weer om de boel iets meer naar beneden te brengen.

   Allemaal veel succes deze maand.
   Groetjes, Justine.

  458. Verder gaat het niet best, ben gisteren mijn portemonnee verloren met mijn hele leven erin (gelukkig niet mijn paspoort) en ik ga volgende week op vakantie! Echt balen maar niets aan te doen. (heb ik tenminste geen geld meer om te gaan drinken, ijsjes eten of andere rotzooi te kopen!)

   Nou ik ga een einde maken aan de positieve en negatieve klaagzang. Manon ook van mij nog HARTELIJK GEFELICITEERD!!! Iedereen veel succes (en lekker veel zwemmen en wandelen en met deze temperaturen is het ook lekker hardlopen, zweet je goed!) en een super fijne vakantie/ zomer!!!

   Groetjes,
   Nienke

  459. ben ik direkt weer omhooggegaan naar 85.1 (dat was flink schrikken) In twee weken tijd heb ik het nu gelukkig weer op 83.8 maar ik vrees dat deze maand dus geen mooie score gaat geven. Ik ben al gelukkig als ik niet boven die 83.4 zit.
   Straks ga ik 3 weken naar Bali, daar zal ik wel flink aankomen. De stand krijgen jullie 8 april (dan ben ik al een heel weekend terug!)

  460. Ja ja, we zitten weer in de vakantie periode, met dit weer is dat wel erg goed voor de lijn. Vorig weekend merkte ik dat ik weer van mijzelf (=mijn lijf) begon te walgen. Goed sein om weer serieus te beginnen met lijnen dus. Hou me nu sterk vast aan het 2 of meer glazen water tegelijk drinken, vooral rond een uur of vijf want dan heb ik zo’n zin in eten en moet ik nog 2 uur wachten! Ik merk dat het werkt want vanochtend zat ik weer op 72 kilo! Noteer dat maar voor juli Justine! Weliswaar niet helemaal eerlijk, maar wel een goede stimulans om het zwart op wit te zien staan.

  461. Het is alweer 2 maanden geleden dat ik hier was.
   Nou ik ben vanmorgen op de weegschaal gaan staan er was 1 kilo af.
   De stand is nu 91 kilo.
   tot de volgende keer, ik wens iedereen weer sterkte deze maand.
   groetjes gerda

  462. hallo allemaal,
   ondanks alle toekomstige vakantie verleidingen begin ik nu toch maar weer op mijn lijn(welke??) te letten. Noteer voor mij maar een beginstand van 90,5. Ik wens iedereen heel veel sterkte, maar vooral een hele plezierige vakantie toe,
   groeten,
   Praline.

  463. D’r is tenminste 1 ding dat goed gaat, en dat is afvallen. Score voor maart: 61,6. Succes allemaal en groetjes, Adiet

  464. cobyreymers

   5 juli 2001 at 08:18

   Nou hier kom mijn score dan 86,2 net of dat ik niet afgevallen ben.
   Weet gelukkig zelf dat ik een andere weegschaal heb gekocht en dat tussen de schalen 3,4 kilo zit dus ben deze maand dan toch 3,7 kilo afgevallen.
   Tot volgende maand.
   Groetjes Coby

  465. 64,3 vandaag! Niet echt verschil t.o.v. vorige maand dus. Toch voel ik me wel wat slanker. Komt waarschijnlijk door het sporten! Volgende maand hoop ik echt weer eens wat te zijn afgevallen! Iedereen heel veel sterkte! Bernice

  466. heei justine, zet je mijn 107.8 er nog bij voor juli? Ik had het misschien niet goed verwoord in mijn vorige berichtje.
   Ik zit inmiddels onder die 107 (niet veel hoor) maar ik wil de score per maand zuiver houden en op 1 juli was het 107.8
   Ik zie dat het met de meesten helemaal niet slecht gaat. Dat is lekker. We kunnen het allemaal!

  467. Nou mijn nieuwe moed heeft geholpen! 72 kilo vanochtend, zal weliswaar iets te maken hebben met vochtverlies aangezien ik 8 km heb hardgelopen. Maar het staat toch mooi op de weegschaal. Het feit dat ik net een nieuw vriendje heb zal ook wel helpen om het nog even vol te houden denk ik alhoewel hij zegt dat hij me mooi vind zoals ik ben ;-). Goedgemutst het voorjaar dus in, iedereen veel sterkte enne, we kunnen het!!!
   Groetjes Nienke

  468. hallo allemaal ik wil ook mee doen met jullie club ik ben al begonnen op 30-mei 2001
   toen woog ik 88 kilo ben sta nu op 80,4
   dus het gaat best goed ik merk alleen nu dat het wat zwaarder wordt dus lijkt me het wel
   goed om het met iemand te delen.
   Ik weet alleen niet hoe het nu verder gaat ,ik merk het wel van zelf.

   groetjes gerda

  469. hoi,

   mijn gewicht voor nu is 91 kg, ‘t wordt steeds erger. Mijn dochter heeft wat foto’s gemaakt van o.a. mij, en ik schrik toch wel erg als ik mezelf zo zie. op een foto ben ik stukken dikker dan ik me voel, hebben jullie dat nou ook?

   groeten

   Praline

  470. Ik mijn vorige stand pas twee weken geleden doorgegeven, maar wil nu weer met een verse nieuwe stand beginnen in het begin van de maand :
   71.5 kg gisterenmorgen.

   Heeeeel langzaam, maar zeker gaat het er vanaf! Jippie!

   En ik wilde ook nog even iedereen willen feliciteren voor de prestaties, want, ookal lijken de meesten niet echt enthousiast, er zijn er al heel wat die ferm wat afgevallen zijn, hoor!
   We zouden eens moeten uittellen hoeveel we allemaal samen al kwijt zijn!!! Dat zijn al kiloos!

   Zo, nog heel veel succes en tot de volgende keer!
   Els

  471. Op 1 maart gewogen en ook dit keer gaf de weegschaal 83 kilo aan. Geloof wel dat ik hier blij mee moet zijn want nu step ik elke dag en hoewel ik in omvang ben afgenomen ben ik in gewicht hetzelfde gebleven. Tja spieren wegen nu eenmaal meer als vet. Ik geef de moed niet op want ik hoop dat uiteindelijk ook het gewicht naar beneden zal gaan! Allemaal heel veel sterkte met de komende maanden want nog even en dan komt het mooie weer er weer aan. Kom op meiden, de weegschaal moet naar beneden! (of was het nou het gewicht:-)) Liefs, Ilonka

  472. Ik had geen idee dat ik al zo lang aan het sukkelen was. Gewicht 1 juli: 96,6 kilo… Goed, vandaag heb ik een nieuwe start gemaakt, en lijn ik de rest van de kilootjes er ook nog wel even af. Ik moet er toch niet aan denken dat het hele circus weer van voren af aan begint :-)

   Iedereen: succes!

   Groetjes,
   Richard.

  473. Ik ga deze nieuwe maart maand beginnen met een gewicht van 94.2 kilo. Het zijn maar 3 onsjes minder dan vorige maand maar ik ben er toch blij mee want heb het eigenlijk niet echt verdiend. Ge wel weer proberen om iets dagboek-achtigs bij te houden want dat helpt mij in ieder geval met het relativeren van de dingen des levens. succes allemaal maar weer!

  474. Zondag stond ik op de weeg en het was 71.5kg maar ik dacht laten we maandag of dinsdag de stand doorgeven dan is er misschien nog iets extra’s er vanaf. Maar neen hoor het tegendeel is waar: 72.1kg deze morgen. Nochtans echtwaar heb ik gisteren en eergisteren niet noemenswaardig gezondigd (gisteren als tussendoor een ijsje met aardbeien : 1 bolleke tegen mijn gewoonte in, want voor ijs……)
   Nu heb ik zoiets van: had ik het toch maar zondag doorgegeven…maar eerlijk is eerlijk. Misschien is het toch beter een man te zijn: geen maandelijkse beslommeringen die je gewicht doen stijgen zonder je er iets aan kan doen, en dan nog maar te zwijgen over de goesting dan.

   Tja, zet dan maar 72.1kg :-(

   Groetjes An

  475. en dat in een hele maand! Maart ga ik in met 83,4 kilo. jammer Sylvia dat je geen tijd kunt vinden om langs te komen. iedereen weer heeeeeeel veel sterkte en geduld de komende maand!

  476. Hallo allemaal,

   volgens mij heb ik in de afgelopen maand hier en daar een steekje laten vallen, en sommige mensen niet goed of helemaal niet aangepast. Ik hoop dat ondanks de vakantie periode toch iedereen de komende maand langs kan komen om updates te geven, want het blijft leuk om alle reacties te lezen.

   Zelf ben ik toch maar weer begonnen met lijnen (DUHHH???!!). Want ik heb het gevoel te groeien en te groeien. Ik heb mijn score van deze maand dus ook maar hetzelfde gezet als deze maand, omdat ik gewoon niet op de schaal wil staan. Mijn kleding zegt namelijk genoeg. Het stomme is dat dat groeien pas sinds de laatste week is begonnen, moet wel ongesteld worden, maar dat is gewoon een smoes.

   Groetjes,
   Justine.

  477. Justine voorlopig mag je me van de lijst schrappen. Het zal de komende tijd moeilijk worden om langs te komen en al die lege vakjes op je lijst is ook niet wat. De komende tijd ben ik erg druk met m’n werk daarom zit langs komen er niet zozeer meer in. Toch wel een 1/2 kg. afgevallen ook al blijft het hangen. Dit ook voorlopig maar accepteren. Wanneer ik weer meer tijd krijg kom ik weer eens kijken en doe misschien weer mee. De strijd tegen de kilo’s zal w.s toch wel blijven. Ik wens idereen veel succes.
   Groetjes Silvia

  478. Hallo Justine

   Voor mij mag je weer het zelfde noteren. Op het moment ben ik eigenlijk niet serieus aan het lijnen en heb me voor genomen om na de vakantie weer verder te gaan.

   Groetjes Frea

  479. Hallo allemaal, ben steeds een beetje laat de laatste tijd met mijn score’s, mijn excuses en het zal vanaf nu veranderen want ik heb eindelijk internet op mijn studentenkamer en ik ben weer fanatiek aan het lijnen. Dat wil zeggen dat ik zoveel thee drink tussen de maaltijden door dat er neits meer bij past aan extratjes, nu heb ik een waterbuik. De stand voor februari is dus helaas 75, en ik heb ondekt dat ik maar niet op een andere weegschaal moet gaan staan want die van mij wijkt 2 kilo naar beneden af. Nou ja, niets aan te doen. Maar goed, 75 gaat me echt veel te ver! Bovendien wordt het weer beter en dan gaat het sporten iets makkelijker, zeker sinds ik met mijn huisgenote hardloop, nu moet ik wel! Allemaal sterkte en tot over een ruime week want dan komt de maart-stand alweer.
   Groetjes!
   Nienke

  480. Manon GEFELICITEEERD!!!!!!!

   Ettien ik heb je in de lijst gezet. Ik heb het de afgelopen tijd erg druk gehad, en het laden van de pagina laat te wensen over, helemaal het aanpassen van de tabel, deze ziet er in code namelijk heel anders uit dan wat jullie zien.

   Verder nog welkom aan de mensen die ik niet persoonlijk via het gastenboek heb kunnen berichten ook om bovenstaande reden.

   Enne wat mijn gewicht betreft, stabiel, ondanks het niet lijnen. En wat de wens om af te vallen betreft, ook stabiel, ik wil nog steeds een dun dennetje zijn, ha ha ha. Hoe ik hier een balans in vindt, dat zal de tijd leren.

   Groetjes,
   Justine.

  481. Hoi,
   Ik kom ook niet zo vaak meer op smulweb hoor, niet zoveel tijd meer en ik vind het minder leuk, kweet niet waarom.

   In middels weeg ik 96 kilo en dat is dan wel weer leuk!

   Heb jij je motivatie al terug?????

   Groetjes, jolanda.

  482. Ben heel erg druk de laatste tijd, loop zowat op mijn eierstokken en mijn ogen hangen op mijn knieen, ik heb een bad hair week, maar verder gaat het wel, ha ha ha. Ik zal eens op zoek gaan naar nieuwe plaatjes, de site waar ik ze nu vanaf haal veranderd iedere 10 minuten de gifjes. Je moet er denk ik nu voor betalen.
   Daarnaast ben ik heel blij met mijn nieuwe aankoop, een boek “nooit meer lijnen”. Heb ik ooit al eens gehad, ben er toen 10 kilo mee af gevallen (krom?). Enne Felicia, zal inderdaad wel een drempel zijn, hou vast zoals je nu gaat, langzaam schijnt de juiste weg (en enige!!!) te zijn. Ik kwam laatst een kennis tegen en hij was in twee maanden 20 kilo afgevallen. Super natuurlijk, maar het was net een ingedroogde krent, dat kan gewoon niet goed zijn.

   Nou allemaal sterkte en succes!
   Groetjes, Justine.

  483. Eerst even manon feliciteren. Gefeliciteerd manon met je zwangerschap. Zoutloos is zo vies dat je vast niet veel aankomt!
   De score voor juni is 107,6 Veel te weinig afgevallen naar mijn idee. Ik heb braaf doorgezet maar deze maand wilde het niet echt lukken. Ik merk ook dat ik heel veel vocht vasthou (2 liter water drinken en 1 keer plassen?) Daar komt vast wel eens verandering in en dan gaat het ineens snel (HOOP ik!)

  484. Hallo, ik ben er nog hoor. Ben inmiddels terug bij de weightwatchers en weeg in middels 99 kilo (en dat is 6.2 kilo minder dan een tijdje geleden). Groetjes en succes, jolanda.

  485. Ben ik eindelijk met mijn stand van februari! Ik heb nogal wat weegschaalproblemen gehad, maar heb nu eindelijk een nieuwe, en die houdt er nogal andere gedachten op na. Volgens deze weegschaal weeg ik nu nl. 64,4 terwijl ik toch niet het idee hebt dat ik deze maand ben aangekomen…maar ja, we gaan gewoon vrolijk verder richting 60! De spirit is er in elk geval nog steeds! Veel groetjes! Bernice

  486. Jaja, ik leef nog. En mijn lijn ook nog, nog keurig op 86,5, net als een maand geleden. Maar ik heb een uitstekend excuus gevonden om niet meer verder te hoeven lijnen. Ten eerste ben ik gestopt met roken. En met het drinken van alcohol en koffie en thee. En ik eet vreselijk gezond. En binnen een maand of 7 moet er toch wel een kilo of wat bijkomen….

   Oftewel: ik ben zwanger, nu bijna 9 weken. En ik dieet als nooit tevoren, want een week geleden is m’n bloeddruk opeens omhoog geschoten, dus ik eet nu zoutarm.

   Heel veel succes voor jullie allemaal, en over een maand of wat meld ik me vast wel weer omdat er heel wat kilo’s afmoeten.

  487. Hoi Margriet, met mij gaat het goed, we zijn de laatste over gebleven volhouders. Ik zag dat jij zo?n 8 a 9 kilo kwijt was vorig jaar. Dat is niet gek. Ik ga nu eindelijk weer eens goed. Ik ben ook eindelijk eens op tijd begonnen. We gaan in mei op vakantie, en dan wil ik in ieder geval eens onder die 90 kilo zijn. Dat is al een eeuwigheid geleden!

   Groetjes, Justine.

  488. Al twee weken jojo ik op en neer tussen de 83.8 en 84.9 kilo zonder teveel te eten. Zou dit betekenen dat ik aan mijn bodem zit of is dit ook weer gewoon een tijdelijke drempel?
   Het vreemde is dat mjn vingers nog smaller lijken te worden (ringen) en ook kleding gaat iets ruimer zitten.
   Ik ben wel heel trots op mijn inmiddels maat 44! Het is lang geleden dat ik dat aan kon.
   Over een maand ga ik naar Bali en dan heb ik zomergoed nodig. Van vorig jaar pas ik niets meer dus ik moet nu de winkels af om wat bij elkaar te scharrelen. gelukkiug is de voorjaarscollectie er!

  489. Hoi Justine
   Fijne vakantie gehad?
   Ik zag dat je mijn gewicht bij mei hebt gezet dit is prima dan geef ik gewoon aan het eind van de maand mijn gewicht door. Voor de maand juni 84.5. Wel iets niet veel.
   De dietiste zegt dat het na een 1/2 jaar normaal is om een dip te hebben en dat het dan niet meer zo snel gaat. Maar er is iets af dus ik ben nog steeds tevreden.Op het moment twee keer in de week sporten (probeer ik vol te houden, ook na de vakantie) en als het kan veel of lang lopen met de hond.
   Ik zag dat verschillenden heel goed gaan ga zo door en voor de anderen, Probeer vol te houden dat komt het goed.
   Volgende maand ben ik rond deze tijd op vakantie dus wordt het wat later dat ik mijn gewicht door geef.
   Groetjes Silvia

  490. Januari: 82,1
   Februari: 80,1

   Later!
   Doeiiiiiii

  491. En er lekker weer dik twee kilo aangegeten, dus het streven van mij deze maand is om het gewicht van feb te evenaren. Easy does it, toch? Gisteren was ik nog vrij en zat ik nog in een vakantie stemming, maar vandaag gaat het alweer wonder boven wonder heel erg goed. Ik heb zelfs gisteren met veel plezier mager staan kokkerellen in de keuken. En dat is mijn doel voor deze week, boodschapjes zijn al in huis, dus de eerste stap is weer gezet!

   Allemaal heel veel succes deze maand.

   groetjes,
   Justine.

  492. ettienkarsten

   26 juni 2001 at 23:56

   mijn doel is om er 30 kilo’s af te krijgen!

  493. hoi hoi,

   ik moet ze ff opzoeken.
   nu is het in ieder geval 79,2 dus het gaat nog steeds de goede kant op.
   Hoe is ‘t met jou?

   Groetjes,
   Margriet

  494. hoi allemaal,
   sinds 2 weken heb ik een nieuwe weegschaal, (nu een dure) die het gewicht van 101.6 aangeeft nu. mijn oude weegschaal schommelde dezelfde dag tussen de 95 en 100 kilo en was nooit echt nauwkeurig, ben erg blij met mijn nieuwe weegschaal en in 2 weken nu toch 2 kilo afgevallen
   ik ben dagelijks te vinden bij de onlijnclub, waar ik met vele anderen een dagboek bij hou, we motiveren elkaar enorm, en schrijven veel,

   succes allemaal de komende maand!

  495. ettienkarsten

   26 juni 2001 at 23:54

   op de lijst te komen. Ik weeg nu precies 104 kilo en dat was 114. Groetjes Ettien

  496. Ik blijf mee doen hoor.
   Ik heb nog zo’n 18 kilo te gaan dus voorlopig ben je nog niet van af)))

   November : 84,4
   December : 83,6

   Ben benieuwd naar de stand voor na de feestdagen. We zien wel.
   Fijne dagen en alvast een gelukkig nieuwjaar!

   Groetjes,
   Margriet

  497. Mijn hoofddoel voorlopig is niet aankomen. Dit in overleg met de huisarts. Dit heeft oa te maken mete mijn maagproblemen. Daarna zien we wel weer verder. Voorlopig ben ik precies terug waar ik een jaar geleden begonnen ben!! Jammer maar helaas. Dus 83 kilo!!
   Felicia, ik ben jaloers op je!!!
   groeten germa

  498. Hallo,
   het lukt mij dus niet. Die 2 a 3kg ga ik dus nooit of te nimmer halen. Veel stress gehad op het werk… het mag geen excuus zijn maar toch eet ik het allemaal lekker weg dan. Dan heb ik ook nog enorme rugklachten gehad, volgens mijn osteopaat te wijten aan die stress en dat slaat op mijn darmen. Die darmen verkrampen dan (spastisch colon) en voila alweer een verschotje!! Jihaaaaah, weer pijn dus meer eten…en nochtans helpt het als ik dan heel weinig suikers eet.. maar anneke wil niet leren.

   Jullie zien het een echte baalmaand. Ik zal nu maar ophouden met zagen want ik voel het in mijn vingers ik kan nog uuuuurrrren doorgaan.

   Ik heb nog een weekje: misschien dan nog 500g eraf.

   Groetjes An

  499. Na een jaar met veel ups en downs ben ik uiteindelijk toch 5,5 kilo kwijt. Ik wil dit volgend jaar toch wel doorzetten, dus als er mensen zijn die nog mee willen doen, dan bij deze weer opgeven.

   Groetjes, Justine.

  500. Voor februari is de stand 91!!!
   groeten,
   P.

  501. Hallo allemaal,

   ik heb heel snel door deze reacties gelezen, en merk toch dat vele het moeilijk hebben. Ik kan dit best begrijpen, heb het ook allemaal meegemaakt. Ik ben nu sinds januari (weereensa aan het lijnen, en eindelijk geslaagd 10kg kwijt te geraken. Komaan, jullie kunnen dat ook hoor! Ik volg een gezonde dieet, moet(!) 3 maal per dag eten, plus nog 2 tussendoortjes (tot 1200kc/dag). En dat is nu meer dan genoeg. Ik hoef niet meer, en ik eet veel gezonde kalorie-arme dingen die heel lekker zijn. Met het warme zomerweer moet het toch lukken, saladjes in overvloed en lekker fris water. Ik ga nog even door, dus zet me maar bij op je tabel, januari 72kg, juni 62kg, en er moeten er nog 5 af. Komaan, jongens, we gaan ervoor!!!! En heb je vragen over mijn dieet, laat maar komen!
   Snippie

  502. Voor oktober mag je 84,4 invullen en voor november 84,3.
   Het gaat niet hard, maar het blijft stiekem toch nog een beetje gaan.

   Hoe is ‘t met jou?

   Groetjes,
   Margriet

  503. Ik blijf schommelen tussen de 90,2 en 89,7. Maar noteer voor februari maar 90,2 ben ik toch 3 kilo kwijt en hopelijk ben ik in maart voorgoed onder die 90. Het gaat langzaam. Maar ik begin m’n eetgewoonte langzaam te veranderen en dat gaat de goede kant op.
   Veel sterkte allemaal en op naar de volgende minder wegende kilo’s.
   Groetjes Helen

  504. is het echt moeilijk…er gaat niets of. Of soms wel, maar dan ben ik de week erna weer 0.5kg aangekomen. laten we zeggen dat het goed lukt gedurende de week, maar het weekend is een ramp!
   Schrijf bij mij maar 72 (ik schommel tegenwoordig hierrond, vorige week was het zelf even 71.5…) Maar ik moet eerlijk zijn…dus 72kg…pfff
   Ik vertrek volgende week op vakantie! Naar Marseille, oude bekenden gaan opzoeken en intussen en volle week genieten van de Vieux Port, de Calanques en Cassis (dat leuke dorpje waar ik 6 maanden gewoond heb). Ik kijk er echt naar uit (en mijn vriend vooral)!
   Maar ik ga moeten opletten om niet te hard te zondigen…Anders ga ik mijn doel nooit bereiken…68kg midden augustus…oei,oei, is dit wel realistisch?
   Dat is toch nog 4 kg, op 2 maanden…het zou kunnen, als ik deze keer echt serieus blijf lijnen…
   Duimen jullie voor me?? THANKS!
   Heel veel succes allemaal en a la prossima volta!

   CIAO !

   Els

  505. Hoi,
   Nou vorige week was ik ziek en toen heb ik echt 101.5 op de weegschaal gezien, dat was een lekker gevoel….maar helaas nu is het weer 102.7 kilo.

   Die 90 kilo zou ik ook wel op de schaal willen zien tegen kerst…..ik kan daar alleen maar van dromen denk ik want ik ga de laatste tijd zo snel als trage…..

   Toch wil ik niet opgeven, Groetjes, jolanda.

  506. Mijn score voor februari is 62,9. Nog 5 weken om er nog bijna 3 kilo af te krijgen, maar ik denk dat dat niet gaat lukken (vakantie). Succes allemaal! Groetjes, Adiet

  507. waarschijnlijk zit ik op een ‘oud’ gewicht want ik kom maar niet ondeer de 111. Ik ben nou al twee weken aan het jojoen tussen 11.2 en 12.7. tot nu toe ga ik wel gewoon stug door en hou ik mezelf voor dat het straks vast hard gaat maar het wordt wel heel moeilijk om gemotiveerd te blijven. Zo hard werken en dan soms zelfs aankomen! Vanmorgen was het heel hoopvol 111.o! mag ik toch wel hopen op morgen gewoon eindelijk eens onder die 111!

  508. maar het is een halve kilo, denk ik dan maar. Het is er in ieder geval niet bij!
   En de vakantie kilo?s zijn er ook af, ik woog 104,5 toen ik terug kwam. Is wel mijn all time high. Dus nu moeten we gewoon (lees wat is gewoon??!!) weer onder de 100 komen. Voor de laatste der mohikanen, kom op meiden, we gaan weer richting kerst! Ik wil dan echt de 90 zien! Bij deze mijn nieuwe korte termijn doel.

   Groetjes, Justine.

  509. De stand is 90.3.
   Nu weer onder de 90 zien te komen.
   Het moet toch kunnen.
   Iedereen weer veel succes.

  510. margaretha2

   13 juni 2001 at 12:32

   STAND JUNI:

   Hallo Groetjus,
   Zet mij in juni maar op 94,5 kilo.
   Nog niet veel eraf, maar ik ben ook niet begin mei begonnen, maar eind mei. En ook nog lekker op vakantie geweest.
   Maar 5 ons is toch 500 gram en niet niets!
   Groeten, Marga

  511. Ik kan niet echt een score van je vinden, dus ik heb je gewoon op 103 gezet, beetje solidairiteit voor mij, ha ha ha.

   Groetjes, Justine.

  512. Vind het toch super dat mensen hier gemotiveerd raken door en met anderen. Uiteindelijk is de weg nog lang dus alle (positieve) hulp is welkom! Na de feestdagen 1/2 kilo aangekomen. In de toneelweek (van school) er 1 kilo bij gegeten maar nu…tada toch er wat af! Gelukkig want ook al is het maar een kilo erbij, IK voel me dan nog dikker dan dat ik al was. Voor de maand februari mag je noteren: 82,5 kilo. Op naar de volgende. Heel veel succes en sterkte allemaal, Ilonka

  513. Sorry, ik heb geen tijd om de scores aan te passen, ik hoop dit einde van de week nog even te doen!

   Groetjes,
   Justine.

  514. Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik ben weer een kilo aangekomen, zit momenteel op de 103 en was vorig jaar zomer 95. Wordt steeds meer sjaggo, en heb die motivatie niet gevonden, ha ha. En ik moet eerlijk zeggen zit dan ook in een dalende spiraal. Ik ga nog een weekje op vakantie, en wilde onder de 100 zijn, omdat dat niet gelukt is ga ik uit frustratie eten. Cirketje rond. Ik weet niet of ik ?m ga doorbreken, eerst maar eens vakantie vieren….

   Groetjes, Justine.

  515. ga ik in met 84,6 kilo. Gelukkig nog steeds dalend. Even heb ik gedacht dat er geen grammetje meer af zou gaan. Door juliie berichtjes hier te lezen bleef ik gemotiveerd. Bedankt dus!

  516. niet veel eraf, maar eraf is erAF

   129.5

   onder de 130!!
   party :-)))))

   tot volgende maand.
   allemaal gefeliciteerd met de resultaten!

  517. Heb even weinig tijd gehad voor internet.
   De stand van juli en augustus is 84,6
   Er zit nog steeds een dalende lijn in maar geen super harde.
   Nieuwe rondes nieuwe kansen, wie weet gaat deze maand me weer wat moois brengen, je hoort van me) als ik ‘t niet vergeet.

   Hou de moed erin, alles komt goed.

  518. Daarom heb ik mijn score al doorgegeven. Al ben ik niet van plan er weer een berg aan te eten in de vakantie, maar het zal waarschijnlijk toch iets meer zijn dan nu. Ik voel me heel erg goed op dit moment, en ben van plan dat een tijdje vast te houden. Het is erg moeilijk geweest, maar ik ben er wel weer van overtuigd dat hard “werken” toch loont. Allemaal heel veel succes, en ik zal de scores na 12 feb zo snel mogelijk aanpassen.

   Groetjes,
   Justine.

  519. Heb doorgebeten en je mag me nu ook op de lijst zetten.
   Nu:105
   Doel: 80
   En voor iedereen: SUCCES!
   Groetjes Vieke

  520. Hoi, zeg, als jij je motivatie vind….kijk dan gelijk even of die van mij ernaast ligt 8-)

   Ik heb een paar keer mijn gewicht doorgegeven maar dat is niet doorgekomen zie ik in de tabel.

   Morgen ben ik jarig en ik weeg precies hetzelfde als een jaar geleden….en dat is voor het eerst, meestal wordt ik ieder jaar zwaarder.

   Groetjes, jolanda.

  521. Hallo allemaal. Nadat het vorig jaar een hele tijd zo goed met me ging ben ik met de feestdagen behoorlijk afgezwakt. Met de kerstboom heb ik denk ik ook mijn motivatie weggegooid. Maar….ik laat me niet kennen en blijf stug naar de dietiste gaan. Eens zal het toch wel terugkomen. Justine, je kan voor mij voor de maand januari helaas 87,5 kilo schrijven. Ik hoop volgende maand op betere berichten.

  522. Hallo allemaal!

   Ik heb helaas maar heel weinig tijd dus heb geen tijd om jullie stukjes door te lezen! Hopelijk gaat het bij iedereen de goede kant op!
   Ik blijf op 73 kilo hangen, laatst zelfs even een topje naar 75! Maar dat is er gelukkig weer af. Nu weer disipline erin brengen!
   Groetjes en tot een volgende keer (als ik hopelijk weer iets meer tijd heb!)

   Nienke

  523. En het lijkt wel of ik Remi ben hierzo.ha ha ha. Nou moet ik eerlijk zeggen dat ik zelf ook niet op de weegschaal heb gestaan hoor. Dus zoals gewoonlijk schiet het hier ook niet op. Ik denk dat ik de handdoek zelf ook maar in de ring gooi. Stond vanmorgen op met goede moed, en toen stond er een vers croissantje ham kaas voor me op de tafel. Erg lief natuurlijk, maar nu heb ik al het gevoel dat mijn dag al verloren is. Het vet droop er werkelijk vanaf. Nou ja, ik spreek jullie nog wel hoop ik.

   Groetjes, Justine.

  524. Hallo allemaal. Nadat het vorig jaar een hele tijd zo goed met me ging ben ik met de feestdagen behoorlijk afgezwakt. Met de kerstboom heb ik denk ik ook mijn motivatie weggegooid. Maar….ik laat me niet kennen en blijf stug naar de dietiste gaan. Eens zal het toch wel terugkomen. Justine, je kan voor mij voor de maand januari helaas 87,5 kilo schrijven. Ik hoop volgende maand op betere berichten.

  525. cobyreymers

   5 juni 2001 at 19:24

   Ken je wel niet maar heb het idee dat we toch een band hebben(een hele dikke band).
   Ook ik zou graag op je lijstje willen.
   Mijn uiteindelijke doel is 65 kilo,zit nu aan de 86,5. Nog 21,5 kilo te gaan. Hoop met jullie steun zover te komen.
   Groetjes Coby

  526. Woog vanmorgen weer eens 101,5. Heb patat met mayo en een kroket gegeten, en daarna nog een blok chocolade. Ik baal als een stekker. Ga vrijdag op vakantie, en heb mijn doel ongeveer 95 dus niet gehaald. Ik baal vreselijk van mezelf. En zit weer te kijken naar stomme crash dieeten, en andere onzin. Ik heb wel een leuk badpak gekocht gisteren, maar dat mag de pret van vandaag niet drukken. Ik besef me maar al te goed dat ik het zelf in de hand heb, en dat al die lapmiddeltjes geen snars helpen als er geen knop om gaat. En dat laatste gebeurd helaas niet. Nou dat was een berichtje van een sjaggo. En ga niet eerder posten voordat ik onder de 100 kilo ben. Kan dus wel eens heel stil worden vanaf deze kant.

   Groetjes, Justine.

  527. Hallo allemaal, na een tijdje rust ga ik weer helemaal met frisse moed beginnen aan….tja waaraan eigenlijk? Nouja, in ieder geval was ik vandaag bij de dietiste en dat viel erg tegen. Voor januari wordt het 94.5 kg. Groetjes, Jolanda.

  528. Hallo allemaal,

   ik wil iedereen even feliciteren met de mooie resultaten. En Marian en Jolanda met een mijlpaal, daar mag je best trots op zijn.
   Welkom An! Ettien als je je gewicht door geeft dan zal ik je op de lijst zetten.

   Als laatste nog even een update over mijzelf, ik heb het weekend weer een dramatisch hoogtepunt bereikt 94 kilo vet aan de haak! Of is het nou dieptepunt, ha ha ha. En vanmorgen dus besloten om er toch maar weer voor te gaan. Want het gezond eten was omgeslagen in veel eten heeeeeel veel eten. Dus nu de handrem er maar weer op. Ik geef het deze maand nog een gooi.

   Groetjes,
   Justine.

  529. Woog vanmorgen weer eens 101,5. Heb patat met mayo en een kroket gegeten, en daarna nog een blok chocolade. Ik baal als een stekker. Ga vrijdag op vakantie, en heb mijn doel ongeveer 95 dus niet gehaald. Ik baal vreselijk van mezelf. En zit weer te kijken naar stomme crash dieeten, en andere onzin. Ik heb wel een leuk badpak gekocht gisteren, maar dat mag de pret van vandaag niet drukken. Ik besef me maar al te goed dat ik het zelf in de hand heb, en dat al die lapmiddeltjes geen snars helpen als er geen knop om gaat. En dat laatste gebeurd helaas niet. Nou dat was een berichtje van een sjaggo. En ga niet eerder posten voordat ik onder de 100 kilo ben. Kan dus wel eens heel stil worden vanaf deze kant.

   Groetjes, Justine.

  530. Eindelijk begint het weer de goede kant op te gaan en ben ik aan het afvallen. Als ik al die medesmullers niet had. Scheelt zoveel het lijnen met een groep mensen. En je houdt er nog vrienden aan over ook.
   Felicia ik ben vol bewondering voor je. echt een voorbeeld wat een discipline en wilskracht.
   Groetjes Helen

  531. Hallo Justine,
   Zet mij maar op 84.4
   Maar 6 ons eraf, maar goed, het zijn toch 6 onsjes……….. het gaat dus nog steeds een beetje.
   In juli kan ik je pas in de 2e week een stand doorgeven, want we gaan eerst nog even zonnebaden op Aruba!
   Groetjes, Margriet

  532. Ik was de mailtjes even aan het doorlezen van vandaag. Ik las het kopje chips, met ik maak er maar geen woorden aan vuil. Ik ben ook echt een chips freak. Maar ik las laatst dat een familie zak chips gelijk staat aan 20 boterhammen. Die is bij mij toch wel even blijven hangen. Helemaal als je normaal gesproken zo?n 6 boterhammen per dag zou mogen eten. En voor een familie zak draai ik mijn hand niet om hoor. Maar nu denk ik wel even vijf keer na of pak alleen een handje. Over het algemeen heb ik het niet meer in huis. Gaat de goeie kant op :-)

   Groetjes, Justine.

  533. Na de wintersport met veel te veel eten (want je bent de hele dag buiten en dan kan je wel wat meer energie gebruiken) ben ik niet aangekomen. Vanochtend woog ik 73 en dat mag je voor mij dan ook noteren. Dat is 2 kilo zwaarder dan vorig jaar januari (als ik het mij goed herinner). Mijn streefgewicht zet ik maar op 65 kilo, lijkt me redelijk realistisch. Voel me nu namelijk best goed en heb echt zin om weer te gaan sporten. Alleen dat eten, ik eet niet veel en snoep niet vaak maar als….. dan eet ik dus heel veel. Bovendien ben ik nog steeds student dus de alcoholconsumptie is veels te hoog! Toch ga ik ervoor dit jaar! Ook ik heb de afgelopen anderhalf jaar veel steun gehad door jullie op deze pagina. Bedankt daarvoor en samen halen we het allemaal!
   Groetjes! Nienke

  534. Hoi, voor mij kun je 99 kg. noteren voor de maanda juni. Het is niet veel dat ik ben afgevallen maar ik zit nu in ieder geval officieel onder die 100! Medelijners veel succes de komende maand en dat het maar mooi weer mag worden. Groetjes, jolanda.

  535. Ik kreeg een foutmelding, maar de message is toch gepost.

   Wat ik nog wilde zeggen…. Ik ga 15 juli zelf op vakantie. Daarvoor wil ik nog onder de 100 kilo duiken. Ik laat het weten (voor degene die nog volhouden hier ha ha) of het tussentijds lukt.

   Groetjes, Justine.

   Ps: het lijstje is momenteel best klein, zal ik eens een oproep doen aan medelijners, misschien dat ik daardoor weer wat leven (en motivatie) in dit lijstje kan krijgen. Mee eens?

  536. mijn oma had altijd zo’n tegeltje aan de muur hangen. “Doe wat je wilt de mensen kletsen toch”. Het gaat erom dat je jezelf prettig voelt, en niet anders. Ik vindt het in ieder geval een super prestatie, maar dat wist je al.

   En dan nu een update over mezelf, het gaat nog redelijk goed, voel me prima, en merk dat ik minder “honger” heb nu ik langer volhou. Verder allemaal heel veel succes!

   Groetjes,
   Justine.

  537. Wat gaan sommigen van jullie toch goed, WAUW !
   Ik ben zelf even niet aan het lijnen, maar net als jij, Justine, twijfel ik enorm. Mijn enkelblessure speelt weer op zodat ik niet sport en ik voel mijn conditie achteruitgaan. Tot overmaat van ramp ben ik ook voor de verleiding van roken weer bezweken, dus ik voel me dubbel slecht! Heb wel steeds goede voornemens, maar er komt weinig van terecht. Ik baal dus weer lekker! Anneke

  538. En gelukkig weer een pondje minder. Het lijkt niet veel, maar ik heb de weegschaal 102.7 zien zeggen deze maand, dus er is iets meer dan twee kilo af. En daar ben ik heel erg blij mee.

   Groetjes, Justine.

  539. dat ik niet echt veel reacties krijg. De reacties die ik krijg zijn natuurlijk wel onverdeeld positief. Sommige mensen denken dat ze m’n dochters zien i.p.v. mij en dat is natuurlijk wel leuk.
   Ooit (toen ik 15 was) was ik redelijk slank. Na de zwangerschappen ben ik dichtgegroeid en toen ik net zo zwaar was als nu vond men mij dik en lelijk en zonde, jullie kennen het wel. Nu ik van de andere kant kom, dus van veel zwaarden naar dit gewicht vinden diezelfde mensen me slank genoeg en moet ik echt stoppen met lijnen, want dit is toch prima?

  540. ettienkarsten

   4 juni 2001 at 15:20

   Ik houd ook een dagboek bij en wil ook graag op de lijst meedoen. Wie weet stimuleerd mij dit en misschien ook anderen.Groetjes Ettien

  541. En gelukkig weer een pondje minder. Het lijkt niet veel, maar ik heb de weegschaal 102.7 zien zeggen deze maand, dus er is iets meer dan twee kilo af. En daar ben ik heel erg blij mee. Ik ga 15 juli zelf op vakantie. Daarvoor wil ik nog onder de 100 kilo duiken. Ik laat het weten (voor degene die nog volhouden hier ha ha) of het tussentijds lukt. groetjes, Justine.

  542. Dat moet haast wel zo zijn, want ik zit ongeveer op de helft en daarvan zeggen sommigen al dat ze twee keer moeten kijken.

  543. Hoi
   Even mijn gewicht voor mei, gaat langzaam maar zeker, nu 76 kilo, hoop dat het zo kan houden, ga nl 3 weken naar Italie!!! Ik doe mijn best.
   groetjes van Germa

  544. En gelukkig weer een pondje minder. Het lijkt niet veel, maar ik heb de weegschaal 102.7 zien zeggen deze maand, dus er is iets meer dan twee kilo af. En daar ben ik heel erg blij mee. Ik ga 15 juli zelf op vakantie. Daarvoor wil ik nog onder de 100 kilo duiken. Ik laat het weten (voor degene die nog volhouden hier ha ha) of het tussentijds lukt.

   Groetjes, Justine.

  545. Wat heerlijk zeg! Ik kijk met veel bewondering naar je gewichts verlies. Volgens mij zit je inmiddels over de -40 kilo, dat moet een geweldig gevoel zijn. Zijn er mensen op straat die even moeten kijken of jij het daadwerkelijk bent? Dat noem ik nou een metamorfose. Super!

   groetjes,
   Justine.

  546. hoi Justine

   Ik ging vanmorgen op de weegschaal en hij gaf 79,2 aan.Eindelijk een 7 inplaats van een 8.Het regent wel,maar vanbinnen schijnt de zon.Mijn oudste dochter zei afgelopen dinsdag:”mijn moeder is dun en blij”.Kun je nagaan wat voor impact het heeft op je gezin,terwijl je er voor zorgt om het te verbergen dat je ongelukkig bent.Kinderen hebben er een radar voor.Over twee weken is de uitverkoop in volle gang en ik hoop dan nog 4 kilo kwijt te zijn.Dan heb ik maat 40 weer terug.Ik heb een hele nieuwe garderobe nodig.(heb alles maat44 en een paar dingen 42).Heerlijk me dat ,om een winkel in te lopen en M’tjes uit de rekken te halen.Voor de andere lijners:LAAT JE NIET KISTEN DOOR ETEN.Als een persoon zoveel macht over je zou hebben ,dan had je hem allang een lel verkocht en gezegd “Lazer op”.Tot de volgende maand ,groetjes Marian.

  547. En gelukkig weer een pondje minder. Het lijkt niet veel, maar ik heb de weegschaal 102.7 zien zeggen deze maand, dus er is iets meer dan twee kilo af. En daar ben ik heel erg blij mee. Ik ga 15 juli zelf op vakantie. Daarvoor wil ik nog onder de 100 kilo duiken. Ik laat het weten (voor degene die nog volhouden hier ha ha) of het tussentijds lukt.

   Groetjes, Justine.

  548. Onder die 86 (nog heel pril dus ik zeg het nog maar zachtjes) Ondanks 2 dagen in de keuekn staan koken, snoepen en afronden met een zeer uitgebreid diner, ben ik de afgelopen 2 dagen 6 ons afgevallen. Ik snap er niets meer van, maar hoop nu wel weer wat te gaan afvallen.

  549. Eindelijk kan ik actief deelnemen, we hebben een tijdje zonder scherm gezeten. Maar nu ga ik hier echt door en jullie krijgen ook mijn gewicht: 73kg . En ik zou graag er 5a7 kwijt. Nu ben ik het echt beu. Want sinds een jaar sport ik niet meer (rugklachten) en zelfs al is mijn gewicht wat stabiel gebleven, ik geraak mijn zomerkleren niet meer in!! En dit haat ik!!!
   Nu hoop ik heel misschien en 3 kg kwijt te geraken deze maand (met 2 ben ik ook al blij, maar toch ook weer niet)…
   Wat een ellende toch allemaal…
   Zo, dus vanaf nu ga ik ervoor!

   groetjes an

  550. Ik zat net op je pagina, en heb het al gelezen. Super zeg!

   Groetjes, Justine.

  551. Frea’s gewicht bijgesteld met -15 en Gerda’s streefgewicht met met -767, dat schiet lekker op, ha ha ha.

   Verder gaat hier ook eigenlijk alles naar wens, weeg nu 95.8 en wil nu naar de 93.5 dat is het begin gewicht van vorig jaar. Om dan vervolgens eens echt met lijnen te beginnen. Inmiddels een jaar verder, maar ja, misschien zie ik dit jaar het licht. Blijf positief, het gaat goed nu, maar wat is het moeilijk zeg. Ik heb vorige week twee verjaardagen gehad. Ongelooflijk om eens te kijken hoeveel je niet neemt, en dus normaal wel even achter je kiezen stopt. Ben nu wel in het stadia dat ik de slagroom van het tv beeld af wil likken, ha ha ha. Je kent die reclame vast wel, waarbij een taart op een man zijn hoofd valt. Zonde!!

   Groetjes,
   Justine.

  552. Hallo Justine

   Heb je een lekkere vakantie gehad.
   Ik wil even mijn stand doorgeven 90.6 voor de maand Juni.
   Er is niets af ,maar ik had even een dipje.
   Zou je mij ook op de score lijst willen noteren.
   Groetjes gerda

  553. Ik reken net uit dat jouw begin gewicht ook in de buurt van de mijne komt. Nu buig ik helemaal voor je! ha ha. Ik vroeg me alleen af hoe je het hebt gedaan. Gewoon uit nieuwsgierigheid.

   Groetjes, Justine.

  554. Hoi Justine

   Je mag bij mijn streefgwicht 65 kilo invullen en in de lijst staat bij mijn gewicht 90 kilo maar dat moet 75 zijn.

   Groetjes Frea

  555. 1 kilo eraf voor deze maand, dus wil je mij noteren voor 98 kilo voor de maand juni?
   ben sinds deze week ook weer wat beter aan het sporten, dat was alweer6 weken geleden . ik probeer nu elke dag iets te doen, of met de hond naar de dijk of zwemmen. en iets vaker de fiets nemen in plaats van de auto (ben zo aan de auto gewend dat ik voor de lulligste stukjes de auto neem ipv de fiets), maar ik loop wel veel om de kinderen naar school te brengen en halen.

   de groetjes allemaal doei

  556. 22!! Dat klinkt nog veeeeeeeeeel beter. Super zeg wat een prestatie. Ik ben vanmorgen weer voor het eerst na de uitspattingen van een weekendje centerparcs goed begonnen. Ergens maken mijn hersenen nog steeds een verkeerd klik met voedsel. maar het is mooi weer, en ik voel me happy,en als ik zo door ga dan moet er ook weer een minnetje in mijn gewicht komen, eerste doel onder die stomme 100. Ik las net mijn eigen welkomspagina, en besefte dat ik het inderdaad ook kon. Dus nu die knop weer om! Succes en tot lees!

   Groetjes, Justine.

  557. Ik ga aanstaande dinsdag weer wegen dus dan geef ik daarna mijn gewicht wel weer op. Als streefgewicht kun je noteren 75 kg, dus er moet zo’n 40 kg en nog iets af. Ben ik het komende jaar weer zoet mee.

   Iedereen veel succes toegewenst en we gaan ervoor.

   Petry

  558. 1 kilo eraf voor deze maand, dus wil je mij noteren voor 98 kilo voor de maand juni?
   ben sinds deze week ook weer wat beter aan het sporten, dat was alweer6 weken geleden . ik probeer nu elke dag iets te doen, of met de hond naar de dijk of zwemmen. en iets vaker de fiets nemen in plaats van de auto (ben zo aan de auto gewend dat ik voor de lulligste stukjes de auto neem ipv de fiets), maar ik loop wel veel om de kinderen naar school te brengen en halen.

   de groetjes allemaal doei

  559. Op dit lijstje ben ik bijna 5 kilo kwijt maar in totaal al bijna 22! Hopelijk ga ik deze zomer naar de -25 kilo en zo tegen de kerst richting -30.

   Groetjes,
   Margriet

  560. ik woog gisteren 109.5 !!!!
   Mijn voornemen om in elk geval onder de 110 te blijven is dus haalbaar.
   Maar uiteraard mag ik best afvallen…
   ALS het effe kan wil ik dit jaar onder de 100 zien te komen, maar alleen als ik me goed voel lijn ik want ik heb gemerkt dat het anders geen zin heeft om het door te drukken.Wel denk ik aan de lijn door me zo mogelijk te beheersen en vette calorierijke dingen te mijden zodat ik niet weer zwaarder wordt.En uiteraard meer gaan bewegen om me beter te gaan voelen in de hoop dat ik daardoor vaker kan lijnen.
   Succes allemaal met jullie lijnen.
   groeten van LOES

  561. heerlijke stijgende lijn in. De twijfels rond mijn beslissing om niet meer te lijnen vloeien steeds harder weg. Ik weet nu niet of dat positief is of juist vervallen in oude gewoontes. Nou ik ga eerst even lekker pinksteren vieren, en dan zien we dinsdag wel weer verder.

   In ieder geval van harte aan het adres van de afvallers en dan met name Felicia en Richard, echt geweldig.

   Groetjes,
   Justine.

  562. Op dit lijstje ben ik bijna 5 kilo kwijt maar in totaal al bijna 22! Hopelijk ga ik deze zomer naar de -25 kilo en zo tegen de kerst richting -30.

   Groetjes,
   Margriet

  563. Bij het streefgewicht van mij staat 852 dat vind ik wel erg veel dat hoop ik nooit te worden.
   Het moet zijn streefgewicht 85 kg.
   groetjes gerda

  564. Hoi Justine

   Ben je je vakantie goed doorgekomen. Ik hoop dat je het leuk hebt gehad.
   Voor mij mag je weer 74 kilo noteren .gaat niet hard maar wel de goede kant op

   Groetjes Frea

  565. Op dit lijstje ben ik bijna 5 kilo kwijt maar in totaal al bijna 22! Hopelijk ga ik deze zomer naar de -25 kilo en zo tegen de kerst richting -30.

   Groetjes,
   Margriet

  566. Hoi,
   Om de tabel aan te vullen: Mijn streefgew. is 70 kg.
   groetjes Ingritte

  567. Hoi!

   Noteer mij maar voor 95.8 kilo deze maand. Gaat snel, maar ik eet toch echt genoeg :-)

   Groetjus, welkom terug… en je hebt helemaal gelijk wat het genieten betreft…

   Ik wens iedereen heel veel succes!

   Groetjes,
   Richard.

  568. 95 kilo wegen. Zo dan staat het tenminste zwart op wit!

   Groetjes, Justine.

  569. Nog allemaal de beste wensen en dat het maar een slank 2002 mag worden
   Wat leuk dat er nu streefgweichten zijn gekomen. Ik zet dat voorlopig op 80 kilo en daarna zie ik wel weer verder. En ik weeg nu 93,2 het zwaarste wat ik ooit heb gewogen en daar hoop ik ook gauw wat aan te kunnen gaan doen.
   Sterkte met lijnen.
   Helen

  570. Hallo, ik ben er weer, en een weekje Frankrijk culinair en wijn tortjes heeft mijn gewicht niet veel goeds gedaan, denk ik, maar dat zullen we morgen weten. Verder was ik toch al min of meer op lijnvakantie, dus lijnen doe ik momenteel ook nog steeds niet. Tot nu toe bevalt het me prima, nu alleen weer even in het ritme van gezond eten komen, want dat is door de vakantie wel een beetje in het slop gekomen. Maar ik heb in ieder geval genoten! En daar gaat het om.

   Groetjes,
   Justine.

  571. Hier gaat het me niet snel genoeg, maar nu moet ik eerlijk zeggen dat ik er ook te weinig voor doe. En teveel verkeerde dingen eet. Het is weer eens twee weken goed gegaan, en vervolgens gaat het niet meer. Maar al met al toch weer een kilo kwijt. Dus alle kleine beetjes helpen.

   Jij bent bijna 5 kilo kwijt wat heerlijk zeg!! En nog beter die 85 kilo op de schaal, dat zou ik ook wel willen. Dus vanaf maandag (ja ja ik weet het) weer de schouders eronder.

   Allemaal succes, en tot Juli!
   Groetjes, Justine.

  572. gelukkig nieuwjaar allemaal!
   de weightwatchers ga ik niet meer heen, door ziekte en kerstvakantie bij de ww, ben ik 4 weken niet geweest en toch afgevallen, dus vind dat ik het zelf wel weer kan zullen zien
   ik geef dus nu de stand van mijn eigen weegschaal door en die geeft 97 kilo aan, 1 januari was dat nog 100, dus het gaat echt goed, mijn doel is voor 1 juli 80 kilo te wegen, en ik hoop dan ook echt dat het deze x lukken gaat.

   heel veel groetjes allemaal van noekie

  573. fijne vakantie gehad?
   Noteer voor mij nu maar 112.
   het gaat nog steeds best wel makkelijk.
   Af en toe eet ik te veel en dan calculeer ik gewoon in dat ik even niet afval. dat vind ik niet zo erg. aankomen wel! dan heb ik toch even een hekel aan mezelf.

  574. Sorry voor mijn ‘niet’ reageren, heb het vreselijk druk gehad, maar kom je nu even wat achterstallige standen doorgeven hoor)

   Januari : 89,8
   Februari : 87,3
   Maart : 87,3
   April : 87,3
   Mei : 86,8
   Juni : 85,1

   Zo, kun je weer effe vooruit.
   Hoe is ‘t verders met je?

   Groetjes,
   Margriet

  575. Ik weet niet wat er mis is gegaan, ik had alle scores aangepast, maar er zijn er meerdere verdwenen. Ik heb ze er weer ingezet. Als ik iemand nog vergeten ben, dan hoor ik dat graag.

   Groetjes,
   Justine.

  576. hoi,
   daar ben ik weer, noteer voor mij maar 90 kilo in mei, ‘t wil maar niet lukken en eigenlijk wil ik er ook helemaal niet mee bezig zijn. Maar toch … in mijn achterhoofd knaagt het wel als ik weer uit de band spring met chocolade, kaasjes, wijn etc. Ik pas mijn zomerbroeken van vorig jaar ookal niet meer…BAAL!!!
   Groeten en sterkte allemaal,

  Geef een reactie