mijn naam

gevondengevonden

15 Reacties

  1. grimmigbeertje

    25 juli 2006 at 05:35

    http://members.home.nl/joobi/1 – Allerlei/Allerlei (89).gif





  2. Groetjes en succes Lucy

  3. visscher1950

    29 juni 2005 at 15:18

    Groetjessssssssssssssssss

  4. visscher1950

    29 juni 2005 at 14:47

    Wat er culinair aan is wordt er hier gevraagd, wel… Lucy is om op te vreten hahahahaha.
    Ik zal ook ff een naamplaatje voor je maken.


  5. balls-pikante gehaktballen
    Bereiding :
    Verhit een klein klontje van de boter en fruit de peper met de sjalot en de knoflook al omscheppend 5 min. Laat het iets afkoelen. Week het brood in het water en prak het met een vork fijn.
    Meng het gehakt met het brood, de pindakaas, het ei, het sjalotmengsel en peper en zout naar smaak. Vorm er 4 mooie ballen van.
    Verhit de rest van de boter en bak de ballen rondom bruin. Voeg de jus en 2 1/2 dl heet water toe. Temper het vuur en laat ze op een laag vuur in ? 20 min. helemaal gaar worden. Draai ze tijdens het braden regelmatig om.
    Neem de ballen uit de pan en maak de jus af met de tomatenpuree. Lekker met bloemkool en gekookte aardappelen.

  6. balls-gehaktballen
    Gehaktbal in pikante saus
    Ingredienten : 30 gram boter – 1/2 rode peper gesnipperd – 1 sjalot gesnipperd – 1 teentje knoflook gesnipperd – 2 sneetjes oud witbrood zonder korst – 3 eetlepels water – 500 gram rundergehakt – 1 eetlepel pindakaas met stukjes noot – 1 scharrelei – 3 eetlepels vloeibare jus pikant – 1 blikje tomatenpuree

  7. mauritsenole92

    28 juni 2005 at 19:47

    culinair interessant aan eigenlijk ? Ik zou dat graag eens uitgelegd willen hebben, want ik heb werkelijk geen notie.

    Groet van Carla


  8. Dit neem ik natuurlijk mee
    Kan ik dus ook heel goed gebruiken
    Het er alvast twee voor je
    om erbij te zetten hahahaha
    Liefs

  9. grimmigbeertje

    28 juni 2005 at 10:44

    hier komen mijn namen te staan zodat ik ze makkelijk kan terug vinden

Geef een reactie