Terugblik

Augustus 2001 week 35

morgen!

Tja, morgen is het maandag en dan begin ik opnieuw met het lijnen. Maar dan écht! Vanaf morgen ga ik een dieet dagboek bij houden. Mischien dat er mensen zijn die mij daarbij kunnen of willen steunen? (hallo Sab) Na 16 jaar nog steeds niet op “mijn” ideale gewicht. Op dit moment weeg ik 83 kilo bij een lengte van 167 cm. Graag zou ik 70 kilo willen wegen. Dus wie weet, op lange(?) termijn…… Het meeste moeite heb ik nog om mijn gewicht vast te houden, heb ooit eens 69,5 gewogen maar ja, toen kwamen de kinderen en er zijn ook nog meer gezette familieleden, dus….. (is dat een excuus?) Morgen…..morgen begint het, écht….al 16 jaar lang…….wie weet? groetjes

Zojuist mijn eerste artikel op smul doorgelezen. Mens wat ben ik gegroeid in die tijd :-)

Vond het heerlijk om te lezen maar nog heerlijker vind ik, dat ik nu minder weeg als dat ik toen woog!

MET daarbij een normaal eetgedrag en-patroon.

Wat eten betreft ben ik heel erg vooruitgegaan. Voor mij zo goed als geen vlees of vet. Daar heb ik geen zin meer in. Smaak is bijna 180 graden gedraaid.

Gezondheid voor alles en de laatste 4 weken ben ik helemaal alert door de veel te hoge bloeddruk (227/134).

En dat alles is te danken aan de fittest die ik op de sportschool zou doen (en dus niet mocht doen).

Mijn leven is compleet veranderd nu ik zo goed als geen hoofdpijn meer heb.Beknopt verslag en mischien volgen er meer mits het allemaal werkt met de artikelen.

1 Reactie

  1. Bij mij is het ook gelukt om 8 kilo kwijt te raken. Net wat je zegt, weinig vlees en vetten. Ook bij mij is de smaak erg veranderd. En daardoor krijg ik minder suikers en vetten binnen. Ik ben ook veel meer water gaan drinken. Daardoor ben ik afgevallen. Ik vind dat ik nu lekkerder en veel gezonder eet. Groetjes Ria.

    p.s. Ik hoop dat dit bericht bij je binnenkomt.

Geef een reactie