Alweer 2010! We zitten alweer een paar dagen in het nieuwe jaar en kijk eens………. wat een witte wereld!
Oeps zie ik nog een kerstkrans buiten hangen.

Het dagelijkse leven begint weer vorm te krijgen en ben ik daar rouwig om…? Neuh, zeer zeker niet.
De leuke drukke te snel voorbijgaande maar zeer zeker gezellige dagen maken plaats voor ritme en regelmaat en dát hebben we hier in dit gezin zeker nodig
Na alle overdaad van de afgelopen weken en ja, van overdaad mag je zeker spreken want komen we tekort…? Onvoorstelbaar hoe je het tóch weer voor elkaar krijgt om veel te veel in huis te halen.
Elk jaar neem ik me voor om dát dus niet te doen. Ja en het blijft dus bij het voornemen want nog steeds puilt de kelder uit. Wat hebben we het toch goed!!

In 2010 staan weer grote veranderingen te wachten. Oudste moet examen doen, jongste gaat naar het voortgezet onderwijs, manlief moet naar Deventer voor zijn werk, moeders staat voor haar laatse operatie en zelf hoop ik eindelijk weer medicijnen te krijgen….( en dat is nu écht nodig, al weken zware hoofdpijn en veel te hoge bloeddruk dus nog eventjes doorbijten).

Nou ik vind het wel tijd voor een kopje koffie
want de dag is al dik een anderhalf uur gelden begonnen en er begint een klein (maar dan wel héél klein) beetje leven in dit huis te komen.

Allemaal een fijn en gezond 2010!

Met liefde