Zelfgemaakte Cajun-kruiden

Zelf maken van cajun-kruiden Ingredienten:
2 theelepels zout
2 1/2 theelepel paprikapoeder
2 theelepels knoflookpoeder
1 theelepel gedroogde oregano
1 theelepel cayennepeper
1 theelepel zwarte peper
1 theelepel uienpoeder
1 theelepel gedroogde tijm
Bereiding:
Meng alle ingredienten en bewaar ze in een luchtdichte bak. Het blijft lange tijd goed.

14 Reacties

  1. Inderdaad zit er veel te veel zout in de cajunkruiden uit de winkel (70%) Veel te duur ook dus.

  2. mobiel_1400501089

    19 oktober 2014 at 18:27

    Hartstikke lekker, bedankt..ik heb ze , vermengd met olie gebr

  3. Hoi, ik woon al jaren in Italië en daar zijn deze kruidenmengsels haast niet kant en klaar te krijgen. Bedankt dus voor dit recept, lost weer een probleem op. Peter

  4. hoi,
    Ik heb ze bij mijn favorieten gezet hoor, bedankt.
    gr. van johan

  5. Ik ben gek op Cajunkruiden heerlijk…..

  6. HALLO,

    BEDANKT VOOR DEZE HEERLIJKE KRUIDENMIX!
    IK GEBRUIK WEL EENS CAJUNKRUIDEN, EN HEB ER NU WEER EEN NIEUWE VARIANT OP! LEUK HOOR.
    IK ZET HET FAVORIET EN PAS HET TOE.

    BEDANKT EN TOT ZIENS!
    GR.
    ANITA

  7. smullen_met_mireille

    30 september 1999 at 16:55

    Hoi Ellen, leuke, lekkere cajun mix kruiden heb je, ikzelf heb een iets andere mix als recept op mijn page staan.
    Misschien kun je die ook eens proberen, dan kun je ze vergelijken.
    Ik zal ook zeker eens de jouwe proberen.

  8. Al lang was ik op zoek naar een ideaal kruidenmengsel.Ellentje…bedankt hiervoor!
    Ik ben nog maar net lid van smulweb en heb nog niet zoveel in mijn receptenlijstje staan, maar dat zal zeer vlug veranderen…
    Bedankt ,
    groetjes, Christiane xxx

  9. heb je net ‘gesproek en even je site bezocht, ziet er leuk uit, heb gelijk het cajun kruidenmengsel even overgenomen.
    tot chats, trudi

  10. eindelijk kan ik eens cajun recepten maken.
    In de supermarkt waar ik altijd kom hebben ze nl. geen cajunkruiden. Nu kan ik het lekker zelf maken.
    Groetjes Katja

  11. Kijk daar ben ik nou blij mee! Dat idee van een pagina zelfgemaakte kruidenmengsels vind ik ook geen gekke.

  12. Ik vind het mengsel wat je in de winkels koopt veel te zout. Ik kook nl. altijd zonder zout, en als je dan een keer zo’n mengseltje gebruikt smaakt het voor ons dubbel zo zout, nu kan ik de hoeveelheid zout aanpassen.
    Bedankt!
    groetjes, Tonia

  13. we zouden een pagina moeten maken met zelfgemaakte kruidenmengsels.
    Bv speculaaskruiden enz.
    bedankt voor je recept

Geef een reactie