What ‘s cooking

Deze link zag ik vandaag(2 Juli 2004) bij mijn Ilse nieuwsbrief. Zoals het op de website staat beschreven:

\”Wij kiezen in de biologisch-vegetarische keuken,voor eerlijke,
verse,voornamelijk vegetarische en daardoor gezonde voeding.

- Eerlijk betekent hierbij dat we zorg dragen voor moeder aarde, dus kiezen voor zoveel mogelijk biologische en biologisch-dynamische levensmiddelen. Waarbij onze eerste keuze valt op het gebruik van seizoensgroente.
– Vers betekent dat we rekening houden bij de bereiding, dat bijvoorbeeld de groenten zo kort mogelijk gesmoord worden om smaakkwaliteiten en maal-activiteiten tijdens de maaltijd optimaal tot zijn recht te laten komen.
– De keuze voor voornamelijk vegetarisme hangt samen met het feit dat we daarmee de spijsvertering meer kunnen activeren. Veel vlees consumeren maakt onze spijsvertering lui.
– Gezonde voeding waarborgen we door bovenstaande kenmerken. Door eerlijke levensmiddelen te gebruiken nemen we minder pesticiden, kunstmest, geur-,kleur- en smaakstoffen op. Door de juiste bereiding worden de mineralen en vitamines optimaler opgenomen door ons lichaam. Vegetarisme is een goede preventie voor de vele opkomende welvaartziektesKlik dan op deze link(de foto)

Veel plezier!!!!

vrgr Nelleke

1 Reactie

  1. Hoi hoi,

    Bedankt voor de link!!! Op deze manier kook ik ook zoveel mogelijk. Dat is dus vegetarisch (soms vegan) en biologisch. Lekkere en pure ingredienten.

    Eet jij zelf ook biologisch / vegetarisch?

    Groet van Joke

Geef een reactie