Interesseer je je voor dit land, lees dan verder. Door de jaren heen is dit mijn tweede Vaderland geworden. We hebben onze ups en downs gehad, er zijn momenten geweest, dat ik me vertwijfelt afvroeg hoe ik het toch ooit in mijn hoofd had gehaald mijn moederland te verlaten, maar met doorbijting van mijn kant, is het toch gelukt en hebben we ons evenwicht gevonden. En ik moet bekennen, ik heb er ook al veel van terug gehad, want Griekenland heeft veel te bieden!

Ik van mijn kant vind het dan ook leuk te proberen iets van haar over te brengen aan mijn landgenoten, zoals je graag familieleden of vrienden laat delen in iets moois. Ik heb daarom op reisweb 2 pagina’s geopend Diny45 mijn persoonlijke pagina met reisverhalen en Ellada mijn Griekenland pagina waar ik interessante links, tips etc. verzamel over Griekenland. Sommigen hebben practische informatie, anderen zijn gewoon leuk om eens te bekijken.
Er zijn ook visuele tochten door de diverse archeologische bezienswaardigheden met ingang tot verschilende musea. Tevens ben ik Ambassadrice van Griekenland en ook op de Ambassadeurspagina vind je veel informatie over Griekenland, alsmede de mogelijkheid om er vragen te stellen.