Sinterklaasmoppen.

Twee sinterklazen zitten in een cafe. Zegt de ene sinterklaas tegen de andere sinterklaas: “He, jij mag ook wel eens een rondje geven!. Doe mij maar een Biertje” Waarop de andere Sinterklaas verontwaardigd antwoord; “Wat dacht je nou? Ik ben toch zeker sinterklaas niet!!”Jantje zit bij Sinterklaas op schoot en Sinterklaas tikt met zijn vinger op de neus van Jantje en zegt; “Jij houdt van snoepjes he, dat zie ik aan je snoetje.”
Zegt Jantje; “Jij houdt vast niet van tandenpasta he, Sinterklaas.”
De Sint lacht en vraagt; “Hoe zo dan Jantje.”
“Nou dat ruik ik aan je adem.”Sinterklaas vaart met z’n pakjesboot op zee.
Plotseling stoot het schip op een rots.
Er zit een gat in de bodem waardoor het water naar binnen gutst.
Maar dan komt een van de Pieten op een idee
en begint ernaast nog een gat te boren.
“Piet, wat doe je nou?” roept Sint.
“Ja,” zegt Piet, “Zo kan het water er ook weer uitstromen.”Een agent staat met z’n paard voor het stoplicht te wachten.
Naast hem staat een klein jongetje op z’n fietsje.
De agent kijkt naar beneden en zegt: “Mooi fietsje heb je daar, zeker van
Sinterklaas gekregen?”
“Ja, meneer” zegt het ventje.
“Wil je dan volgende keer aan Sinterklaas vragen of hij er een achterlicht
op zet?”
Het mannetje kijkt naar het paard van de agent en zegt: “Mooi paard hoor,
zeker van Sinterklaas gekregen?”
“Ja, mannetje” zegt de agent. Het ventje kijkt naar boven en zegt: “Wil je
dan volgend jaar aan Sinterklaas vragen of hij de *** eronder zet en niet
erop?”Gerrit komt een dag voor sinterklaas een banketbakkerij binnen en vraagt: ‘Heeft u een grote banketletter X voor mij?’ ‘Helaas niet, mijnheer, maar we kunnen hem voor u maken, dan is-ie om vier uur klaar.’ Gerrit komt klokslag vier uur de winkel binnen en het meisje laat hem vol trots de letter zien. ‘Kijk ‘ns, meneer. Is het een surprise, zal ik hem voor u inpakken?’, ‘Hoeft niet’, zegt Gerrit, ‘snij ‘m maar in stukken, dan eet ik ‘m hier op!’In het winkelcentrum in Amsterdam kwam er een meisje bij de Sint op schoot zitten en Sinterklaas vroeg aan een meisje hoe ze heette.
Ze werd heel kwaad en riep tenslotte verontwaardigd: ‘Dat heb ik je vanmorgen in Utrecht al verteld en nu ben je het al vergeten!’Sinterklaas komt door de schoorsteen naar beneden. Als hij in de slaapkamer cadeautjes in de schoenen wil stoppen ziet hij een prachtig en halfnaakt meisje op bed liggen. Hij loopt rood aan en zegt tegen het meisje dat ondertussen wakker is geschrokken: “Als ik je zou geven wat ik je geven wil, ben ik misschien niet meer heilig, maar als ik het niet aan je geef kan ik niet meer terug door schoorsteen!”Sinterklaas wil graag van Elsje weten wat Elsje in haar schoentje wil. Elsje vraagt sint om de pil. “Waarom de pil ?” vraagt de sint.” Ik heb nu al zes poppen en ik wil er niet meer.”pas getrouwden: m m s

12.5 jr getrouwd: m m s

25 jr getrouwd: m m s

WAT BETEKENT: M M S

Pas getrouwden vrijen in de Morgen, Middag en ‘s avonds.

12.5 jaar getrouwden in Maart, Mei en September

25 jaar getrouwden Misschien Met SinterklaasZwarte Piet en Sinterklaas lopen door de woestijn. Vraagt Zwarte Piet aan Sinterklaas: “Waarom heeft u een pistool bij Sinterklaas?” Zegt Sinterklaas: “Als er indianen komen, dan schiet ik ze dood, maar waarom heb jij eigenlijk een raam bij Zwarte Piet?” “Oooh Sinterklaas”, antwoordt Zwarte Piet:”Als het te heet is draai ik het open.”Twee prostituees zijn wat met elkaar aan het kletsen.
Zegt de een tegen de ander: “Wat heb jij je aan Sinterklaas gevraagd?”
Waarop die ander antwoord: “50 euro zoals altijd.”Een straatarme boer nam op 4 december zijn geweer mee en ging ermee achter de schuur staan. Daar loste hij een schot.
Toen hij binnen kwam vroegen zijn kinderen wat er was gebeurt. Verdrietig keek hij ze aan en vertelde de kinderen dat het Sinterklaas was die zelfmoord had gepleegd.Jantje is met z?n nieuwe treintje, dat hij van Sinterklaas kreeg, aan het spelen. Ondertussen staat moeder het eten te koken in de keuken.
“tuut tuut, alle stomme poeperts uitstappen” roept het Jantje.
De moeder van Jante hoorde wat Jantje riep en kwam boos de kamer binnenlopen. “Dat soort taal gebruiken we hier niet in huis Jantje, nu ga je
voor strafr naar je kamer”, riep moeder verontwaardigd.
“Hup naar boven! Als je weer normaal kunt praten mag je weer naar beneden komen…”
Jantje stampvoet mopperend naar boven en na 2 uur komt hij weer beneden en gaat met zijn trein spelen.
“tuut tuut dames en heren , wij naderen het station. u dient hier allen uit te stappen”
Moeder glimlacht; “zo dat is was een goede zet”, denkt ze. Totdat…
“En de stomme poeperts die lopen te klagen over de vertraging van 2 uur moeten bij die lelijke heks in de keuken zijn….”