Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Maand: december 2019

gevuld witloof met prosciutto

gevuld witloof met prosciutto gevuld witloof met prosciutto

https://gerechtenweb.blog/2019/12/14/gevuld-witloof-in-prosciutto/

Witloof is een typische herfstgroente. De klassieke witloof gerechten zijn alom bekend, maar dit gevuld witloof in prosciutto is lekker, eenvoudig en nieuw.

https://gerechtenweb.blog/2019/12/14/gevuld-witloof-in-prosciutto/

Lees meer

Tips voor maken mooie foto van gerecht

Een mooie foto maken van ,je gerecht? Wij vroegen Fotografie voor beginnersom wat voedselfotografie tips die er vandaag de dag nog steeds om doen! Het fotograferen van je gerecht is niet makkelijk maar het is wel ontzettend leuk om te delen. En of je dit nu via je mobiel doet of met een echte camera: dat maakt niet uit. Je wilt dat de foto het lekkere gerecht op de mooiste mannier weergeeft. Hoe je dit het beste kunt doen? Dat leggen we hieronder uit.

Fotografeer met natuurlijk licht

Is het buiten nog licht? Maak daar dan gebruik van. Een flits van je camera of mobiel maakt dat het eten er lomp uitziet. Maar door licht van buiten te gebruiken los je het grootste probleem al op. Wanneer het al volledig donker is kun je er ook voor kiezen om een lamp erop te schijnen. Doe dit in een hoek van 90 graden of pal van boven om het mooiste resultaat te krijgen. Fotograferen doe je dan ook op een hoek van 90 graden of van bovenaf.

Lees meer

hartige pompoen puree pannenkoekjes

hartige pompoen puree pannenkoekjes hartige pompoen puree pannenkoekjes

https://gerechtenweb.blog/2019/12/08/hartige-pompoen-puree-pannenkoekjes/

Ik ben nog altijd bezig met het verwerken van de grote pompoen die ik onlangs gekocht heb. Gisterenavond heb ik een Thaise pompoencurry gemaakt. Deze morgen heb ik me eerder Indisch laten inspireren. Ik heb deze hartige pompoen puree pannenkoekjes gemaakt. Ze roken al zo lekker tijdens het bakken dat ik moeite had om er af te blijven tot ze allemaal gebakken waren.

https://gerechtenweb.blog/2019/12/08/hartige-pompoen-puree-pannenkoekjes/

Lees meer

eenvoudige Thaise pompoencurry met kip

eenvoudige Thaise pompoencurry met kip eenvoudige Thaise pompoencurry met kip

https://gerechtenweb.blog/2019/12/07/eenvoudige-thaise-pompoencurry-met-kip/

Deze eenvoudige Thaise pompoencurry met kip is lekker en snel klaar. Ideaal om de resten van een grote pompoen als puree in te verwerken.

https://gerechtenweb.blog/2019/12/07/eenvoudige-thaise-pompoencurry-met-kip/

Lees meer
Home Recepten