Smulweb Blog

Je koekje bij de koffie

Maand: juni 2019 (pagina 1 van 2)

zelfgemaakt vanille-ijs zonder ijsmachine

zelfgemaakt vanille-ijs zonder ijsmachine

zelfgemaakt vanille-ijs zonder ijsmachine

https://gerechtenweb.blog/2019/06/29/zelfgemaakt-vanille-ijs-zonder-ijsmachine/

Ik heb er nooit over nagedacht om zelf ijs te maken. Voor die paar keer speciaal een machine kopen en dan al dat gedoe, … nee, dan toch liever de supermarkt. Dat was vroeger, voor ik dat recept van Emmi kocht einfach had gezien: drie ingrediënten en een mixer is al wat je nodig hebt. Bij dit warme weer was de beslissing om dat eens te proberen zeer snel genomen.… Lees meer »

Champignons zijn niet alleen lekker, maar super gezond !

Champignons
Champignons worden sinds de 17de eeuw door heel veel mensen gegeten, vanwege hun specifieke smaak en aroma. Wereldwijd worden ongeveer 35 champignonsoorten geteeld. Echter, ongeveer 20 daarvan worden op grote schaal geteeld.

Vaak worden champignons gerekend tot de groep groente, maar eigenlijk behoren ze tot de schimmelsoort. De bekendste champignon is de witte champignon, maar vandaag de dag zijn ook de reuzenchampignon, kastanjechampignon en de portobello niet meer uit de supermarkt weg te denken.… Lees meer »

Wat is het verschil tussen groene en zwarte olijven?

De ene olijf is de andere niet

Wat is het verschil tussen groene en zwarte olijven? olijf
Bijna iedereen heeft wel een voorkeur voor ofwel groene ofwel zwarte olijven, maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen beide?

Olijven kun je in bijna elk gerecht verwerken. Ze zijn heerlijk op pizza, in een pastasalade of ovenschotel of om heerlijke tapenade van te maken.… Lees meer »

Engelse tomatensoep

Tomatensoep

Dit is een tomatensoep recept met Indiase en Engelse kenmerken en het is erg lekker om deze soep te serveren met knoflookbrood. In dit recept behandelen we dan ook het knoflookbrood zodat u in zijn volledigheid kunt genieten van de maaltijd. Ook bij dit recept staan weer uitgebreid de ingrediënten en benodigdheden vermeld, zodat u precies vooraf weet wat er nodig is voor dit gerecht.… Lees meer »

Fantastisch!

Wat is het weer fijn dat je er weer nieuwe recepten te zien zijn.

Is dit het begin van een mooie en goede doorstart van Smulweb?

Ik hoop het wel want de laatste tijd was het 3x niks.

Lieve groet Cecile… Lees meer »

Top Natural Mattresses

topnaturalmattresses-Logo

 

 

Rising temperatures can make sleeping in our beds uncomfortable. When sleeping in a hot room, living with night sweats, or suffering difficulty sleeping, the best cooling blanket for hot sleepers may help you achieve more restful sleep while regulating temperature effectively too.

 

Good quality and the comfortable pillow are necessary for good night’s sleep. Choosing the right pillow that fit your sleeping requirements can be a difficult task.… Lees meer »

Zalmburger met krokante aardappelpannenkoek

zalmburger met krokante aardappelpannenkoek

zalmburger met krokante aardappelpannenkoek

https://gerechtenweb.blog/2019/06/15/zalmburger-met-krokante-aardappelpannenkoeken/

Een paar maanden geleden zag ik hoe Jeroen Meus een zalmburger maakte. Ik vond het direct een interessant idee om ook eens iets in die richting te maken. Nu ben ik niet zo een fan van de broodjes waarin burger altijd geserveerd worden. Op een of andere manier vind ik het niet samen passen. Ze zijn ook altijd te droog of the wak of whatever.… Lees meer »

Hasselback kip

Hasselback kip

Hasselback kip

https://gerechtenweb.blog/2017/08/15/hasselback-kip/

Hasselback aardappelen zijn tegenwoordig gemeengoed. Maar je kan veel gerechten “Hasselbacken”, en dus heb ik eens een Hasselback kipfilet gemaakt.

https://gerechtenweb.blog/2017/08/15/hasselback-kip/

 

Hasselback kip

Hasselback kip

Lees meer »

WAYS THE COMMON CORE IS GOOD FOR STUDENTS

 

This article feature six manners by which normal center is useful for understudies and that it urges understudies to be inventive, create internal understandings, upgrades participation, support certainty, empowers reasonableness among understudies and gets ready understudies for future life by helping them to pick a vocation that they need to seek after.

Basic Core Encourages Students to be Creative in the Classroom

Since basic center is a lot of instructive qualities which are of incredible incentive in number juggling and English, it urges students to be imaginative.… Lees meer »

vispannetje met witte en groene asperges

vispannetje met witte en groene asperges

vispannetje met witte en groene asperges

https://gerechtenweb.blog/2019/06/09/vispannetje-met-witte-en-groene-asperges/

Ik heb gekozen voor een combinatie van witte en groene asperges. Witte asperges zijn een echte seizoensgroente. Groene daarentegen zijn bijna heel het jaar verkrijgbaar. Ze groeien boven de grond, en ontwikkelen daardoor ook hun kleur. Bovendien bevatten ze meer mineralen. Ze zijn zachter, en moeten niet noodzakelijk geschild worden. Het onderste moet je wel wegsnijden, net als bij de witte asperges.… Lees meer »

Oudere posts